Ensamt

Usch det är så himla tomt och ensamt i sängen varje gång efter att Kristoffer har åkt hem :( Tar alltid nån dag innan jag vänjer mig vid det.

De senaste timmarna har jag inte gjort mycket alls precis. Kikat runt på nätet och på tvn. Kikat på en prinsessas dagbok 2 också, mest för att ha nånting att slö kika på. Packat klart det mesta nu, förutom det som jag inte kan packa ner än som jag fortfarande behöver använda. Pappa, Joakim o Lovisa kommer och hämtar upp mig imorrn runt ett, två kanske och sen åker vi iväg till Sthlm. Checkar in på hotellet, käkar lite, växlar lite pengar och går runt i lite affärer, jag vill kika på outlet butiken också. Sen ska vi väl försöka somna i någolunda tid så man får nån timmes sömn för flyget går vi sex på morgonen och måste väl vara på arlanda nån timme innan. Ooh det ska bli så roligt :)

Nu ska jag kika lite mer tv eller bläddra i en tidning eller nåt tills jag blir trött i ögonen och kan somna så att det blir morgondag nån gång :p Godnatt, pusspuss.

Alltid ska det krångla för mig ..

Åh mina kurslitteratur har inte ens blivit skickad än ! Kommer få läsa som en toook när jag kommer hem sen. Förmodligen har det väl kanske varit strul med nån bok och jag har tydligen kryssat i att de ska vänta tills de har alla böcker innan de skickar ! Annars hade jag ju faktiskt kanske redan fått nån bok. Men tycker det är dåligt att de inte skriver och talar om när böcker tar slut eller nåt. Speciellt när jag fick ett meddelande i Tisdags när de bekräftade min beställning. Men det står att den fortfarande bearbetas när man går in på min sida men också att de är försent att avbeställa och så, så jag hoppas de skickar imorrn. Nog för att jag inte kommer kunna få innan resan i alla fall. Hade verkligen behövt läsa, men vet inte riktigt hur bra det hade gått på resan i alla fall dock ?!! Men kommer få läsa mycket sen som sagt för tills jag kommer hem ska dom väl ändå ha kommit !!

Middagsdags

Idag blir det: Skinkschnizel (tror det var det köttet i alla fall) i skogssvampspanna med klyftpotatis till. Mums :)

Man får lust att dansa ..

Av dessa låtar - inbringar partyhumör :)
Den första vill man verkligen dansa till och den andra bara måste man ju sjunga med i !



Lady Gaga ft. Akon & Colby O´Donis - Just dance



Kate Perry - I Kissed a girl

Ingen som har missat dessa låtar skulle jag tro ? Trevligt med lite bra ny musik. Tycker det var ett tag sen, lyssnat mycket på äldre musik på senaste ..

Kreta pics.

   

   

   

   

   

Några av mina bilder från Kreta resan som jag tänkt ladda upp för länge sen. Hoppas på lite fler bilder från Anna sen :p Dock har vi både glömmt av att ta särskilt mycket kort och har mest kort på byggnader och drinkar ;) Men men typ inga bilder på oss själva men några i alla fall, får se vad hon har sen. Ska verkligen vara duktigare och ta kort nu när jag åker! Och ladda upp dem lite snabbare också ..

Ny inhandlat

Här kommer bilder på mina små inköp på min snabba runda på stan idag :)

 

Ett linne från Gina Tricot och en stickad sak från H&M, både är finare på än på mina bilder :p

Denna som datorväska ?



Denna såg jag på Gina idag, den är platt och skulle i alla fall kunna fungera som en datorväska tror jag ?! Kanske är det, det som den är till för också vad vet jag, men tyckte i alla fall att den var rätt läcker och priset var bra också, 199 kronor. Bilden är lite dålig då den är från hemsidan och inte lätt att kopiera bilder därifrån.

Sjukliga tider

Alla verkar bli sjuka nu, mycket på grund utav skiftningen mellan årstiderna, men för de i min närhet kan det nog också ha mycket att göra med Rookieveckorna :p Min förkylning börjar i alla fall gå mot sitt slut men hostan vill inte riktigt ge sig. Skulle egentligen hittat på nå med Anna och Isabelle idag men båda ligger hemma och vilar i förkylning.  Så jag åkte ner på stan en sväng och kika runt.

HIttade ett linne och en stickade kofta med korta ärmar - bilder kommer lite senare. Inte riktigt bestämt vad jag ska ägna resten av dagen till. Inte packat färdigt än så det måste väl bli gjort sen ska jag laga lite mat och plocka undan lite här. Sen ska jag väl egentligen bara vänta in morgondagen :) SKulle vilja träna lite känner jag, skulle verkligen behöva det. men behöver också verkigen vila upp mig så jag mår bra under resan. Men när jag kommer tillbaka sen ska jag ta itu med träningen på allvar, så ni får följa det här i bloggen sen också ...

Söndag

Och helgen är snart slut. Kristoffer har redan åkt hem :( Känns som han kom nyss och det gjorde han ju också i och för sig. Han kom igår vid sex tiden och åkte vid halv elva. Endast 16.5 timme varav vi sov typ 8 timmar. Inte mycket tid att umgås denna helg tyvärr. Var ut till Ikea en sväng, garderoben får vänta ännu ett litet tag. När vi kommer hem från Zakhyntos sen så skulle pappa ner hit och köpa ny säng och lite annat grejs så då skulle han ta med den till mig och hjälpa mig att få ihop den då istället. Men var till ikea en sväng igår i alla fall för att det är trevligt :) Köpte en ny pump för tvålen på badrummet, 2 handdukar, 2 stora papplådor (som jag trodde skulle gå under min säng, men den är så himla låg att inget går under!) och sen lite batterin till kameran. Sen gick vi också in på ica maxi och köpte lite gotte till kvällen, och resten av kvällen bestod bara av hemma mys.

Idag ska jag packa, pust! Jobbigt för det känns alltid som man glömmer nånting. Sen tänkte jag höra med flickorna om de vill hitta på nå trevligt framåt eftermiddagen, käka middag eller kika på en film eller nå annat skoj ..


åh va glad jag blir !

Eller inte. Skulle dammsuga nu, men när min bror var här tyckte han att det var så mkt i dammsugaren att han kastade dammsugarpåsen. Visst kan man kanske förstå, men grejen är att jag inte vet vad de ska vara för sorts till denna för jag vet att de inte var lätta att få tag på. Och nu är det så att mitt golv är jätte äckligt och krille kommer fan hit idag och jag har ingen aning om va jag ska ha för dammsugarpåse och vart de finns att få tag på och har inte ens en sopborste. Hmm gå och köpa de kanske så ser de nog kanske lite bättre ut. Och annas dammsugare är trasig så den kan jag ju inte heller låna.

Kul ?

Lördag

Veckan börjar gå mot sitt slut och jag är en dag närmare avfärd mot värmen .. Tog en rejäl sovmorgon idag kände jag, sovit som en stock nästan som om jag var ut igår. Och ändå känner jag mig inte helt utvilad, knepigt. Men kan faktiskt inte sova längre nu. Jag städade undan det mesta igår, men idag blir det till att skura toaletten och ta hand om golven innan Kristoffer kommer. När han nu kommer?! Och jag hoppas för guds skull att han gör det. Grejen är att han måste vara hemma imorrn runt ett och det går liksom inte några tåg hem då bara för att det är söndag. Går bara nåt tåg som har Fagersta som sista station så skulle vara om han kan få skjuts av någon därifrån. Han va ut igår också så han vill ju helst inte ta bilen. Men måste lösa sig på nåt vis, saknar honom ju och eftersom jag ska resa bort så kommer det annars dröja typ två veckor till innan vi ses och det vill jag inte vara med om! men men vi får väl se hur det blir då.

Ska se till att röra lite på mig och göra lite nytta här hemma nu. Ska nog kankse rensa och fixa lite i garderoben sen också för jag ska ju köpa en till. Krille trodde faktiskt att de kommer att kunna gå in i min bil på nåt sätt så vi får väl se då.

Godnatt

Nu ska jag nog försöka mig på att sova .. Nyss kikat på 2 avsnitt av SATC så känner mig lite lagomt trött nu så det ska nog gå. Tagit noskapin också så jag hoppas att hostan håller sig borta någolunda för den är ju som värst när man ligger helt och hållet.

Godnatt allesammans ..

Ingen rubrik

Nu har jag fördrivit tiden med att surfa runt på en massa olika bloggar. Tiden går snabbt när man ägnar sig åt det, tyckte nyss klockan var nio ju. Precis tvättat av mig sminket och gjort lite peeling i ansiktet. Himlans torr nu efter resan fastän jag tycker att jag smörjer mig hela tiden! Har ju som sagt börjat flagna en hel del på bröstet också och nu är ja lite små flammig på ryggen också. Så blir till att göra en peeling över hela kroppen imorrn och smörja in mig som bara den! Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna få en fin och jämn bränna och inte bli fläckig nu när jag åker. Ska om möjligt också försöka smörja in mig ännu mer nästa vända.

Men men, nog talat om det nu. Nu ska jag mysa ner mig i min underbara säng och kika på ett avsnitt eller två av SATC innan jag somnar ..

Volangtrosor ?



Snyggt, sött, sexigt, barnsligt eller gräsligt ? Vad tycker ni ?
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om dem, men de är rätt coola i alla fall. Märket är Honeydew och de finns att köpa på Uppercut.se tillsammans med en drös andra undies.

Ny bloggdesign ?

Jag vill ha ett nytt utseende på min blogg nu känner jag . Egentligen är jag väldigt nöjd med den jag har, men för det första vill jag byta ut bilderna, är ju inte brunett längre och sen vore det kul med nån annan färg ett tag känner jag. Men jag förstår mig ju dock inte på det här med bloggdesign.

Nån som vet nån som kan och är duktig, utlottning eller säljer eller liknande kanske ?

Bara 3 och en halv dag kvar

 

 

Börjar gå upp för mig nu att det snart är dags att dra iväg igen :) Pappa hämtar mig på måndag klockan fyra på eftermiddagen. Åker till Sthlm och blir kvar på hotellet där så man får sova lite för flyget går klockan sex på morgonen. För er som inte följt mina tidigare inlägg så är det till Zakhyntos vi ska, Grekland. Jag, pappa, joakim och Lovisa (joakims flickvän) ska bo på Golden sun i kalamaki och Janne, irene och Ove (grannar) kommer att bo på ett hotell kankse tio minuter ifrån oss. Så blir nog en hel del party denna vecka :p Så ska verkligen se till att bli frisk nu! Har precis suttit och skrivit en packningslista i brist på annat att göra. Det är väldigt mycket man ska ha med sig egentligen, och oftast blir det en hel del som man egentligen inte behöver, men man vet ju aldrig.

Hmm, vad ska jag göra nu ? Stannade hemma från Grillningen idag för kände som sagt inte att det var så bra med tanke på att jag försöker friska till mig. Men just nu börjar jag bli lite rastlös, är trött som bara den i alla fall så kan nog somna i tid. Kika en film eller nåt nu kanske ..

Tillbaka från stan

Japp nu har jag varit på stan en sväng och har precis dragit i mig lite mat - fiskpinnar med ris :) Gjorde lite fynd nere på stan också, kommer bilder sen kanske, hittade detta:

* Jeans Miss Sixty från MQ
* 3 par spetstrosor, leggings, ring och örhängen från Gina Tricot
* 2 böcker till resan, Läppstifts djungel och pappas flickor
* En present till Krille (Fyller snart år ju)

Skulle leta efter ett par höststövlar också men tror jag väntar med det ett tag. Sen var jag också in och växla pengar idag :) Nu är det inte många dagar kvar inte tills vi drar iväg !!

Ska kika klart på One three hill nu och sen måste jag väl börja ta itu städningen här hemma ...

Fredag

Japp då var det redan fredag och helg. Kristoffer kommer inte förens imorrn dock, han hade nå grejs med jobbet idag så han kommer ner med tåget någon gång på förmiddagen imorrn. Så idag har jag då hela dagen för mig själv då de flesta har föreläsning eller ska på grillningen på Löga ikväll. Ja kommer nog skippa den för nu måste jag verkligen se till att bli lite friskare innan vi åker, fått en så jävla rethosta att jag låg och hosta i sträck i evigheter igår innan de gick att somna av ren utmattning! Så att vara ute en helkväll när det är lite lagomt kallt är nog inte den bästa medicinen tyvärr.

Men jag har saker att "roa" mig med i alla fall. Ska ner på stan o kika i affärer vilket är skoj, men måste även städa vilket är lite mindre skoj dock. Men jag tror nästan att jag börjar med det roliga. Gör mig i ordning snart och knallar ner :) Ska även komma ihåg idag att jag måste in och växla pengar till resan! Ska nog inte växla in alltför mycket, för i värsta fall kan jag ju faktiskt ta ut pengar där nere också.

Kanske skulle ta och ta itu med nånting nu. Skulle egentligen klivit upp för en och en halvtimme sedan, men när man egentligen inte har någon särskild tid att passa så är det så himlans skönt att bara ligga kvar och dra sig :p Jag har ju faktiskt bra många timmar på mig idag att både vandra på stan och städa.

PussPuss

Nya höststövlar

  High boot

Vill ha ett par nya stövlar till hösten - som jag ska leta efter imorn, Vill ha ett par med klack o ett par utan egentligen. Men vet heller inte riktigt om jag vill ha svarta eller om jag ska prova med en annan färg ?! hoppas jag kanske hittar nå fina imorrn :) Dessa är i alla fall från Bianco och din sko.



Godmorgon

Tog lite sov morgon idag :) Riktigt skönt var det. Redan Torsdag, fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen alltså. Igår var det förfest på folke och sen pluto med ettorna. Riktigt trevligt var det och ikväll blir det hemma hos runda o sedan kårkväll, kommer säkert också bli jätte skoj. Gud vad synd att jag missar aktiviteterna nästa vecka, men missar det ju för något annat skoj så. Kan inte fatta att det redan är dags att snart åka iväg igen, har ju knappt hunnit vara hemma :p Nu har jag dock börjat flagna en del också :( Det är väl kanskse inte jätte mycket ändå, men en del på bröstet. Undrar hur det blir när jag solar på det sen då ?!! hoppas jag inte blir fläckig bara.

Åh jag har lite ångest, fortfarande inte hunnit städa här. Eller ja, hunnit och hunnit hade jag väl gjort. Men låg ju mest hela tisdagen och i princip hela dagen igår för att jag var så seg pga förkylningen, orka städa då? Men det behövs verkligen här nu alltså. men idag kommer det inte heller finnas mycket tid över till det. Blir till att kliva upp i tid imorrn och göra det. Senare imorrn efter städningen ska jag vandra ner på stan och kika runt lite :) Hoppas att jag hittar nå fint, sen ska jag växla in lite pengar också till resan.

Nu ska jag slöa lite med att kika på tv innan jag gör mig i ordning och käkar osv innan skolan som börjar kvart i ett ..

Onsdag

Förkylningen vart bara värre och värre igår, missa pubrundan, va hemma och mådde piss istället, skoj ?!! Nu har värken i gommen/öronen/halsen släppt en del iaf, men fortfarande äckligt snorig och fått hosta istället :( Så jävla typiskt, grymt dålig tajming. Skippade föreläsningen idag också, inte alltför bra när jag missar i nästa vecka också, men vad ska man göra. Idag är det stadsvandring vid två, ska försöka gå på den i alla fall, får väl se hur jag mår. Vill må bra ikväll i alla fall för jag vill verkligen med till Pluto ! Men får väl bli en rätt lugn kväll isf, bara jag kan vara med.

Om man skulle ta och göra nånting nu ?

Första "skoldagen"

Usch jag är förkyld !! Verkligen inte en bra tid för det ..Snorig, tung i huvudet och ont i halsen, skoj ?!! nej och verkligen inte nu, ska snart göra mig i ordning lite snabbt och vandra iväg och köpa på mig lite c-vitamin och ge min kropp en vitaminchock !

Har upprop idag iaf för skolan sen är det bara att dra igång igen. Kan inte fatta att en hel sommar har gått, att ett helt år gått sen det var vi som var nya elever. Tiden går ruskigt fort ibland. Senare idag blir de pubrunda som avslutas på kåren, ska bli trevligt så jag hoppas verkligen att förkylningen släpper en aning.

Ska väl kanske göra mig i ordning om jag ska hinna till ica och laga mat innan de är dags att vandra iväg.

Start för rookieveckorna .

Japp idag var första dagen som fadder. Träffat upp dem i västeråshallen, visat runt lite på skolan och käkat lunch. Sen var jag och Anna ut till Ikea och ica maxi. Skulle egentligen ha med mig en garderob hem men kom på att den inte skulle få plats i bilen och hemkörning kostade lika mycket som garderoben så det kändes lite onödigt. Ska flörta med Krille när han kommer om vi skulle kunna hyra en släpvagn och hämta den till helgen istället, nu hade jag ju ställt in mig på att få hem den :p

Nu är jag hemma igen då. Nyss ätit lite glass (skönt i halsen - ont i halsen.) och sen även käkat lite kex med creme bonjour med kantarellsmak det var riktigt mums :p Ska snart hämta tvätten nere i tvättstugan o börja göra mig i ordning. Blir grillning på djäkneberget med nykomlingarna (får inte kalla dem nollor tydligen :p), så får väl se när man är hemma ..

Dags att ta itu med lite saker, egentligen är jag helt slut men men :p

Tillbaka

Då var man tillbaka i Sverige igen, och tillbaka till Västerås. Vi har haft det jätte skönt ! Kommer väl några bilder sen senare, även om det dock inte vart så många eftersom kameran glömdes bort en hel del. (ska verkligen försöka ta fler när ja åker till Zakhyntos sen.) Vi har solat, badat, ätit gott och druckit underbara drinkar - bara haft det helt skönt, helt enkelt. Nån nyans brunare har man blivit också, men solade inte alltför starkt (använde mkt solskydd) eftersom ja ska åka igen. Vill ju inte börja flagna och så tills dess! Och ärligt talat, hur kul är det att bränna upp sig första eller andra dagen så att man får ligga i skuggan i typ t.shirt sen, nej nej. Vi var så förståndiga så :)

Kom hem igår runt tre (stationen i Västerås) och var lite lagomt trött efter cirka tolv timmars resande. Bussen gick fyra på morgonen, och innan det vart det inte alltför mycket sovande. Men men, kom hem och packade upp lite snabbt och sen satt jag mig i bilen och körde hem till Smedjebacken en sväng, jobbigt ? Jaa det var det, men hade helgen innan råkat få med mig familjens ICA kort som de alltid använder till att handla mat så var tvungen att komma hem med det, kändes inte alltför säkert att skicka det med posten. Så när jag ändå var hemma passade jag på att vara lite med Kristoffer och tillbringade kvällen/natten där. Sen kom jag på en massa saker jag hade glömt sist jag var hem och mamma ville ha hjälp med diverse saker så jag som egentligen hade tänkt att vara tillbaka i tid var inte tillbaka i lägenheten förens fem. Behöver verkligen städa, men varit så himlans seg så inte blivit mycket av det, endast plockat lite smått. Får städa imorrn eftermiddag istället

Imorrn är det första dagen på rookieveckorna (nollning), men denna gång är jag dock inte en "nolla" :p Ska dock vara fadder och ta hand om dem. Så imorrn ska vi möta upp dem ute vid västeråshallen och sen ta dem tillbaka till skolan, kanske visa runt lite och sen blir det lunch. Mycket mer blir det nog inte imorrn när de gäller skolan. Men ska sen åka till Ikea med Anna och Wivecka, ska köpa en garderob (en smal, en del av en garderob eller vad man ska säga, känner de är alldeles för trångt i mina) och sen en helfigursspegel också. Sen efter det har jag tvättid och ska väl försöka passa på att städa då också, så inte den bästa kvällen kankse :p

Om 9 dagar åker jag tillbaka till Grekland, till Zakhyntos .. Känner mig lite smått bortskämd :)

Hej då Sverige

Nu är väskan helt färdigpackad ! Jag är i ordning med en lagom dos av nervositet i magen och det är tio minuter tills vi ska vandra ner till stationen. Ni får ha det så bra allesammans. Pusspuss

Verkligen inte långt kvar

Det har slagit om till Lördag, jag måste försöka gå o lägga mig (efter en flaska vin kanske ja kan klara de också) för om sex timmar ska jag vara uppe igen. Vandra iväg till bussen som tar oss till arlanda, och om mindre än ett dygn är jag i trettio graders värme :) Kommer blir helt underbart.

Men kommer dock vara borta från bloggen, om det inte skulle bli så att vi hamnar framför en dator där nere och uppdaterar lite. Ha de så trevligt alla i Sverige så syns vi snart igen !

Pusss o Godnatt

Tillbaka

I Västerås igen då. Och massa släpande vart det, trots att jag redan varit ner en vända med saker! Hur mkt saker hade jag med mig hem egentligen :p ?! Alldeles för mkt i alla fall, i princip hela gaderoben, men jobbigt om man kommer på att man vill ha nånting på sig en dag och sen visar det sig att det finns en och en halvtimmes bilfärd bort - inte roiigt ! Men men, nu är allt inne och det mesta upp packat, men en del kvar att plocka med. Nästan packat det mesta för resan imorrn också, iaf kläderna dock massa små plock kvar och ska verkligen försöka att inte packa för mkt!

Börjar nog kanske få lite resfeber nu .. Eller rättare sagt så börjar jag fatta att vi ska åka snart - vart tog tiden vägen ?! Snart dags att börja göra sig i ordning också, plocka lite mer först kanske. Sen blir det ner till Anna o käka middag - potatisgratäng och kött (vår specialitet). Sen blir det lite alkoholförtäring med lite folk från klassen :) Men blir en väldigt lugn kväll eftersom vi ska vara på bussen till arlanda imorrn vid åtta, så blir nog en tidig kväll också. Men trevligt att träffas och bara prata lite o så.

Dags att fixa lite, Pusspuss

Uppdatering - Tyskland osv

Nu har det snart gått en vecka igen sen mitt senaste inlägg .. Men har i alla fall varit iväg till Tyskland en vända. Jag och Pappa åkte klockan sex på morgonen på Lördagen. Stannade i boxholm och käka frukost hos en av hans gamla jobbar kompisar. Åkte vidare, gjorde små stopp för mat och toabesök. Resan gick ganska snabbt för helt plötsligt befann vi oss i malmö och vi tog då öresundsbron över till danmark och sen åkte lite till, till färjan som tog oss över till Tyskland och sen lite körning där innan vi var framme vid sex. Så tolv timmar tog alltså resan med lite stopp efter vägen. Checka in, drack nån öl på hotellet sen gick vi och kika i gamla stan, drack nån öl och nån drink sen tillbaka och sov.

Vakna på söndagen med en riktig hotellfrukost sen tog vi bussen till stan (låg lite längre än vad vi trodde och var fortfarande ömma i fötterna efter gårdagens promenad :p) Väl framme insåg vi att det inte var någonting öppet en söndag ! Endast resturanger, så passerade skyltfönster efter skyltfönster med saker jag ville kika på, men icke sa nicke. Gick och käkade en god lunch istället. Pappa beställde in sniglar till förrätt och hör och häpna - jag smakade en ! De som känner mig vet att jag är ganska feg när det gäller att smaka på nya saker. Men det var faktiskt helt okej, de hade varit i ugnen tillsammans med en massa vitlöks/ört smör och smakade ungefär som svamp - nog för att jag ärligt talat inte tuggade allför mycket på den utan den svaldes nästintill ner direkt :p Kikade runt lite mer i stan även fast de var stängt, fördröjde en halvtimme eller så på turistbuss också. Sen drack vi lite öl igen innan vi vandrade tillbaka till hotellet. Käkade även mkt god mat där framåt kvällen (mkt mat på denna resa)

På måndagen åt vi frukost sen packade vi ihop. Åkte till Calles (alkohol, alkohol i massor att handla), handlade på oss en hel del och tog sedan färjan tillbaka till danmark. Åkte inte hela vägen hem direkt utan stannade en natt i halmstad, en jobbarkompis till Pappa bjöd på jättegod mat och vin och sen vart det även två till av hans jobbar kompisar och deras fruar. Käkade på Lilla fridolf eller nå sånt, rekommenderas om ni åker till Halmstad :)

Tisdagen var lika med hemfärd alltså. Stannade till i Ullared också :) Asmkt folk och typ jobbigt att röra sig. Men hittade lite små fynd iaf. På tal om shopping har jag inte heller nämnt mina två nya pumps. Ett par svarta med öppen tå (10cm) från Friis & Company och ett par Svarta med gulddetaljer (svåra att beskriva, också de med 10 cm klack) från DNA/roots. Får väl lägga in bilder på mina nya godingar sen :) Blir väl nå bilder sen från Tyskland också när pappa kommer med kameran.

Igår var en lugn dag. Sov länge och sen umgicks jag lite med Linn, sandra och jonna dök också upp sen. Framåt kvällen kikade jag bara en film med Kristoffer.

Idag kommer det väl inte heller hända alltför mkt - regnet öser ner ! Morfar kommer kanske och hälsar på en sväng och sen ska jag packa ihop det sista, åker tillbaka till västerås imorrn. Åka med mamma till nisses vid fem och sen sova vid Kristoffer ikväll. Kanske hinna träffa Linn en snabbis också. Nu ska jag stoppa nå i magen, den kurar för fullt !!

Pusspuss

Min och Annas resa - bokad !

 

Japp nu har vi i alla fall sett till att boka en resa - efter mycket om och men :) Kreta-rethymnon vart det, Motakis Village Stethali. Vart dock ingen sista minuten, anledningen till det var att vi helst vill veta vart vi kommer och så, plus att sista minuten kostar lika mycket nu i princip som vanliga - mycket tack vare vädret ! Plus att de fortfarande är semester, kikar man på resorna i början av september är de ju billigare, men då ska ja ju till Zakhyntos :p 4300 fick vi en resa för i alla fall, tyckte det var ett bra pris ändå.

Jag har packat ihop en hel del av mina saker och stoppat in i pappas bil. Lämnat dock till tysklands resan (åker imorrn vid 06.00) samt för några dagar jag stannar hemma nästa vecka. Jag, pappa och kanske krille ska åka tur o retur till västerås och lämna lite saker, men främst hämta mitt pass, känns bäst att ha det med sig ner till Tyskland, kanske inte behövs men vill inte stå utan ifall att.

Idag har jag jobbat sista dagen :) Skönt känns det nu, kommer säkert längta tillbaka lite sen senare. Men nu ska jag ju resa o massa annat skoj så. Men först och främst ska jag vandra ner och väcka pappa så vi kan komma iväg!

Pusspuss

speak some amerikanska !

Ännu en dag med dåligt väder och ännu en dag avklarad på jobbet ! Nu är det endast två o en halv kvar :) Har inte gjort så mkt efter jobbet, kika lite data först sen gjort mig i ordning. Bjuden hem till Krilles far på middag om ett litet tag. Han sambos bror och fru är på besök från USA också. Brodern har jag träffat o han kan flytande svenska, men frun kan inte det så blir till att tala engelska. Oh lite läskigt, mycket lättare på fyllan :p

Efter det blir de väl inte mycket mer, hem o laga matlåda o sen invänta morgondagen. Blir iaf en avslutningsfest på kvällen, trevligt trevligt :)

Två av tre avklarade

Japp nu är två av tre destintioner bestämda :) På Lördag åker jag till Ly(egentligen tyskt U)beck med pappa. Bo på hotell, käka gott och dricka öl, samt även handla med en del hem :) Kan vara mycket bra att ha under nollningsveckorna sen ! Min och Annas (och kanske Wiveckas) resa är inte riktigt bestämd ännu då vi ska ta en sista minuten. Och än så länge verkar de inte vilja skjunka i priset så försöker ha lite is i magen och dra ut på det åtminstonde till helgen. Men resan blir i alla fall den 16:e eller den 17:e och till Grekland, så mycket vet vi.

Men resan som jag gör med Pappa, Joakim och Lovisa är bokad :) Östby gänget kommer att bo cirka tio minuter ifrån oss så kommer bli riktigt skoj. Så från den andra september o en vecka framåt kommer jag att spendera på Golden sun i Zakhyntos/Grekland. Japp två resor till grekland på  tre veckor :p



Gud så skönt det kommer att bli i alla fall att få resa lite och se lite andra ställen innan man sätter igång riktigt med pluggandet igen. Inte mycket kvar att jobba nu heller. Dagen idag har gått snabbt även fast vi inte haft något direkt roligt jobb så förhoppningsvis går denna sista vecka snabbt. Fredagen kommer vi inte hinna göra så mycket på heller för vi får sluta efter lunch. På onsdag kanske vi ska dra ihop någon slags avslutningsfest också, så får hoppas på bättre väder, men när man kikar vädret nu ser det ut som det ska vara någolunda fint på onsdag men sen skitväder igen. Idag är ju vädret fruktansvärt. Blåser storm och tror även att det regnar nu. Tidigare idag, läs noggrant nu, så kom det faktiskt snö. Väldigt väldigt lite, men istället för regn kom de snö ! Och inte hagel heller utan små små flingor, hel knäppt.

Men men, vad ska jag hitta på? Jag ska snart göra en matlåda, men vet inte vad den ska bestå av riktigt dock, sen kommer nog Kristoffer förbi en sväng snart också. Kommer bli tomt utan han en hel månad! Men det får jag helt enkelt ta och klara.

Pusspuss