Torsdag

Gud vad det blir dåligt med skrivandet i bloggen nu när jag är hemma och kommer väl kankse inte bli alltför mkt bättre på det i nästa vecka när jag börjar jobba. Men jag ska försöka lägga in ett inlägg lite då och då i alla fall, passar på nu när jag är på Smedjan och det inte är några kunder här :p

I helgen var jag till Finland på släkträff, trevligt att komma iväg en sväng, se nå nytt och äta lite gott :) Kom hem i måndags och hade sovit oerhört dåligt under helgen så sov bort största delen av dagen, sen umgicks jag med Kristoffer. I tisdags hade jag först öppet här sen umgicks jag lite med Linn och Jonna, spelade lite minigolf, och hör o häpna, Jag VANN :p Igår var jag och Kristoffer till Kupolen. Ville hitta nå till midsommar men som alltid när man är ute efter nåt så hittar man inget. Var rea på smycken på diverse ställen, så vart två halsband, ett armband, en ring och ett par örhängen, sen köpte jag även ett par nya leggings, hårspray och ett enkelt rosa linne - allt detta för strax under 300 kronor, billigt va ? :)

Idag ska jag ha öppet här några timmar, kanske kommer morfar förbi på en kopp kaffe lite senare. Sen framåt eftermiddagen/kvällen ska jag och mamma ha en liten spa kväll och bli fina och fräscha inför midsommar :p Blir algbad, bastu, ansiktsbehandlingar och hårinpackning. Sen ska hon även få plocka mina ögonbryn samt färga och böja mina ögonfransar ! Får väl se hur lång tid allt detta tar, blir nog att jag åker hem och sover hos Kristoffer sen.

Och imorrn är det då midsommar, vad händer exakt ? Vet i alla fall att det blir tvådagars party :)

Uppdatering

ojojoj vad jag har varit dålig att uppdatera på senaste, men haft annat för mig :p Har väl hänt en del sen sist så kör en liten kort uppdatering bara !

Onsdag 4/6
Åkte jag hem till Byn igen med en massans packning. Vart en massa spring upp och ner i hissen och upp och ner i trappen när jag kom hem. Mycket mer hände egentligen inte denna dag, hälsade på morfar en sväng och umgicks sen med Kristoffer :)

Torsdag 5/6
Solning hela förmiddagen sen umgicks jag lite med Linnsan också. Sen var det mest en seg kväll medan man inväntade helgen.

Fredag 6/6
Solning och poolbad hos Östby under dagen och Party party till kvällen. Grillning hemma vid mig först sen var vi ner på öltältet.

Lördag 7/6
Drakbåtsfestivalen ! Ville börja dricka redan vid uppstigning men aldrig haft en värre bakfylla :( Mådde ruskigt illa och spendera en hel del inne på toa, blää. Ångest att man inte kunde komma igång och dra till alla andra som ringde och var fulla redan vid lunch! Men runt tre tiden kom jag igång i alla fall och det vart en hel del drinkar vid Lingårn och en mycket trevlig fortsatt dag/kväll/natt :D

Söndag 8/6
Här borde jag egentligen ha mått dåligt, men icke sa nicke ! Men jag och krille tog de bara lugnt och så.

Måndag 9/6
Ner till Västerås och skrev tenta i Organisation. Ganska så svårt så det får vi se hur det går. Sen vart det klass fest hos Marcus på kvällen. Tydligen gillade inte grannarna att man satt ute och festade en måndag så securitas kom och hälsade på, så efterfesten vart hos Isabelle :) Men vart en rätt lugn helg ändå för vi skulle upp och skriva en erratalista på vårt arbete på tisdagen.

Tisdag 10/6
Hem till rebecca och skrev erratalistan, käkade pizza och bullar :p Sen tog jag tåget hem vid kvart över fyra så vid sex tiden var man hemma igen. SOMMARLOV ! Kommer sakna alla, men blir en vända ner första helgen i juli i alla fall ..

Onsdag 11/6
Upp med mamma till stan sen bara hemma och kikade film, Juno - helt okej.

Torsdag 12/6
Idag då, varit nere på smedjan och hållt öppet och här sitter jag fortfarande. Morfar har också varit förbi en sväng och druckit lite kaffe. Krille kommer nog förbi sen så ska vi åka och handla och sen laga lite mat och bara mysa idag :)

Imorrn ska jag först ha öppet här sen ska jag iväg till Finland, så blir inte mycket mer bloggskrivande förens på måndag. Kanske skriver jag ett inlägg eller två under morgondagen när jag är här ..

Pusspuss

åh så uttråkad

Går ruskigt segt med pluggandet och jag vill bara ut i solen och lata mig med en glass !! Men alla är och pluggar och jag borde göra detsamma, men vet inte vad ja ska fokusera på och då blir det bara skit av allt verkar det som. Snart har jag tvätt tid också, det lär ju pigga upp mig - eller inte !

Väldigt godissugen idag också vilket jag inte varit på flera dagar nu. Blir till att synda lite framför tvn ikväll med Anna, gossip girl och desperate housewives som gäller. Resten av denna vecka ska jag i alla fall njuta i solen :) Det håller mitt humör uppe en aning nu när jag måste sitta inne och läsa ..

Kommer bli en underbar helg

Kikade vädret för helgen nu och vi kommer få lika underbart väder igen mina vänner till Drakbåtsfestivalen :) (som det ser ut nu i alla fall - och jag hoppas verkligen att de har rätt !!)



Måste verkligen komma ihåg att införskaffa mig solkräm - och verkligen använda dem ! Kommer säkert bli som förra året då mesta delen av Smedjebackens befolkning såg ut som röda kräftor :p

En dag kvar

Imorgon åker jag hem :) Fattar inte hur snabbt det har gått alltså .. Kommer sakna allt här ! ( men blir en vända ner allihop i juli :) Packat en del nu på morgonen/förmiddagen, men allt kan ju inte packas ner riktigt än, såsom smink och hårprodukter men annars har jag nog med mig det mesta tror jag :p Solen lyser och det är jätte varmt men jag sitter fortfarande inne :( Städat lite nu på morgonen också, ser för jävligt ut här rent ut sagt, så har diskat, skurat toan och plockat lite. Men det är golven som främst behöver tas hand om, men just nu är min packning ivägen, så får dammsuga av det lite snabbt innan jag åker imorgon.

Idag måste jag plugga :( så har inte tid att spendera dagen på stranden eller liknande hur mycket jag än vill ! Visst kan man ligga ute och läsa men blir så ofokuserad och koncentrerar mig på en massa annat, men ska se till att njuta av solen när jag kommer hem, kan jag ligga ute och läsa på vår lugna bakgård där inget stör mig :) Resten av dagen ska jag då försöka plugga men som tidigare nämnt vet jag verkligen inte riktigt hur jag ska plugga nu när det är open book. Vet att jag kände mig lika förrvirrad vid den förra open book tentan men den gick ju bra till slut i alla fall tack vara min fantasi så jag hoppas jag kan vara lika uppfinningsrik på denna :p Vi får väl helt enkelt se hur det går. Men känns liksom så onödigt på nå vis att ligga och läsa och lära sig alla föreläsningsanteckningar och övrig kurslitteratur när man får ha med sig allt ! Saken är väl den att man ska förstå det och sen kunna komma med egna tankar osv, så kanske är det, det som jag borde fokusera på nu - att komma på egna tankar och skriva ner som kan vara bra att ha med till provet :p

menmen, ska väl i alla fall fortsätta nu, måste väl göra mig i ordning sen också och laga lite mat för jag har tvätt tid klockan fyra ..

Pusspuss

Hej hopp .

Idag är det måndag, vilket innebär en ny vecka .. Denna dagen var också den sista som jag behövde vara i skolan :) Haft seminarium idag på PM-arbetet, gick helt okej bara en del förändringar som ska fixas till - men det var vi ju medvetna om också så det får göras nästa tisdag ..

Det som är kvar att göras i skolan innan jag gått ut mitt första år ( :p ) är :
- Plugga till tenta denna vecka :( usch svårt att veta hur man pluggar till open book !?
- Skriva tenta den 9:e
- Fixa ändringar i PM den 10:e


Sen sommarlov :) Ja eller lov och lov, blir ju till att jobba, men en liten avkoppling från kurslitteratur i alla fall ! Men än är vi inte där, bara måndag idag som sagt .. Imorrn ska jag plugga mest hela dagen, får se om min röda bränna från gårdagen lagt sig så att man vågar lägga sig ute i solen och läsa .. Sen ska jag väl packa ihop det sista. Börjat packa en hel del idag, blir väldigt mycket man ska ha med sig när man i princip ska vara borta i tre månader .. Nog för att jag kommer att åka hit nån vända under sommaren men vill ändå ha de flesta kläder som jag använder denna årstid med mig hem, och alla skor, väskor och smycken :p Tur att jag har bil i alla fall. Bättre att ha med sig lite för mycket i alla fall, jobbigt när man vill ha nånting och man glömt det här hemma.

Kvällen idag då ? Inte mycket alls, städa undan lite och fortsätta med att gå igenom lite föreläsningsanteckningar och sånt annat skoj. Inte alltför trevligt sätt att spendera kvällen på, men snart är det ju som sagt lov så man får ta och bita ihop.

Dålig uppdatering

Nu igen, måste skärpa till mig lite med detta ! I Fredags var det i alla fall middag och dricka i Enköping, riktigt trevligt :) Gårdagen gick ganska segt dock :p Kom upp ur sängen relativt sent, grillade lite med Anna och vi lade oss för att läsa ute i solen, men somnade och när vi vaknade hann vi typ bara ligga tio minuter till innan de vart skugga där vi hade placerat oss. Så gick in då och kvällen spenderades med henne framför tvn, vart en lugn helg men skönt med tanke på min äckel mensvärk !! :( usch så onödigt att man måste ha det ?!!! men men, idag har vi, ett gäng från klassen spenderat dagen ute på Björnö. Tog ett halvt dopp :p Var aldrig ner och simmade helt, men nästan, hehe. Men solat hela dagen i alla fall, vilket känns nu då man jag inte hade nån solkräm. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och då kommer de säkert svida i hela kroppen, blir kanske en kall dusch :p

Resten av kvälllen ska jag bara försöka ta igen lite pluggande .. Imorrn blir det redovisning i skolan och sen hem och plugga och även börja packa ! Duschen nästa ?