Grattis Johanne

På 20 års dagen :)
Firas med middag och dricka i Enköping ikväll, så trevligt så ..

Fredag

Ooh så snabbt denna vecka har gått .. Idag gjorde vi klart oppositionen också så nu är det bara presentationen av arbetet kvar. Vandrade ner på stan en sväng, vart lunch på Waynes med Anna och Camilla. Köpt morsdags present till min mor (inte hemma på morsdag så hon får sen när jag kommer hem.) hittade även ett fin liten sommar topp från Gina som fick följa med hem :)



Väldigt dålig bild då den är tagen från Ginas hemsida, men den är jätte söt i alla fall :)
 

Riktig slödag

Ooj oj inte mycket gjort idag inte .. Läst lite, men definitivt inte så mycket som skulle ha behövts ! Men kom inte igång förens halv ett kanske, var rätt seg imorse :p Plockat undan och så också och diskat men dammsugningen tar jag imorgon. men men, en dag har gått och även fast jag i princip inte har gjort nånting så har den gått riktigt snabbt. Men just nu är jag rastlös så vill gå och lägga mig och invänta fredag. Imorrn är det först skolan som gäller, planera vår redovisning och skriva en opposition på ett annat arbete. Efter det ska jag och Anna ner en vända på stan, köpa ännu en liten sak till Johanne och jag ska köpa en present till min mor. Sen ska jag också försöka hitta nåt till nästa helg, blir nog ett linne eller en söt klänning från Gina Tricot :) Ska ju också som sagt hinna med dammsugning imorrn :p och sedan framåt en sisådär sex kommer Rebecca och hämtar mig och Anna så bär det av till Enköping på födelsedagsmiddag hos Johanne, så treviigt så !

Vad ska jag göra nu då ? hmm bör läsa ..

Min dag

PM arbetet is done :) ooh så skönt de känns !!

Idag ska jag ta mig ur sängen och slänga på mig något sommrigt, vandra ut i solen med min organisations bok och njuta (inte av läsningen dock, men men måste ju läsa nångång också om ja ska klara detta !!) sen lite senare ska jag styra mina ben mot friskis och köra ett pass på gymmet :p Annars kommer det inte hända mkt mer idag ..

JC har halva priset på allt idag, vart lite sugen att gå ner :p

Tack för en trevlig kväll

Vart riktigt trevligt igår så jag ångrar inte att jag följde med (om man bortser från hur seg jag är idag när jag behöver plugga hela dagen). Tack allesammans för en trevlig kväll i alla fall, bilder kommer senare när jag fått dem av Isabelle och Anna fär min kamera följde inte med denna kväll ..

Då var det bestämt

Lika bra att följa med ut ikväll, annars ångrar man sig säkert :p Så hoppas på en riktigt trevlig kväll nu !! Vad ska man ha på sig?

En runda på stan

Dagen idag började med att vi vandrade ner och kikade på studenternas utklädnadsshow, riktigt skoj :) Alla hade verkligen gått in för det så var riktigt kul att kolla på, önskar vi hade haft nåt sånt där .. Sen efter det vart det en repa på stan, hittade ett par jeans i alla fall, andra paret jag prova passade - händer inte mig särskilt ofta :p Sen köpte jag bara ett armband och nylonstrumor. Ska ner en sväng på fredag igen och in på bolaget och då ska jag försöka hitta ett fint linne elller en fin klänning till nästa helg, orkade inte leta nå mer idag :p

Har lite beslutsångest nu om jag ska gå ut ikväll :p ?!! Wivecka frågade Anna tidigare och nu har jag Isabelle som tjatar lite smått, hmm man blir allt lite sugen. Men blir ju isf en lugn kväll, för måste vara pigg och alert imorrn så jag orkar plugga.


Sov så gott

Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning och vandra iväg till min underbara säng ..
Varit en mycket seg dag idag då jag var hemma på grund av huvudvärken och orkade göra nånting i princip! Läst en del i en av böckerna i kursen i alla fall och sen har jag tvättat också. De senaste timmarna har jag spenderat framför Annas tv där vi kikade på Gossip Girl och Desperate Housewifes :)

Imorgon ska vi kika lite när studenterna från gymnasiet har nån utklädnadsshow :p Sen ska vi in på stan och sätta oss på nå fik och skriva klart det sista på arbetet och käka lite lunch. Sen blir det till att vandra lite i affärer, har dock inte pengar till allt jag skulle behöva, men måste hitta ett par nya jeans ! Hoppas jag kan hitta ett par billiga snygga par som sitter bra :p Skulle vara trevligt att hitta nåt att ha på sig nästa helg också men vet inte om jag har råd med det nu, men vi får se. Ska även köpa en present till Johanne, men vad det blir tänker jag inte skriva här för hon kanske läser, vem vet :p

Godnatt allesammans.

pics

   

   

   

   

   

Några bilder från helgen i alla fall :) Kameran glömdes som vanligt bort och fick inte heller följa med ner till pluto, men men .. Sorry det tog lite tid att uppdatera bilderna, men bloggen krångla när jag försökte tidigare !! :(

blää för huvudvärk

Usch, skulle egentligen vara i skolan nu och hjälpa till med PM-arbetet, men vaknade i morse av av min mage kändes lika knepig som igår och huvudet dunkade :( Magen börjar ge sig men huvudet dunkar på i maklig takt, usch blä och fy, ska äta massa vitaminer och så idag för jag har inte tid att bli sjuk !

Idag är det förövrigt tisdag och jag har/hade inga  särskilda planer för resten av dagen, hoppas bara huvudvärken ger sig så jag kan plugga på kanske ute i det fina vädret, dags för ännu en ipren ?!! Blir väl en tv kväll med Anna sen i alla fall :) Nu ska jag höra lite med min grupp hur det går med arbetet så får de skicka över det till mig sen så jag kan läsa igenom det och känna mig lite delaktig idag i alla fall ..

Seg eftermiddag

Vart en oerhört seg eftermiddag, bara legat och degat i soffan. Gick från skolan då jag fick ont i magen :( Måste nog seriöst kolla upp detta snart, inte normalt att ha ont i magen så ofta som jag har ! men men, legat och slö kikat vänner och nästintill somnat ett antal gånger. Läst lite i en av böckerna nu den sista halvtimmen typ och ska försöka ta mig igenom ett par sidor till. Ska laga lite matlåda snart också, kyckling med ris och tzatziki blir det nog, mums mums !

Nyss suttit och räknat lite på hur jag ska lägga upp en budget för sommaren .. Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag få snåla som fan och inte ha råd med det jag vill ha eller göra precis :( så trist ! Måste väl lösa sig på nå vis. Men men, kan ha en riktigt skojsig månad i Juni och sen inte göra ett skit resten av sommaren ? :p hmmm .

Ska jag orka laga mat nu - IGEN, och få ännu mera disk (hatar att diska !) ..

Fortfarande kvar ..

Fortfarande inne på analysen på PM-arbetet men det börjar dra sig mot ett slut. Ska färdigställa analysen idag innan vi går hem. Anna och Camilla har kommit nu också då de var och skrev en omtenta tidigare medan vi satt och jobbade. Längtar hem nu :p Hungrig och trött,men ska verkligen försöka vara duktig och läsa när jag kommer hem sen, får väl se hur det kommer gå för mig ! kanske ska hjälpa till lite nu och brainstorma lite så vi kan analysera vidare ..

I skolan igen

Sitter nu och arbetar med PM-arbetet - IGEN ! Men idag blir vi nog förhoppningsvis klara, kommit en bra bit på vägen i alla fall . Idag var det grymt jobbigt att ta sig upp, ruskigt trött och vädret är grått och trist vilket inte gör det enklare. Börjar bli lite små hungrig nu och har inte mycket mat med mig så hoppas att jag blir mätt i alla fall . Nu ska jag återgå till arbetet, så skriver nåt trevligt lite senare ..

Pusspuss 

så sött

Hittade ett litet budget alternativ på ett sött berlockarmband, nämnligen detta från Chique

Stor bild
Nu vart jag oerhört sugen på att slänga iväg en beställning, detta går på 159 kronor vilket är en aning billigare. Vad tycks ?

Ge mig

Detta ursöta berlockarmband från Angela Gotborn, accessoara som inte alls passar min plånbok just nu, 1195 kronor går det på.


Summering av helg

Har varit mycket dålig på att skriva denna helg. sorry ! Fick i alla fall besök i fredags :) Linn, Sandra, Kristoffer, Jimmy, Daniel, Emil och Pontus kikade förbi. Hemma här hos mig och förfestade först, även Anna, Wivecka och Elin kom förbi. Drog ner till Pluto sen och hade en mycket trevlig kväll, tack allesammans ! Skulle även ut igår kväll, men alla drog ju hem :( Hade funderingar att gå ut med de från klassen då bara istället men Krille stanna och eftersom ja inte kommer hem nästa helg så ville jag ju passa på att umgås med honom. När man bor en bit ifrån varandra får man helt enkelt ta till vara på all tid som finns. Men hade ju varit riktigt skoj att gått ut också och hade hemfolket stannat hade det ju blivit så, men det blir fler vändor ..

Jag och Krille gick i alla fall på bio istället, vart "what happens in vegas" riktigt bra och rolig film :) och idag har vi gått lite på stan och käkat på Jensens. Hittade ett linne, ett skärp, ett par shorts, solglasögon, lite underkläder och blommor att ha i håret :p Åkte också ut till hälla för att handla på maxi så nu har jag så jag klarar mig tills de är dags att flytta hem över sommaren. Men blir väl nån vända ner hit också, kommer väl säkert inte kunna få med allt jag vill ha med mig hem på en gång heller ..

Kristoffer har precis åkt så nu känns de så där tomt som de gör när man har haft besök och sedan blir lämnad ensam, men det står inte på förens det är dags att åka hem igen . Denna vecka kommer jag ha fullt upp med att göra klart PM-arbetet, plugga till provet och klämma in en massa träning (vart inte alls nå bra i veckan som gått). Till helgen blir det födelsedagsmiddag hos Johanne och kanske film kväll med flickorna på Lördagen ?! Sen blir det till att plugga nån dag till innan man åker hem, så kommer gå snabbt, eller hur ? :p Brukar göra det ! Hopppas sommaren kommer nu också då, för vi vill ha varmt och skönt till drakbåtsfestivalen ..

Nu ska jag surfa runt lite och kika, på vad vet jag inte ..

Musiktips ?

Hemma nu och har varit det ett tag .. Gick hem efter halva föreläsningen för höll typ på att somna så kändes inte som att det gav nånting i alla fall .. Jag och Anna passade på att åka och köpa alkoholen till helgen, vart en vacker mix av öl, cider och vin :) Ska bli så trevligt så ..

Sitter nu och lyssnar på lite musik, försöker hitta lite ny musik till helgen ! Nån som har lite bra förslag ? Linn om du ser detta kan du väl vara gullig och skicka lite till mig om du har nåt bra :)

Ska alldeles strax sätta igång med lite städning, koppla in högtalarna i datorn och poppa så går det nog mycket bättre . Sen ska jag läsa lite och om klockan inte blir så mycket så blir det nog en promenad med Anna sen, fint väder nu, men blir säkert kallt och så sen men vi får se. Hoppas de kan vara sånt här väder åtminstonde i helgen, inte jätte varmt men de duger, solen skiner och himlen är blå !

Skolan

Nu sitter jag i skolan med PM-arbetet, kommit en bra bit nu i alla fall :) snart är det lunch - bra för jag är hungrig ! Lyssnat lite på voice nu när vi sitter här, blir på världens party humör :p Bara bra musik har de spelat. Ska bli riktigt skoj att gå ut i helgen och dansa loss !

Ska väl återgå till arbetet nu, nu spelas Bleeding Love, så vacker men något uttjatad låt :)

Torsdag

Då var det ännu en tidig morgon. Idag trodde jag verkligen inte att jag skulle kunna ta mig upp ! Fruktansvärt trött och kallt var det så jag trivdes under täcket. Men till slut kom jag väl upp i alla fall men allt har gått mycket segt denna morgon. Vädret ute ser trist ut också :( Hoppas  det klarnar upp senare. Ska som sagt i väg och skriva PM-arbete i några timmar innan föreläsningen som börjar vid halv två, så jag ska alldeles strax gå och packa ner matlåda och mellanmål. När jag kommer hem sen måste jag fortsätta med städningen som jag påbörjade igår och måste även försöka hinna läsa en del (fick äntligen mina böcker igår). Meningen att vi ska hinna iväg till gymmet också, får se hur sent det blir och hur pass trött man kommer vara, men hoppas på att vi hinner med det idag också .. Nu ska jag göra det sista innan jag ska vandra iväg !

Trevligt slut på dagen med mor och far

Mamma och Pappa kom som sagt och hälsade på mig idag :) Var ner på stan först och mamma var gullig och köpte en lång t-shirt, ett halsband och en vanlig enkel BH till mig, så snällt :p Sen åkte vi ut till Ikea och strosade runt lite och käkade mat, var sen också in på ICA maxi och mamma var generös igen, köpte lite mat åt mig, så imorrn blir det potatissallad och rostbiff i matlåda (orka laga någon mat nu!) sen tyckte hon även att jag skulle ha nåt att bjuda på till helgen så vart en chips påse och små godis sen fick jag en tidning också .. Älskar min mamma :) Inte bara för att hon ger mig saker så klart utan för att hon är bäst ! Pappa med för den delen !

Nu ska jag bara mysa ner mig, jag har ont i fötterna ! Greys anatomy snart och sen ska jag mysa ner mig i sängen med min nya tidning .. Här kommer i alla fall en bild på väskan ja lova lägga ut tidigare och på mina nya saker jag fick idag :) Varning för dåliga bilder:

 


Ingen roadtrip

Hemma igen efter en förmiddag med PM-arbete ! Kommit en bra bit och håller nu på att analyserar :p Förhoppningsvis blir det ett bra arbete, skulle dock ha varit lättare med ett större företag. Men hade vi ju inga andra kontakter och större företag är i stället svåra att få intervju med, så vi får göra det bästa av situationen, biir nog jätte bra till slut :) Vårt mål är i alla fall att vara färdiga på fredag så vi sen kan läsa igenom ett antal gånger och skriva om lite smått innan det ska vara inlämmnat ..

Slapp åka hem idag, mor och far kommer hit istället och byter bil .. Så nu ska jag gå ut och möta upp dem ..

Dags att snart vandra iväg igen då

cirka tre till fyra timmar med PM-arbete fram till lunchen och mer därefter, bra start på dagen ?! Men när man väl kommer igång går de riktigt bra men blir mycket annat snack också dock :p Men men, man orkar inte sitta rå allvarlig och skriva hela tiden måste ha lite små pauser, huvudsaken att vi tar oss framåt !

Så jag ska vilken minut som helst vandra iväg, dagens matlåda blir något så simpelt som mos och köttbullar (fantasin och orken räckte inte långt igår :p) men tar även med en yoghurt att äta nu på morgonen. Får verkligen inte i mig nån frukost nu, min mage är av någon anledning i uppror !! Sen blir det fika bröd i eftermiddag som Anna varit så snäll att baka ihop, fick ett smakprov igår, riktigt mums var det - chockladrutor :)

Blir som sagt några timmar i bil idag också, på gott och på ont. Jag hoppas i alla fall på sällskap ! Sen är det inte mycket kvar av dagen så får se hur jag ska spendera de sista timmarna ... Nu måste ja i alla fall klä på mig och vandra iväg !

Cute


Söt sommartopp från Topshop, vad tycks ?

Nostalgisk

För fem år sedan
Var jag endast 14 år gammal - känns som en evighet sedan .. Ungefär vid den här tiden vart jag tillsammans med Daniel, hängde med Linn varje dag och hade en och en annan fjortis fylla på helgerna :p Hehe det var tider det .. Men faktiskt så var detta en mycket bra period i mitt liv :) Hade himlans skoj och allt kändes så mycket lättare då, inte samma problem som man har nu, hehe .. Tror även det var om kring denna tidpunkt jag flyttade in i friggeboden :p wiihooo

För tre år sedan
Hade jag tagit mig igenom första året på gymnasiet, fortfarande tillsammans med Daniel fast det brast nånstans däromkring. Umgicks oerhört mycket med Angelica och Linn också såklart :p Om jag minns rätt så var det en hel del festande i denna tidsperiod, hehe .. Men skoj hade vi, många sena nätter at my place ..

För ett år sedan
För ungefär ett år sedan sökte jag till högskolan och började redan då på att bli nervös över vad jag skulle ta vägen .. Vid det här laget för ett år sedan var jag i full gång med att planera balen och studenten :D ooh härliga tider det där .. Började sedan sommarjobba och gick spänd och väntade på svar och till slut kom det fram att jag skulel börja i Västerås :p Och detta år har gått oerhört snabbt, men haft så skoj :)

För tre månader sedan
Var det bara Februari och inte alls kul väder :( hmm vad hände i februari, mitt minne är inte det bästa alla ggr !! Jag tror nog livet vandrade på som vanligt, plugg och umgås med vänner här i Västerås på vardagarna sen hem till smedjebacken för att festa och umgås med vänner och pojkvän på helgerna :p Höll nästan på att glömma, hur nu det kunde gå till, den 21 februari (på pappas födelsedag) skaffade jag mitt efterlängtade KÖRKORT :) Det var en mycket lycklig dag ..

För en månad sedan
Var det april och jag hade väldigt fullt upp med skolan :( kanske inte en jätte rolig period, men efter det var det långledigt med allt vad det innebar hemma i Smedjebacken :p

Igår
Jobbade med PM-arbete till två, hem och laga mat, städa lite och tvättade och sen en slö dag. Gårdagen var ingen rolig dag.

Idag
PM-jobb först, besiktat bilen, lagat mat och bara degat .. Snart laga matlåda sen dra ner till Anna en sväng och kika tv .. Vädret luras idag och är väldigt knepig, sol, regn, hagel ?!! hmm vad händer ?

Imorgon
PM-arbete även då ! Sen som sagt en tripp hem för att byta bil och gosa lite med kissarna .. När jag återvänder sen ska jag också försöka plugga lite innan sängdags ..

Om ett år
Kommer jag nästan vara klar med mitt andra år på högskolan ! Ett steg närmare examen, jobb och PENGAR ! hehe .Och om ett år vill jag kunna tänka tillbaka på året som har gått och tänka hur roligt jag har haft och att jag inte ångrat ett dugg :) Så bara att se till att det händer nu !!

En snabbvända hem imorgon

Blir en fram o tillbaka vända till byn imorgon ! Ska byta ut min bil så pappa kan fixa den och ta saaben tillbaka :) Jobbigt bara att åka fram och tillbaka, sån trist väg, håller tummarna att Anna kan tänka sig att åka med mig ?!! :p

Vy-fr.-Uvberget.jpg

Bilden var ju inte allför bra :p Vy över Smedjebacken från utkikstornet !

Väskan dök upp

Väskan som jag skrev om tidigare som jag beställde från tradera och trodde jag blivit lurad på dök upp idag .. Jag har dock redan gett säljaren negativt då hon inte svarade på mail och det tog närmare tre-fyra veckor för väskan att komma ! Men nu är den här i alla fall :) Fin var den, bild kommer väl lite senare ..

Hemma nu från skolan, besiktning och ICA. Kommit en bra bit på vägen nu med vårt arbete i alla fall, känns bra :) Sen var jag iväg då som sagt för att besikta bilen och jag visste ju att den inte skulle gå igenom nu heller men tänkte jag skulle göra det för att få längre tid att fixa felet innan körförbud .. Men det fick jag inte denna gång ! :( Får körförbud om de inte fixas innan tisdag o finns ju ingen chans för mig att fixa det här i Västerås, så vet inte hur jag ska göra med detta ?!! Måste ju få hem den så pappa kan fixa felet och sen besikta men har ju ingen möjlighet att hinna hem innan dess .. Hmm hoppas pappa har en lösning .. Har varit till ica en sväng också och köpt lite gott til kvällens tv-kväll :p och en yoghurt att ta med till arbetet imorgon ..

Vad ska jag äta för mat nu och vad till matlåda imorrn ?

Ännu en tidig morgon

Tog mig upp även idag, men var gick bra mycket segare än vad det gjorde igår ! Men uppe är jag nu i alll fall och preics ätit frukost och ska möta Anna om cirka tio minuter .. Tar bilen till skolan idag så vi kan åka iväg och besikta den direkt efter sen *håller tummarna rejält nu* !!

Så jag beräknas vara hemma igen runt tre, halv fyra snåret .. Blir en Tv-kväll med Anna sen, säsongspremiär av Gossip girl och efter det ett avsnitt av desperate housewifes :) Nu måste jag borsta tänderna och sen dra iväg ..

Fick äntligen ett litet ryck

Färdig med tvätten och plockat undan det mesta, så nu har jag bara lite disk och bäddning kvar ! Vilket inte tar alltför lång tid, sen ser det hyffsat ut här .. Blir till att dammsuga och damma imorrn eller på onsdag för det orkar jag inte direkt ta itu med nu !

Inget bra alls på tv idag heller, men kanske lika bra för känner att jag skulle kunna somna tidigt ikväll .. Kanske ska ta itu med det sista nu innan jag blir alltför trött sen göra mig i ordning och bära med mig datorn till sängen en sväng :p Och blir jag inte trötter sen kan jag alltid ta till organtisations boken, den är ett väldigt bra sömnpiller ! Bra tips för er som har svårt att somna om kvällarna/nätterna :p

Men tänker i alla fall inte stänga ner datorn och sova innan min plupp kommer in på msn, var håller han hus ?

Rubriklös

Får inte alltför mycket gjort idag känner jag .. Men har i alla fall tvättat två tvättar och inne på två till och sen har jag ätit och lagat mat till imorrn också att ha med i matlåda ! Sen måste jag i alla fall bädda om i sängen, plocka undan lite och diska .. Skulle behöva städa så mycket mer, men vi får se om jag får nån ork till det - blir nog en tidig kväll ikväll (på tiden :p)

Hoppas PM-arbetet rullar på i bra takt imorgon så vi kan komma därifrån ungefär samma tid som idag .. I så fall ska jag och Anna åka iväg och besikta bilen (igen !!). Kommer förmodligen inte gå igenom denna gång heller då pappa förmodligen måste byta bromsok, men hinner inte det innan de blir körförbud så måste ta den till besiktning innan ..Man kan ju hålla tummarna i alla fall, man vet ju aldrig kan ju gå igenom .. Pappa har luftat bromsarna och så, kanske gjorde det någon verkan ?!! Ska ut och tvärnita några gånger också innan besiktning tydligen tyckte han då det också kan göra skillnad, så vi får väl se. HOPPAS HOPPAS ! Inge roligt att betala för ...

orkeslös

Hemma igen .. Kommit en bra bit på vägen idag med PM-arbetet i alla fall, men körde fast och vart en aning oproduktiva framåt slutet, så kändes som att det var lika bra att ge upp för dagen ! Imorrn har vi ju PM-handledning också så att vi kan få svar på lite frågor som fick oss att köra fast ..

Nu slog då tröttheten till, vart fruktansvärt seg och har massvis jag skulle behöva göra .. Måste städa en aning, hade tvätt tid idag mellan fyra och sju och måste laga lite mat också, både till idag och till matlåda imorgon ! Sen skulle jag helt klart behöva läsa också, så vi får se om det finns någon ork kvar till det ..

ovanligt tidigt

Så här tidigt är jag nästan aldrig uppe och igång, men kändes faktiskt inte alltför jobbigt att kliva upp imorse .. Borde egentligen börja med att kliva upp denna tid, skulle få så mycket mera gjort .. Bättre det och sen gå o lägga sig tidigare på kvällarna, ikväll kommer jag väl säkert vara hur trött som helst ..

Nu ska jag äta lite frukost, sen iväg till skolan för PM-arbetet .. När jag kommer hem sen har jag en känsla av att jag har tvätt tid mellan fyra och sju, men vart osäker om de är idag eller imorrn så måste kolla upp det ! men måste städa lite sen i alla fall ...


Snart dags att sova

Ska väl ta och göra mig i ordning nu och plocka undan lite också .. Sen är det väl dags att försöka sova, tyvärr inte så trött, men måste försöka om jag ska kunna ta mig upp imorrn ! Måste kliva upp en närmare halv sju :( men men, PM-arbete största delen av dagen imorgon, så blir blogg inlägg när jag kommer hem sen :p

Godnatt allesammans !

Haha knepiga lagar

Kul att läsa om vilka konstiga lagar de har i USA :D Hur tänker människorna som kommer på dessa egentligen ? Här är bara några av alla konstigheter :

I staden Ames i Iowa får en äkta man inte ta mer än tre klunkar öl då han ligger i sängen bredvid sin fru.

Om din andedräkt luktar lök, vitlök eller sardiner är du enligt lag förbjuden att älska med din fru.

Hotellägare i Hastings i delstaten Nebraska måste enligt lag ge sina gäster en vit, ren nattskjorta. Lagen fortsätter sedan proklamera att inga par får älska med varandra, såvida de inte har på sig dessa nattskjortor, vilket gör det hela lagligt.

En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.

Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.

I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.

I Tremonton är det förbjudet för en kvinna att älska med en man inuti en ambulans. Utöver de normala anklagelserna som bör påfölja ett missbruk mot denna lag kommer även kvinnans namn att publiceras i lokalpressen. Mannen får inget straff.


I Tennessee är det olagligt att använda lasso för att fånga fisk.

I Newark, New Jersey, får du inte köpa glass efter klockan sex på eftermiddagen om du inte har har en lapp från doktorn som säger att du får.

En lag i Helena, Montana, påbjuder att om en kvinna ska dansa på ett bord i en bar eller på en saloon måste hon ha nog med kläder på sig som skulle ha en vikt av ungefär ett och ett halvt kilo.


Haha, finns många fler men då blir det ett väldigt långt inlägg - fler hittar du bland annat på skrattnet !

Seriöst liksom ?


Nytt i badrumsskåpet



Gjorde lite nya inköp från Gli amati i helgen, både foundation och mascara var helt slut ! Köpte även ett täckstift som jag inte hittade bild på och en flaska schampo från dermanord (ett annat märke jag rekommenderar starkt). Har ju rekommenderat Gli amati tidigare så tänkte bara ta med lite smått info :p


Gli amati - Italiensk makeup


  • Biologisk inriktning.
  • Ej testad på djur.
  • Innehåller naturligt silke och majsstärkelse.
  • A och E vitamin.
  • Vackra hållbara träaskar tillverkade av odlad skog.
  • Ett mycket utvecklat refillsystem.
  • Puder och foundation, innehåller UV filter 15.
  • En av de 20 största i världen på make up

Ta dig en funderare ..

  • Varför tillverkas inte flygplan i samma material som den svarta lådan; den håller ju alltid?
  • Varför kallas det för forskning, när de eftersträvar att finna något helt nytt, borde det inte heta "nysökande"?
  • Lampan gick, men vart?
  • Om en sköldpadda inte har ett skal, är han då hemlös eller naken?
  • Vems var idén att ha ett "s" med i läspa?
  • Har den aviga sidan en avig sida?
  • Om du kliver in i en taxi och chauffören börjar att backa, skulle han då vara skyldig dig pengar?
  • Varför ska man klicka på "start"-knappen när man ska stänga av datorn?
  • Finns det ett annat ord för synonym?
  • Om knäna var börja åt andra hållet, hur skulle då en stol se ut?
  • Om man klonar en sjörövare, får man en piratkopia då?
  • Varför kallas det för byggnader när de redan är färdiga, borde det inte hela nybyggda istället?
  • Varför fastnar inte limmet i limtuben?
  • Vad gör du om du ser ett utrotningshotat djur som äter en utrotningshotad växt?
  • Varför har man ett "par" byxor men bara en BH?
  • På teflon fastnar ju inget, men hur kan teflonet fastna i stekpannan?

  • Back in town

    Då var man tillbaka i Västerås än en gång, min lägenhet ser ut som ett bombnedslag :p hehe kanske inte så överdrivet, men stressad när ja åkte och inte hade packat klart så ligger saker lite överallt, men men, får bli städning imorrn för idag orkar jag bara inte ...

    Tur i alla fall att jag kom på att jag var tvungen att göra matlåda tills imorrn .. Hade inget som gick snabbt hemma (typ allt är ju fruset) så vandrade iväg till ica, världens beslutsångest, kunde verkligen inte bestämma mig för vad jag skulle ha ! Så jag yra omkring där inne i kanske en halvtimme :p Vart i alla fall lite grönsaker, frukost saker och sen en sås, så blir det kött, potatis och svampsås imorrn, efter mycket om och men :p

    Så ska väl snart börja med det men vart så himla slö och försöker få köttet att tina lite först .. Så kanske kika runt lite på nätet innan :p

    Summering av helgen

    Vart inget inlägg igår, sorry ! Hemma vid Krille hela dagen, sen hem hit och kika film på kvällen bara .. Så gårdagen hände det inte mycket på, i fredags var jag som sagt ut, hem till Jimmy först, upp till skogström en sväng (onödigt :p bara typ 45 minuter eller så) sen in på Lingårn - en trevlig kväll i alla fall :) Och Linn höll sig nykter, ska hon ha en eloge för :p !!

    Och igår då, tror ni inte att det började snöa !! (men ligger i alla fall inte kvar) Usch ville bara börja gråta, det är ju fruktansvärt, ska ju vara varmt och skönt nu tycker jag, men det verkar som att vädret ska bättra på sig under veckan så håller tummarna ! Verkar som att det blir storbesök till helgen sen i alla fall, trevligt men trångt men det går :p

    Idag då ? Skulle egentligen ha klivit upp tidigt men inte fått mycket sömn inatt .. Hade lovat Irene att hämta henne för att hon skulle upp och jobba men när de aldrig ringde så trodde jag att hon skulle stanna med mamma och dem så gick och la mig för var så himla trött .. Och då börjar Ove spela musik så väggarna dunka (förstår inte hur det kan låta så mycket, för egentligen spelar han inge högt men det dunkar jätte mycket) Och när jag väl somna ringde mamma och sa att Irene ville hem så bara att klä på sig och vandra ut i det icke trivsamma vädret .. När jag väl kom hem igen sen hade jag problem att sova igen men när jag äntligen somnat ringer mamma och hon och stumpis vill ha skjuts hem från Smedjan, funderade seriöst på attt inte svara :p Men hon tjata på tills jag var tvungen .. men men

    Idag är det tillbaka till Västerås som gäller, ska vänta på att krille kommer förbi en sväng och sen käka nåt också innan ..

    Utgång ikväll då

    Jag är redan i ordning gjord :p Gick riktigt snabbt idag eftersom jag var på det klara över vad jag skulle ha på mig ! Jätte trist väder ute, hörde av Angela idag att det har snöat i mora, nästan en decimeter, kommer det hit börjar jag seriös gråta ! Men än så länge regnar det bara, vilket heller inte är så skoj ..

    Jag har lite tråkigt nu .. Väntar på Linn och svar från Kristoffer vart vi ska ta vägen, så med tanke på regnet kanske jag ska ta bilen och ställa av den nånstans, vilket innebär att jag inte kan dricka nånting än .. Men vi får som sagt se vad Krille säger och så, kanske kan nån annan skjutsa så jag slipper ställa bilen nånstans .

    Hoppas på en trevlig kväll i alla fall, Ha en trevlig kväll ni också !

    hemfärd inom kort

    Japp då var det snart dags att bära ner packningen till bilen och bege sig hem .. Ska till smedjan först, hämta lite smink och så och äta lunch med mamma, hon bjuder och jag väljer vart vi ska äta :p Hmm, brandt´s kanske ? mums. Varit duktig denna vecka med träning och kost så kan unna mig lite i helgen, lite i alla fall .. Efter lunchen åker jag nog ut till Linn en snabbis innan jag åker hem och gör mig i ordning .. Riktigt vad som händer ikväll är oklart, men umgås lite och så är i alla fall aldrig fel ...

    Nu ska jag väl förbereda mig och kika över så jag fått med mig allt ..

    Dags att vandra till sängen

    Ska försöka ta mig igenom nån mer sida idag i alla fall innan jag somnar ! Så stänger ner redan nu och hoppas på en någolunda tidig kväll, iväg på föreläsning imorrn vid nio .. Skulle vilja gå en promenad på morgonen före men vi får se hur det blir med det :p

    Läckert i rosa

    Högklackade ROSA skor

    Denna rosa dröm kommer ifrån Stajl.nu och kostar 495 kronor, är de inte läckra ?

    Glad flicka

    Min mormor är så snäll :) Fick den fina väskan jag skrev om tidigare ! Ooh så glad .... Tack mormor, älskar dig ! I gengäld ska jag skjutsa mormor på nån vända till borlänge eller falun till sommaren, blir trevligt ..


    skön känsla

    Känns så himla bra efter att man tränat :) Gör det hela värt det att man vet att det kommer kännas så bra efteråt .. Trodde det skulle vara jobbigare idag då jag redan hade lite träningsvärk, inte för att det inte verkligen kändes emellanåt, men det gick riktigt bra ändå .. Som det sägs så botar man träningsvärk med träning !

    Ska fixa ett schema för träningen i nästa vecka också, vi har kommit fram till att träning tre gånger är bra .. Två pass på gymmet, ett för armar och ett för ben och sen ett konditionspass också så man får träna upp det också .. Det är dock tyvärr inte många veckor kvar tills man slutar nu och man ska spendera sommaren hemma, så måste lösa det på nå vis så jag inte lägger av med träningen nu när det känns bra :p Får väl se om det går nå pass eller inte och sen blir det gymmet två dagar i veckan när jag börjar jobba .. Om ingen från jobbet vill följa så får jag kanske tjata på Kristoffer eller helt enkelt gå själv :p

    Men men, kankse äta nåt litet nu bara ?! inte direkt jätte hungrig, men man ska ju äta lite efter att man tränat och annars kommer jag väl bli hungrig och äta för sent istället ..

    Dags att dra

    Snart dags att dra iväg då, jag är ombytt och redo för ett hårt pass :) Än så länge känner jag inte av alltför mycket träningvärk från tisdag och onsdag, men kommer nog kännas när man börjar röra på sig :p



    Saker att se fram emot :

    - Drakbåtsfestivalen (bara nån vecka kvar, vart tog tiden vägen ?)
    - Midsommar
    - Ludvika festen
    - Jobba (inte för jobbandets skull utan för pengarna :p)
    - Grekland med Anna
    - Förhoppningsvis all include resa till tunisien med mor och far
    - Fylla 20 :)

    Skönt att känna att man har nånting att se fram emot, nog för att de är ganska långt kvar till vissa av dessa saker, men i alla fall !

    Skön snubbe



    Om ni vill lära er lite moves inför helgen :p Visst blir man glad och lite dans sugen när man kollar på honom ?

    Lunch paus

    Ytterligare tio sidor, det går framåt men det går segt men huvudsaken det går framåt :p Nu håller jag på att kockar lite, måste fylla på med lite energi ! Blir potatis och tonfisk idag, mums var längesedan nu .. Efter maten ska jag då fortsätta läsa, tänkte jag skulle läsa klart detta kapitel också innan träningen, cirkus 14 sidor kvar tror jag .. Sen kankse också försöka läsa lite när jag kommer hem igen så mycket jag orkar, måste ju verkligen komma in i den nu ju ..

    Måste packa också, hemresa imorgon ..

    ett kapitel avklarat

    12 kvar .. Gick relativt bra att läsa nu och har kommit igenom ett kapiel i alla fall .. Låter kanske inte så mycket, men det tar dubbelt så lång tid att läsa detta på engelska ! Ska kanske ta en liten paus nu så jag orkar starta på nästa sen :p

    torsdag

    Då var det torsdag och snart helg igen ! Hmm vad denna vecka gått snabbt, tyckte nyss det var söndag .. Idag blir också en trök dag :( Måste verkligen plugga även om jag inte vill, men tog lite sovmorgon idag så först ska jag försöka få i mig lite frukost .. Blir ett pass på Friskis sen senare också, hade två att välja mellan, ett vid halv tolv och ett vid fyra .. Blir nog det vid fyra med tanke på att jag sov lite för länge idag :p Då är det ett styrka bas i alla fall, får se hur det kommer kännas i kroppen ! Dags för lite frukost nu då ..

    Morot och Greys anatomy

    Nu sitter jag här med mina skalade morötter :p Nu börjar Greys, hörs senare !


    inget godis

    Nej, ska vara duktig nu när man varit duktig och tränat och allt ! Och faktiskt har jag inte världens sug heller .. Vart och tänka på hur mycket godis och dricka jag vräkte i mig tidigare, minst nånting varje dag, fruktansvärt ! Så det ska jag definitivt skära ner på och än så länge går det bra faktiskt :) Bestämt mig för en dag i veckan (Högst två :p En helgdag och sen min och Annas tv-kväll, men inte äta så mycket :p)  Får väl se hur det går för mig ..

    Nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag hinner se Greys sen, måste äta nånting också, en morot kanske ? En av de få grönsaker jag faktiskt tycker om så borde kanske äta många, haha !


    Hemma igen

    Då var man tillbaka från Gymmet, kändes så bra att vi släpade oss dit .. Var ju som sagt trött innan men när man väl kom dit kändes det bra, men nu är jag trött igen :p Vart en riktig genom körare av benen i alla fall, kommer ha svårt att gå imorrn, hehe . Men då ska jag iväg på ett pass, kommer kännas kan jag lova ! Men det är bra då vet man att det tar :) Fick publik på gymmet idag också, två intsruktörer som skulle visa två killar hur maskinerna funkar och då när vi hade en maskin ställde de sig liksom där alla fyra och kollade hur jag gjorde .. Jätte kul ! Jag är då en sån som har svårt att koncentrera mig på det jag ska göra på gymmet när folk glor :p

    Nu ska jag inte alls göra mycket mer idag ! Duscha om ett tag, kanske äta nånting, sen kika på greys anatomy och sex and the city ..

    Snart träning

    Nu har jag ätit mat, men om jag känner mig särskilt mycket piggare av det vet jag väl inte .. Men men, ändrade lite i våra träningsplaner. Får bli gymmet idag och en genomkörare av benen, sen får det bli ett pass imorrn istället ! Tror det blir att ta bilen till Friskis idag, tänkte jag skulle passa på att tanka tills på fredag, behöver jag inte tänka på det när jag åker då, är det bara att sätta sig och åka raka vägen hem !

    Nu ska jag alldeles strax orka ta mig upp för att byta om ! Sen bär det iväg .. Hoppas nu att ingen tar min p-plats medan vi är borta så man måste parkera på den andra parkeringen !!


    gäsp

    Gud så trött jag vart, jobbigt ! Tänkte att jag inte skulle somna, men råkade slumra till en sväng så nu är jag jätte trötter och inte har jag hunnit läst särskilt mkt heller ! Så nu håller jag på med lite mat, se om det kan hjälpa mig att vakna till liv, kyckling, ris och kantarellsås blir det idag ..

    Måste vakna till nu om jag ska orka med ett pass på friskis sen !

    Kul dag ?!

    Då var jag hemma igen, blir en trööök dag idag :( Måste komma nån vart i den engelska organisations boken, usch för engelsk kurslitteratur !! Engelska när man läser nåt riktigt intressant är helt okej, men annars är det bara jobbigt och tar dubbelt så lång tid .. Försökte mig på att läsa lite igår men kom bara tio sidor .. Men ska väl verkligen försöka idag !

    Blir en paus sen senare och iväg till friskis för ett pass i alla fall ..
    Jag vill verkligen hitta på nåt skoj idag ! Vill inte bara sitta hemma, men ibland har man inget val och heller inga pengar då tyvärr .. Man måste väl tyvärr ha lite tråkigt ibland för att komma nån vart .. Vill hitta på nå skoj till helgen i alla fall, hade velat gå ut på fredag men verkar som om vissa bestämt sig för att vara nyktra, men får väl se om de håller sig till det :p ?!! Får väl helt enkelt se vad som händer ..

    Såg också framemot besök i nästa vecka .. Men det verkar dock tyvärr aldrig bli av, alltid nån som inte kan ! men får väl se hur det blir, hoppas på det i alla fall, vore riktigt trevligt !!

    Om jag kanske skulle ta och göra något seriöst nu ?

    Godmorgon igen då

    Nu har snart halv veckan gått - igen .. Går så himlans snabbt nu för tiden ! Jag ska alldeles strax resa mig från sängen och gå och göra mig i ordning, börjar snart på att bli lite bråttom :p Ska iväg på skolan för information angående PM - arbetet så vi kan sätta igång med det rejält .. Så blir till att sitta och klura ut intervju frågor idag .. Intervju på fredag som jag tyvärr inte kan medverka på men det kommer resten av tjejorna klara galant :) Själv ska jag ta mitt pick och pack och åka hem en sväng i helgen, känns som de var evigheter sen nu och det ska bli så skönt, vad som händer är en annan fråga ?

    Nu är även jag och Anna uppskrivna som faddrar till nollningen i höst :) Ska bli så trevligt så .. Nu måste jag verkligen sätta igång om jag ska hinna !

    Godnatt allesammans

    Eller jag snart i alla fall, ska gå och göra mig i ordning nu och sen lägga mig och se om jag kan sova eller inte .. Kanske slö kika på tv eller bläddra i en tidning tills jag känner mig pömsig !

    Godnatt

    ännu en vacker



    Bikini från H&M, så nu är det alltså två jag vill ha därifrån, eller ja kan nog tänka mig två andra modeller också :p Inte för att jag egentligen behöver någon, köpte en på H&M förra året som jag bara i princip hann ha i cypern .. Men de är ju inte dyra där så kan ju ha lite val möjligheter :p




    Snygg design - plattång

    139373-1494
    (Finns även i Svart)

    Info:
    Med inspiration hämtad från 60-talet lanserar ghd denna säsong en begränsad upplaga med IV gloss -stylers under namnet Dark & Pure (bilden visar då givetvis pure). En styler i två olika färger, svart och vit med förbättrad värmekontroll som ger fantastisk glans och ett helt antistatiskt resultat. De två modellerna kan användas för att göra håret spikrakt, skapa vågor eller stora lockar. Stylern kommer i ett värmetåligt fodral som gör den enkelt att ta med överallt.
     

    -Stylern värms upp till maximal temperatur på några sekunder och stylar håret med enbart värme och inte genom att sträcka håret

    - Strömkretssystemet gör att stylern behåller optimal temperatur under hela stylingprocessen

    - Stylern  avger negativa joner som reducerar statisk elektricitet och ger glans genom att sluta till hårstrået.

    Skulle inte säga nej till denna då min plattång är oerhört sliten, men för att bli ägare till denna måste man lägga ut 1999 kronor .. Lite för hög prisklass för mig tyväärr !!


    Vill ha begär

    Hittade en ny onlinebutik attraktivt.se

    Svart aftonväska
    Där fanns denna vackra väska, som lockade fram ett rejält ha begär !! För 290 kronor skulle den kunna bli min, kanske skicka iväg en beställning när jag fått pengar ?!!

    Tack för informationen

    Ringde idag och frågade om mina böcker och om de hade blivit skickade ?!! Damen på andra sidan berättade då för mig att den böckerna var slut hos förlaget, men de hade då inte kunnat skickat ett meddelande eller meddelat mig när jag beställde böckerna ?! Då hade jag kanske haft en chans att få dem från annat håll, men nu är de typ slut överallt, åtminstonde den ena boken .. Och känns även onödigt att beställa från annat håll då hon sade att de kan dyka upp vilken dag som helst, för när de får in dem så skickar de direkt och jag har det nästa dag. Så de kan ju lika gärna komma denna vecka eller nästa vecka ? vem vet, så kan ju också hända jag får vänta ännu längre om jag ställer in beställningen och beställer från annat håll. Så är väl lika bra att vänta, Anna är så snäll i alla fall och låter mig läsa den ena av hennes medan hon läser ut den andra så skiftar vi sen ..

    Varit iväg till gymmet i alla fall och ska snart ta mig någon lunch .. Såg en mystisk skylt på vägen till gymmet "If I could find out who is in charged I will Kill him" ???! eller nått sånt i alla fall, va ?? Nån som kan förklara för mig vad detta handlar om ? Mycket frågetecken nu :p

    Mina skor har redan kommit :) Så ska hämta ut dem när jag och Anna vandrar iväg till Ica sen .. Blir lite onyttigt till vår Tisdags TV-kväll, men inte alltför mycket .. Tränat idag i alla fall så man behöver inte ha lika dåligt samvete :p Dags för lunch nu då, sen ska jag städa undan här så jag vågar släppa in Anna idag !

    Ny dag

    Solen lyser i alla fall, men kanske luras vädret som igår ? Måste höra med Anna sen hur varmt det egentligen är .. Jag är på förvånansvärt bra humör idag :) Kan ha att göra med att jag passade på att sova ut lite ..

    Men ska i alla fall ta mig någon frukost nu så att det inte blir för sent ! Sen bär det iväg till gymmet vid en halv elva / elva tiden ..

    Redan nu ..

    tänker jag stänga ner datorn .. Ovanligt för att vara mig på senaste, men suttit framför denna alldeles för mycket idag !! Göra mig i ordning och slö kika lite på TV innan jag somnar . Faktiskt så är jag trött nu så kanske kan somna i tid ?!! Trodde jag igår också då jag släckte lampan vid elva, men somnade inte förens kanske en och en halv timme senare .. Får se hur det går idag då .


    Godnatt


    Motivationen ökar

    Nu har jag plötsligt fått en sån där känsla av motivation när det gäller träning igen :p Det kommer lite i vågor sådant där .. Men nu har jag i alla fall gjort upp ett schema för mig och Anna som vi ska ta och hålla ! Kommer bara bli svårt att hålla träningen sen tyvärr när man kommer hem under sommaren .. Men får se till att komma igång med morgonpromenader och liknande och sen försöka hitta nån som kan tänka sig att följa med mig till gymmet på jobbet sen ?!! :)

    Träning denna vecka blir i alla fall :

    Idag - Powerwalk
    Imorgon - Gymmet / armar
    Onsdag - Baspass på friskis
    Torsdag - Gymmet / ben
    Fredag - Morgonpromenad
    Lördag - Vila
    Söndag - Promenad

    Hoppas jag håller detta nu ! Men ska göra mitt bästa :p

    Totalt onödig fakta

    1. Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

    2. Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

    3. Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten.

    4. Energidrycken Red Bull är förbjuden i Danmark.

    5. Man använder bara 10% av sin hjärnkapacitet. (fatta smarta vi är egentligen)

    6. Man nyser i en hastighet av 160km/tim.

    7. Från början innehöll Coca Cola kokain.

    8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.

    9. Potatisen förbjöds från början i Sverige för att alla trodde att man skulle äta bladen, som nämligen är giftiga.

    10. Världens sömnigaste djur är sengångaren som sover bort 80% av sitt liv.

    uppvärmd

    Ojoojoj vad varmt och svettigt det vart .. Även om de inte är så varmt idag som tidigare dagar vart man oerhört uppvärmd av en 40 minuters powerwalk, trodde också jag skulle frysa i bara t-shirt så tog tröja ..Men men, meningen att man ska bli svettig ! :p

    Göra lite sit-ups också kankse ?!! måste bara kyla ner mig lite först om jag ska orka ! Sen blir det ner till tvättstugan, hinner kanske inte duscha först så hoppas ja inte möter nån på vägen :p


    Uttråkad

    Börjar känna mig lite smått uttråkad, nyss fått i mig lite lunch - fick bli mackor bara, orkade verkligen inte laga nåt riktigt än så får bli något mer matigt sen .. Och nu känns det som jag bara sitter här och tråkar .. Vädret ute lurar en, trodde det skulle vara jätte varmt och skönt idag men istället fick jag gå och huttra, var endast tio grader varmt när vi gick till skolan ! men solen lyste ju och himlen var alldeles blå .. Är den fortfarande och enligt uppdatering av Anna så är det nu cirka 17 grader i solen .. Så jag ska snart hoppa i träningskläderna och ut på en rask promenad/jogging tur med massa härlig musik i öronen ! Denna vecka ska vi också komma iväg till friskis, blir en sväng imorrn, riktigt vad vi ska göra vet jag inte men sen tänkte jag mig väl en eller två pass på gymmet denna vecka också kanske ?!! hmm undrar om jag kanke ska vänta lite till innan jag går ut så att jag inte får håll som sist, kanske ska smälta maten en liten aning till bara ..

    Fin sommarklänning

     

    Denna var väl vacker ? Skulle i alla fall jag vilja strosa omkring i under sommaren. Och inte var den dyr heller, endast 199 kronor hos Nelly :)

    Lunchdags

    Hmm vad ska jag äta ?
    Ska i alla fall försöka få i mig nånting nu snart, sen ta det lugnt ett tag kanske ta en promenad lite senare och sen ta itu med tvättten vid fyra .. Så rolig ser min dag ut de närmsta timmarna, skulle ju dock ha legat och läst nu *grr* men men, kan inte göra så mycket åt saken ..

    Glömt och skriva innan, Grattis Helena och Jimmy till den lille, hur söt som helst :)

    åh stress

    Nu börjar jag känna mig riktigt stressad angående det här med böckerna ! Vissa i klassen har redan hunnit läsa ut en av sina böcker och kanske till och med börjat i den andra, medan jag inte ens har fått mina !! Fan va sur jag blir, så himla störande när jag har tid över till att läsa men inte kan .. Har ju skickat mail och så också men de verkar ju inte vilja svara på det heller, kommer inte beställa därifrån igen i första taget !

    Kassa lilla jag :p

    Nej det vart tyvärr ingen morgonpromenad för mig idag :( För jag var så himlans trött att jag stängde av mitt alarm utan att veta om det och höll på att försova mig helt och håller ! Men av nån konstig anledning vaknade jag prick klockan åtta, vilken var en perfekt tid så jag hinner göra mig i ordning osv, men dock ingen promenad ! Men ser ut som att det ska bli riktigt fint väder idag också, så får bli en promenad senare i eftermiddag antingen medan tvätten rullar eller innan ..

    Nu ska jag äta lite frukost innan föreläsning, rostat med kalkon ...

    Sista inlägget för dagen

    Klockan är nu cirka tjugo över tio .. Jag saknar nästan den tiden då man faktiskt gick och lade sig vid den här tiden .. När jag gick på gymnasiet gick jag nästan alltid och lade mig runt tio och klarade då också av att kliva upp vid en halv sju på morgonen utan problem .. Man hade liksom den rutinen då att man skulle med bussen till skolan vid halv åtta ungefär .. Nu har man föreläsningar på lite olika tider och ibland kan det hända att man inte har en förens cirka ett, blir lätt att man ligger i sängen en aning för länge då ! Måste försöka få in lite rutiner ..

    Imorgon ska jag i alla fall, så gott jag kan, försöka kliva upp cirka sju . Tänkte jag skulle ta en rask promenad på morgonen, sen hem duscha, äta frukost och iväg till föreläsningen som börjar halv tio .. Hoppas att jag lyckas kravla mig upp nu då, uppdaterar om hur det gick för mig imorgon :p Så därför i alla fall ska jag gå och göra mig i ordning nu, mysa ner mig i sängen och kika lite tv och hoppas att det får mig att bli trötter snabbt så att jag kan somna i någolunda tid .. Men har inte alltför höga förhoppningar inför det !

    Godnatt allesammans ..

    Nu så, bilder från onsdagen ..

    image128

    Min outfit för kvällen var min nyinköpta rosa klänning från Gina Tricot, leggings och stövletter .. Kvällen tillbringades först hemma hos Angela och fortsatte sedan nere på Pluto .. Bilderna har dröjt då det har krånglat varje gång jag försökt ladda upp dem !

       

       

       



       

       

       

    Kvällsmat och ännu ett avsnitt av vänner



    Nu ska jag ta mig lite kvällsmat, får se vad det kan tänkas bli för någonting ! Sen ska jag kika ett avsnitt av vänner till det :p Har blivit lite av min rutin, kikar på ett avsnitt till frukost nästan varje dag !! Bra start på dagen faktiskt och gör att jag tar mig tid varje morgon för att faktiskt äta frukost ..

    Rekommenderar


    Smink eller huvudtaget från Gli amati .. Deras produkter är fria från mineraloljor och parabener, och jag använder nästintill bara deras smink, då jag praktiskt taget bara använder biologiska hudvårdsprodukter ! Ska ta att till helgen som kommer skaffa en ny foundation från Gli amati ( min mor säljer det så får vänta tills jag kommer hem till nästa helg ) .. Rekommenderar i alla fall skarpt deras smink och de har också vettiga priser ..

    Lurad ?

    Vintage | Retro Klassisk quiltad väska lack axelremsväska

    Börjar bli rädd för att jag blivit lurad på denna väska :( Den är ju så fin och vill verkligen ha den .. Fick den till ett jättebra pris på tradera av en säljare som i princip bara fått bra kritik men än har den ännu inte dykt upp i brevlådan .. Skrivit mail till säljaren men inte fått nå svar .. Håller tummarna på att det fortarande finns en chans att den dyker upp i veckan .. Den var som sagt inte dyr så pengarna känns inte som ett jätte stort problem även om det känns kasst att betala för nåt man inte får, men ville ju verkligen ha en sån här väska .. Så hoppas, hoppas, hoppas att den dyker upp !


    utfört en budget

    Student = Fattig ?!! Jo i vissa stunder riktigt rejält .. Suttit och gjort upp en budget över några månader framåt, och det blir inte alltför lätt ekonomiskt fram tills den 25:e augusti ! Men det får lov att gå, risken är bara att jag kommer vara sjukt shoppingsugen när jag får pengarna i augusti :p Men ska verkligen försöka spara lite till tider då ekonomin inte är lika bra ! Till hösten ska jag också försöka allt vad jag kan för att skaffa mig ett extra knäck, hoppas verkligen att det kan lösa sig med det, skulle verkligen vara skönt med lite extra pengar varje månad. Jag ska också lova mig själv att vara duktigare på att spara till hösten så att nästa sommar inte känns lika jobbig .. Men men, deprimerande inlägg :p

    Det löser sig säkert på nåt vis .. Man får väl helt enkelt låta bli att köpa en massa :p hehe kommer bli svårt . Just nu är det verkligen jätte mycket jag behöver .. Kommer sådana perioder och oftast kommer dom ju också när man inte har alltför mycket pengar tyvärr ..

    Nybeställda skor

    image127
    Skrev ju igår att jag beställde ett par skor från Din sko, dessa vart det :) Himla sköna och bra med ett par skor att bara köra fötterna i. De får gärna dimpa ner i brevlådan så snart som möjligt ! Mina hälar är nämnligen ömma och röda så skulle vara skönt med ett par skor som inte sitter åt där bak medan hälarna läker sig lite . Fina, bekväma och billiga skor, kan det bli bättre ? :)

    Tomt och tyst igen

    Blir alltid så tomt och ensamt när Kristoffer åker ! Man är ju van att vara själv nu när man bor ensam och när han kommer hit blir man tätt inpå varandra i en helg och då blir det jätte tomt när han åker sen .. Vi har i alla fall haft en jätte trevligt helg :) Igår var vi ju som sagt på bio, vart Street Kings vilken var helt okej .. Under dagen idag har vi faktiskt inte gjort alls mycket .. Sov ut vädigt länge, sen var det nästan dags för lunch så vart det istället för frukost .. Solen sken men när vi väl kom ut och gick för att köpa en varsin glass och sätta oss i solen så dök molnen upp :( Det är bara så himla typiskt ! men men, gick hem och myste en massa och sen har vi kikat One Three Hill .. Nu är jag då ensam igen och vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen ? Inte alltför mycket kanske det får visa sig ..

    ny design

    Fått ny design i bloggen, vad tycks ? Jag vann den faktiskt, inte lyckats knåpa ihop någon bra själv ännu .. Så jag testade vara med och tävla om en och konstigt nog vann jag :) Jag som aldrig vinner någonting ..

    Mysig dag i solen :)

    Idag har vi spenderat en del timmar ute i solen nere på stan ! Så varmt och underbart .. Vandrade ner vid tolv snåret, käkade lunch på Jensen, jätte mums ! Sen kikat i affärer lite och suttit i parken med en varsin tidning .. Mycket folk ute, så härligt med varmare tider .. Kunde dock inte handla nåt idag :( så mycket jag vill ha och behöver nu .. Hittade ett par slip-in på din sko som jag älskade så klickade hem dem på hemsidan, hinner jag få pengar innan de ska betalas :p Ska göra upp en budget tror jag så jag vet hur jag ska klara mig under sommaren ..

    Nu är vi hemma igen i alla fall, ska väl fräscha till oss lite, kanske äta nåt lätt och sen gå på bio till kvällen, blir antingen "21" eller "Street Kings", inte riktigt bestämt än, nån som sett nån av dem och kan rekommendera dem ?

    image82

    åh störande !

    Varför funkar det inte att ladda upp bilder, varför ? Ville ju ladda upp bilderna från i Onsdags, men det får väl vänta ännu ett tag då .. Duschen nästa ..

    image82

    En varm promenad

    Gud vad det var varmt och skönt ute :) Var ut på en promenix lite tidigare, men lilla smarta jag som tänkte ta en snabb promenad med träningskläder och allt sätter på mig svarta kläder, ganska varmt om man säger så ! Svettigt värre vart det i alla fall, riktig sommar värme ute nu - me like ! Strax in i duschen så jag är klar sen när Kristoffer kommer, han vart lite sen från jobbet annars skulle han redan ha varit här .. Ska lämna in filmen sen och köpa nånting och laga till middag .. Sen blir de en myskväll :)

    Imorrn blir det nog en vända ner på stan .. Inte råd att handa något tyvärr men trevligt med något att göra, blir mycket tid ute i solen imorrn .. Sen till kvällen ska vi gå på bio då jag har gratis biljetter, perfekt ! Får se om vi kan komma överens om vilken film vi vill se då, tre valmöjligheter än så länge, får se vilken det blir !

    image82

    Lunch dags

    Jobbigt när man ser framför sig hur man vill att nåt ska bli att se ut men man får aldrig till det !! Nån dag i framtiden ska jag bli grym på det här med photoshop och webdesign, vänta och se :p Nu ska jag i alla fall ta mig nån lunch och lägga det där åt sidan, blir burgare idag, mums !

    image82

    Trixar lite

    Bloggen är under konstruktion :p Den ska inte se ut så här nu, men kände att den snabbt behövde lite färg .. Men har en idé om hur jag vill att den ska se ut sen, men orkar inte riktigt trixa med det nu, men kommer inom kort ...

    Och inte fan hade de kommit nå böcker idag heller, nu blir jag sur !!!

    image82

    Grillsäsongen är igång

    Och jag skulle vilja tillaga mina saftiga köttbitar på denna sötnos :p

    Rosa grill
    Visst är den vacker ? Nästan så att man kan tro att maten kommer att smaka bättre :p hehe .. Denna går på en cirka 250 kronor, inte alls farligt :)

    image82

    Sommaren är på väg :)

    Ooh vad glad jag blir, solen lyser och kikade precis in hur vädret kommer att se ut i Västerås under helgen ..

    image125

    En härlig Lördag kan man väl minst säga, på med sommarkläder och ut i värmen, jag och Kristoffer kommer i alla fall spendera en stor del av Lördagen ute i solen :)

    image82

    äntligen fredag

    Idag kommer Kristoffer :) Nu skulle jag egentligen vara på föreläsning men fick ont i magen och i huvudet :( Så hoppas att det kan ta och ge sig snart .. Ska om ett litet tag vandra ner och hämta posten, hoppas verkligen nu att mina böcker har kommit *håller tummarna* !! Om böckerna har kommit ska jag se till att läsa en del innan kristoffer kommer framåt en fyra/halv fem .. Jag ska också sitta och försöka klura ut en ny mer sommrig design till min blogg och även ta en promenad i det vackra vädret :) Klockan är nu kvart i tio, jag undrar om posten kommit ännu ?! Väntar tills tio innan jag går ner tror jag ..

    image82

    No way, snyggt ?

    image286 image287

    Hittade dessa i en tjejs blogg, och dessa ska tydligen vara moderna i massa länder och snart komma till england .. Seriöst, skulle ni kunna bära dessa ? haha. Jag skulle i alla fall inte göra det om ni inte förstod det ..

    image82

    Dagen bara försvinner

    Snart har en hel dag gått, igen .. Den bara försvinner .. Jag och Anna har bara slöat idag :p Kikat film, tv och snackat lite skit bara .. Hyrde nya med Irene Huss, nattronden .. Den var riktigt bra faktiskt :) Tänkte jag skulle roa mig med att lägga upp lite bilder på snygga kläder och bilderna från igår men det funkade inte .. Får lägga ut det lite senare ..

    Har hittat massa shorts jag vill ha som jag tänkte visa :p Har kommit fram till att jag faktiskt har väldigt lite att ha på mig till sommaren ! Och det är inte bara nånting jag säger utan det är sanningen .. Har väl toppar och så, men jätte dåligt med shorts och kjolar så det måste jag skaffa mig ! Och eftersom jag inte kommer vara den tätaste den närmsta tiden får det bli lite budget alternativ .. Hittade i alla fall tre fina modeller till bra pris från H&M :) men men , nog snackat om det nu .. Ska gå och göra mig i ordning snart, börjar känna mig lite seg .. Sen blir det att slö i sängen med antingen datorn eller tvn på :p Men måste försöka somna i tid idag, föreläsning på morgonen imorrn och jag tänkte försöka kliva upp en timme tidigare än planerat och ta en promenad ! Vi får se om jag lyckas, min säng är så underbar på morgonen .. Imorrn kommer även min Kristoffer :) Saknar min plupp !

    image82

    snygg bikini



    Denna från H&M är vacker ! Vad tycker ni ? Härligt med lite färg, bra pris också, 98 kronor per del ..

    image82

    stressad

    Tack för en trevlig kväll igår tjejer :) Bilder kommer lite senare ..
    Nu känner jag mig vädigt stressad inombords ! Jag har nämnligen inte fått mina böcker till kursen än :s Känner redan att jag ligger efter med läsningen och hoppades och trodde verkligen att de skulle dyka upp i min postlåda idag så att jag kunde komma ikapp lite med läsningen, men icke sa nicke :( Ber till gud nu att de kommer imorrn annars får jag panik ! Skickade iväg ett mail till dem och frågade om de hade skickat dem så hoppas jag får svar på det under dagen ..

    Idag då ? Jag hade ju då tänkt att läsa en del men nu vart det ju inte riktigt så .. Ska diska lite och plocka undan lite tjafs .. Sen lite senare blir det nog en promenad i det vakcra vädret .. Det ska bli värsta sommarvädret till helgen :) Gud så underbart ! Ska tjata på krille att vi ska hålla oss ute i solen hela tiden :p Framåt kvällen idag blir det kanske en film med Anna om hon känner för det ?! Hon är inte ute på msn nu så kan inte fråga :p Det var väl min dag det .... Får se om det händer nåt annat spännande ?

    image82


    Jag är med och tävlar i årets tävling :p

    image1207

    (Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

    Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

    Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


    Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

    Dagens vill ha

    En söt puffig volang kjol i någon härlig färg :)

    Chiffon Fluff Skirt  Printed Tiered Mini Skirt
    Båda dessa kommer från Topshop Vet inte riktigt om den andra är min stil men säkert jätte snygg om man matchar till rätt kläder. Har i alla fall sett bilder på andra som burit den och tyckt de varit riktigt snyggt :p

    image82

    Så typiskt

    Varit jättefint väder hela förmiddagen, men när jag och Anna tänker lägga oss ute i solen och ta de lugnt dyker det upp en massa moln :( Struntade i föreläsningen idag och hade istället själv studier :p Kändes som att man kunde lära sig lika mycket på egen hand då läraren som skulle undervisa bara undervisar rakt från en power point presentation som dessutom fanns att skriva ut ! Så vi har gått igenom den på egen hand nu då .. Skönt att komma hem lite tidigare, behöver man inte känna sig lika stressad inför att göra sig i ordning innan vi ska iväg ikväll .. Nu ska jag gå och noppra ögonbrynen, ajajaj och sen ska jag laga till nå gott och äta ...

    image82

    Lill lördag

    Idag är det onsdag, även kallad Lill Lördag :p Tänkte jag skulle vara lite duktig nu på morgonen och gå på en lång promenad när vi inte behöver vara i skolan förens tolv .. Men sov lite för länge (sängen kan vara oerhört skön ibland !) Så det fick bli en kortare och intensivare promenad .. Fruktansvärt svettigt vart det i alla fall när solen låg på också, men ack så härligt :p Skönt sätt att vakna på, en promenad i solen med härlig musik i öronen ! Ska försöka fortsätta med detta nu verkligen .. Om jag bara inte hade så svårt att ta mig upp på morgonen, för när man väl är uppe och iväg känns det ju inte lika jobbigt längre !

    Ska som sagt till skolan runt tolv, ska diskutera vårt PM arbete innan föreläsningen som börjar kvart över ett .. Cirka kvart i fyra är det dags att vandra hem sen, snabbt kasta i sig lite mat och göra sig i ordning .. Sen ner till anna på för drink :) Sen ska vi iväg till Angela på ljusparty/födelsedagsfest för två i klassen och efter det blir det en utekväll på Pluto, härligt nu när de öppnat upp terassen ! Det var min dag det i korta drag, kommer bilder från kvällen sen :p Nu måste jag gå och göra mig i ordning om jag ska hinna få i mig något ätbart innan föreläsningen ..

    image82

    Inga paket idag heller

    Nu får böckerna ta och komma ! Känner mig ju redan stressad över hur jag ska hinna läsa dem .. Måste komma imorrn ! Sen väntar jag på en väska jag beställt som heller inte verkar dyka upp :( Fick i alla fall mitt paket från ellos igår, men känner mig lite tveksam på om jag ska spara det eller inte. Solglasögonen var gigantiskta och linnet var mycket mer orange än vad bilden visade, samt att de var rätt genomskilnigt, men då det var ett halterneck kan det passa att ha under ett annat linne eller en topp .. Vi får väl se hur jag gör :p

    Nu ska jag plocka undan från maten och sen gå till skolan ..

    image82

    Godmorgon :)

    Solen skiner, får se om jag hinner med en snabb promenad innan jag ska till skolan idag .. Ska dit lite tidigare än planerat och prata om ett PM arbetet vi ska starta upp - så mycket jobb att göra på så lite tid, känner mig redan stressad ! In och kikade efter resutat på mikrotentan idag, nu ligger den under godkända kurser och jag har fått mina poäng för den :) Men dock kan man inte se hur mycket jag fick på tentan, där står fortfarande det gamla resultatet, men det borde väl dyka upp snart, annars får jag se om jag kanske kan hämta ut den idag :p Den måste ju som sagt vara godkänd i alla fall när jag fått poäng för kursen ! Gud så skönt :p

    Ska göra mig i ordning nu och gå ner med lite sopor från gårdagens städning .. Hoppas jag fått mina böcker idag så jag kan komma igång med läsningen ! Och har jag det blir det åtminstonde en liten tur till ica :p Resten av dagen ska jag som sagt spendera i skolan, ungefär fram tills fyra i alla fall .. Sen ska jag och Anna laga till lite god mat och ha en tv-kväll :) Desperate Housewifes kommer vara hur spännande som helst ikväll !


    image82

    Godkväll

    Jag har det lite småtrist ! Städat hela lägenhet från golv till tak idag i alla fall så nu är det rent och fint :) Kikat lite på tv nu och sen har ja försökt att greja lite i photoshop .. Försökt mig på att förstå men har inte gått alltför bra, ska fan lära mig ! Så, så snart jag har lärt mig blir det lite ny design i bloggen :) Men kanske dröjer ett tag, hehe ..

    Ska nog gå och göra mig i ordning nu och sen ta med mig datorn till sängen ! :p

    image82

    Solen skiner :)

    Vackert väder idag :) Tyvärr kan jag inte vara ute och njuta, måste städa . Men men, har som sagt varit nere på stan och hämtat mina linser idag så då fick man en liten dos sol iaf :p Jag och anna käkade lite på waynes också, ute i solen på uteserveringen med iskall cola, mums :p Kikade även en snabbis in på nån affär, in på Gina bland annat, tänkte jag skulle försöka hitta nå fint tills vi ska ut på onsdag, hittade en söt rosa klänning med fickor och ett silver halsband fick det bli till det ..

    image124

    Bilden vart inte den bästa :p Klänningen såg extremt stor ut men det är den inte på i alla fall, bara lagomt stor och pösig, hehe .. Nu har jag grejat klart i garderoben i alla fall, stoppat in ren och fräsch tvätt och typ vikt om alla mina t-shirts som låg huller om buller .. NU är det dags att ta hand om all annan röra ! Tror det blir till att börja med badrummet ..

    image82

    Ny vecka - Ny dag - Ny kurs

    Då var det ännu en gång måndag ! Vädret är grått och trist :( Ska alldeles strax klä på mig ytterkläderna och vandra iväg till skolan .. Idag börjar vi en ny kurs - organisation, hoppas denna blir spännande :p Efter skolan ska jag då bara ner en snabbis på stan och sen hem och storstäda .. Inte jätteskoj men behövs som sagt och de ska bli så skönt när det blir rent och fint här .. Nu ska jag fylla på en vattenflaska och packa ner mina saker, uppdaterar senare ..

    image82


    Tillbaka i Västerås igen

    Vart hem en sväng då som sagt, trevligt värre :) Var ju på partyambulansen i fredags, riktigt skoj var det att dansa av sig riktigt rejält :p Trodde dock faktiskt att det skulle vara betydligt mycket mer folk .. Förstår inte varför de gör så dålig reklam för sig och sen klagar de på att de inte går ihop ? hmm undrar varför !! Men vi hade som sagt riktigt trevligt i alla fall och det var ju huvudsaken .. Vart lite efterfest hos grannen sen med bror min o hans flickvän :p haha var också trevligt .. Gårdagen var rätt seg, jag och Kristoffer roade oss med att kolla in hur det gick för pappa, ove och janne när de tapetserade om sovrummet och i inte alltför nyktert tillstånd, men riktigt bra vart det faktiskt trots allt ! :p Sen kikade vi en film framåt kvällen, en med irene huss som var riktigt bra ..

    Idag har jag väl inte heller gjort alltför mycket .. Jag och Kristoffer har städat och donat i rummet jag sover i hemma, sen skjutsade jag pappa till stan då han skulle hämta en ny bil, som han är så stolt över :) Fin var den .. Sen passade vi på att sitta ute i solen innan de var dags för mig att packa ihop och dra iväg .. Nu är jag i Västerås igen i alla fall, hunnit vara ut till Ica maxi på hälla också och storhandlat så nu ska jag klara mig ett tag :p Kikat lite vänner och ätit lite naturgodis och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra för jag är inte direkt trött heller ..

    Imorrn börjar en ny kurs så då blir det först skolan, sen ska jag ner på stan och hämta ut mina linser och efter det ska jag hem och storstäda .. Och snacka om att det är hög tid för det !! Jag längtar nästan tills jag får sätta igång för nu är min lägenhet ingen vacker syn :( men det ska det bli ändring på !

    image82

    ingen rubrik

    Då var det fredag igen då .. Inte skrivit något nu sedan i onsdags för igår orkade jag helt enkelt inte :p Sista april tillbringade vi i alla fall hemma vid Jimmy och sen uppe på Trädgårn .. Grymt längesedan man var där sist, träffa lite folk som det också var jätte längesedan man såg, trevligt trevligt :) Hade egentligen tänkt att ta det lugnt idag, men sen sa linn att partyambulansen spelar på folkan, så blir en vända dit framåt kvällen :p Kan man ju inte missa ju !

    Sitter nere på smedjan och har öppet nu .. Pappa håller på att byter däck på sin bil, precis blivit klar med min .. Så han bjöd på käk från elan också .. Nu ska jag ta och roa mig med någonting fram tills ja ska stänga igen vid halv fyra, då ska jag lägga öl på kylning, hoppa in i solariet sen duscha av mig och göra mig i ordning här nere ! Limpan kikar väl förbi nån gång där efter duschen också ..

    image82