Update

Nu var det riktigt längesen jag skrev här. Men har haft lite fullt upp. Så vad har hänt? Varit hemma nu i, vad blir det, typ en och en halv vecka tror jag. "Lovet" började med en resa till tallin. God mat och dryck och kul att få se lite nytt :) Sen var det julafton, vart riktigt nöjd med alla mina julklappar också :) Som mest bestod av pengar och presentkort, vilket var perfekt nu till mellandagsrea och när jag inte hade så mycket pengar! Sen var det  juldagen som var riktigt trevligt, vart hotellet på kvällen och shaka loss lite :p Sen fick man ta det lugnt en dag innan lördagen då det var julfest på björnidet. Rktigt skoj och mycket folk, man bli nästan chockad att det faktsikt finns folk i smedjebacken, vart håller de hus i vanliga fall?

Mkt mer än så här har egentligen inte hänt. Tagit det lugnt, umgåts och faktiskt pluggat lite också! Imorse vakna jag med nackspärr så vi får se hur det går med mina planer för dagen Men ska umgås lite med Linnsan sen och så ska jag ner och sola vid mamma i alla fall. Pappa ska äntligen fixa mina däck idag också så jag kommer kunna köra min bil sen, det var på tiden!

Imorrn är det nyårsafton. Vad händer då egentligen? Jag och Krille ska käka vid grannarna först i alla fall sen vet jag inte riktigt vart vi ska.

Puss

Ja tack !

Jag skulle vilja ha lite skor från Nelly.  Hör du det tomten ?? :p
Riktigt många fina finns det att finna.


Nu har jag varit lite så där dålig igen

Med att uppdatera i bloggen. Men kan inte säga att det har hänt alltför mycket heller.. Min Tisdag försvann även fast jag i princip inte gjorde nånting kändes det som. Igår var vi i skolan några timmar och skrev klart det sista på arbetet innan vi skicka in det, efter det var jag till gymmet en sväng. Idag har vi också varit i skolan, skrivit en opposition och knåpat ihop en presentation till imorrn då vi har seminarium. När jag kom hem var det dags att laga mat sen har jag gått runt här och plockat, packat det mesta har jag gjort också. Åker ju hem imorrn i typ två veckor så de behövs en del saker. Ska försöka plugga lite också. Vart grymt seg, börjar bli nervös att jag också ska dra på mig en förkylning (camilla har haft feber) för har pendlat mellan varm och kall hela dagen, och känns varm även fast jag fryser. Så jag ska dra i mig lite c-vitamin för jag har då inte tid eller lust att bli sjuk! Så bäst att göra nåt åt saken innan det sätter igång ..

Lite uppdatering

Nu var det ett tag sen, så får bli en liten snabb uppdatering. I fredags var jag först till frissan på dagen, riktigt skönt att få klippa av lite, himlans slitet. Hon sa också att jag behövde inpackning i mitt hår då det har blivit torrt av slingorna som jag gjort tidigare och sen att jag färgat på det sen. Så köpte ett hår paket med schampoo, inpackning och leave-in serum från Lanza så hoppas det blir bättre :) Sen var jag och Linn till bolaget och efter de vidare hem där vi satt i nån timme och drack och tjåla skit. Gick sedan vidare till Tiger och det hela slutade på Lingårn, riktigt trevlig kväll var det :)

Lördagen var rätt seg. Umgicks med Kristoffer hela dagen och framåt kvällen köpte vi hem lite gott och kika på film. På Söndagen var jag hem och käka hos mamma och sen åkte vi och hälsa på mormor en sväng. Hmm jag det var väl helgen det. Tog tåget tillbaka hit till västerås idag på morgonen. Käka lite lunch med Johanne på stan och sen var vi till skolan och satt lite med arbetet. Det är i princip helt klart nu vi ska bara läsa igenom det allihop så ska vi träffas på onsdag och göra lite ändringar (om det behövs) och förbereda för presentation. Ska inte göra jätte mkt idag, nyss varit och handlat och ska snart kanske försöka mig på att plugga lite. Noll motivation till det så får se hur det går.

Hm nu är det bara fyra dagar kvar på denna termin, vart tog tiden vägen egentligen?

Idag är det fredag

Och jag har i princip nyss vaknat. Är hemma i dalarna nu och vi har bestämt att alla ska jobba hemifrån idag då jag skulle bort och det ändå gått så pass bra med arbetet som det har gjort. Så jag ska snart sätta igång med de. Tror jag ska hoppa in i duschen först för får ändå inte upp arbetet nu så måste nog vänta på att nån kommer in på msn och kan skicka det till mig.

Så blir nån timme framför datorn idag. Sen ska jag iväg och sola lite hade jag tänkt och senare har jag frisörtid. Ska hämta upp Linn också ska vi nog ta nån drink här hemma, göra sig i ordning och sen dra iväg på nåt. Krille ska på julbord ikväll han så får se när han dyker upp sen och i vilket skick :p Ajaa det är min fredag det. Mycket snö är det här och snöar fortfarande gör det så får se hur detta ska sluta, kanske finns ett hopp om en vit jul?

Ha en bra dag. Puss

God morgon

Nu är jag framme i skolan, efter mycket om och men. När man tittade ut imorse hade det snöat och snöade fortfarande för den delen! Jätte kul när man ska släpa med sig en tung väska på hjul, en riktigt tung datorväska (ekonomiboken som låg i gjorde ju inte väskan lättare precis) och en påse. Helt slut när jag kom fram, nyss varit ner och fixat lite frukost och snart ska vi väl komma igång och skriva på arbetet.

Blir hem idag sen, som ni kanske förstod i och med packningen. Ska till smedjan ikväll på ansiktsbehandling o sen käka lite god mat med mor och bror. Ha en bra dag allihop.

Puss

Britneys nya

Vad tycker ni om "Circus"?  




Jag tycker den är riktigt bra faktiskt, som många andra låtar så blir den bättre när man lyssnat på den några gånger.

Hemma lite tidigare

Gick riktigt bra att jobba med arbetet idag. Så vi bestämde att sluta lite tidigare. Vi ska alla läsa igenom arbetet (stavfel eller om de behövs läggas till nå mer) och så och sen ska vi börja fila på analysen imorrn. Gick till gymmet efter och körde ett pass för armarna. Skulle egentligen varit iväg på ett step up pass idag men det började inte förens halv sex och kände att går jag hem och sätter mig o börjar plugga eller nåt kommer jag bli för trött för att vandra sen. Så lika bra att köra på direkt :p Imorgon blir det att fokusera lite mer på konditionen, det behövs om man säger så!

Hemma nu då. Måste se till att plugga lite idag, ska göra lite övningar lite senare. Men först nu ska jag ta det lite lugnt faktiskt, uppdaterar väl sen hur det gått för mig med pluggandet.

Puss

Dricka i helgen?

Så mycket innehåller


1 glas vin = 2 ballerinakex (120 kcal)

1 stor stark = 1 liten hamburgare på McDonalds (235 kcal)

50 cl 7-procentig cider = 9 chokladpraliner (395 kcal)

1 litet glas calvados = En halv påse Ahlgrens bilar (120 kcal)



Vad föredrar du ?
Jag kan säga som så att jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig. Dra ner på godis, dricka, chips osv. Men tänker inte ofta på vad jag får i mig på helgen i och med alkoholen på kvällarna. Blir en hel del kalorier :p Men men ibland kan det ju vara värt det i alla fall. Men man kan ju undra hur mkt man fått i sig om man räknar med fyllekäket och även bakismat och snackset? hehe tål att tänkas på.


En trött dag

Hej, har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej ändå men väldigt trött dag! Gick segt för oss med arbetet idag jag hoppas verkligen att vi kommer ha en mer produktiv dag imorgon. Drog till gymmet efter, rejält pass för benen idag. La på ytterligare på benpressen :) Känns nästan som jag till och med skulle kunna orka lite till. Idag vart det 85 kg, 12 x 3. De andra övningarna känns också lättare, trevligt när man märker att de ger nåt men vill gärna se lite resultat nu! Inte orkat göra så mycket mer idag, typ varit nära och somnat sen jag kom hem. Vart inte alltför mkt sömn inatt och de är ju måndag idag och de brukar vara lite segare. Men ska verkligen försöka komma i säng lite tidigare idag så jag inte kommer vara så här trött varje dag för vi ska ju ses i skolan klockan åtta.  

Denna vecka kommer inte vara så speceillt händelserik. Skola fram på eftermiddagen, träning, hem o plugga, äta och typ sova. På torsdag åker jag hem och ska på ansiktsbehandling på kvällen Sen ska jag klippa mig på fredagen :) äntligen. Sen får vi se vad som händer??!! Känns lite trist bara att vi alla har så myclet att göra i veckorna att vi inte riktigt hinner eller har ork till att hitta på nåt tillsammans. Snart åker ju alla hem för jul också, men får hopppas att det finns tid till massa skoj i nästa termin.

Riktigt sugen att testa

Denna:

Gullan_silicon_hel_1

Freebra - en bh som fäster utan bh-band eller band i ryggen. Kan inte fatta att den faktiskt sitter kvar, men läst massa recensioner av människor som använt den en hel dag och andra som varit ut och dansat med den och ändå har den suttit kvar. Den ska dessutom ge en bra push-up effekt. Frestad att prova, denna variant kostar 299:- Vill man beställa eller ha mer info, kolla in denna sida

Andra advent

Inte långt kvar till jul nu inte! Kom på för inte så länge sedan att det är andra advent idag, har varit så dagvild de senaste dagarna, förmodligen för att tiden går så snabbt. Johanne kommer förbi en sväng runt fyra så slängde ihop en liten kladdkaka så det blir lite fika idag så skulle hon köpa med nå gott att dricka, Ska snart plocka ur den ur ugnen sen ska jag börja med lunchen - som idag blir lövbit med stekta champinjoner och sallad med fetaost. Känns bra att äta lite sallad och så till lunch när man vet att man ska dra i sig kladdkaka sen :p


Söndag

Helt klart den segaste och tråkigaste dagen på hela veckan. Idag känner jag verkligen inte för nånting om jag ska vara ärlig. Men jag måste verkligen plugga! Har bokat upp mig på pass idag men funderar faktiskt på att avboka och ta en snabb promenad sen senare istället. Men vi får se hur jag gör med det. Måste röra på mig lite idag i alla fall och inte bara sitta inne, men känner också att jag måste dyka in i böckerna och stanna där. Inte blivit mkt av det denna helg hitills så måste passa på idag för sen kommer vi sitta med pm arbetet varje dag i skolan och då kommer det inte finnas ork när jag kommer hem sen.

Idag blir inte en jätte rolig dag med andra ord. Men alla dagar kan ju inte vara det heller ..

Riktigt bra film

Var som sagt på bio idag med Camilla. Kom i princip nyss hem, vi kikade Twilight. Var lite skeptisk först för det är inte den sortens film jag brukar falla för men det gjorde jag verkligen. Riktigt bra film! Visst var det en del overkliga scener (vilket är den del jag inte brukar gilla) men det tog inte överhand över filmen. Storyn var riktigt bra och även effekterna som användes, förstår varför den fått så bra kritik innan. Gå och se den :)


En lördag

Klev upp i tid för ovanlighetens skull en lördag. Drog iväg till Feelgood med Camilla och körde ett av mina fösta yoga pass, power yoga. Det är svårare och jobbigare än vad man kan tro :p Men kände ändå att det gick rätt bra för att vara första gången. Ska försöka att gå på nåt sånt här också så att jag får stretcha ut och bli lite mer vig. Jag är väldigt stel i kroppen så det behövs verkligen! Va en rätt mysig och skön start på dagen också (även om de var jobbigt till och från) att komma in i ett mörkt rum med tända ljus och kombinera avslappning med lite jobbigare övningar. Har inte hunnit göra så mycket sen jag kom hem, städat undan och diskat. Håller på att fixa med lunchen nu och medan potatisen är inne i ugnen tänkte jag hoppa in duschen.

Blir att plugga sen senare, antingen kommer camilla hit eller om jag går dit. Sen blir det nog pizza till middag och senare bio :) Dags för duschen ...


Hej bloggen

Idag är det fredag. Från klockan åtta till cirkus fyra satt vi och pressade fram några sidor av vårt PM. Gick faktiskt riktigt bra idag, första dagen vi kommit igång och skrivit eftersom intervjun var igår och vi har redan fått ihop några sidor så det känns bra. Från och med när jag kom och hem och fram tills nu har det inte hänt mycket alls. Så himla trött! Kunde verkligen inte sova i natt och när jag äntligen kände att jag var påväg att somna in så börjar de ploga utanför, typ halv ett på natten! Borde vara förbjudet. Sen var det upp runt sex i morse så jag skulle hinna duscha o så innan jag skulle iväg så inte många timmars sömn. Så jag sitter bara hemma nu en fredag kväll men just för tillfället har jag ingenting emot det! Hade jag satt mig på ett tåg hem (smedjebacken) efter skolan för att sen hem o göra mig i ordning och gått ut hade jag nog inte varit det trevligaste sällskapet känner jag. Så det blir nog en tidig kväll ikväll. Tänkte små kika på en film eller nåt nu, poseidon går även på tv lite senare (21.30) så den tänkte jag lägga mig i sängen o slökika på tills jag somnar sen, vilket förmodligen inte tar allt för lång tid.

Imorrn ska jag och Camilla prova på Power yogan som börjar klockan nio. Kan bli riktigt skoj med tanke på att jag är hur stel som helst, samt att jag har en del träningsvärk i kroppen just nu :) Men man får väl göra sitt bästa så får vi se hur det går, uppdatering om det sen. Sen ska vi faktiskt vara så duktiga att vi ska se till att plugga lite imorrn. Kommer bli svårt att orka med att läsa och göra uppgifter nu i veckorna när vi skriver arbetet och nästa helg o även helgen efter det kommer det inte heller finnas alltför mkt tid så man får ta vara på den tid man har även om det är en lördag. Blir väl förmodligen att läsa även söndagen. Imorrn kväll ska vi gå på bio så vi får göra nåt skoj denna helg också. Blir "Twilightt", vet ej riktigt om det är en film för mig men den har ju fått så bra recensioner så jag hoppas den är bra i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll vad ni än har för er :) En viss liten Angela är ju på väg till Thailand man är ju inte nå avis va. Hoppas hon får en trevlig resa i alla fall men det tvivlar jag inte på. Gud vad jag skulle vilja ha sol och värme nu känner jag, den som ändå hade råd och tid att dra iväg en sväng!

Puss

Klädsel till nyår

Dags att börja fundera på det nu. Händer nog kanske inte allt för mkt, men jag och krille är bjudna hem till östby, så blir säkert middag och grejer där och sen vidare på nåt i alla fall. Så lite finklädd ska man ju vara :) Denna skulle inte sitta fel:



Den kommer från stylebystars men jag har dock inte råd med den nu så det kommer nog bli nån av de svarta klänningar jag har hemma istället eller om jag hittar nån billig vacker nånstans :)

Torsdag

Idag tog jag sovmorgon men var typ lika trött för det när det var dags att kliva upp :p Har varit på genomgång av tentan - nu jävlar ska jag klara den där i januari!! Sen hade vi intervju till vårt pm, gick bra och fick bra information så nu kan vi komma igång rejält. Gick på gymmet efteråt med Camilla, vart armarna som fick sig en minst sagt rejäl omgång, Härligt :)

Bestämt mig nu för att stanna här denna helg. Blir bio med Camilla och sen ska jag försöka få lite pluggande gjort denna helg också!! Behövs för sen kommer de att vara så mycket annat. Så jag åker hem torsdag kväll nästa vecka. Kan jag sitta hemma sen med arbetet och skriva med gruppen över msn. Det går nog bra :p Är jag delaktig i alla fall. Vill ju också hem och mysa med älsklingen men den närmsta veckan kommer säkert gå jätte snabbt eftersom vi har så mycket att göra fram tills dess.

Så imorrn blir det att sitta från typ åtta till fyra tror jag det var. Nu ska jag nog ta och fixa nån mat tror jag, måste ju ha en matlåda till imorrn också.

Nu kan jag snart lyssna på musik

När jag tränar. Om jag lyssnar musik gör jag det på min mobil för den har jag ett par bluetooth hörlurar till men då måste man släpa med sig mobilen. Så jag ville ha så jag kunde lyssna o ha mp3n i ett armband på armen. Jag har en mp4 (ser typ ut som en ipod nano) som jag tänkte ha när jag tränar så nu har jag klickat hem ett par hörlurar till den och ett armband :)

iPod nano armband 
Det bästa av allt var att jag hitta det av två säljare på tradera som säljer från ett företag så vart billigt och bra. Allt som allt vart det 100 kronor. För ett par fina hörlurar, armbandet och frakt. Bra va ?

Varning - långt inlägg

Haft en bra dag allesammans?

Min har varit ganska seg. Har en period just nu känner jag, känner mig bara trött, seg och omotiverad. Måste ta tag i saken! Har väl mycket med årstiden att göra också. Men tänkte att jag skulle prova på Rosenrot sen, kanske hjälper det lite i alla fall? Mamma äter det regelbundet och många av hennes vänner också och för dem funkar det så vi får se då. Har varit till skolan en snabbis idag och pratat ihop oss lite inför imorrn (hade vi nog inte behövt egentligen) då vi har en intervju så vi äntligen kan komma igång och skriva ordentligt! Sen blir det att sitta från morgon till kväll tills detta är slut. Så kommer väl inte hinna hitta på mycket annat skoj om dagarna, synd det för sen är det ju jul och alla åker hem.

På tal om att åka hem kan jag helt enkelt inte bestämma mig för hur jag ska göra denna helg?? För det är tre helger kvar till jul varav jag måste vara hemma två, nästa helg har jag frisör tid och grejs och helgen efter det är det tallin med pappa och joakim. Så denna helg är egentligen den enda helg jag kan stanna kvar här. Så jag vill ju göra det! Grejen är bara att jag skulle behöva hem och hämta min bil också för jag skulle behöva den till nästa helg så jag kan åka hem i tid (frisörtid klockan tre). Gick jätte dåligt med tåg så ända tåget jag kan ta hem annars för att hinna går klockan tio på morgonen, och vi behöver ju arbeta med vårt pm. Hmm men men., i värsta fall får jag ju sitta och skriva själv den dagen o skicka det till gruppen. Händer det nåt skoj här i västerås då till helgen? :)

Vad mer? Jo var till gymmet med Camilla idag också, vart ett rejält benpass som kommer att kännas imorrn, härligt!! Känns att mina benmuskler börjar komma tillbaka vilket känns jätte bra och man blir lite extra motiverad (när det gäller träningen känner jag motivation, värre är det med skolan just nu, men det ska funka - man ger ju inte upp inte :p !!) Orkade lägga på ännu mer vikt nu på benpressen (förmodligen inte rätta ordet men när man halvligger och pressar sig uppåt?), klarar typ 20 kg mer nu än vad jag gjorde när jag började, det är väl bra? :) Hoppas att det kommer att kännas lika i hela kroppen sen. Man känner sig ju såklart starkare för nästan varje pass man går på men vill SE lite resultat också! Men det kommer nog, ska också försöka komma iväg på lite mer konditions pass, det behövs verkligen.

Hmm detta vart långt, förmodligen ingen som kommer orka läsa igenom hela! Så jag ska sluta skriva nu, kika lite tv och läsa i en tidning. Kommer nog inte få mycket mer gjort ikväll. Imorrn är det skola som gäller först sen har vi vår intervju och efter det är det träning så hemma framåt kvällen och då får vi se vad som händer.

Puss

En tisdag kväll

Snart dags att hämta den sista tvätten. Ooh ska bli skönt med lite nytvättade kläder, typ alla mina favoritplagg låg ju i tvätten så. Inte det lättaste alla ggr att få en tvättid i detta hus och jag var ute lite för sent. Hmm så ska springa ner och göra det nu och sen hoppa in i duschen o få i mig nå mer ätbart innan det bär av till Camilla. Hörde talas om en chokladkaka som väntar där :p hmm mums mums. Ska egentligen låta bli, men får vara lite extra duktii resten av veckan och träna lite extra så kan jag njuta till fullo idag :p hehe.

Ja tvätten var det, hörs kanske senare ..
Puss


Härlig musik

Trevligt en dag som denna. Denna blir man på partyhumör av :)
[ Bör då spelas på mycket hög volym också!! ]




En allmänt bra låt ...



Hmm fler bra låtar kommer kanske senare eller imorrn ..

Detta blir en seg dag

Känner mig trött och hängig, ändå har jag sovit ut! Men har nog mkt med detta deprimerande väder att göra. Grått och regn! Än så länge har det inte blivit mycket gjort här hemma då med andra ord. Jag behöver plugga lite idag i alla fall och sen ska jag släpa mig iväg till gymmet. I detta väder har man egentligen inte alls någon lust med det men kan verkligen inte sitta hela dagen! Sen är det till att tvätta vid fyra, har hur mkt tvätt som helst :( Sen ska jag över till camilla och kika ugly betty och desperate. Japp så ser min dag ut typ. Ska kanske försöka få nåt gjort innan lunch?!! hmm. Idag blir det lax och sallad med fetaost.

Puss

Dålig uppdatering

Men har inte suttit nå vid datorn hemma. I fredags var det ju hotellet som gällde, mycket trevlig kväll :) På lördagen tog jag och Kristoffer det bara lugnt, hyrde en film och myste. Söndagen var också en mycket lugn dag - första advent, mysdag med julkänsla. Jag och bror åkte ner på smedjan, de hade öppet hus och så kika morfar förbi där på lite glögg och pepparkaka. Var längesen jag träffa han också så det var trevligt :) Framåt kvällen så kika vi film med pappa - han hade hyrt mamma mia - den var helt okej även fast musikal filmer verkligen inte är min grej! Men den var som sagt ändå sevärd. Behövde inte sitta med arbetet idag så jag åkte tillbaka hit idag på förmiddagen. Pluggat lite annars har det inte hänt alltför mycket.

Imorrn blir det plugga och träna, sen också tvätta. Mycket mer än så kommer jag nog inte hinna med kanske ..