Ännu en varm och solig dag

Idag är det onsdag och jag har nu 7 dagar kvar att jobba. Denna vecka har hitills gått mycket snabbt så det står väl inte på förens man slutar. Idag har det inte hänt alldeles för mycket, jobbat hela dagen sen skjutsat upp bror till stan. Den senaste timmen har jag degat lite i soffan, skulle lätt kunna sova en sväng! Men då kommer jag inte kunna sova nå bra sen senare. Runt åtta snåret ska jag hämta upp Krille o hans far som kommer från huvudstaden. Skulle också vilja åka iväg en tur dit, bo på hotell och äta gott. Men då vill man ju ha lite pengar också så att man har råd att handla nånting.

Kom fram till idag att jag kommer att vara ifrån min älskling i en månad ! Det är ju en evighet ju, hur ska jag palla det ? Längsta vi varit ifrån varandra är kanske två veckor, om ens det, kanske var 10 dagar. Men men det får väl gå på nå vis, jag kommer ju vara ganska så upptagen också så tiden kanske flyger iväg!

Vad ska jag roa mig med fram till en halv åtta ? Nått får jag väl ta att hitta på.

Vacker

 Klicka för att se fler bilder på Donna Girl: 0981361-55

Vacker söt liten goding ! Eller vad tycks ? Vill ha ett par pumps som är lite finare och inte så vanliga, blir en vända till borlänge i veckan i jakt på ett par. Dessa är från Donna girl och finns hos brandos.se för 449:-

8 dagar kvar

japp nu är det bara 8 dagars jobb kvar :) så skönt och ska  bli spännande att se hur stor lönen blir, hoppas på en trevlig överraskning! Dagen efter jag slutar åker jag och pappa en vända till Tyskland, 3-4 dagar eller så, sen bara hem och typ packa res väskan för min och Annas resa. Kikar runt lite nu efter billiga sista minuten resor till grekland och de börjar gå ner lite i pris nu. Sen blir det en vecka för nollningen innan jag måste åka iväg igen, då blir det Zakhyntos en vecka med far och bror.

Som jag tidigare nämnt känner jag att det är en resa som jag både vill och måste vara med på. Min pappa kommer att behöva det. Jag har fortfarande inte berättat det här i bloggen, dels för att jag inte orkat ta itu med det och dels för att jag fortfarande inte riktigt tror att det är sant, men känner redan nu att när jag skriver det så känns det så verkligt ! Hur som helst är det så att mina föräldrar ska skiljas, min mor har bestämmt sig för att flytta härifrån och berättade det för c:a två veckor sedan och sedan dess har det kännts ganska tungt att ens nämna det. Kommer nog inte prata om det här i bloggen så mycket, men ville i alla fall nämna det!



Idag har jag jobbat och typ nyss kommit hem. Blir inte till att göra mycket idag skulle jag tro, lite små saker jag måste göra bara. Kanske kan försöka skriva ännu ett inlägg sen senare för att gottgöra för er som läser för att jag varit så dålig på det på sista tiden ...

Pusspuss

Lördag

Och en hemma kväll. Igår var det party hos Linn och sen ner på bryggan som gällde, riktigt trevligt var det. Var meningen att jag skulle ut även denna kväll men har mått jätte knepigt hela dagen. Ingen vanlig bakfylla utan mer som att ja varit på väg att bli sjuk. Yr i bollen hela dagen och en huvudvärk som äntligen har släppt (efter en dags vilande och typ 6 värktabletter) så jag hoppas att allt ska kännas bättre imorrn. Synd bara att man inte kunde vara med idag, hade varit trevligt och vädret är ju topp ! Men men, kommer fler gånger.

Istället köpte jag lite gotta och ladda upp med film och SATC :) och pappa kom precis hem från sin fisketur så blir väl att kika på en film med honom nu kanske.

Imorrn ska jag kliva upp i tid (inte som idag när jag låg kvar och slöa till en närmare ett) och verkligen försöka pressa i solen. Skulle väl inte förvåna mig precis om det inte blir så fint väder bara för det! Men hoppas på det, kanske åka ut en sväng till Gladtjärn och lägga sig där så man kan ta ett dopp när det bränner på :p Sen blir det till att leka med Linn senare på eftermiddagen/kvällen ..

Nu ska jag kanske slå på filmen då, en tjejfilm tror jag så får se om pappa vill kika !

Pusspuss

Torsdag

Väder = SOL, underbart :p

Var jättefint väder även igår, var riktigt sugen på att gå ner på bryggan en sväng tidigare på dagen, men när jag kom efter att jag hade varit i stan var ja helt slut i huvudet så fick bli en hemma kväll istället, var säkert mycket folk igår dock. Men kommer väl förmodligen vara ännu mer imorrn när det är löning :)

Var alltså upp till stan en sväng igår, åkte med mamma och stumpis. Två bhar och strumpbyxor fick följa med mig hem. Sen käka vi lite på akropolis. Jag körde så för mig fick det bara bli cola, grymt sugen vart man ju på deras öl, men men ..

Idag då så sov jag så länge jag bara kunde för jag ska ut och jobba natt i natt :( men är min sista natt och sista skift som brandvakt, vilket känns oerhört skönt ! Jag har legat ute i solen nu ungefär en timme, man orkar ju typ inte ligga särskilt mkt längre, man storknar ju ! Riktigt dunder hett nu, men man ska väl inte klaga. Håller på med mat nu, blir världens lyx - fiskbullar och potatis ;p sen ska jag börja göra mig i ordning så att jag hinner umgås lite med Linnsan innan arbetspasset börjar !

Vad ska ja roa mig med medan potatisen kokar ? hmm ett avsnitt av SATC blir bra :)

Ha en underbar dag ute i solen allihop.
Pusspuss.

Beställning av kläder :)

Från Halens

Tunika  Jacka  Shorts

Ett söt litet vitt linne, en jacka/tröja, med lite vidd i grått och ett par rutiga shorts.

Från Ellos

Zooma  
En höst/vinter jacka. Lite tidigt jag vet :p Men älskade modellen på denna och har alltid problem att hitta jacka annars så chansa och beställde denna så får vi se, ute i tid i år .. Sen vart det även en enkel sandal i skin så jag har en öppen sko som jag kan gå i på resorna sen :)

Nu väntar jag med spänning tills detta dimpar ner i brevlådan !

Tiden bara rusar iväg

Nu har två veckor passerat igen - och inget blogginlägg från mig ! Men nu har i alla fall pappa fixat så att jag kan komma in på internet även från min dator så kommer förmodligen sitta lite mer nu :p En hel del har väl hänt under de senaste två veckorna, både roligt och tråkigt ! Tänker inte gå in alltför mycket på det. Har i alla fall börjat jobba som brandvakter, riktigt långtråkigt. För er som inte vet vad det går ut på så är vårt jobb att sitta o kolla o gå runt och se så att det inte börjar brinna! Detta gör vi när de håller på att byta ut en travers i stålverket där jag också kan tillägga att chansen för att det ska börja brinna i några kablar (som i princip är det enda som är brandfarligt) kankse ligger på något under 5 %. Men men, tolvtimmars skift gör vi också ! Jippi ?!! Jobbar sju på morgonen till sju på kvällen i två dagar, ledig två dagar sen ut och jobba sju på kvällen till sju på morgonen och sen ledig två dagar osv. Men som det ser ut nu så kommer de att bli färdiga i förtid och vi går tillbaka till vanlig dagstid och i så fall har jag bara två nätter kvar :) men men, man ska inte klaga, man tjänar pengar på att sitta o lösa korsord och spela spel på mobilen :p men långtråkigt blir det, det kan jag lova !

Men men, inte mer om jobbet nu, idag är jag ledig ! Solen skiner så funderar på att kanske gå ut och lägga mig en sväng. Sen ska jag försöka hinna/orka tvätta rent min bil idag också, sen ville pappa hitta på nånting, åka nånstans när han kommer hem från jobbet.

Nu ska jag surfa omkring lite först, och kanske även laga lite mat. Jag ska kika runt lite på resor. Det börjar nu finnas sista minuten resor för när jag och Anna drar iväg :) Sen ska pappa boka en resa till grekland den 2 september. Kommer jag bara hinna vara med på första veckan som fadder, men jag känner även att jag måste vara med på detta. Känns trist att missa andra nollningsveckan, men tror att pappa verkligen behöver det här just nu så, så får det bli helt enkelt !

Vad var det som hände ?

Ska även göra beställningar på kläder till resan/resorna nu när de är lite rea på sommarkläder och sen blir det nog en bikini också :) Uppdaterar kanske senare så får ni se ...


Evigheter sedan sist

VARNING - LÅNGT INLÄGG :P

Nu var det bra längesen jag skrev nånting här sist. Illa, men sitter ingenting vid datorn längre i princip. Ja så vad har hänt då ?! Sist jag skrev var de midsommar tror jag, fredagen spenderade jag först hemma vid grannarna med grillning och sen jonna, danne och sen bryggan. Riktigt trevlig kväll var det i alla fall. Lördagen spenderade vi hemma vi micke och lotta, också det väldigt trevligt :)

Sedan började allvaret :p Började jobba måndagen därpå, och på onsdagen var vi på kurs - heta arbeten. Första veckan gick snabbt och bra ! Sen var jag upp på Ludvika festen med Linn och Sandra på fredagen och på lördagen åkte jag och krille ut i husvagnen och myste ner oss och kika på film. Sen hände det väl inte så mycket mer egentligen den helgen. En ny arbetsvecka tog vid, måndagen och tisdagen började med utbildning i skylift & saxlift, as skoj :p hehe så nu får jag köra sånt också och det fick vi till användning redan tre dagar senare när vi skulle måla en port.

I fredags åkte jag tillbaka till Västerås en sväng, saknat det och alla människor så mycket och jag har haft en super bra helg :) Tack allesammans ! För er som inte redan vet det var det power meet där i helgen och grymt mycket folk. Kom ut rätt sent eftersom man jobbade, sen skulle åka dit, göra sig i ordning och käka innan man kunde gå ut, men men det gjorde ingenting. Jag och Anna gick först och träffa Isabelle och Linnea, och sen kom även rebecka och en kompis till henne förbi. Satt ett tag och bara kika på alla människor o bilar. Sen gick vi och gjorde henna tattuering :p Knäppte en bild på min och skicka till Kristoffer och han trodde allvarligt att ja varit så dum och gjort en tattuering på fyllan, men nej nej :p Senare träffade vi även Wivecka, Jocke, Abbe, Thomas, Angela, Emma, Malin o Phillipe, kanske även nån mer .. Men en jättebra kväll i alla fall och fint väder :)

På lördagen käkade jag, anna, wivecka, isabelle, linnea, thomas, jocke och abbe lunch nere på stan, vart en toast :p Sen gick jag och anna och köpte lite väl behövd cola och gotta och kikade film innan vi orkade göra oss i ordning för ännu en kväll :p Var på  förfest hos jocke sen och sen drog vi ner till sjökrogen, ännu en trevlig kväll. Men vädret var dock inte lika trevligt tyvärr. Idag har jag inte gjort alltför mycket, käkade lunch på jensens med Anna innan hon åkte tåget hem. Sen vandrade jag och tog ett konto utdrag för att jag hade hittat en fin sjal jag ville ha från Gina, men hade missbedömt min pengasituation så var bara att vandra hem igen tyvärr. men men får åka upp till borlänge nån dag och köpa den istället.

Nu har jag precis skrivit klart hemtentan i makro och hoppas att den blir godkänd för då har jag ingenting ofärgdigt så att säga till hösten. Krille kommer snart förbi, kika tv tills man blir trötter, sov så länge idag så kommer säkert dröja. Måste även laga matlåda, vad ska jag hitta på ?

Dags att vandra ner, Pusspuss