Oh ännu en avklarad

Nu har jag äntligen kommit igenom även "Den nya ekonomistyrningen" Läst cirka 200 sidor redan idag, känner mig lite stolt över mig själv. Nu är det bara att hoppa in på nästa och även den sista boken som ligger på strax 200 sidor. Hoppas att den är lättläst! Får se hur långt jag kommer idag, kommer ju inte hinna igenom den så blir att läsa lite på söndag eller så.

Det ska tydligen bli snö snart??!! Står mycket om det i tidningarna :( Usch jag är inte redo för vinter, hoppas att den går över ganska snabbt, jag vill ha värme istället!! Skulle vara lite jobbigt om det skulle komma snö o skit nu också eftersom jag inte ska åka hem förens nästa helg och har sommardäck. Så isf blir det tåg o sen vet man aldrig när pappa får chansen att komma ner med mina vinterdäck. Men men, den dagen den sorgen. Hmm undrar om jag ska duscha innan jag börjar på nästa bok, "Affärssystem" (låter ju väldigt intressant, not!) ..

Pluggdag - till max!

Hmm jag sov lite längre än planerat idag, men kände att det behövdes för att jag ska orka med den här dagen! Vaknade runt nio och har redan hunnit läsa 40-50 sidor i alla fall. Bara 300 kvar, typ hundra i denna bok och sen 200 i en annan bok :( Men det ska jag klara denna vecka helt enkelt! Ska fixa lite kaffe nu och få i mig lite frukost - ladda upp med lite energi så att jag orkar läsa massa sen!

Idag kommer Kristoffer, runt sex, så innan dess ska jag ha hunnit läst så mycket som möjligt, gjort mig i ordning o plockat undan lite här, 7 timmar och 40 minuter har jag på mig, bäst att sätta igång igen ...

Äntligen hemma

Har varit en lång dag. Vart klara med fjärde inlämningsuppgiften och har börjat på den femte. Sen var det en föreläsning där vi satt och halvsov :p Men men, tog oss igenom den i alla fall. Sen drog jag och träna - riktigt skönt var det! Och nu ska jag försöka få i mig lite mat, duscha och sen måste jag försöka läsa lite också :( Ska uppnå mitt mål o komma igenom dessa böcker denna vecka, kommer bli tufft men det ska gå!

Provar nya linser och sen sa optikern att jag skulle säga till vilka linser jag trivs bäst i, de nya eller de gamla, så ska vi beställa dem. Blir definitivt de gamla, ser suddigt med dessa ju såg jätte dåligt idag på föreläsningen. Ska testa och byta öga med dem i fall att de skulle vara så enkelt att jag stoppat in fel (för borde ju se bättre för de är lite starkare o han sa ju att de borde bli bättre)

Dags att fixa mat, och förmodligen plocka ut linserna!

Nyinhandlat


Lampa i hallen, vill ju egentligen ha en taklampa. Men fattas en krok så jag
kan inte hänga upp nån. Pappa skulle nog fixa det åt mig sen men denna får
duga så länge. Ingen stor hall precis :p och denna lyste upp riktigt bra faktiskt,
bara 59 kronor :)


Två nagellack från Mavala i lite mörkare färg (har typ bara ljusa, rosa och
nästan genomskillniga) och ett läppglans från Dior. Doftar o smakar underbart :p
 inte så mycket färg på denna men sitter jätte bra och glänser fint. Ska införskaffa
ett i en lite mörkare nyans sen också.


Praktiska skolådor. Ska snart fixa in dem i garderoben och se till att jag får
plats för fler och nya skor :)

Andra småsaker ja köpte är inte direkt roliga att se på bild, dessa var kanske inte så roliga de heller, hehe :p

Hemma igen

Och lite handling med mig :) Eller jag har inte betalat för typ nånting själv.

Ikea
En vägglampa till väggen (bild kommer när den sitter uppe sen)
Skolådor - Spara lite plats då man kan stapla på varandra!
Lite smått, en matlåda, batterin osv.


Kicks

Fick ett läppglans från Dior av bror i födelsedagspresent :)

Två malava nagellack


Sen fick jag även två blommor och en skål av far inne på ICA. Kommer väl kanske bilder sen senare. Ska nu försöka få upp lampan på väggen ..


En vända till ikea

Japp, pappa,bror och Lovisa kommer snart och hämtar upp mig så ska vi åka till ikea en sväng. Blir käk där ute också, jag är riktigt hungrig!! Får se när jag är hemma igen, kanske vill de göra nå mer när de ändå är i "storstan"?!!

Göra mig i ordning nu så jag är klar! Puss


Besök idag

Godmorgon allesammans. Planerna för dagen har ändrats en del. Skulle ju ha gått o tränat direkt efter föreläsningen och sen pluggat resten av dagen/kvällen. Men far och bror kommer ner en sväng vid ett för att de ska gå på ikea och vill träffa mig :) Vissa har ju höstlov också! Så vi får se vad klockan blir när jag är hemma sen. Förhoppningsvis kommer jag hinna med lite pluggande i alla fall framåt kvällen. Men kommer ju inte hinna till gymmet innan :( Så blir imorrn och på torsdag. Sen måste jag försöka kompensera för denna dag och göra nån slags träning i helgen i alla fall!

Nu ska jag göra mig i ordning för har ju förläsning runt nio.
Puss

Snart sängdags

Sitter nu och kikar Prison Break :) Efter det blir det väl til att göra sig i ordning och försöka sova. Imorrn är de föreläsning mellan 9.15-12.00 och sen ska jag vandra iväg till gymmet.

Har, som många vet, haft problem med min mage en tid nu. Suttit och sökt en del på internet, vet ju vad mina symtom är och vad det är jag mår dåligt av och det som stämmer in bäst, eller ja det stämmer väldigt bra är IBS vilket tydligen är väldigt vanligt och något främst kvinnor drabbas av. Jag ska försöka bättra mig när de gäller mat och allt annat som man kan göra för att dämpa symtomen och hoppas på att det blir bättre. I denna artikel kan man läsa om IBS, dess symtom och hur man kan lindra dem. För det går tyvärr inte att bota helt och hållet :(

Ge mig

Dessa "Carrie - Sex and the city" inspirerade skor som finns hos Gojane. Med frakt blir det cirka 360, och då det är under femhundra så ska det vara tullfritt har jag hört. Finns de som säljer lager av dessa på tradera, med i en auktion där nu men de är ju rätt eftertraktade så frågan är om de blir billigare ?

 Gladiator Pumps GoJane Kling Sarah Jessica ParkerTREND st 39

Visst är de snygga ?

Dagens

Humör: Ganska bra om man bortser huvudvärken!
Gjort: Pluggat, ätit, pluggat .....
Planer: Att orka plugga ännu mer (hmm skojsigt??)
Ser på: Skärmen på datorn

Lyssnar på: Vinden utanför som låter bra skapligt!
Läser: Kurslitteratur, Den nya ekonomistyrningen
Dricker: Vatten, men jag funderar faktiskt skarpt på om ja ska unna mig cola idag?!

Äter: Ätit fiskpinnar, men är väl dags att börja tänka på nå annat snart
Bästa: Att jag bara kan vandra omkring i myskläder
Sämsta: Huvudvärken o vetenskapen om att ja forfarande måste läsa 400 sidor
Väder: Blåsigt, men solen tittar fram en del den också ..


Skippar föreläsningen

Haft en huvudvärk som smygit sig på sakta men säkert under eftermiddagen. Men tänkte jag skulle tvinga mig själv iväg på föreläsning i alla fall. Så efter mycket om och men kom jag in i duschen och tänkte sedan börja göra mig i ordning, när det blir svart! Strömavbrott - och där står man i dyblött hår och kolsvart badrum direkt urstigen ur duschen och då kände jag att jag inte orka! Strömmen kom precis tillbaka, en kvart innan jag skulle behöva vandra iväg. Så jag tänker i stället spendera min eftermiddag hemma med min bok och nån ipren. Läsa lite och sen kanske göra lite uppgifter för mig  själv istället. O jag tänker nog inte heller anstränga mig allför mycket med att göra mig i ordning :p Kanske lite sen för jag tänkte vandra iväg o köpa en tidning lite senare så jag får läsa nåt annat än bara all denna kurslitteratur!

Puss

So far, so good

Lyckats med att läsa cirka 80 sidor nu på morgonen/förmiddagen. Bra för att vara mig och mer ska det bli under dagen/kvällen om jag nu ska uppnå målet denna vecka! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen laga till lite lunch - får nog bli lite fiskpinnar idag :p Sen ska jag göra mig i ordning o hoppas på att det efter det finns lite tid över till att läsa lite mer innan jag måste bege mig.

Puss

Ny vecka

Då var det måndag igen då. Varit vaken i ungefär en halvtimme och lyckats tragla mig igenom typ 5 sidor i boken än så länge! Rätt bra ändå med tanke på att jag är trött och nyvaken. Ska väl fortsätta med det alldeles strax, blir till att plugga hela dagen idag. Vid kvart över tre har vi en föreläsning, eller en övningsföreläsning där vi sitter i grupp o går igenom lite uppgifter och så, tycker faktiskt man lär sig en hel del på det.

Mina mål denna vecka:

Plugg
- Läsa ut båda de kvarstående böckerna, gäller kanske cirka 500 sidor.
- Vid tid också repetera vissa saker och kolla igenom anteckningar.

Träning
Träna tre pass.

- Tisdag, efter föreläsningen som är slut klockan tolv
- Onsdag, efter föreläsning som slutar fyra
- Torsdag, nån gång tidigt på morgonen kanske runt nio eller så.

Nån som har tid att följa nån av dessa tider :p ?

Övriga mål
- Hitta födelsedagspresent till bror
- Städa, helst idag! (och försöka hålla det rent sen)
- Köpa ett hänglås :p Nåt jag ständigt glömmer, behövs till gymmet.

Lite av vad jag ska ägna mig åt i veckan, ska bli så skönt att dra iväg en dag till Sthlm sen och inte tänka på plugg eller så. Bara en hel mysdag med Kristoffer :) Dags att återgå till böckerna, kanske även dags för en kaffe snart ..


Filmtajm

Tänkte slö kika en film nu, saknar Kristoffer här i sängen :( Riktigt tomt faktiskt, men han är snart tillbaka i hela tre nätter! Okej nu ska jag kika lite då, definitely maybe heter den. får se om den är bra ..



Sett den ?

Uppmuntrande

Inte göra nånting idag! Men disken ropar egentligen på mig. Jag tycker inte om att diska och glas är det värsta, så denna bild är väl himlans uppmuntande?!!


Kanske inte alltför mycket, men jag känner på mig att jag kommer dra ut på
det och disken kommer bara att växa och växa!

En present i efterskott

När jag firade min födelsedag så hade inte min present från mamma hunnit komma än. Det var ett penselset i ett svart etui från Dermanord. Riktigt bra penslar i naturhår och som har riktigt bra kvalité! Det kom i veckan så Kristoffer tog med det till mig :) Själv kunde han ju såklart inte förstå hur man kan lägga så mycket pengar på sminkpenslar. Men bra redskap är A och O. Och dessa penslar går att tvätta hur många ggr som helst men håller lika bra ändå. Anledningen till att ja vet de är för att mamma använder samma penslar :p En bra investering med andra ord!

Penselset-stort: Click to ZOOM

Bokat tågbiljetter

Ooh ska bli så trevligt/skönt. Bokat biljetter till mig och Krille nu till Stockholm på Fredag! Åker runt åtta på morgonen och sen åker vi tillbaka runt sju på kvällen. En heldag på stan, god middag på någon mysig resturang och en kanske också en fika på nåt mysigt cafe. Jag ska handla upp mina födelsedagspengar så jag hoppas på att jag kommer att hitta mycket fint :) Kristoffer kommer hit redan på torsdag kväll o sen blir han nog kvar hela helgen. Riktigt långhelg med min älskling :)



Den ytliga listan

Mina svar:
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 10

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
(/) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6,5

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 21,5

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Haha jasså du !!! :D

Reprisernas dag

Söndag. Repris av alla bra program som visats under veckan - jag har sett dem allihop men ändå har jag det på och slö kiikar lite på det. Sanningen är den att jag är slö just nu, orkar inte riktigt göra särskilt mycket. Massa disk och annan städning som behöva, för att inte tala om pluggningen. Men jag tänker nästan ta den här dagen till att i princip inte göra nånting! Bara vänta in One three hill och gossip girl :)

Gårdagen

Hmm vart inte riktigt som jag hade tänkt mig! För det första kunde inte alla jag ville ha med mig vara med :( Men vi hade trevligt här hemma, lyssna på musik, prata lite skit och drack massa gott. När vi väl skulle ut på krogen sen så vart det tyvärr bara jag, Kristoffer, Tiger och Issa som åkte ner. När vi väl kom till konrad så var kön låång så  vi tänkte vandra iväg till donken o käka. När vi väl satt där, hade nyktrat till en del så fanns det inte nån jätte stor lust att gå ut längre när kvällen heller inte blivit som den skulle. Så vi gick hem! :( När vi vandra förbi konrad såg jag folk i kön som stod där första gången vi gick förbi och kön hade knappt rört sig alls. Så hade väl inte varit jätte kul att stå där o köa i timmar. Men visst vi hade som sagt trevligt innan synd bara att de vart som de vart sen o att alla inte kunde följa o vi kunde gått ut och dansat. Men men får bli en annan gång. Spara ju lite pengar i alla fall - alltid nåt positivt.

En annan positiv sak var väl också att man mådde ganska bra imorse. Vi vandrade ner på stan en sväng, pojkarna hittade skor och jag hittade en kofta på Gina. Sen käkade vi lite gott på Jensens. Nu sitter jag här i min ensamhet. De har nyss dragit hem och det är tyst och tråkigt. Men men, jag ska slöa lite sen tänkte jag försöka plugga lite i alla fall.

Då var det lördag då

Hunnit tvätta nu på morgonen, riktigt jobbigt var det för jag ville bara ligga kvar i sängen. Men för att vara ärlig så sov jag mellan vändorna ner till tvättstugan! Kände att det verkligen behövdes om jag ska orka dagen/kvällen. Ska ta itu med lite städning nu snart, har inte jätte mycket att göra men bäst att få det gjort så snabbt som möjligt. Ska bädda rent sängen, diska, skura lite på toan och dra en vända med dammsugare och dammtrasa. Låter mycket men tar ju inte alltför lång tid dock när man bor på en yta av 29 kvadrat :p Sen hoppa in i duschen, göra mig i ordning, åka till bolaget o Ica. Mycket mer kommer jag väl säkert inte hinna. Krille och Tiger skulle åka hemifrån runt ett, halv två så de är väl typ här allra tidigast två så då måste jag väl typ vara klar. Fyra timmar med andra ord, så måste sätta igång nu ...

Det går framåt

För mig med pluggandet, snart läst ut produktionslogistiken i alla fall, sen tänkte  jag försöka läsa en del i Den nya ekonomistyrningen också innan jag ger upp för dagen. Idag har det väl inte blivit så himlans roliga inlägg precis, kanske kommer jag på nåt skoj att skriva om senare framåt kvällen när jag inte är upptagen med att ha näsan i en bok.

Puss

Fan vad det blåser

Rena orkan vindar ute. Blåst en hel del i flera dagar nu och det låter jätte mycket i lägenheten, låter som de är världens oväder! Jag är hemma från en lååång föreläsning, ska ta och äta nåt - som går snabbt o är gott. Jätte hungrig! Sen ska jag ta mig ork att börja läsa, hmm känner väl inte direkt nåt sug men man måste väl. Städa lite ska jag göra idag också, framför allt diska. Ska strunta i träning idag också och vila handen lite till, den känns dock rätt bra idag men vill inte riskera nåt för de kommer säkert börja värka i den igen när jag anstränger mig, typ med städningen. Så blir nog kanske en promenad sen senare istället. Då borde den vara bra till nästa vecka så jag kan ta nya tag och verkligen anstränga mig lite på gymmet :)

Bolaget idag eller imorrn ? Blir nog en sväng imorrn - min första vända! Så trevligt så. Ta bilen ut till hälla o handla där och sen in på ica också och handla nå gott att bjuda på till kvällen. Nu ropar min mage efter mat så bäst jag ger den det ...

Thank good is Friday

Hmm men känns inte riktigt som fredag. Veckan har gått så snabbt och dagen idag kommer gå ut på att plugga, plugga o åter plugga. Kanske därför de inte riktigt känns som fredag? :p Käkat lite frukost nu, inte mätt men min mage känns orolig så vill inte äta allt för mycket :(

Om tio minuter ska ja möta Wivecka, sen föreläsning till tolv, hörs efter de nån gång ..

Jag ska förflytta mig

Japp jag ska ta min tunga, slöa kropp från soffan till sängen nu. Slött de lät men jag är trött och sliten efter denna dag och värre kommer det väl bli. Kommer nog inte kunna somna riktigt än, men mycket snart. Så Godnatt mina kära!

Puss

Katy Perry

Jag fick höra att tösen endast var 15 år gammal av Camilla och fick en chock då jag inte alls tyckte det verkade så. Kikade nu och Wikipedia skriver att hon är född 84, hmm hur är det egentligen ?  Inte direkt intressant egentligen, men vart o tänka på det igen bara när ja kika på ett klipp på henne på aftonbladet. Ett klipp där hon by the way slänger sig på en stor tårta på scenen och sen inte kan resa sig för att det är för halt :p


Att sitta med ett fjantigt litet leende

Haha, många ggr kommer jag på mig själv med att härma ansiktsuttryck från tvn :) Är det lyckligt märker jag själv att jag typ alltid sitter och ler som världens tönt, måste se rätt skoj ut ...

Kika på "Bröllopsformen" nu, brukar i vanliga fall kika Anna skipper och "Du är vad du äter" men tycker det har blivit lite väl påklistrat på senaste. Dieten och träningen i detta program är nåt jag känner att man mer kan leva efter (och då menar jag bröllopsformen, klockan åtta på torsdagar). Men nu är de slut och de förlorade en massa i vikt och man känner sig alltid lite extra motiverad när man kikat på ett sånt här sorts program. Ska kika lite crimnal minds sen ska jag verkligen, verkligen försöka somna i tid idag så att jag pallar morgondagen och orkar läsa massivs!

Tröttheten kommer sakta

men säkert. Jag tror jag ger upp pluggandet för dagen. Varit ganska duktig i alla fall och läst i skolan, föreläsning och sen läst en del när jag kom hem. Så spar mina krafter till morgondagen. Hmm skoj att sitta hemma en fredag och plugga?!! Men behövs verkligen och får ju ha roligt på Lördag i alla fall :)

Nu ska jag slöa lite framför tvn ...

Hemma igen

Efter en hel dag i skolan, inte så trött än faktiskt så jag ska försöka mig på att läsa lite till - då kommer jag dock att bli trött!! På vägen hem idag vandrade vi förbi en lokal där de redan hade satt upp adventsljusstakar i fönstren och till och med en julgran! Hmm två månader kvar till jul, frågan är om de stått där sen förra julen :p

Äta idag ?

Skolan

Hmm nu sitter vi i skolan - försöker komma nån vart med inlämningsuppgiften, men går lite segt då vår lärare ger grymt kassa instruktioner. Blir här länge idag, ska sitta med detta till typ tre sen har vi föreläsning till fem. Kommer vara lagomt trött sen men måste försöka läsa lite när jag kommer hem! Blir ingen träning idag, fick grymt ont i handleden igår och imorse gjorde det ont vad jag än tog i :( Skulle behöva köpa lite liniment att stryka på tror jag ...

Nu ska vi snart sätta igång igen, de är bara ner och köper lite gott. Puss

Snabb leverans

Beställde ju som sagt SATC - filmen (trots att jag sett den 3 ggr). Förboka den på cdon och realesedatumet var idag och jag fick den idag! Bokade den i måndags, snabb leverans :)



Ångest

Panik, stress, stress och åter stress. Detta är mina känslor inför pluggandet nu. Känner att jag ligger efter och för att hinna läsa måste man stressläsa eftersom vi har så många böcker just nu och då lär man sig istället ingenting! Jag skulle behöva fler timmar om dygnet för att hinna med!! Jag förstår verkligen inte hur jag ska hinna? Jag vill hinna läsa igenom allt, helst vill man ju kolla igenom det en gång till sen och sen vill jag hinna göra övningar till allt också. Men det finns inte en chans att jag kommer hinna det.

Blää


Första för dagen

Imorse fanns inte direkt nån tid att skriva, jag tycker om att sova så ligger alltid för länge så jag får stressa :p Gick på föreläsning, en stressande sådan - kände inte direkt att jag lärde mig särskilt mycket av det. Sen skulle vi sätta oss med inlämningsuppgiften, men camilla skulle iväg, vi kände oss stressade över läsningen och ingen hade den boken vi hade behövt med oss. Så bestämde istället för att vi ska sitta hela dagen imorrn för vi börjar inte förens kvart över tre så blir att träffas vid åtta så vi hinner sitta en hel del, så hoppas vi verkligen kommer nån vart och inte fastnar.

Så jag vandrade iväg til gymmet istället. Som sagt så gjorde jag bara benen idag, så nästa vända blir armar, vill gå tre ggr denna vecka som sagt så får bli en vända med en blandning, i stil med Issas program :p Så nu fick jag lite tid till att läsa vilket verkligen behövs, så det ska jag ägna mig åt ....

Endast 49 min kvar

Av min födelsedag :p Tjejerna har nyss gått. Haft en trevlig kväll :) Fikat, snackat lite skit och kollat på betty och desperate housewifes. Vilken vändning det vart i DH då ?!! Mitt i allt hade det gått fem år och en hel del hade tydligen ändrats, så nu är det bara att vänta till nästa vecka. Ska inte fuska och ladda ner inte! Fick även ett presentkort på SF och en flaska asti :) Perfekt med flaskan till helgen och presentkortet till nästa då jag och Krille kanske vill gå på bio...


Lite gott fika till tv.kvällen .. Vet att man borde ha tårta men
faktiskt så är jag inte så förtjust i det :p


Ska kika lite mer på tv innan sängdags. Imorrn blir det heldag i skolan sen ska jag till gymmet. Får bli till att träna benen för jag känner att handleden inte är riktigt bra än så bäst att vila den så att det inte blir värre. Detta blir det sista inlägget innan sängen så GODNATT.

Pusspuss

Dagen snart gått

Hunnit plugga lite i alla fall. Såklart inte så mycket som jag önskat, börjar få lite smått ångest över detta nu, måste göra ett ryck! Just nu läser jag ett kapitel där de känns som de använder samma ord i varje mening och det är svårt att hänga med, då sviker också gärna motivationen. Jag har också hunnit städa lite så de ser någolunda ut här när tjejejerna kikar förbi. Ska läsa lite mer nu, sen blir det kanske vänner ... Skulle behöva läsa istället, jag vet, men känns onödigt om jag ändå inte kan koncentrera mig!!

Puss

Paket uthämtat

Var från ellos. Väskan tyckte jag jätte mycket om, såg en nästintill precis likadan i fredags på DNA så visste jag skulle tycka om den! (Var också i en lite större storlek så den blir perfekt även till vardags.) Inte provat träningsbyxorna än men de såg ut att vara rätt tajta i midjan, så vi får väl se sen senare när jag orkar prova dem.

Crime Medicine



Hur sjukt låter det inte?
Har varit in och kikat på sidan och det är såklart inte sant :p Ett sätt för att få folk att förstå att det är fel att köpa medicin på det viset, gå själva in och kika.

Handleden strular fortfarande

Konstig smärta är det också. Som sagt tror jag att det beror på att jag lyft konsigt på gymmet eller så, men det var liksom i torsdags, borde de inte ge sig snart? Gör främst ont när jag böjer den fram och tillbaka eller när jag lyfter saker. Så ska nog kanske linda den igen så att jag inte anstränger den för mycket. Jag ville ju faktiskt träna idag ju. Men jag tror att jag väntar tills imorrn i alla fall, får kanske ta benen då och sen armar på torsdag då hinner den vila upp sig lite till :p

Nu har jag precis kommit ur duschen. Jag ska göra mig i ordning och vandra till ica och handla lite fika till kvällen och hämta ut ett paket. Antog det var från ellos för de är bara den beställningen jag gjort men brukar få sms avisering därifrån. Samt att när jag går in på min sida på ellos står de inte att den beställningen kommit fram. Hmm ska bli spännande att se va det är då?

Min dag idag.



TIll mig själv :) På tiden att man ska kunna få göra sina ärenden på bolaget själver! Kommit på att det bliviit mycket firande över min födelsedag i år. I lördags var det ju först släkt och sen fest med vänner på kvällen, idag händer det väl inte jätte mycket, men Anna, Isabelle och Wivecka kommer förbi och fikar ikväll, lagomt till betty och desperate housewifes. Sen blir det födelsedagsfest även till helgen :p

Säsongsstart

Oh det hade jag glömt - prison break börjar ju idag! Serien har ju blivit lite utdragen men ögongodis med i den så en säsong till följer jag med :p Tror inte de blir mer än en säsong till heller såvitt jag hört ?!!


En måndags kväll

Sitter här och börjar känna mig lite rastlös. Nyss kikat lite till och från på färjan på min nya tv :) Ska nog lägga mig till rätta i sängen och kika lite istället. Orka göra mycket mer idag? Plugga o lite mer att städa undan skulle behövas, men inte nu helt enkelt ...

Imorgon fyller jag "bolaget" åh det ska bli så sköönt. Ska vandra ner nån dag o handla på mig till helgen, om jag kanske inte tar bilen o handlar nånstans :p

Pics.

   

   

   

   

   

   

Lite bilder från i Lördags :p Man blir så oerhört snygg på kort när man fått i sig en och en annan drink ...

För bokat

Imorrn kommer Sex and the city filmen ut. Boka den på cdon. Har ju sett den 3ggr nu tror jag men tyckte det kunde vara kul att ha den :p Vill också ha "sko-lådan" med alla avsnitt, kanske en julklapp!

Sex and the City: The Movie (2 disc)

When I grow up

Ska jag ha råd att unna mig skor som kostar alldeles för mycket!

Christian Louboutin Decollete leather pumps  Christian Louboutin Decollete leather pumps
Oooh jag längtar till dess :p Funkar inte direkt med studielån/studiebidraget ...

Update

Nu är jag i västerås igen, dock inte haft tillgång eller tid heller för den delen att uppdatera om helgen, så här kommer en liten snabb genomgång :

Fredag - åkte hem och hämtade Joakim, Mamma och Lovisa. Åkte till borlänge och kikade på kläder, hittade en klänning o en kofta som jag sedan hade på lördagen. Sen handlade vi även en massa mat och gotta att bjuda släkt och vänner på lördagen.

Lördag - Taco middag hemma vid mamma med mormor & steinar, morfar & margery, joakim & Lovisa, kristoffer, pelle, lena och petra. Senare var det hem och fika med farmor. Presenter fick jag också: Vinglas, 2600 kronor, TV, presentkort på gina och guldfynd, äkta sminkpenslar, ljuslyktor, kläderna från fredagen och en prydnadsängel. Sen två stycken presenter jag inte fått från Kristoffer än också, presentkort på bolaget :p och en fin middag när vi åker till Stockholm. På kvällen vart det party, riktigt trevligt var det, tog lite bilder så sätter in dem sen.

Söndag - Mysdag med Kristoffer.

Dagen idag: Måste försöka städa lite. Plugga så mycket jag orkar. Sen ska jag koppla in min nya tv också (kommer kanske en bild på det sen också :p) och sen kommer jag nog kanske inte hinna med mycket annat. Skippar träning idag men ska försöka komma iväg 3 ggr denna vecka i alla fall. Men har ont i handleden, fick det efter förra passet och det sitter fortfarande i. Har förmodligen lyft snett eller fel på nåt sätt med ena handen. Tur att det är vänster handen i alla fall!

Nu ska jag väl sätta igång med nånting ...

Dags att dra


Japp nu har jag packat ihop allt så ska alldeles strax bege mig. Fixa håret lite också bara.Hatar vägen jag ska köra nu! Riktigt trist, speciellt när man inte har nån att prata med längst vägen.


Här är två bilder som dök upp när jag sökte på Smedjebacken på google :p Inte de roligaste kanske, men tänkte de skulle få vara med i alla fall. Den första visar "smeden" som är det första man ser när man kommer (och en av anledningarna till att smedjebacken heter som det gör och inte bara är en backe) och den andra är på hamnen. Haha inte så mycket att skryta om, en liten byhåla i dalarna. Men man kan faktiskt ha det rikigt trevligt då och då, men jag klagar inte på att jag bor i en större ort i veckorna :p

 

Var stor uttyckning som åkte förbi vårt hus alldeles nyss, undrar vad det är som hänt?!!!

Fredag = hemfärd

Hej bloggen! :) Hade en trevlig kväll igår och bilder kommer senare när vår alldeles egen fotograf Isabelle satt ut dem på facebook. Dock var jag lite klantig och ställde inte klockan vilket resulterade i att jag vaknade klockan nio idag när vi började kvar över! Så vart hemma pluggning istället. Men fick ett meddelande från Johanne nyss och föreläsningen vart inställd så missade ingenting! Perfekt. Nyss gått igenom 20 sidor i boken och tänkte jag skulle hinna med lite mer innan jag ska göra mig i ordning för hemfärd.

Idag ska jag alltså hem till den lilla byn. Diskussioner startades igår om hur Smedjebacken ser ut och för att klargöra det bor vi inte i en stor backe med kossor :p Inte heller på en liten kulle där det finns ett litet rött hus med vita knutar som alla umgås i. Haha vilka fördomar va? Jag ska ta och fotografera min lilla by.

Nu ska jag äta nånting, läsa lite, packa, åka, hämta mor och bror, åka till borlänge/kupolen, äta, handla saker till imorrn och sen hem till Krisotffer :)

En paus.

Jag har nu läst 70 sidor i alla fall :) och tänkte försöka läsa 30 till sen innan jag går ner till Anna. Men nu är det lite matpaus, eller ja mellanmål typ. Sen har jag lite disk att ta hand om också och efter det tänkte jag nästan börja göra mig smått i ordning så kan jag läsa när jag känner att jag är klar typ så slipper det  bli massa stress sen.

Bålen till helgen vart som den jonna hade, men tänkte nog byta hallonen mot jordgubbar. Men vi får se :p Den innehåller för övrigt Sprit, sprite, jordgubbscider och limeskivor :) Mums mums.




Hemkommen

Då var man tillbaka. Härligt med lite träning, man orkar mer tidigt på morgonen än vad man kan tro. Vi körde Isabelles pass igen och det kändes lite mer idag, förmodligen för att man tränade igår också :)

Jag ska väl börja tänka på att laga till nånting ätbart, har dock en massa disk som väntar först! Bläää. Och jag måste också gå och handla lite på ica. Tänkte egentligen jag skulle göra det på måndag när jag kommer tillbaka och då köra en riktig storhandling så jag klarar mig. Men kylskåpet gapar tomt så lite måste jag ändå handla idag. Tror jag vandrar iväg nu snart innan jag hoppar in i duschen och så. Jag vet, lite ofräscht - men gör det snabbt så ingen hinner se mig :p Annars ska jag duscha, laga mat och göra mig i ordning innan jag kan gå iväg och de orkar jag inte! Bäst att göra det direkt så jag kan komma igång med läsningen sen för vid fem ska jag ner till Anna.

Måste rusa med andra ord ...

Höstregn

Godmorgon. Idag regnar det, har förmodligen gjort det hela natten för jag kunde inte somna igår kväll för att det regnade på som det gjorde. Låter så mycket när det slår mot  rutan! Tack vare vädret och att både jag och Issa vill komma hem så snabbt som möjligt så blir det bilen idag :p Jag är redo redan nu, var ju tvungen att kliva upp i tid för att få i mig frukost, vill ju inte äta precis innan jag ska dra iväg. Och andra förberedelser när man ska till gymmet tar ju inte alltför lång tid ..

Så jag har suttit och kikat Vakna med the voice och gör även så nu. Ska möta upp Issa om typ tio minuter så snart klä på sig och dra iväg. Trött som bara den men får hoppas på att jag blir pigg och på G när jag väl kommer dit ...

Pusspuss

Sista för dagen

Jag ska nu göra mig redo för sängen. Kommer dock inte kunna somna på ett tag även om jag skulle behöva det. Men blir säkert en stund framför tvn först. Ska försöka få några timmars sömn i alla fall för imorrn ska jag upp och iväg till gymmet vid nio. Skönt att få det gjort tidigt för sen måste jag verkligen plugga hela dagen och på kvällen blir det middag på kåren.

Godnatt Puss.

Ännu ett pass avklarat

Japp tillbaka från ett träningspass. Körde ett pass a lá Isabelle idag så vart en fin liten blandning av arm och ben övningar. Får se nu om jag kommer ur sängen imorgon, bäst det för det blir ett morgonpass :) Nu funderar jag på vad jag ska äta så här på kvällskvisten. Enligt både Issa och Emma så ska man äta riktig middag efter träning :p Orkar dock inte ställa mig och kocka! Har mat kvar från lunchen som ja skulle kunna värma på som jag hade tänkt att ha imorrn egentligen, men får annars koka ihop nå annat då. Eller ska jag bara köra på hederlig yoghurt & flingor?

Vilket stort dilemma jag har ? Finns människor som svälter och här sitter jag och kan inte bestämma mig vilken av all min mat jag ska äta! Hemskt egentlgen hur det kan vara....

Kalorier även i alkohol

Jag hittade en blogg som skriver väldigt mycket om kalorier och bantning. Jag tycker dock inte att man ska tänka alltför överdrivet på det. Äta så nyttigt man kan (tallriksmodellen), unna sig nått gott ibland och träna regelbundet - det är vad jag tror på. Det funkar även i längden. När man bantar så går man upp i vikt igen när man börjar äta som vanligt igen och ofta också några kilo extra. Jag har på senare försökt tänka lite på vad jag stoppar i mig - i alla fall främst på vardagarna. På helgerna unnar man sig alltid lite grann och de tycker jag som sagt att man ska kunna göra. Men man får dock träna lite extra för att kunna göra det med gott samvete.

Nåt som dock gärna slinker ner på helgerna utan att man riktigt tänker på hur onyttigt det är, är alkohol. Man tänker ofta på hur onyttigt det är med godis, chips och dricka man drar i sig. Men, åtminstonde jag tänker inte fullt ut på hur många kalorier man faktiskt får i sig i form av alkoholen :p

En liten lista bara:

Bailey's: 31,25 kcal/cl (1,25 g alkohol)
Fatöl: 200 kcal/50 cl (18,5 g alkohol)
Gin: 27 kcal/cl (3,8 g alkohol)
Portvin: 16 kcal/cl (1,56  alkohol
Rödvin: 90 kcal/12 cl (11,4 g alkohol)
Snaps: 25 kcal/cl (3,35 g alkohol)
Vodka: 23 kcal/cl (3,33 g alkohol)
Whisky: 25 kcal/cl (3,6 g alkohol)



Och detta gäller bara alkoholen, sen blandar man ofta med dricka full med socker. Men men, man ska väl unna sig ibland !!? :) Jag tänker fortsätta med det i alla fall, lever bara en gång. Men jag får väl ta och kompensera det i veckorna! Tur att man ska till gymmet snart, haha.

Seg föreläsning

Nyss suttit i två timmar på en oerhört seg föreläsning. Fick sluta lite tidigare i alla fall så är hemma nu igen. Ska försöka få i mig nåt ätbart, ska gå och möta upp Isabelle om lite mer än en timme och gymma lite :) Så bäst jag äter nu i tid så jag inte får håll ...

Onsdag morgon

En väldigt seg morgon - min säng är så himla skön på morgonen! Men jag är uppe efter många om och men och har varit det ett tag. Fått i mig hårdbrödmacka och en kopp kaffe. Blir nog snart en kopp till så jag verkligen vaknar till :p Sen ska jag försöka plugga i lite mer än en timme, göra mig i ordning, laga mat och sen vandra iväg till skolan. Har föreläsning till fyra idag sen ska jag hem och få nåt i magen och iväg till gymmet vid fem och träna med Isabelle :) Alltför mycket mer kommer jag nog inte hinna med idag. Men måste dock försöka plugga lite när jag kommit hem från träningen och har duschat samt ätit.

Dags att ta itu med saker o ting.

Kvällshungrig

Vart lite små hungrig så här framåt kvällen och kom på mig själv att jag slarvat med maten idag! Ajabaja - skärpning. Bara ätit flingor och sen fiskpinnar på dagen. Jag som verkligen skulle försöka mig på de där med 5 mål om dagen. Jag startar imorgon! Nu blir det mexicanasoppa och jag ska krypa upp i soffhörnet.

Ny ring



Min nya fina partyring :) Bling bling, hehe ..

Hemma igen

Hitta typ inget jag ville ha. Gick ju runt på stan en sväng efter att jag hade fixat naglarna, ville hitta fint att ha i helgen eller nästa helg. En klänning eller en fin party topp. Provade en massa men inget som föll i smaken :( Fick med mig en maffig partyring dock, bättre än inget. hmm får leta mer en annan dag. Jag o mamma ska ju kika på fredag också.

Klänningen som jag skrev om tidigare, den från nelly fanns även på Linda P, men prova den inte men ska kanske in där nån dag och se hur den sitter. Jätte fin i alla fall, men blir säkert besviken när den åker på!

Godmorgon

Höll på att försova mig idag - inte roligt! Somna om efter att jag stängt av larmet, men vakna en kvart senare i alla fall, tur att jag hade ställt klockan tidigt så att jag inte vart så sen när jag missa den :p Ska ju iväg och fixa naglarna vid tio så hade varit pinsamt att försova sig. Men sov så himla skönt! Har nyss duschat nu och ska snart äta nånting, men har dock aldrig ett sug efter frukost. Men ska jag sitta på salongen i typ 2 timmar så är det nog bäst att jag äter nånting.

Vi får se när träningen blir. Ska ju kika runt lite på stan och måste nog hem efter det och käka lunch om jag ska orka träna sen. Har samtidigt en massa disk och massa annat att plocka undan och massvis av pluggande att ta itu med. Så vi får se när jag känner att jag har en-två timmar över. Nu måste jag ta itu med frukosten.

Dags för sängen

Försökte ännu en gång att skicka iväg ett inlägg med mobilen men verkar inte vilja funka :( Trist. Vem vet kanske dyker inlägget upp senare. Men nu ska jag stänga ner datorn och somna till scrubs. Dagen imorgon består utav:

- Nagelförlägning vid 10:00
- Prova klänning på Gina och även kika andra småsaker
- Träna, gymmet
- Plugga
- Tv-kväll, förhoppningsvis får jag sällskap av Anna ?!!! :)

Godnatt sötnosar. Puss

Beställning

   

En liten beställlning från Ellos. Tvungen att ha ett par träningsbyxor och dessa var billiga och hade fått bra kommentarer (kostade bara 199) Hade ett erbjudande från ellos som var att handlade jag för 400 så fick jag 150 i rabatt, så räknar man bort frakt (som hade varit med även om ja bara beställt byxorna) så fick jag väskan för 50 kronor :) Letat efter en fin kuvert i helsvart så det vart ju perfekt :p

Har väl egentligen inte så mycket pengar att handla för, men måste ju ha nåt att ha på mig på gymmet! Tur att det finns en liten finurlig grej som heter faktura så man kan betala när man fått pengar!

Myspys i höstmörkret

Stor bild
Oooh vilka mysiga tofflor att strosa runt i, i kylan! Fryser som bara den om fötterna nu och har inte nått par av mormors stickade sköna sockor här. Dessa kommer från Friis & Company, kostar 199:- och finns att köpa hos Chique (Finns även i svart)

God bål till helgen?

Tänkte jag skulle blanda i ordning en bål till helgen, och blir den bra så blir det nog även den nästa helg också :p Nån som har nåt bra tips ? Skulle nog kanske behöva en stor, stor skål också, ska höra med mamma om hon har nån. Skulle vara perfekt med denna från ikea för 129:- kanske blir de en vända dit innan helgen.

BLANDA BLANK Serveringsskål

Man ska inte sova

Även om man är trött under dagen ska man försöka låta bli att sova! Man blir bara mer trött och seg än innan och förlorar massa tid. Skulle vila ögonen en stund och somna av en och en halvtimme! Så nu är jag jätte seg och slut och känner inte för att göra nånting. Men sen lagomt tills det faktiskt kommer vara dags för att gå och lägga sig, då kommer jag säkert vara hur pigg som helst. Hmm typiskt!

Födelsedagsklänning

Skulle vilja ha en ny fin klänning till födelsedagen :) Ska kika nere på stan en snabbis imorrn efter att jag varit och fixat naglarna. Såg en fin på gina men osäker när det gäller färgen. Denna från Nelly skulle jag inte heller säga nej till.



Denna variant går på 399 och nelly har gratis frakt hela veckan. Får se vad de har på stan först, jag och mamma ska åka till ludvika på fredag också och köpa mat och sånt till Lördagen så då tänkte vi kika efter lite kläder. Nog för att  det inte finns så mycket där, kanske får jag med henne till kupolen istället :p

Ny vecka - nya tag

Tillbaka i Västerås igen, åkte nu på morgonen. Min mage har krånglat sen igår - men finns nog en del förklaringar till det. Denna helg har ju varit riktigt rolig men den har också varit väldigt onyttig och igår bröt magen ihop. Men det går väl över när jag käkar lite nyttigare igen, förra veckan mådde den mycket bra faktiskt, för första gången på länge. Men vart ingen skola idag :( Får se till att läsa och plugga på här hemma istället. Måste vandra iväg till ica snart, va in på maxi och skulle handla men de gjorde om där så hitta typ ingenting jag skulle ha så jag orkade inte vandra omkring där inne ...

Ingen tid och tillgång till dator för uppdatering

Men nu kan jag skriva mig ett litet inlägg - skärpning när de gäller detta sen! Skulle vara skönt om jag kan få mobilbloggningen att funka skulle man kunna slänga iväg ett inlägg även utan tillgång till dator. Denna helg har bestått av alkohol och party, hmm :p Riktigt kul har det varit i alla fall, men man känner sig lite smått sliten idag! I fredags var de irländsk pubkväll på folkan och mer folk än sist så det var mycket trevligt :) Och igår var vi och gratta Jonna som fyllt 20. Grattis ännu en gång gumman. Jätte trevlig kväll även det, bara massa tjejer, spela lite twister gjorde vi också. Gick inte alltför bra för min del :p Kvällen avslutades sen på kära lingårn ..

Nästa helg blir till att fira mig :) Oh det ska bli himla skönt att bli 20. Så nästa Lördag blir det som sagt party och helgen efter det blir det till att fira i Västerås. Så nu vet ni det kära vänner som läser min blogg. Möjligtvis att jag kanske får lite sällskap från några smebackare i storstan också. inte helt fel.

Idag blir en riktigt slödag. Väntar på att Krille ska komma tillbaka och jag ska få köra bil?!! Sen blir det hyra film och köpa lite gotte att äta på och mysa i soffan. Skulle väl egentligen åka hem nu på kvällen men vill ha lite kvalitetstid med älsklingen (lät lite små fjantigt, men men) och vi ska inte träffas i skolan förens elva imorrn så kör hem nån gång på morgonen. Nu ska jag höra med far om det blir någon mat i detta hus ???

Så bra :)

Skorna satt perfekt :) Kommer nog dock vara ganska hala, och de är ganska höga :p Lägger ut en bild senare när jag har annat till och inte ett par mysbyxor. Inte det snyggaste kanske. Snart dags att gå ner och kika tvätten och sen äta nånting .

Mina skor har kommit

Fick avin nu så blir en vända till ica sen och hämta upp mina skor :) Hoppas verkligen att jag kan ha dem i så fall blir de dem i helgen. Går väl en sväng till ica sen när jag går ner för att stoppa in andra vändan med tvätt. Går in mer än vad man kan tro i de där maskinerna så behöver inte tvätta lika många :)

Dags att tvätta ..

Om tjugo minuter .. Har hur mycket tvätt som helst så ska bli så skönt att bli av med det. Hinner tvätta 6 tvättar ungefär på den tid vi har här i huset, jag skulle egentligen behöva tvätta sju men slänger med lite gult med det vita samt min gula och gråa klänning och hoppas att de inte färgar av sig :p Jag brukar vara jätte noggrann att sortera tvätten men detta har ju blivit tvättat förr och inget nytt så det borde inte vara nåt problem. Har ju kompisar som slänger ihop en massa färger ...

Borsta håret åtminstonde innan jag går ner, nyss duschat och orkar inte direkt föna det och greja just nu !


Haha hur dum får man bli ..

Hittade lappen från Nail Store nu och de har ju lokalen där kalusen låg :p Men hörde så dåligt när jag ringde och pratade med en där sist så hörde inte att hon sa det ! Men nu fick jag prata med en trevlig tjej och fick en tid på tisdag klockan tio :) Åh ska bli så skönt med fina naglar speciellt nu lagomt till födelsedagen och allt ..

Nu ska jag återgå till mina böcker ..

Fixa naglar

Ringde till kalufsen idag för att höra om det fanns nån möjlighet att komma och förlänga naglarna i nästa vecka. Men de har typ stängt eller nåt, för var en dam som svara med "ett annat företags namn, och sen gamla kalufsen .. "  Så typiskt för de hade bra pris och Anna var där och förlängde och de vart jätte fina. Har ju öppnat ett nytt ställe i Västerås som fixar naglar men kommer inte ihåg vad det heter?!! Vet i alla fall att priset var detsamma för jag tog en reklam lapp på Gina i förra veckan, som jag självklart råkat slänga! Men var nåt med nail i alla fall .... Men för att kunna få en tid i nästa vecka måste ja ju boka en denna vecka, nån som vet vad företaget heter? Får väl kanske vandra ner en jätte snabbis imorrn innan jag åker hem ..


Sovmorgon

Ja, tog en liten sov morgon idag och vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Skulle egentligen kunna sova hur länge som helst idag känner jag men måste sätta igång med pluggandet :( Det är vad min dag idag består utav. Sen har jag tvättid också (åh så mkt tvätt!!) Ska försöka mig på att läsa ut boken idag så jag kan börja med den andra sen, uppdaterar väl sen om jag lyckats :p Hade velat komma iväg till gymmet idag ocskå, får se hur det blir. Ont i kroppen som bara den! Mest är det fortfarande i överkroppen men benen kommer väl snart också kicka in. Vill ju kunna röra mig i helgen! Så vi får som sagt se hur det blir, kan ju alltid ta en promenad lite senare när det börjar krypa i kroppen. Just nu regnar det i alla fall vilket gör det till ett perferkt väder att bara sitta hemma i så jag ska väl sätta igång vilket minut som helst nu, har ju en hel del att komma igenom ....


Ojojoj

Vad jag kommer ha ont i kroppen imorrn :p Känner det verkligen nu när man går från liggandes till sittandes/stående. Kommer typ inte komma ur sängen. Jag som vill iväg och träna imorrn också för blir ju ingenting i helgen. Men träningsvärk botas ju med träning, inte sant ?!! Fler som kikar Greys nu antar jag, skoj för den där killen då :( stackarn. För er som inte kollar har han blivit täckt i cement, hmm ska bli spännande och se hur det ska gå nu ..

Hemma hos situation

Nu är jag hemma - eller ja jag har varit det i cirka 45 minuter. Kom iväg lite sent till träningen .. Skönt var det och har den där härliga känslan i kroppen igen :) Får se nu då om jag kommer kunna resa mig upp ur sängen imorrn. Just nu sitter jag mest och väntar på att Greys anatomy ska sätta igång. Nyss pratat lite med pappa, muntrat upp honom lite och sedan pratat om min födelsedag. Hur vi ska göra med firandet med släkten och även om jag kunde få ha lite folk över på kvällen. Mamma erbjöd även sin lägenhet men har dock ingen stereo än så blir nog hos pappa denna gång! Känns konstigt att prata om "hos mamma" och "hos pappa" fortfarande och ibland glömmer jag bort hela situationen när jag pratar om familjen där hemma. Det är en konstig situation och när man är äldre också förväntas man kunna disskutera som en vuxen, men i detta fall känner jag mig mest som ett litet barn och vill egentligen inte stå på någons sida.

9 min kvar ....

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att de andra ska bli klara så vi kan vandra iväg och träna .. Haft föreläsning och sen har vi även hunnit med att greja lite med inlämningsuppgiften men får ta resten innan föreläsningen på måndag. Jag har egentligen verkligen inget intressant att skriva :p Men heller inget bättre för mig! Ska kika runt och läsa lite bloggar eller nåt nu medan jag väntar ...

Onsdag

Godmorgon - herregud vilken träningsvärk. Jag slarva lite med stretchningen igår och det känns verkligen idag. Så idag blir det definitivt att fokusera på benen på gymmet. Jag har typ nyss vaknat - sov så skönt så hade lätt kunnat sovit i timmar till. Men men, tvungen att kliva upp så jag hinner plugga lite innan jag ska till skolan. Men innan jag tar itu med det måste jag vakna till liv riktigt. I det skick jag är nu kommer jag aldrig kunna plugga. Ska nog ta och koka lite kaffe och käka en smörgås så får vi se om jag piggnar till.

Skola vid kvart över ett. Har föreläsning, skulle egentligen ha suttit med inlämningsuppgift innan men vi har kört fast så måste fråga läraren om ett par saker så då struntar vi i att sitta nu innan. Sen efter det blir det gymmet, så man är väl hemma ikväll nån gång. Måste jag gå och handla också ...

Konstig känsla

- "Jag har en konstig känsla, kan inte riktigt beskriva den men kännt såhär ett tag nu! Och vet inte riktigt vad jag ska göra åt det?!! "

Nu vet jag i alla fall att jag ska kika Desperate housewifes, efter det blir det inte mycket mer, skulle nog nästan kunna somna då!

Tidsfördriv

(x) snott den här listan från nån
(/) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad (dock ingen seriös än så länge)
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
(/) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) tagit smärtstillande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(/) använt ett falskt id (ej falskt - någon annans)
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med om en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) dansat i månljus, naken
(x) hatat mitt utseende
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor (i en halv minut)
( ) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning.
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) haft sex på offentlig plats
( ) haft sex på ett köksbord
(x) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
(x) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Kul va ? hmm njaa. Jag har städat klart och precis kommit ur duschen. Slö kika lite på Christine och se till att smörja in mig lite ..

Dagens vill ha:

Värme ... Jag vill ha sommar igen, lata dagar i solen. Grilla med vänner, dricka vin och öl. Sena sommarkvällar då man kan sitta ute långt in på natten utan att frysa. Äta glass och spela minigolf. Bada och sola. Jag längtar tillbaka till sommaren - och även semester på Kreta och Zakyntos. Värme, goda drinkar och uteserveringar. Jag vill ha varm sol, inte regn och inte snö.



Hmm höstdeppi ? Lite grann kanske. Hösten har ju också sina fördelar såklart. Snygga kläder och hemma mys. Tända ljus och sena filmkvällar. Sen kommer vintern, vilken är kall dock inte så mycket på senare år, men med den kommer julen! Vilket är en postiv faktor, även nyår. Men sen kan sommaren få komma tillbaka. Jag ska försöka njuta av hösten/vinterns positiva sidor och hoppas att det kommer gå ganska så snabbt!

Fina nyheter från Stylebystars

 

 

VILL HA begär !!

Härlig man känner sig

Efter ett träningspass :) Himla skönt var det att träna igen .. Nu ska jag verkligen se till att träna minst 2-3 ggr i veckan! Här ska synas resultat !! Nu har jag dock massa städning att ta itu med, b la dammsugning, dammning och diskning. Sen behöver jag verkligen plugga sen såklart äta och duscha också. Mycket nu ... För sen blir det ju tv vid åtta och framåt :) Hmm ska ta och äta nåt nu i alla fall ... 


Dags för träning

Känner mig dock lite stressad, för min lägenhet ser ut som skit och jag behöver samtidigt också verkligen, verkligen plugga. Men måste i vilket fall som helst ut till Friskis och avsluta mitt medlemsskap där så ska svänga förbi på Feelgood i alla fall, bli medlem och köra lite på gymmet - bättre än ingenting alls. Blir mer hårdkörning imorrn och på torsdag! Dags att vandra iväg då ...

Dags för lunch

Hade tänkt kokt torsk, potatis och vitvinssås idag, laga dubbelt så jag har till imorrn också. Sen även koka potatis så de räcker till fiskbullar senare i eftermiddag. Ska ju som sagt försöka att inte äta stekt mat och min fantasi räcker inte långt. Ska också försöka hålla mig borta från laktosprodukter, vilket jag försökt med länge. Kom nu på att de är grädde i vitvinssåsen (färdig sås) och mjölk i fiskbullarna. Men fiskbullar har jag aldrig haft problem med förut. Jag vet ju inte om det är så att jag är överkänslig mot allt som innehåller laktos för funkar rätt bra med glass och typ en del såser. Det är främst typ i ren form som det inte funkar - det vill säga ett glas med mjölk/även ibland youghurt eller ren grädde till typ tårtor och så. Så jag ska chansa och se om detta funkar - om inte får jag göra egna såser framöver med laktosfri mjölk, men det kan ju också vara så att jag klarar sås för att den är upphettad. Hmm vi får se, borde egentligen inte hålla på att exprimentera men vill ha sås till maten :p

Godmorgon

Sov lite längre än väntat, har dock varit vaken ett litet tag nu. Har en del att fixa nu på morgonen! Tjejorna skulle iväg och träna nu men jag tar det lite senare när jag grejat lite. Idag är det främst städning, pluggning och träning som gäller då! Sen hoppas jag på besök från Anna och Issa ikväll, då blir det betty och desperate. Jag ska sätta igång med lite läsning innan jag tar itu med städningen ...

Träningen får bli när jag smält lunchen lite, kanske närmare ett .. Dagens lunch - kokt torsk :p.

LBD

Little Black Dress. Vill ha en svart kort klänning som kan användas till både fest och vardag. Har gjort av med lite mycket pengar på senaste dock så har inte råd med det - men man kan ju hoppas ...


Denna kommer från Chicy.se Där finns en massa andra fina klänningar också :) Denna går loss på 389 kronor.

Tråkigt att köpa

Men något som jag vill ha, är en Electrolux ZB2815 ErgoRapido :) Min dammsugare är ej bra och jag har egentligen inte plats i städskåpet för den. Denna skulle kunna stå framme hela tiden samt att den är lätt och smidig, perfekt när man inte har så stort utrymme eller när man inte orkar släpa fram dammsugaren varje gång man hittar en tuss :p Funderar på om jag ska önska mig denna i julklapp för till födelsedagspresent har jag redan önskat mig allt och tror inte jag får så mkt mer :p Och detta vet jag inte om jag vill lägga pengar på själv just nu! Finns hos Siba för 1086 :- och är billigaste stället jag hittat den på hitills ...


Tråkigt

Idag känner jag mig ensam :( Har väl i och för sig massa att göra här hemma men känner mig inte sugen på det!

Träning

Denna vecka ska jag komma igång med träningen:
Bestämt mig för att bli medlem på Feelgood i alla fall, Angela, Issa och Anna är medlemmar där, så får man lite sällskap då och då. Imorrn har jag inga föreläsningar så ska ta en promenix till Friskis och avsluta mitt medlemsskap och sen vandra förbi Feelgood och starta medlemsskap där :) Sen blir det träning onsdag och torsdag också. Ska höra med tjejerna när de tänkt träna på onsdag kanske jag kan få sällskap då. På torsdagen ska jag dock träna på morgonen och då har de seminarium. Ska bli så skönt att komma igång med träning.



Blir till att åka hem till helgen ändå, även om jag tänkt att stanna här och umgås lite. Men Jonna fyller så hon bjöd på 20 års fest så vill hem och fira henne också. Men får se till att gå på en långpromenad hemma eller kanske komma tidigare tillbaka på Söndagen så hinner jag träna då också. Bäst att komma igång rejält nu :)

Mage - ur funktion

Vad ovanligt att min mage krånglar ?!!! Fick ont i magen och uppsvälldheten kom krypande strax innan föreläsningen. Vandrade hem vid första rasten. Kände att jag inte riktigt kunde koncentrera mig när han går igenom krångliga saker i 180 och då kändes det ganska onödigt att sitta där. Så då var jag hemma nu då. Måste ta itu med min mage, jag och mamma har diskuterat det flera gånger och jag vet ju i princip vad jag måste göra för att det ska bli bra. Jag skulle helt enkelt behöva gå en diet där jag :

- Inte äter friterad mat
- Eller kryddstark mat
- Eller laktos produkter (vilket jag inte gör nu heller dock)
- Eller bröd (möjligtvis försöka undvika mjöl produkter eller huvudtaget)
- Helst inte stekt mat eller flottig mat
- Samt såklart skära ner på socker


Det är ju typ dessa saker jag känner att jag brukar bli dålig utav så skulle behöva balansera magen och utesluta dessa ett tag och förmodligen även alkohol då (men har en del att fira framöver :p)

Så jag bör alltså koncentrera mig på kokt mat, med lite krydda och grönsaker samt frukt. Hmm finns det så många variationer på kokt mat, nån som har förslag? Jag tänker mest på fisk - tur man tycker om det. Kokt torsk, fiskbullar och tonfisk funkar ju :p Sen kanske man får äta en soppa eller så. Japp vi får se, jag ska försöka sätta igång med nåt sånt här. Mamma sa också att jag kunde ta en kur med Losec (som egentligen är till för sur mage) vilket man kan få vid magsår och så. Värt att prova i alla fall. Kommer ihåg när en av mina katter var dålig när hon var liten och hon fick äta kokt torsk i två veckor, typ samma här då! Kommer bli svårt att hålla detta helt och hållet (mest från att inte få steka nån mat) men ska försöka så gott det går i alla fall, blir fisk imorrn med andra ord.

I skolan

Sitter i skolan med inlämningsuppgift nu, går lite segt för oss :p Men det går i alla fall framåt. Tänkte jag skulle försöka skriva imorse innan jag gick men jag försov mig så gick inte så bra! Jag är oerhört kass på att stressa, allt blir fel och rörigt så hatar att försova mig. Ska vara i skolan till typ halvfem, fem idag. Jobba med detta ett tag innan lunch sen föreläsning och sen valinfo inför våren. När jag kommer hem sen ska jag städa :( och måste, försöka åtminstonde, att plugga lite. Nu ska jag återgå till gruppen. Lunch snart - hungrig - blir sallad på Rosenhill idag ...

:)

Jag vann en auktion på tradera på ett par nya skor, precis en sådan variant som jag letat efter :p (skolett med snörning med högre klack än de jag har)  Fick dem för 260, så blir kanske 300 med frakt då :) Håller tummarna för att de ska passa, annars säljer jag väl dem till mamma eller nåt !

Klicka för att visa Megabild! Slutsålda pumps Din sko, Rockabilly/ Vintage/ Preppy/ Kling

Så var det över

Ännu en helg har flugit förbi - och jag har inte haft tillgång till dator så jag kunnat uppdatera er om den heller. I Fredags åkte jag hem till Smedjebacken igen då. Käkade lite med Linn och Sandra innan jag åkte hem och gjorde mig i ordning. Gick ut på kvällen, först hemma vid Sandra, sen hemma vid Tiger, vidare till uvbersstugan, sedan hem till Carina och sen till Lingårn :p Hann med mycket den kvällen och trevligt var det.

På Lördagen var jag och hälsade på min farmor som fyllde 70 och efter det hyrde vi film och kika på hemma vid pappa. Idag sov jag länge, sen käka vi vid pappa och hälsade på mamma innan jag åkte hem. Och nu är jag tillbaka i Västerås ! Kikar one three hill och sen är det säsongsstart för gossip girl :)

Äntligen Fredag

Brukar man väl säga ? Och riktigt skönt ska det bli med helg. Vart väckt av far min för ungefär en timme sen. Han ringde och berätta att han, Joakim och Lovisa ska åka till Stockholm idag, de bestämde tydligen det igår kväll. Han fick veckovila så de kommer hem imorrn bitti lagomt tills vi ska åka och gratta min farmor som fyller 70. Jag hade också velat åka till Stockholm! Men han sa att vi åker igen sen senare och jag ska försöka få med mig Krille dit en heldag nån fredag framöver. Kika lite på tågpriser tidigare och för typ 220 kronor kommer vi ju fram och tillbaka om man åker tidigt och kommer hem på kvällen - så inte farligt dyrt inte. Så blir nog en resa efter att jag har fyllt år och så :)

Håller på att göra mig i ordning nu. Ska ta bussen ner på stan vid tjugo i och in till frissan. Blir alltid lika nervös när jag ska till frisören. Man vet aldrig vad som kan gå fel och när man betalar så pass mycket pengar vill man ju bli nöjd. Så får hoppas på det nu!

Pusspuss

Hmm

Visst gratis pengar går att få på sidan jag skrev om i förra, men fanns inte många sätt att få det på. Mest var de genom att värva andra helt enkelt. Finns många olika gratis sidor nu men gratisbio är ändå helt klart den bästa. Och den som jag tror funkar bäst. Visst jag har inte kommit upp i så många poäng än men inte långt ifrån heller. På Gratisbio finns många sätt att skaffa poäng på. Och man kan få mer än bara biobiljetter, såsom presentkort på diverse belopp. Samt att det är tävlingar lite då och då. Det räcker med att man kanske går in på sidan när man bestämmer sig för att köpa nåt från nån sida på internet, då kan det hända att man får en viss procent av summan i poäng. Eller om man kanske ska prenumenera på en tidning så kan man göra det där istället och samtidigt få poäng eller bara klicka på olika annonser - detta är bara några sätt. Så strunta i mitt förra inlägg och bli medlem på Gratisbio istället.

Följer ni denna länk så får ni också 25 extra poäng utöver de 50 man får i välkomstpresent. Nu ska jag sluta göra reklam för dessa gratissidor. Men om man kan få det att funka så är det ju hur bra som helst. Gratis är gott helt enkelt!

Nu ska jag kika klart "Du är vad du äter", sen ska jag packa så det är klart tills imorrn. Och efter det blir det att krypa ner i sängen och mysa med nåt avsnitt av Satc :)

Pusspuss

Gratis pengar

Japp ni hörde rätt :p Tjäna pengar på ett jätte lätt sätt genom att bli medlem på PengarGratis.se genom denna länk Tjäna pengar på att klicka på annonser, delta i tävlingar och kanske bli medlem på vissa sidor. Det kostar ingenting och om vissa annonser kostar, t ex att man ska beställa nåt så framgår det tydligt!

Blir medlem nu !


Du är vad du äter

Japp säsongstart för det nu då :) Man blir ganska motiverad även fast jag kan tycka att det är lite överdrivet i bland. Tror dagens program kan vara bra för mig för de har båda likande problem med magen som jag har haft (äter väl dock inte så onyttigt som dom även om jag inte heller är nyttigast i världen!) så nu ska vi se vad Anna Skipper har för bot mot saken !!

Britneys nya



Vad tycker ni om Britneys nya låt ? Jag vet inte riktigt än, måste nog lyssna lite mer på den.

Bok om Carrie Bradshaws ungdomsår

Candance Bushnell som skrivit "Sex and the city" har nu skrivit på kontrakt att göra två nya böcker om Carries ungdomsår. Om det nu skulle vara så att de kommer att bli tv-serie även av detta så vill Candance att Miley Cyrus aka Hannah montana ska spela huvudrollen.



Vad tror ni om detta koncept? Jag tror ju inte direkt att det kommer bli nån jätte succe. Kanske böckerna. Men vem vet, men serien kommer nog i så fall locka en helt annan målgrupp - yngre tjejer. Men kan bli spännande och se vad det blir av detta.

Hemma

Pust, vilket lång dag detta kännts som. Började och arbetade med grupparbetet i typ en timme, käka lunch och sen var det föreläsning. Satt och gäspa mig igenom hela och höll på att somna! Men efter en stund, vilket kändes som en evighet så var den över. Vi fråga lite frågot om grupparbetet och nu är vi klara med det i alla fall. Så nu är det bara fyra kvar då. Under denna kurs har vi sex stycken inlämningsuppgifter som ska lösas på sidan av föreläsningarna och tentastuderandet - inte alltid det lättaste! Men nu känns det som vi är i bra tid i alla fall då den tredje inte släppts än så :)

Man börjar känns sig lite smått stressad över denna tenta redan nu även om den inte är förens 19 november (tror jag det var?!) Så mycket man ska hinna lära sig, med massa övnings uppgifter till också och på sidan av har man inlämningsuppgifterna. Disskuterade hur det skulle kännas att läsa till läkare, ett helt annat tempo (och det tar ju lite längre tid innan man kan kalla sig Läkare än om man villl kalla sig Ekonom :p) Samma sak gäller väl för de som läser till advokat också. Men det är bara att bita ihop och kämpa på. Studentlivet - bo trångt, leva snålt, mycket läsa, oregelbundna tider, mycket ansvar och en hel del stress många gånger (men såklart också en massa roligheter!!). Men ändå tycker jag om det, men ser även fram emot att börja jobba, tjäna pengar och bo större :p 

Nu ska jag ta det lugnt ett litet litet tag. Sen ska jag laga mat, diska, plocka undan lite smått och dammsuga på toan (SKOJ?!!) sen ska jag plugga och kika på tv resten av kvällen, hur mycket som då finns kvar av den.

Godmorgon

Har varit vaken ett tag, men drog ut på processen att göra mig i ordning så nu kommer jag säkert få stressa i alla fall. Ska slänga på lite smink nu och sen blåsa igenom håret. Har cirka en halvtimme på mig :p Ungefär som det brukar vara då. Först har man hur mycket tid som helst över sen helt plötsligt ska man vara klar.

Ska jobba med inlämningsuppgiften typ en timme, käka lunch, sen är det föreläsning mellan ett och fyra typ. Så man är inte hemma förens då ..

Läggdags

Tänker försöka mig på att sova snart, kika klart på tv bara. Men stänger nog ner datorn nu :p Imorn är det skola som gäller mellan elva och fyra, sen får vi se vad som händer. Måste läsa lite, städa lite och packa till helgen.

Godnatt mina vänner ..

Fetma

Kikar lite smått på "Generation Fett" på trean som handlar om en man som är extremt fet (ok, låter elakt men finns inget annat sätt att uttrycka det på. Han har tidigare vägt 600 kg (att det ens är möjligt ?!!!) men bestämde sig för att ta tag i det och har gått ner en hel del, men tror hans vikt låg närmare 360 kg fortfarande. Det är synd om denna människa och jag är medveten om att fetma är en sjukdom men hur kan man låta det gå så här långt innan man tar tag i det ? Är ju egentligen ett mirakel att han lever och inte drabbas av någon följdsjukdom. Som sagt fetma är en sjukdom och denna människa borde ha fått hjälp med sin vikt för längesedan och omgivningen måste ju reagera när man går upp så pass mycket i vikt. Såg en dokumentär om något liknande - en kvinna i det fallet och i och med hennes berättelse trädde fler och fler fram. Det är många som lider av detta, extrrema fall och har det gått så här långt behöver man hjälp.

Hur kan man låta det gå så långt ?


En kopp varm choklad i höstvädret

Nu är det verkligen ruskigt höstväder. Det regnar, blåser och är kallt. Det är oktober, och 20 dagar tills jag fyller år :) Nåt att vara glad för i alla fall. Jag ska försöka läsa lite till i boken, inte gått så bra för mig idag, sen ska jag slö kika lite på tv och dricka en kopp varm choklad - var typ hundra år sedan.



Vid åtta blir det en sväng över till Isabelle, kika lite top model och kanske en film eller så också. Lite social idag ändå :p

Pusspuss

Osocial

Har jag kännt mig - främst idag ! Men som tur är får jag nog vara lite social imorrn och på fredag träffar jag Linnsan igen och sen alla andra också :) Känner mig så tråkig när jag sitter hemma själv men ibland är det också så himla skönt och är det faktiskt idag eftersom jag ändå känner mig som jag gör.



"Vet inte riktigt hur jag ska göra? Har försökt att ta allt som det kommer och försökt att inse att det är så här det kommer att vara nu. Men det känns ändå som att detta är lite för tidigt och jag vet inte hur jag ska hantera det riktigt."

Så otroligt seg

Känner mig så trött och slut i hela kroppen ! Orkar ju typ ingenting ju. Huvudvärken har gett sig för tillfället i alla fall men huvudet känns tungt och det känns som jag inte har sovit alls, jag skulle kunna sova i timmar. Och jag behöver verkligen läsa men jag orkar inte men ska försöka några sidor till i alla fall. När jag läste nyss dock somnade jag av en och en halvtimme !! Undrar om jag håller på att bli sjuk eller nåt ? 

Så idag orkar jag med andra ord inte ta itu med typ nånting. Hade velat umgås lite med Anna och Isabelle kanske, men ska höra med dem om de vill hitta på nånting imorrn när jag slutat?!!

Nu funkar det ..

Funkade inte för mig att logga in tidigare . Har varit ner och gjort en synundersökning idag, beställt provlinser som jag ska prova och se om de passar annars ska jag köra på samma som nu då det funkat bra. Etersom det inte var särskilt längesedan jag var där och gjorde en undersökning (6 månader sedan) så behövde jag inte betala för denna :) Vilket kom lägligt då frisörbesöket blir dyrare än vad jag räknat med. Fick en tid på Fredag klockan tio så hinner göra det innan jag ska hem :) Ska bli så skönt att äntligen få göra nåt åt detta hår, mår ju dåligt av det på detta viset ! Men som sagt det vart lite dyrare än väntat. Hemma hos Lena skulle jag fått färgning av utväxten (i form av massa slingor) samt klippning för runt 500 kronor, vilket är ett väldigt bra pris. Men tyvärr var jag ju lite sen med att boka en tid, så nu kommer det istället gå på 1200. Men för tillfället känns det som att det är värt det, hoppas jag kommer känna samma sak när jag går därifrån på fredag bara. Men ska nog redan nu till helgen fixa en tid hos Lena typ i slutet av november eller nåt sånt så jag vet att jag har en tid! 

Gick också runt en snabbis på stan, orkade inte gå så mycket känner mig rätt seg även idag. Men jag hittade ett par byxor på Gina i alla fall, ett par svarta kostymbyxor (är väl bästa sättet att förklara kanske?). På bussen hem fick jag ett meddelande om att mitt paket från Eleven hade kommit, min smashbox primer. Köpte ju den lilla varianten för att jag ville prova först och så innan jag köper den större. Men det var då verkligen en liten flaska. Kommer nog inte räcka alltför länge. Men jag ska ju inte använda den varje dag heller, även om man kommer vilja det om den är riktigt bra. Men ska försöka använda den främst till fest :p Men måste ju prova den typ imorrn innan jag sminkar mig till skolan och se om den är bra. Vore ju konstigt om den är dålig så bra som folk pratat om den ...

Snart dags för att laga lite mat - idag blir det nog fiskpinnar och ris.