Fredag

Och jag är nu brunhårig :p Ovant känns det. Sitter hemma vid pappa nu, ska käka nån macka och sen till smedjan och sola lite, det behövs såg extra blek ut nu i mörkt hår. Sen blir det mat med mamma o bror, iväg till bolaget och sen fest ikväll. Kristoffers pappa spelar.

Igår kom ju mamma och stumpis och hälsa på - haha vilken virrig dag :D Köpte mig ett par nya stövlar, en kuvert väska, knästrumpor och sen fick jag ett underklädes set av mamma. Köpte också lite ljus o skit från ikea. Hmm nu kanske ugnen är varm??

Puss

En senare uppdatering

Inte gjort alltför mycket sen sist, mår som sagt inte alltför bra. Plockat undan lite, ätit och så bara. Ska försöka packa snart men jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig så det är inte så lätt ???

Nu ska jag dra i mig ett glas med c-vitamin och hålla tummarna för att jag kommer att må bättre imorrn! Då kommer ju mamma och en av hennes vänninor och vi ska ha en heldags shopping typ. Ikea, stan och sen nisses på vägen hem. Jag har en ruskig träningsvärk i mina vader och visst är det skönt att ha träningsvärk men detta är lite för mycket tycker jag. Men är ju värst när man suttit ner så när jag varit och vandrat ett tag kommer det väl att ge sig.

Onsdag

Dagen börjar med att man vaknar, känner sig seg och har ont som bara den i halsen. Sen så, när jag plockat fram för frukost, inser jag att jag ställt klockan en timme fel och den är åtta istället för sju. Och klockan åtta ska vi träffas i skolan för att disskutera fram intervju frågor inför arbetet, så var att stressa iväg. När vi var klara vandrade vi ner på stan och satt oss på coffehouse by george. Käkade först lite toast och sen vart det lite fika på det. En pratstund på cirka tre timmar om ditt och datt. Var meningen att jag skulle följa Camilla till gymmet efteråt men känner mig inte helt pigg och halsen värker fortfarande en hel del så känns som det var bäst att skippa! Hämtade ut linserna idag så nu kan jag se min omvärld och sen handlade jag lite käk (kylskåpet var inte alltför fullt!). Nu är jag hemma och sitter i soffan och skriver det här. Vart och känna mig väldigt seg och varm, jag orkar verkligen inte bli sjuk. Jag som har klarat mig så bra hitills! Så ska snart dricka lite c-vitamin.

Resten av dagen är inte planerad. Jag skulle verkligen behöva plugga lite i alla fall sen ska jag packa också för hemresan imorgon ..


Svar på tvkrångel

De håller på att uppdatera här i huset så kommer krångla några dagar till tydligen, men inte efter klockan fyra i alla fall. Nu är det städat och fint här. Jag har smygit fram med julstjärna och en söt liten tomte i fönstret :) Kommer ju inte vara här till helgen så smygstartar lite. Har också slängt ihop en kladdkaka nu, riktigt sugen, men får hålla mig till kvällen. Camilla kommer om cirka 45 minuter och hämtar mig så ska vi iväg och träna och sen blir det att gotta lite med kaka o julmust (känns i alla fall lite bättre när man tränat!)..


Vad är det för fel ??

På tv sändningen !! Kli jag får. Tog en liten paus i mitt städande och tänkte slö kika lite på tv så länge. Men går typ fem, tio minuter sen blir det sändningsfel och efter typ ytterligare fem, tio minuter hoppar det igång igen. Oerhört störande! Hmm nu va det igång en minut och nu funkar det inte igen!

Tisdag

Goddag. Idag är det tisdag - och på schemat står städning :( men men det behövs verkligen. Jag har gjort nåt mer skoj nu på morgonen - betalat mina räkningar!! Denna och nästa månad kommer inte blir de roligaste, ekonomiskt sett. Köpt lite saker nu som känns lite onödigt, men vad ska man göra är väl lite sent att ångra det nu! Och sen lagomt till jul får vi 2000 kronor mindre av csn så den månaden blir ju skoj. Blir till att bara önska sig pengar i julklapp helt enkelt.

Idag ska jag som sagt städa - måste typ storstäda, dammsuga, diska, moppa golv, damma och allmänt plock. Hmm vi får se när jag kommer vara klar! :p Sen ska jag iväg och träna med Camilla sen, blir först ett bas step up pass och sen en liten vända på gymmet efter det.. Senare till kvällen ska vi baka lite och kika på betty och desperate. Blir trevligt :) Så kanske ska jag börja plocka undan här nu så att jag vågar släppa inte henne sen senare..

Pusspuss


Måndag

Goddag. Nyss vaknat, somna på soffan oerhört seg och känner mig typ allmänt trött i huvudet. Kanske en tråkig förkylning på G? Bäst att dra i sig lite vitaminer sen. Idag har vi varit i skolan och gjort upp en plan över hur vi ska arbeta med vårt pm, mycket mer kunde vi inte göra då det inte är hundra vilket företag det blir vi ska skriva om - står just nu mellan två olika. Efter det så drog jag och Camilla till gymmet - idag fick benen sig en rejält dos av träning vilket kommer att kännas rejält imorrn. Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Skulle verkligen behöva en rejäl städning här hemma idag men det får nog bli imorn - en storstädning med allt vad det innebär, så skönt när man fått det gjort! Resten av denna dag bli inte alltför händelserik, måste vandra tillbaka till ica i kylan - var där tidigare och handlade men glömde att jag skulle ha med mig filmen vi hyrde!

Nu är det verkligen vinter ute, får se hur länge det varar och om vi får en vit jul i år?? En vit första advent åtminstonde :)

Slutet av ännu en vecka

Gårdagen var trevlig :) Bilder kommer sen när jag kikat facebook, hehe. Idag är det söndag, jag mådde faktiskt rätt bra när jag vakna imorse. Pappa, Joakim och Lovisa hälsade på en snabbis så jag och krille åkte med dem ut till Ikea för att handla lite julprylar och sen vart det mat på Pizza hut. Nu ska vi kika lite film och bara mysa. Ska kika den första Irene Huss filmen - båda har ju sett den men allt var uthyrt så får bli till att slökika lite på den.

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Goddag

Idag är det Lördag och till kvällen blir det party! Igår var jag och Kristoffer ut och käka på Jensens och sen vart det bio efter det, den nya bond filmen - klart sevärd. Idag har vi sovit ut rejält, sen har vi varit ut till hälla en sväng. In på bolaget och sen in en sväng på ikea och köpte en pall till Kristoffer. Mat vart det också, men det fick bli på pizzerian här hemma, arosa heter den nog tror jag. Riktigt god mat har de :)

Nu ska vi inte göra nånting på ett tag, sen ska väl jag göra mig i ordning för kvällen. Riktigt trevligt ska det bli. Förfest på generatorgatan och sen pluto för mat, dryck och massa skitsnack :p Sen blir dans till stängningsdags. Bilder kommer väl upp imorrn eller så. Skulle tro att Isabelle kommer ta en del kort. Anledningen till partyt idag är ju lilla frökens födelsedag. Grattis Isabelle :)


Vackert

Dessa skulle jag vilja pryda mina väggar med. Livar upp! Finns att köpa på
Ljuva Ting.


 

 


Varm inför vintern.

Köpte ju en ny vinterjacka här om dagen (kom på nu att de inte har blivit nån bild på den än, men får bli en sen med halsduk, mössa o jacka :p). Idag köpte jag en mössa och en halsduk. Jag har aldrig varit en möss-person, men kände det skulle vara riktigt skönt att ha en i år och denna var söt. Ni får se på sen :p Nu ska jag laga lite lunch.




Äntligen Fredag

Wiiie det är fredag - det är helg :) Ska snart göra mig i ordning, ska iväg till skolan på PM-handledning, efter det ska jag hem och fixa lite innan Kristoffer kommer. Till kvällen ska vi äta lite god mat och gå på bio - nya bond filmen. Skulle egentligen sett den när han var här sist men då var det premiär och vi var lite sena med at reservera platser. Så det blir idag istället :) Imorrn är det födelsedagsfest för Isabelle, ska blir riktigt skoj. Och på söndag ska jag bara passa på att mysa med Kristoffer hela dagen lång!!

Ska bli en riktigt skön, härlig och rolig helg. Nu måste jag ge magen nånting ..

Julkänslor

Kan ni fatta att det är första advent nästa helg? Tiden går så himla snabbt. Börjar få lite julkänslor när man ser reklam och saker på tv som har med julen att göra. Och när affärerna fylls med massa julfint och man får köpa julklappar! Jag är inte förtjust i vintern - men gud vad julen är en mysig tid. Inte långt kvar nu ...

Lördagens klädsel



Denna klänning ska jag bära på Isabelles fest på lördag :) Ska ha den tillsammans med en svart kofta så har lite problem med att bestämma mig för skor. Vill ju ha ett par som kanske sticker ut lite grann och inte är svarta! De jag har som vore bäst är då mina röda pumps och till det skulle jag kunna ha min röda kuvert ??

Ursäkta den grymt kassa kvalitén, men fick inte till nån bra bild, men ni förstår konceptet.

Läste på Plutos hemsida att de ska ha nå Sex and the city tema på Lördag, då passar min klänning i alla fall :)


Godmorgon / Goddag

Idag tog jag en sovmorgon! Oerhört skönt var de, så har varit vaken kanske en halvtimme nu. Ska försöka få i mig lite frukost sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Känns konstigt att man inte måste plugga just nu :p Jag ska nog städa lite här och så idag sen blir det gymmet med Camilla runt två tror jag - idag blir det ett pass för armarna. Ska säga till Kristoffer att ta med sig träningskläder när han kommer imorrn kanske vi kan gå en sväng på lördag förmiddag! Så att jag får ihop mina tre pass denna vecka :)

Nu är det frukost som gäller ..

Ny hårfärg?

Jag har tid hos frissan om typ två och en halv vecka. Skulle egentligen fylla i min utväxt med nya blonda slingor. Men nu funderar jag på om jag istället ska gå tillbaka till en mörkare nyans i huvudet?? Skulle vara så skönt att slippa tänka på utväxten (som dyker upp typ direkt!) och plus att jag skulle spara in pengar för brunt kan jag fixa själv hemma och få fint.

Hmm vad tycker ni?

 

Jag ser det snöa.

Men dock inte alltför länge, snön vart inte långvarig - redan på gång att bli slask! Trist .. Jag är inte så förtjust i vintern men jag har mycket hellre snö än regn! Allt blir ju i alla fall ljusare och finare.

Kanske kommer det mera inom en snar framtid, förhoppningsvis lagomt till jul i alla fall.


Mitt i veckan

Japp idag är det onsdag. Jag har varit och skrivit tenta på förmiddagen och det gick som förväntat, inte alltför bra med andra ord! Men jag var beredd på det. Efteråt gick jag, Johanne och Camilla på stan en sväng. Hittade en vinterjacka till ett riktigt bra pris så pappa sa att jag kunde få köpa en mössa, halsduk och så eftersom han hade förväntat sig att det skulle bli dyrare, så blir att kika det sen! Sen köpte jag också ett underklädes set från H&M :) Vi köpte sen med oss lunch från bredbar som vi käkade här hemma och kikade Sex and the City. De har typ precis gått, Johanne skulle med bussen och när vi kollar ut inser vi att det snöar! Och det har kommit en del också, inte märkt nånting :p Jag ska inte göra jätte mkt idag. Tänkte senare att jag skulle gå och köpa mig en tidning och mysa ner mig och inte tänka på att plugga! Imorrn blir det en sovmorgon :) och sen träna med camilla och sen vet jag inte vad mer om händer??

Life style coach

I och med vårt medlemskap på Feelgood får vi tillgång till CMS Lifestyle coach. Provade det för första gången idag. Riktigt bra! Man räknar ut sitt dagliga energibehov ,ser hur mycket man förbränner via sin träning, se hur man följer sina mål, massor av recept, forum, träningsscheman, frågor&svar om träning och kost osv. Detta kommer i alla fall jag att använda mig av och jag rekommenderar er som är medlemmar där att hämta ut ert lösenord i receptionen. Det går såklart att vara medlem även om man inte är medlem på Feelgood (för en liten slant!)



Goddag damer och herrar

Jag fryser. Skitväder ute och inte särskilt varmt här inne heller! Kom hem typ för en och en halv timme sen från gymmet och sen dess har jag hunnit få i mig lite lunch och inte allt för mkt mer. Ska försöka läsa lite idag i alla fall även fast jag vet att det inte kommer att ge alltför mycket inför morgondagen. Men sånt är livet! Sen ska jag städa lite också så att det ser någolunda respektabelt ut när Johanne och Camilla kommer förbi imorrn. Efter tentan ska vi käka lunch på bredbar och sen kika runt lite på stan. Efter det ska vi köpa med nåt gott och gå hem till mig och kika Sex and the city.

Måste verkligen hitta en varmare jacka nu och hoppas att pappa håller sitt ord om att jag ska få en jacka av honom. För det behövs verkligen, frös nåt så fruktansvärt när jag var ute nu, riktigt kallt!!

Städa ? Plugga ? Hmm vad ska jag börja med, kanske ligga i soffan :p

Lite sugen är jag allt.

Vet inte riktigt om jag egentligen har råd just nu, men nåt jag velat göra ett tag - bleka tänderna :p Hitta en produkt som verkar riktigt bra och som har fått bra recensioner.

Produkter för tandblekning...
Läs mer om produkten här



Har tidigare använt mig av "Eva vit-tandpulver Eugenia" Det är som namnet antyder ett pulver som är väldigt skonsamt för tänderna. Man använder det som tandkräm. Antingen blandar man det med lite vatten i en behållare eller så blöter man bara tandborsten och doppar i burken. Smakar lite konstigt till en början, men det funkar! När jag prova det använde jag det och vanlig tandkräm efter för att jag inte tyckte det smaka så gott. Men tänderna blir oerhört rena och de känns verkligen fräscht. Mamma säljer dem så kanske ska jag ta denna igen :p Vet inte riktigt vad som är mest effektivt, men pulvret är lite billigare!

Julklappstips ??

Till far och även till Kristoffer, nån som har nån idé?


??

People change,things go wrong, shit happens - life goes on!

Nu ska jag återgå till mina extremt trista böcker.


Beställning från H&M

Nu hade de fått in mitt underklädes set igen som jag ville ha från H&M ;) Samt att de hade fått in en liten sak som jag ville ge pappa i julklapp, vilket tydligen var ganska poppis för storlekarna har tagit slut typ varje gång jag försökt att beställa :p Så jag skicka iväg en liten beställning nu, men varorna kommer inte komma förens vecka 50, hmm är rätt lång tid kvar, men men " Den som väntar på nåt gott .... "

Vill ha

Dessa underbara saker från Friis & Company :)

Stor bildStor bild

Stor bildStor bild

Ingen som vill köpa detta till mig? Allt finns hos Chique. och går på 2700, inget för min plånbok just nu precis. Skulle jag dock välja en grej skulle det bli stövletterna, letat efter ett par snygga höga länge nu, de går på 899:-

Ny vecka

Så var det måndag igen då. Håller  på att tvätta lite nu och är jätte hungrig! Ingen frukost hemma, ska gå och handla om ett litet tag när det är dags att gå ner och hänga första tvätten.

Rensade mitt kylskåp idag på sådant som blivit gammalt, vart väl inte alltför mkt kvar då :p Mamma kommer och hälsar på nästa torsdag så ska höra med dem om vi kan gå in på maxi och handla. Man blir lite handikappad utan bil faktiskt! Man har vant sig vid att man har bilen här. Men åker med dem hem då och när jag kommer tillbaka ska jag ha min bil med mig!

Julklapp till mamma

Hittat en sak som jag tror hon skulle tycka om :) En klocka. Jag köpte nämnligen en klocka i Zakhyntos som hon tyckte var så fin och nu har jag hittat en liknande på Cocoo. Så lite sugen på att beställa den till henne. Förstår inte riktigt hur jag ska ha råd att köpa julklappar till hela familjen i år! Men löser sig väl alltd.

Detta är klockan i alla fall, vad tycks ? Jag hoppas kära mamma inte läser detta :p Men aldrig hört att hon läst min blogg förr, tror inte ens hon vet vad bloggen heter. Hoppas på det i alla fall, hehe ..


En söndag kväll

Börjar bli väldig trött på detta nu säger jag bara.
En sak förgyllde min dag i alla fall, älskling kommer nog ner och hälsar på mig till helgen :) Känner verkligen att jag behöver honom just nu. Mest hade jag väl egentligen behövt honom igår när jag hade en av de värsta dagarna på länge. Men nu har jag ännu en sak att se fram emot så om fem dagar får jag kramar och gos, ooh det behöver jag!

Jag ska försöka läsa lite till nu och se vad det ger. Men sen ska jag göra mig i ordning, mysa ner mig i sängen och kika "Into the blue", bra film som också innehåller lite ögongodis i form av Paul Walker ;)



Fler som ska se den ikväll ?

Jag tänker inte stressa ihjäl mig

Nu är jag tillbaka från ett träningspass med Camilla :) Oerhört härligt var det att röra lite på fläsket! Vi har haft lite diskussioner kring skolan (allt kretsar ju kring denna skola just nu!) Och jag känner att jag inte tänker stressa i mig kunskap nu dessa dagar. För att vara realistisk så kommer jag inte kunna lära mig allt jag behöver lära mig tills på Onsdag. Så jag tänker ta det i en lagom dos och sen fortsätta ta det i en lagom dos när tentan är skriven. Läsa nån dag i veckan eller så tills det sitter. Känns hemskt på ett sätt att känna så här men vad ska man göra? Motivationen försvinner ju i samband med att jag inte har tiden och att det för tillfället känns rätt hopplöst. Men tro inte att jag tänker ge upp helt och hållet, självklart inte! Men jag tänker inte sitta tidig morgon till oerhört sen kväll för att pränta in detta i huvudet under tre dagars tid - ej realistiskt !!! Jag försökte den metoden på den andra tentan - och se hur det gick, inte alls bra, vart bara snurrig av all fakta.

Men jag tänker självklart gå på tentan ändå, kolla hur mycket jag kan och vad det är jag behöver träna på .. Så nu ska jag laga lite lunch, städa lite och sen sätta mig med mina kära böcker ! Puss

Ny dag, nya tag

Jag hoppas att denna dag kommer vara bättre än gårdagen!  Ska alldeles strax gå ner och möta Camilla och sen ska vi vandra iväg till  gymmet. När jag kommer hem sen ska jag börja med att verkligen städa hela lägenheten så att jag inte behöver tänka på det sen, kommer jag kunna koncentrera mig bättre och inte behöva tänka på att jag typ behöver dammsuga. Sen ska jag väl plugga resten av dagen, trök trök !! Hur ska man kunna vara positiv till det här provet när det känns ouppnåeligt?

Nu måste jag dra. Puss

Besviken

Så besviken på mig själv idag. Men vad ska jag göra? Känner ingen motivation alls och kan inte koncentrera mig så lär mig ingenting när jag läser ändå. Imorgon är en ny dag och jag ska sitta morgon till kväll, punk slut! Hur det blir med resten av den här dagen vet jag inte?

Skoj ??

Mår lite smått illa, växlar mellan varm och kall, mensvärk och oerhört trött. Vilken höjdar dag! Och jag måste läsa men kan inte koncentrera mig. Läser en sida men kommer typ inte ihåg nånting av det jag läst. Det jag egentligen vill göra är att släcka lamporna, tända lite ljus, mysa ner mig i soffan och bara glo på tv eller Sex and the city hela dagen. Varför kan jag inte bara få göra det? Eller ja, får och får jag gör väl vad jag vill men jag behöver ju verkligen plugga för jag kan inte detta!!! åhhh

Snacka om att tycka synd om sig själv :p Men det får man göra i bland.

Trevlig kväll igår

Hade jätte trevligt igår, tack för det brudar :) Bilder kommer senare nån gång.

Nu sitter jag här hemma, är meningen att jag ska plugga nu men det går mycket segt som bara den. Idag är en sådan dag som jag verkligen inte känner för att plugga. Men jag har väl inget val, vill ju kunna svara på nån av frågorna på Onsdag i alla fall!  Så jag ska sitta och plugga hela dagen idag, så mycket jag orkar kommer kanske bli lite till och från men ska försöka så gott jag kan. Sen blir det heldag imorgon, på måndag och på tisdag.

Denna tenta är stor och jag vet inte alls hur det ska gå!

Hm det där gick ju bra ..

Eller inte .. Tentan kändes inte alls bra. Svårare än den förra (även om jag inte skrev den så har jag ju gått igenom den och räknat på den) och känner att jag inte klara det. Men som sagt, lägger det åt sidan ett tag. Ska nu fokusera på nästa tenta (plugget börjar imorrn!) och efter det är det jobb med pm:et som gäller. Tänkte under den tiden vi jobbar med det avsätta en till två dagar i veckan till att repetera. Får väl se hur nästa tenta känns, men skulle jag inte klara den tror jag att vi får mycket repetition i och med arbetet. Så det blir till att repetera och plugga lite pö om pö med arbetet och så, för nästa tenta period blir nån gång i januari så tills dess ska jag väl ha hunnit lära mig. Förhoppningsvis kan jag klara provet på onsdag i alla fall!  I annat fall ska jag, vad det än krävs, avklara dessa prov i januari för jag tänker inte ha  nån av dem kvar in på nästa termin. så är det bara :p

Men men, inge mer skola idag. Varit på gymmet med Camilla efter tentan, sen en sväng till bolaget och till lindex för att köpa strumpbyxor till kvällen.

Ikväll blir det utgång, det behöver jag efter en vecka i ensamhet med mina böcker! Så ska ner till Anna och käka och så vid fem och sen ska vi vidare till en av Angelas kompisar och efter det vidare till blue moon bar :) kommer nog bli en riktigt trevlig kväll. Nu ska jag äta nånting ???

Jag ger upp nu

Jag tänker inte läsa mer. Säkert jätte mycket mer jag behöver lära mig - eller rättare sagt jag vet att jag inte kan allt. Men jag kommer inte kunna lära mig särskilt mycket mer nu eller hur? Så jag går dit imorrn, gör mitt bästa, lägger det bakom mig tills jag får reda på resultatet (dvs i tre veckor) och koncentrerar mig på nästa tenta. Och sen tänker jag göra samma där, ska plugga hårt Lördag, söndag, måndag och tisdag, skriva tentan sen lägga det bakom mig. Måste jag sedan göra det igen blir det ett senare problem. Tänker njuta lite av att inte behöva plugga till det på åtminstonde ett tag.

Men så håller jag ju såklart tummarna för att jag ska klara det, tro inget annat :p Känns som tentan imorrn inte är helt omöjlig i alla fall, den andra känns det lite värre med dock. Men vi får helt enkelt se hur det kommer att gå. Nu ska jag göra mig i ordning, koppla av lite framför tvn och somna i tid så jag är pigg och alert för morgondagen!

Godnatt.

Ge mig dessa skor





För just för tillfället har jag inte råd med dem !!! Men jag är Kär :) De är båda från Chicy


X antal timmar senare

Så sitter jag här. Gått igenom och skrivit två olika gamla tentor och inne på min tredje. Läst lite anteckningar osv. Jag undrar hur mycket av detta jag kan egentligen? En del saker känns rätt okej medan andra är lite värre. Men jag gör det också mycket svårare än vad det är, för många uppgifter är lättare men jag krånglar till det med nån konstig uträkning, hoppas jag inte gör det imorrn :p Jag ska fortsätta x antal timmar till i alla fall. Men sen tänker jag koppla av framför tvn, och försöka koppla bort!

Får hoppas på att jag kan mer än vad jag tror när jag väl sitter där och ska skriva imorrn - brukar vara så.

Godmorgon

Usch nu börjar det närma sig rejält. Omtenta imorgon - eller som sagt den första tentan för mig (klant!) Grymt segt att vakna denna gråa morgon men nu är jag någolunda vaken i kropp och själ. Ska sätta igång nu och gå igenom lite anteckningar sen blir det att sitta med gamla tentamensfrågor resten av dagen. Vet inte riktigt hur det det blir med lektion idag? Har en övningslektion inför nästa tenta (som är på onsdag i nästa vecka) klockan kvart över tre idag. Men läraren har varit sjuk ett tag och svarar inte på mail eller så (man blir lagomt glad när vi skickade och fråga saker för en och en halv vecka sen och inte fått svar än - i början svara han jätte snabbt!), skrev och fråga igår om hur det blir idag men inget svar på det heller. Men Johanne skulle ta och ringa expeditionen sen, inte så kul för henne att sitta och köra hit om det inte skulle vara nånting sen. Men om det är lektion har vi bestämt att vi ska träffas i skolan innan efter lunch och göra lite övningar tillsammans.

Hoppas lite att det inte är nån lektion faktiskt. Känner att jag vill lägga all koncentration på det jag håller på med nu idag och inte blanda in massa annat! Blir typ bara som ett störande moment att göra andra uppgifter som inte hör till det som jag ska kunna till imorrn. Hade varit bra att typ ha lektionen på måndag eller nåt istället! För det känns ju ändå som att den är viktig att gå på.

Ähh det där kan inte ha varit särskilt intressant för er att läsa ? Men har just för tillfället inte mycket annat intressant att skriva om. Dagarna handlar ju just nu bara om plugget känner jag, sex dagar till sen lite ledighet :) Nu ska jag börja läsa ...

Ingen rubrik

Nu har jag varit i skolan (Lär er att kommunicera och organisera, ska det vara så svårt?!!!) på gymmet, till ica och nu är jag hemma och har precis fått i mig lite mat så nu är det bara att sätta igång då. Usch inte de minsta lilla sug efter det idag! Och inte de kommande dagarna heller skulle jag tro.

Men vad ska man göra? Nästa vecka vid den här tiden är det över. Även om jag inte skulle klara det, så är det ett senare problem. Får ett tag att tänka på lite annat och koncentrera mig på ett arbete istället.

Nu väntar böckerna på mig ..

Godmorgon

Gud vilken jobbig morgon. Skulle bara vilja krypa ner i sängen igen och sova en timme eller två. Men men, får lov att släpa mig iväg. Ska torka håret och sminka mig nu, sen köper jag nog frukost i skolan. Glömde av att köpa frukost igår när jag var iväg till affären! Så måste dit idag igen. Efter skolan idag blir det gymmet en sväng som sagt och sen kan ni nog gissa vad jag ska göra? Just det, plugga!

Dags att göra sig i ordning.


Sov så sött

Själv kommer jag inte kunna somna på länge känner jag. Måste upp i tid och duscha och så innan föreläsningen så vill försöka komma i säng i tid. Men blir väl kanske till att slö kika lite till på tvn ...

Godnatt.

Mössa i vinter?

Aldrig tyckt om mössor. Tycker inte att jag riktigt passar i det. Många som säger det om sig själva och förmodligen är de bara nånting man inbillar sig. Allt vanligare att ha mössa nu också, kommer ihåg när man var mindre och man i princip tyckte det var fjantigt :p

Men i år tror jag att jag ska skaffa mig en mössa så jag slipper frysa om huvudet under kalla vinterdagar :) Ska göra en beställning från H&M lite senare hade jag som sagt tänkt mig och där hade de den här fina, enkla och framförallt billiga mössan som går på 79:50:-


Lutar åt en tallinresa

Pappa är lite sugen att ta med mig och bror till tallin dagarna innan Jul :) Det tackar man ju inte nej till. Han skulle kolla det lite närmare och i så fall blir det den 20:e december. Får väl se sen då, skulle vara trevligt, blir julbord och grejer och har heller aldrig varit i Tallin.


Nu regnar det igen

Hmm trist väder :( Men spelar ju inte alltför stor roll för mig som måste sitta och plugga i alla fall. Jag ska laga lite sen middag nu. Knappt varit hungrig på hela dagen, käka väl rätt mycket till lunch kanske :p Så nu ska jag tillaga lite potatis med tonfisk :) Enkelt, gott och bra för min lilla mage (en maträtt som jag åtminstonde aldrig hitills har märkt nånting av!) ..

Give me

Dagens vill ha, bortsett från fotografiskt minne (skulle dessa tentor inte vara något större problem :p), är dessa vackra från Topshop.


Vad tycker ni ? Förmodlgen inte de lättaste att vandra runt i men de inbringar ett ha-begär så det heter duga :)

Träning för dagen

Inget gym idag - kom igång så pass sent med allt här hemma, städning och pluggande. Så var ut på en rask promenad istället för ett litet tag sedan för att få lite frisk luft, så dags att ta nya tag och greppa boken än en gång!

Imorrn har vi lektion till tolv, tänkte jag gå raka vägen till gymmet sen och sen är det hem och plugga som en tok så länge jag orkar. Sen får vi se hur det blir med tid på torsdag för träning, kanske en promenad då också iställlet. Sen en vända till gymmet efter tentan på Fredag o sen hinna med nånting till helgen också. typ söndag. Så det i alla fall blir tre vändor denna vecka även om jag inte kom iväg idag!

Hmm nu ska jag plugga en fyra, fem timmar till kanske :( Sen blir det till att slöa lite framför tvn, betty och desperate. Men vill försöka orka läsa lite till efter, vi får se hur slut jag är vid det laget!

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans.

Helt otroligt

Vad det ska vara svårt att få en tvättid i detta hus! Hmm får skylla mig själv lite att jag glömde boka en innan jag åkte. Men trodde att det skulle finnas nån tid i alla fall, brukar ju ofta finnas kvar på typ lördag kväll i alla fall. Och eftersom jag mest bara ska vara hemma och plugga hela veckan så har jag ju möjlighet att tvätta i princip när som helst! Men fanns inte en enda tid på hela veckan.. Så fick bli en på måndag då.

En ny dag

Och nya tag. Ska snart sätta igång med lite städning av lägenheten, känner att jag kan koncentrera mig mer på att plugga om det är städat och fint runt om mig. Nog för att jag inte är ett dugg sugen på att börja städa just nu, men det behövs verkligen och det känns så skönt efteråt :) Sen är det plugg, plugg, plugg till max som gäller!

Förmodligen har ni roligare planer för dagen än vad jag har?

Sista för dagen

Nu ska jag försöka sova snart hade jag tänkt. Komma i säng i någolunda tid för en gångs skull. Upp i tid imorrn, städa träna och plugga hela dagen ....

Godnatt.

Mycket fint på H&M


Sugen på att klicka hem massa saker :p Men inte riktigt än. Skulle kunna passa på att beställa lite julklappar till t ex mamma därifrån då också. Perfekt när man får nästan 2 månader på sig att betala :)


Ny design?

Vill verkligen ha lite ny färg och stil på bloggen! Den är alldeles för somrig och vill också ha nya bilder i headern...


Varm vinterjacka

Som tidigare nämnt idag vill jag ha en varmare vinterjacka. En som man bara kan gosa in sig i och definitivt inte frysa i även om det är ruggigt och kallt. Den modellen jag är sugen på är en lite längre dunjacka med päls på luvan. Sugen på en brun. Har väl dock inte alltför mycket pengar nu, men kan vara bra att investera i en riktig jacka som man kan ha flera år:

PEAK PERFORMANCE W EXPEDITION PARKA
Denna är dock alldeles för dyr för min plånbok just nu. Men i denna stil jag vill ha i alla fall :) Denna är från Peak performance och går på 6799:-

EVEREST W DOWN JKT F8
Denna är lite mer i min prisklass eller så skulle jag kunna önska mig den i julklapp :p Från Everest och går på 1299;- Finns även en till modell från dem som är fin, den går på 1999:-, men verkar inte finnas i andra färger än röd och vit
. (se nedan)

EVEREST W URBAN PARKA F8
Kanske kommer det se jätte fjantigt ut att om jag kommer i en sån här jacka, krille har typ nyss köpt en likande modell, typ som den röda. Vet inte heller egentligen om den här modellen passar mig? Känner mig så stor :p Men så skönt om det faktiskt blir så att den svenska vintern skulle bli kall.

Slut i huvudet

Trött och seg som bara den. Ska snart ta en liten paus. En eller två uppgifter till sen så. Göra lite soppa tror jag och mysa ner mig i soffan ett tag - kika lite vänner kanske :p (även om man sett det hundra gånger är det skönt att bara slökika på) Och sen läsa lite understruket och så i boken istället och inte göra så mycket mer uppgifter idag!

Hoppas vädret kan vara lite bättre imorrn kan man komma ut i friska luften en sväng. Ska även försöka hinna med att träna lite på gymmet och städa lägenheten (oh vad det behövs!). Imorrn blir det till att plugga till tenta 2 som är nästa onsdag. Men sen blir det heldag, både onsdag och torsdag, till att plugga till tenta 1 som är på fredag denna vecka, Kommer vara totalt stel och ha ont i nacke och rygg innan detta är över..

Okej, två uppgifter till då ...

Puss

Dagens

DAGENS VILL HA: En varm vinterjacka
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, topp och kofta, förmodligen snart myskläder!
DAGENS SMINK: Lite lätt, foundation, puder, rouge och mascara
DAGENS FRISYR: Slarvigt uppsatt
DAGENS PLANER: Plugga, plugga, plugga :(
DAGENS SAKNAD: Att  umgås med nån istället för med mina böcker!
DAGENS BÄSTA:  Inte alltför mycket skoj med denna dag?!
DAGENS ROLIGASTE: ??
DAGENS DUMMASTE: ??
DAGENS MISSLYCKANDE: Inte pluggat så mycket som jag vill, men så är det väl alltid? Men går rätt bra nu i alla fall med uppgifterna.
DAGENS DROG: Lättdryck
DAGENS KÖP: Vatten på shell och tågbiljett.
DAGENS GODIS: Inget, dock ätit en av mormors muffins :p
DAGENS HUMÖR: Stressad och trött
DAGENS VÄDER: Suger, regn och blåsväder!

Hmm roliga svar? Kanske inte den bästa dagen. Jag bara längtar tills dessa tentor ska vara över nu!

Tillbaka i Västerås

Vilket skit väder det är :( Tur att man inte har andra planer än att sitta inne och plugga hela dagen! Nu har jag fått i mig lite mat och ska snart sätta igång att läsa igen. Läste på tåget men somna av :p Mycket mer kan jag inte skriva om min dag. Förmodligen kommer mina uppdateringar om mina dagar inte vara allt för roliga tills denna tenta är klar, de kommer se ungefär likadana ut!

Måste skaffa en varmare jacka! Egentligen inte råd, kanske önska mig i julklapp? Vill typ ha en lite längre tjock med päls på luvan. Vanlig modell med andra ord, men fin och varm :) Sugen på en från Everest i brunt.

Helgen är över

Och snabbt gick den, så mycket mer jag alltid vill hinna men tiden bara försvinner. Nu är det en och en halv veckas non stop pluggande som gäller. Vi får helt enkelt se hur de kommer att gå - jag hoppas på det bästa! Idag har jag sovit ut rejält, umgåts med Kristoffer och ätit/fikat med släkten. Sitter hemma vid pappa nu och kika tågtider för imorrn. Inte blivit av att vi hunnit byta mina däck eftersom de inte ligger här hemma heller. Så jag vill inte chansa att ha bilen nere i Västerås och sen inte kunna få med mig den hem nästa vända vilket blir typ den 28:e och då är det ju nästan december! Så mycket mycket möjligt att det är halt då :p Så blir till att ta tåget, det var ett tag sedan. Skulle väl egentligen behövt åka hem idag men ville som sagt inte köra bil och går inte jätte många tåg på söndagar och ville ju hinnaa träffa släkten - därför jag kom hem!

Nu ska jag alldeles strax krypa i säng. Ska försöka få liv i min pappa också och tjata på honom om att skjutsa mig till tåget imorrn :)

Fick höra en hemsk sak angående en kompis från förr och jag hoppas verkligen att allt ska bli bra. Så fruktansvärt.

Hemma

Hann inte med att skriva nånting igår. Va upp till mamma och sola och så sen hem och gjorde mig i ordning. Förfest hos Linn med Jossan och Sandra sen gick vi till tiger o efter det vidare till Lingårn. Var väl trevligt men började rätt tidigt så var hemma i god tid också. Fick äckel huvudvärk där på slutet också :( inte roligt, men men. Nu är jag hemma hos pappa, ska laga lite mat, spaghetti och köttfärssås. Sen kommer Krille, ska skjutsa mamma o dom vid sex sen bara vara hemma och mysa.

Ska ni göra idag då? ;)
Puss

Börjar bli lite nervös

Över att köra hem. Har nämnligen inga vinterdäck på än! Vägen här ser helt okej ut och mamma säger att de är okej hemma också, eller ja någolunda, men det är ju stor väg hela vägen och den är formodligen saltad och folk åker där varje dag så den borde vara lugn. Jag håller tummarna! Blir till att köra riktigt försiktigt. Är ju plusgrader nu, även om det är knappt och solen lyser, värst blir det väl i skuggområden där solen inte riktigt kommit fram.

Det ska nog gå bra. Väskan är packad och så nu i alla fall, nu är bara frågan hur jag ska göra med mat? Inte jätte sugen egentligen på att ställa mig och laga och få massa disk!

Fredag

Håller nu på att packa väskan, blir hem till Dalarna idag. Ikväll blir det utgång med flicksen, dricka lite o snacka massa skit :) Imorrn blir det en lugn dag, försöka plugga lite sen umgås med Kristoffer efter att han slutat jobba sen skjutsa mor på partay. Och på söndagen blir det fika och firande av bror. Blir en trevlig helg, kommer säkert gå jätte snabbt bara! Som alltid i och för sig. Har inte särskilt mycket mer att säga för tillfället, måste packa klart och få nånting i magen. Måste vara hemma i tid för jag ska få massage och sen sola. Mycket välbehövligt, så himla spänd!

Hörs lite senare, Puss!

Dags att varva ner lite

Även om planen är att plugga lite till sen. Men nu ska jag äta en god välbehövlig och sen middag :) Tänkte jag skulle få äta nåt gott nu när jag suttit hela dagen så bli klyftpotatis, kött och rödvinssås. Sen ska jag slö kika lite på tv ett tag och ta en paus från böckerna. Förhoppningsvis kommer jag ha ork att gå tillbaka till dem sen!

Nu måste jag kolla till maten ..


Dags att sätta igång

Nu ska jag börja skriva lite uppgifter. Kom igenom cirka 30 stycken igår faktiskt även fast jag var så trött när jag satte igång att jag trodde jag skulle somna direkt (för första gången på mycket mycket länge kom jag i säng redan tio igår :p). Nu ser de någolunda städat ut här hemma om man bortser golven som ska dammsugas lite senare och jag har varit in i duschen och så. Så bara att sätta igång, plugga en två timmar sen behöver jag vandra till  ica, käka lite och sen fortsätta.

Wish me luck :)

Torsdag

Vaknade med huvudvärk och kände mig allmänt seg och jävlig. Stressen börjar ta ut sin rätt! Så jag skippade föreläsningen idag. Sist gick han ju bara igenom föresläsningsanteckningarna rakt av som sedan fanns att läsa på blackboard så får gå in där och läsa sen istället. Idag ska jag städa! Känner jag behöver bli av med lite disk och få lite rena golv och så, kommer kunna koncentrera mig mer på pluggandet sen. Annars sitter jag bara och tänker på att det är skitigt och att jag behöver städa. Utöver det blir det till att plugga hela långa dagen, så länge ögonen orkar hålla sig uppe! Måste väl ut en vända och få lite luft och så också om jag ska hålla koncentrationen men för övrigt ska jag sitta med näsan i böckerna tills jag är helt slut. Hmm så rolig blir min dag, ska ni hitta på nåt roligare kanske? :p

Idag fyller min Bror 18. Grattis Grattis :)


Hur?

Hur, hur hur ska jag klara det här ?

Hemma

Varit hemma kanske en timme nu. Kommit på Joakims present nu i alla fall, köpt en del av den och ska köpa resten när jag ska åka hem sen. Men tänker inte skriva det här, vet faktiskt inte om han läser :p Va iväg och träna sen också, himla lugnt och skönt var det på gymmet. Ska strax fixa nån mat sen måste jag ta mig ork att plugga också även om jag är helt slut! Men har man nåt val?

Varför kan aldrig lärare prata ihop sig?

Sitter i skolan nu på Lab. I vanliga fall är denna tid utsatt så att vi kan jobba med inlämningsuppgifterna vi fått och kan få hjälp med dem. Men nu sitter vi och jobbar med en övning i ett affärssystem. Sen frågar man läraren om detta är poängbaserat och om det är en av inlämningsuppgifterna - och i det fallet den sista! Men det vet han inget om, han trodde dessa lektioner var satta för att vi ska arbeta med affärssystem och nå svar om vi får poäng för det fick vi inte heller. Och den andra läraren är sjuk! Vi behöver jobba med det andra, har inte hur mycket tid som helst eftersom vi har så mycket att plugga på inför tentan. och är då denna uppgift varken poängbaserad eller nåt som kommer med på tentan (vet vi redan att den inte gör!) så känns det oerhört onödigt att jobba med den. Varför ska det hela tiden vara så dålig information? Ett fientligt mail har skickats och hoppas att vi får svar så snart som möjligt.

Ska väl sitta här i ungefär en timme till innan vi vandrar ner på stan. Sen ska jag som sagt gymma också så vi hörs lite senare :)

Puss

Godnatt allihop

Jag kommer nog inte kunna somna riktigt än men jag ska stänga ner datorn :p Kika lite tv tills jag blir trötter. Alltid trött typ runt sex tiden kanske men sen när det egentligen är dags att sova så är jag inte ett dugg trött. Och sen på morgon är man så trött så man inte riktigt vet vart man ska ta vägen istället. Sovmorgon är min visa det, men imorrn blir det inget sånt! Föreläsning vid nio.Sen vandra ner på stan och käka lunch på Waynes och sen kika runt lite snabbt i affärer bara. Ska försöka hitta en present till Joakim och sen också köpa en väst till hans flickvän som hon bett mig om. Kanske hinner jag med att hitta nån liten sak till mig själv också! Har egentligen bestämt att jag typ inte ska shoppa nå mer denna månad - men kanske bara nån liten grej ;) Efter stan blir det sedan en vända till gymmet och efter det hem och plugga så länge som ögonen orkar hålla sig öppna. Det var min morgondag det! Nu ska jag bädda ner mig ...

Ni får sova så gott mina vänner.
Puss

Inget liv

Kommit fram till att jag i princip inte kommer att ha nåt liv förens dessa tentor är avklarade! Jo visst jag får Lördag och Söndag hemma i Dalarna vilket jag verkligen behöver känner jag. Men sen är det bara att sitta varje dag så mycket man bara orkar och samtidigt hinna med träningen också! Så kommer väl inte hända så mycket annat på mina dagar förens efter den 19:e. Blir i och för sig också en välbehövlig utgång med flickorna den 14:e, dagen då jag skriver den första tentan, men sen blir det att sitta hemma och plugga hela den helgen. Men men, ser fram emot att detta ska vara över!

Hade ju övningslektion idag i skolan och vi satt som frågetecken. Han sa också att den uppgiften som han gick igenom mycket väl kan hamna på tentan (inte den exakta, men det fatta ni nog) och då kommer jag typ få panik! Så det är väl till att plugga som en idiot nu. Vi satt och gjorde uppgifter till den första tentan idag, tänkte jag ska försöka plugga typ varannan dag till den och varannan till den andra. Vi får se hur detta går helt enkelt.. Går det inte så gör det inte det då har man försökt i alla fall och vet hur tentan är uppbyggd och så. Är ju första gången jag gör "omtentan" också tack vare min lilla miss förut, men jag hoppas verkligen att jag kan klara av i alla fall en av dessa. Håll tummarna för mig och önska mig lycka till :p Det är nåt som lär behövas.

Trött och slut är jag nu. Men jag har disk som behöver diskas, tvätt som måste hängas in i garderoben, golv som behöver dammsugas och mycket mer därtill. Och jag skulle också vilja försöka hinna med att gå igenom lite föreläsningsanteckningar och så. Hmm ? Hungrig är jag också. Måste väl ta mig i kragen och sätta gång direkt så jag inte sitter för länge och blir allt för trötter..

Dags att dra

Hann inte med mycket av det jag skulle hinna med nu på morgonen. Tiden bara försvann ! Ser ut som ett bombnedslag här hemma så blir till att försöka hinna städa när jag kommer hem sen också. Hmm inte mycket tid till övers denna dag, komma hem klockan typ halv sex. Städa och pluga och sen måste jag ju såklart ta en paus vid desperate :p

Okej nu måste jag rusa .. Puss

Godmorgon

Varit vaken ett tag men inte kommit igång men nånting riktigt än. Jag ska försöka läsa lite, inte riktigt säker på i vilken bok än, sen har vi bestämt att vi ska träffas i skolan runt halv tolv för att käka lite lunch och jobba med lite uppgifter. Har även en övningslektion sen senare på eftermiddagen. Behöver nog plugga en del efter också så vilar från träning idag, sen blir det ben imorrn och ett pass på torsdag, hinner jag blir det nog ett på fredag också innan jag ska åka hem.

Hmm undrar om jag kommer kunna ta bilen hem på fredag eller inte ?

Kanske skulle man börja dricka te?

Inget jag direkt är så förtjust i, men sugen att prova grönt te då det sägs vara nyttigt :) En kopp grönt te säga öka förbränningen med 17% om man dricker den innan träning! (Aftonbladet, och något camilla berätta idag :p)

Det "verkar avslappnande, lugnande och stärker koncentrationen tack vare att den innehåller aminosyran theamin. Grönt te innehåller också stora mängder nyttiga antioxidanter och även lite vitaminer och mineraler. Tros också kunna föreygga sjukdomar och påverka livslängden positivt. (Aftonbladet, 2008-11-03)


Så dags att lära sig att dricka te. Dock smakar grönt te lite speciellt men bivit tipsad att välja den med mint smak.

Fula naglar

Gud vad naglarna var förstörda under :( Känns tomt och ser tomt ut, men går snabbare och lättare att skriva på datorn :p Nu blir de till att förse dem med nagelolja ett par gånger varje dag så att de blir lite stärkta och förhoppningsvis växer till sig lite ..

Första för dagen

Idag har jag varit i skola från nio till fyra, sen vart det träning - en genomgång av armarna. Riktigt härligt var det! Blir benen imorrn. Och nu har jag varit hemma ett tag och hunnit dra i mig lite spaghetti o köttbullar :) Nu ska jag försöka få bort mina fejkade naglar utan att ha av mina egna, får se hur det går ..

Nåt intressantare inlägg lite senare kanske

En söndag kväll.

Bara skit på tv. Känner mig också lite smått ensam nu när Kristoffer inte är här och jag kommer inte kunna sova på bra länge eftersom vi sov rätt länge imorse. Hmm undrar vad jag ska hitta på? Imorrn är det upp i tid som gäller, föreläsning vid nio men ska duscha och så innan så, sen ska vi sitta kvar i skolan och jobba med lite uppgifter. Efter det ska jag vandra till gymmet, behöver typ träna varje dag med tanke på denna helg. Även nästa helg kommer väl inte bli den nyttigaste, då är det hem till Smedjebacken som gäller och bror fyller 18, ingen aning om vad jag ska köpa till han?!!!

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen roa mig med nånting tills jag blir trött.

Födelsedagspresent tips

Till min bror som fyller 18 ?


Lite sugen att testa

Too faced Lip injection Plumper.

Too Faced Lip Injection Clear Plumper Fylliga läppar !
Ska tydligen förstora läpparna med 20 % och ska sedan hålla upp till fyra timmar. Ovanpå kan man sedan använda läppglans eller läppstift bara man väntar tills de torkar. Många påstår att denna faktiskt funkar! Lite sugen på att se om den funkar?!!!

Dags att göra sig i ordning

Och vandra ner o ta hand om tvätten. Har verkligen inte lust att göra mig i ordning idag egentligen, vill vandra omkring här hemma med ruffsigt otvättat hår, mjukis kläder o osminkad. Så himla skönt! Inte för att man behöver göra sig i ordning allt för mycket för att gå ner till tvättstugan, men ändå .


Dagens

Dagens humör: Bra. Men dock inte ett dugg sugen på att plugga!
Dagens borde: Haha plugga
Dagens frisyr: Ruffsigt :p Dags att borsta snart.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor o en t-shirt
Dagens planer: Från och med nu; Slappa lite, göra mig i ordning, tvätta o sen plugga.
Dagens materiella vill ha: En diskmaskin så jag skulle slippa ta hand om disken :p
Dagens längtan: Till sommaren
Dagens fundering: Hur ska jag kunna klara denna tenta?
Dagens låt: Inte lyssnat på musik idag, ända låt jag hört både en och två ggr är låten till "IQ - För en smartare syn på alkohol" :p

Frågan är ju ?

Hur mycket tid jag egentligen ska lägga ner på denna bok? Kristoffer har åkt nu och jag bör sätta igång med pluggandet direkt. Har kanske 100 sidor att läsa kvar i boken "affärssystem", en bok som i princip inte ger mig nånting. Han har inte gått igenom det på föreläsning än heller så funderar nästan på om det kommer ge mig mer att bara lyssna till vad han säger, anteckna det och sen bara fokusera på det. Jag kommer i alla fall inte läsa denna bok en gång till. Kan väl kanske bläddra igenom den lite mer i alla fall ....


Shopping från igår


Bruna pumps med guldspänne från Belle (såg nästan lila ut på bild :p)


Datorväska som jag fick från Krille. Enkel och bra storlek.


Svart halsband och ring från guldfynd.

Glömde bort att ladda upp

Bilderna på vad jag köpte i Sthlm. Jag och Krille var till ikea igår och efter det ner på stan, vandra runt lite sen käka vi på Grekiska kolgrillsbaren sen hem och kika film hela kvällen :) Hittade lite fynd nere på stan här också, ett par pumps från Belle och ett halsband och ring från guldfynd, sen fick jag en dataväska av Kristoffer också :) Men får väl bli bilder på det sen (om jag kommer ihåg - men ska försöka :p) Här är de jag köpte i fredags i alla fall:


Kofta i rosa satin med svart spets från Gina Tricot.


Linne i satin från H&M


En vippig svart spetsklänning, också den från H&M


Lite smink från Make up Store. Den blåa ögonskuggan var gåvan
jag fick när jag vart medlem, tror den kan bli fin på tillsammans med
en annan skugga jag har.


Stor skjorta från en affär som jag tror hette Surprise, men den är från
Only.

Som sagt, hade nog kunnat få allt detta här i Västerås men var trevligt att komma iväg och kika runt på lite nytt :)

Lördag

Igår vart det ingen uppdatering, var ju i Sthlm hela dagen och sen kika vi en film o somna tidigt när vi kom hem :p Åkte på morgonen igår, käka lite frukost på tåget och var framme närmare halv tio. Gick och kika runt lite först, affärerna öppnar ju de flesta klockan tio. Mitt första köp vart sedan inne på Make up store där jag visste vad jag skulle ha :) En cake eyeliner och en pensel till den. Hon rekomenderade också att jag skulle köpa nåt som heter " Mixing liquid" som man använder istället för vatten och det ska då sitta som berg, går även att använda innan ögonskugga. Så tog en sån också och sen vart jag medlem där, kostar 100 kronor och sen inget mer o då är man medlem ett år och får 10% varje gång man handlar :) Och när jag vart medlem fick jag även en present, var en ögonskugga, blå dock men finare när den kommer på då den skiftar lite i lila.Handlade lite mer sen men tänkte sätta in lite bilder lite senare.

Hade dock svårt att hitta grejer först :( Ville ju helst handla på affärer som inte finns här hemma men slutade med att jag bara kom hem med saker jag lika gärna kunnat handla här i Västerås :p Men men fick en trevlig dag i alla fall. Käkade på Hard rock café, riktigt gott var det och hela stället var utsmyckat till max för Halloween. Sen fikade vi lite senare också och åkte hem runt sju. Trevlig dag, hade dock väldigt otur med vädret. Regnigt, kallt och blåsigt, men men.

Sätter som sagt in bilder om ett lite tag på det jag köpte :p Nu ska jag boka biljetter på bion till mig och Kristoffer till ikväll, vet ej vilken film än, och sen ska vi käka lite frukost ....

Nån som vet hur det är med öppettiderna nere på stan idag eftersom de är röd dag ?