Förberedelser för en Lördag kväll

Var tvungen till att börja med att tvätta av ansiktet och göra peeling och ansiktsmask. Var så himlans torr i ansiktet att sminket inte direkt såg snyggt ut, nu blir det nog bättre :p

Sen vart det duschen .. Hade nog kunnat stå där inne hur länge som helst, varmt och skönt :) Nu har jag också smörjt in mig och så, så mjuk och len som en babyrumpa, haha !

Alldeles strax sätta igång med sminkningen, men funderar på om jag kanske ska äta lite innan jag startar ? Blir rester från igår i så fall (potatisgratäng :p mums) ..

Sen är det dags för det där j*vla håret. Jag tycker inte om att fixa mitt hår, alltid ska det bli så elektriskt så måste ha massa produkter så blir de stelt och konstigt istället. Men ibland blir jag faktiskt riktigt nöjd också när det får sån fin volym tack vare att man grundar med double booster och sen använder volumaster och dust it :p Men tyvärr vill den fina volymen lägga sig efter ett tag .. Får se hur det blir idag då? Kan ju försöka ta en någolunda normal bild när jag är klar så får ni se :p Annars kommer det upp bilder imorrn från kvällen .. och om inte mina blir bra kan man alltid lita på papparazzin Isabelle :) Nu ska jag fortsätta med mitt . Får se när första ölen öppnas då :p ?!!

.

Lite onödiga bilder sådär :p Ha en trevlig kväll !

image82

Ingen rubrik

Nu har vi då varit nere på stan en sväng, gick mest runt för att ha nånting att göra :p Ingen av oss hade direkt pengar att shoppa loss. Synd det för så mkt snyggt jag skulle vilja införskaffa mig nu, men vad gör man ?! Gjorde i alla fall ett inköp, hårnålar för 19,50 på H&M haha, inget jag direkt tänker lägga ut bild på :p Sen var vi in på Cornetto och käka smörgås :) och nu är jag hemma igen och Krille har precis åkt :( Blir alltid så himla tomt när han försvinner. Men mycket tacksam att han kom en snabbis den här helgen i alla fall annars hade vi ju tyvärr inte kunnat träffats alls .. Så nu får jag vänta sex dagar till innan vi får träffas igen .. Just nu känns det långt men vet ju att tiden helt plötsligt går så snabbt och jag har en del att göra denna vecka så tiden kommer säkert springa iväg ..

Nu ska jag kika kläder till Kvällen :) Blir nog min nya klänning med leggins och kanske knästrumpor beroende på vilka skor jag ska ha då ..

image82

Lördag "Morgon"

Då var det plötsligt Lördag då .. Tiden går så snabbt nu för tiden ! Snart ska jag och Kristoffer ner på stan en sväng, inte så roligt när man inte har pengar, men man får väl ställa upp och följa med .. Ikväll blir det utgång, klassfest i festlokalen på Strike :) Kommer säkert bli jätte trevligt .. Men nu ska jag mysa lite med älsklingen, han blir ju inte här allt för länge idag tyvärr ..

image82

slip in


Behöver köpa ett par nya sånna här till sommaren .. Denna var fin ? Från Bianco och kostar 350 kronor. Förmodligen kommer det komma in nya på Dinsko också .. Men kanske inte riktigt dags än att införskaffa ett par sånna här, men man måste ju planera lite :p

image82

En helt ny värld .

japp, gud vad skönt att kunna se bra utan att använda glasögon :p Nu är jag alldeles strax klar med mina sysslor, bara att plocka in tvätten i garderoben som återstår ..

Mitt nya sköljmedel luktar jättegott :p Lite onödig information bara ..

image82

Våren är på väg

Läste precis i Aftonbladet att det kommer att bli vårväder till helgen :) Nog för att vi här i Västerås haft lite vår de senaste dagarna men det får jätte gärna fortsätta, sol sol sol mycket sol får gärna kika fram. Och de kalla vindarna kan då försvinna för då skulle det nog kunna bli riktigt varmt och skönt ..Enligt SMHI blir det i alla fall cirka 10-12 grader nu till helgen, hoppas de har rätt denna gången :p



När ska dessa små sötingar dyka upp längst dikena ? Kanske har de redan gjort det, jag har faktiskt inte sett nån än, nån annan som har ?

image82


klar med ärenden i alla fall

Då var man hemma från en snabb vända på stan då ..
Nu har jag varit och hämtat mina provlinser, tänkte jag skulle prova och sätta i dem och se hur det känns alldeles strax ! Har även tvättat två tvättar och väntar nu på att de ska torka medan en liten tredje är i. Idag har jag också hunnit läsa cirka tjugo sidor med anteckningar (inte så mkt jag vet, men ska försöka hinna lite mer innan krille kommer) bäddat sägen och plockat i ordning i röran här hemma. Ganska effektiv har jag varit ändå tycker jag :p Nu har jag bara disken och lite plock på toan kvar .. Så när jag är klar med allt ska jag väl försöka läsa fram tills Krille kommer, han borde dyka upp närmare halv fem, fem kanske ..

image82

äntligen fredag

och idag kommer Kristoffer en sväng men stannar bara till imorgon, men mycket bättre än ingenting ! :) Men jag har massor jag måste hinna med innan han kommer .. Strax ska jag ta och bädda sängen, kanske äta nån smörgås också ?! sen plocka undan lite tjafs och diska (usch inte roligt !). Sen ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning för vid ett har jag tvättid och jag tänkte som så att ja ska slänga i nån tvätt och medan de rullar på, ta bussen ner på stan en snabbis och hämta ut mina linser :p ooh det ska bli så oerhört skönt med linser igen ! Sen om det finns tid kvar, vilket jag hoppas på så måste jag försöka plugga lite innan han kommer också .. Skulle vilja hinna med en promenad i solen också, men känns som att tiden inte riktigt räcker till .. Ska tjata på han så vi kankse kan ta en liten promenix imorgon förmiddag istället ..

Nu måste jag sätta igång .. Annars blir jag aldrig klar i tid :p

image82

Blää



Varför ska det här med pengar vara så jobbigt ? Jag har idag kommit fram till att ja i princip kommer vara så här pank fram till den 25:e augusi ! Det är fem månader dit ! Hur ska detta gå ?!!

image82

Gult och grått

image90

Det är i princip vad min shopping bestod av idag :p

Grå t-shirt med gul påsydd väst 75 kronor Gina Tricot (rea)
Två delad klänning 75 kronor Gina Tricot (rea)
Grå kofta 99 kronor Vero moda (rea)
Guld halsband med vit jordbubbe (syns dåligt på bild) 50 kronor Deluxe
Örhängen, inte dagens shopping, 29,50 kronor från H&M 

Mycket rea fynd idag :)

image82


äntligen

Kom jag in på internet, det har krånglat hela dagen ! Självklart när man verkligen haft behov av internet också ..
Idag har jag som sagt varit nere på stan och jag gjorde bara fynd :p Tänkte som så att jag bara skulle ta ut 300 och handla nån fin topp till på Lördag sen inget mer. Men för de 300 hundra kronorna fick jag en klänning och en t-shirt från Gina tricot, en kofta från Vero moda och ett halsband från deluxe :) Det var väl inte illa ? Bilder kommer nog sen ..

Sen var vi ju ut och besikta bilen .. Trodde han skulle säga att det var massor av fel och defintitivt att han skulle nämna det konstiga ljudet som uppstår när man styr ! Men inte mycket fel alls och när jag frågade om ljudet visste han knappt vad jag mena !!? Hörs ju jätte väl så förstår inte hur han kunde missa det . Så pappa får väl kika upp det i alla fall .. Men till det som var fel då, färdbromsen tog ojämmt på bakhjulen och tyligen fick det vara en skillnad på 33 % och var väldigt nära det, men han var tvungen att underkänna den ändå ! Men pappa sa i alla fall att de inte blir så svårt att fixa :p

Varit ut en sväng till gymmet också .. Men ärligt talat vart det inte 100 procentig träning ! Men bättre än ingenting, just denna vecka har tyvärr kännts lite seg .. Men ska försöka nån mer träning denna vecka sen stenhårt nästa vecka :p Nu ska ja kolla du är vad du äter och få inspiration :)

Mina linser har kommit nu, hämta dem imorrn (bara ett par provlinser än så länge ! Men prova och säga till i tid så jag har linser medans ja väntar på resten, om ni förstår vad jag babblar om ?! :p

image82

vårjacka

Idag ska jag inviga min vårjacka :p
Hoppas vädret håller i sig så jag inte behöver frysa ! Men det tror jag inte, solen skiner så vackert och enligt Annas termometer är det i alla fall åtta grader ute :) Inga minusgrader och snö här inte ! Om cirka en halvtimme ska vi gå, vad ska jag göra tills dess ? hmm ..

Jag behöver verkligen nya kläder . Det är ingenting jag bara säger utan det är fakta ! Det mesta jag har är ju gammalt och urtvättat, behöver verkligen nya tröjor och toppar. Självklart just nu när jag inte har råd också ! Om det är nån som vill skänka kläder till mig är det bara att höra av sig :p

image82

Inte så tidigt som det var tänkt

Jag skulle egentligen ha klivit upp bra mycket tidigare idag och läst .. Men jag sov ju så himlans skönt, så även om klockan ringde för längsedan har jag legat och tryckt på snooze i cirka en timme .. Men jag har kravlat mig upp nu i alla fall .. Vart glad när man kollade ut, SOLEN SKINER :) Det är alltid trevligt ..

Idag ska jag som sagt besikta bilen, kikade precis på vägbeskrivning dit och hittade tre olika ! Vilken ska man ta då liksom ?! Kommer väl köra vilse, får väl se hur det går :p Tyvärr kommer inte bilen gå igenom i alla fall så har inte alltför stora förhoppningar på det ..

Först och främst ska jag och Anna ner på stan en sväng .. Ska försöka hitta nån snygg topp till på Lördag .. Tyvärr har jag mindre pengar denna månad än vad jag räknade med :( men nåt nytt måste jag ju få unna mig, förhoppnningsvis gör jag något fynd :) Först blir det lunch där nere och det är stor risk att det blir wayne´s :p De har så goda toast där, hehe ..

Men allra först nu ska jag försöka läsa lite, sen ska jag göra mig i ordning så jag är klar sen .. Hörs senare om jag inte virrat bort mig totalt, man kan aldrig riktigt vara säker !

image82

Bör jag gå och lägga mig nu ?

Ska nog i alla fall ta och göra mig i ordning för sängen ... Ska upp i tid imorrn ! Eller ska försöka i alla fall :p Tänkte jag skulle försöka plugga lite på morgonen för sen hinner jag inte alltför mycket .. Runt tolv ska jag och Anna ner på stan, sen ska bilen besiktas vid tjugo i fyra och efter det är det träning, sen är det i princip kväll och man är trött .. Så ska försöka komma upp i tid och plugga så jag inte behöver sitta hela kvällen sen .

Godnatt allihop ! Vet enligt statistiken att jag har besökare, kommentera lite mera :p 

image82

Blodigelterapi


 
Skulle du vilja ha en sån här i ansiktet eller på någon annan del av din kropp ?


Usch låter det inte för läskigt ?!!
Ingenting jag skulle kunna tänka mig att prova på i alla fall. Läste nyss i aftonbladet att Demi Moore provat det och hävdar att det ger bättre hy och hjälper mot åldrandet av hyn ! Nu för tiden tar man verkligen till alla metoder som finns .. För att förbereda sig för behandingen rakar man kroppen och badar i terpentin. När iglarna sedan fästs blöder det en hel del också men tydligen ska det vara bra för hälsan. Jag skulle då aldrig prova på det ! Men kanske finns de som vill ?! Behandlingen görs i alla fall i Österrike men blir det en stor grej skulle ja chansa på att de sprider sig ! För er som vill :p haha

image82

mums

Gott var det med Ben och Jerry glass :)
Man kan ju på ett sätt förstå att det är lite dyrare för det kändes att det var lite högre klass eller var man ska säga ! Den glassen vi köpte var det ju brownies i och det var verkligen riktiga goda stora bitar med brownie och sen var det ju choklad smak och det smakade verkligen choklad. Helt klart godkänd glass sort :p Nu måste man ju prova på nå andra trevliga smaker :) Men får ju inte bli för beroende, inte bra för formen eller plånboken ! Ska ju sluta upp med alla gotte grejer nu ! Gymmet imorn :p hehe ..

Nu ska jag kika vidare på Fråga olle . BTW jag är hemma uppe vid mig igen :p

image82

Ben and Jerry



Nu ska jag äntligen prova den omtalade Ben och Jerry glasen ! Har varit sugen på att prova den många gånger, men har faktiskt aldrig sett den förr (inte i dalarna siddu). Men nu hade de dem i massa smaskiga smaker på ICA ute på Hälla. Så jag och Anna köpte en som vi ska dela på strax (Dyr var den, 43 kronor, mycket för sån liten butt så hoppas den är riktigt god nu och värd det) Men smaken låter ju riktigt mums i alla fall ! Nån som smakat ?

Nu ska jag vandra iväg ..
  Ner sex våningar till Anna och kika Christine och mumsa .. Skulle egentligen inte äta nå gotte idag hade jag bestämt mig för men vart ju så sugen på att se hur det smakar :p Uppdaterar väl sen med ett betyg :)

image82


Victoria´s Secret

97837-8184

Detta är bara en av många ursnygga bikinis jag skulle kunna tänka mig från Victoria´s secret, vad tycks ?
Kanske tur att man börjat träna om man ska komma i en sån där till sommaren .. Hoppas på att jag, vilken bikini jag nu ska ha, kommer få användning av den mer i år. Förra året badade jag ingenting hemma i Sverige !! Första doppet vart i Cypern, hmm . Men även om det inte blir mycket bad på hemmaplan i år heller måste man ju ha en fin till min och Annas resa i Augusti :)

image82


Bloggkrångel

Äntligen kom jag in, tog sin lilla tid om man säger så. Hoppas verkligen att det kommer bli bättre och lättare med inloggning sen när de byter bloggplattform !

Nu har vi varit och storhandlat osv i alla fall .. Nyss har jag stoppat i mig två smörgåsar annars har det inte hänt så mycket sen sist precis :p

image82

Söt festväska



Denna söta lilla festväska finns hos Accessora och kostar 329 :-

Nu ska jag börja med att skriva en inköpslista, ska räkna ut lite vad och hur mycket mat jag måste köpa denna månad. Sen ska jag försöka läsa lite till innan jag börjar göra mig i ordning, sen bär det av ut till Hälla och sen Friskis och gymmet ..

image82

Lunchdags

Då var det dags för lunch då, blir en enkel idag :p
Kyckling med stekta färska champinjoner och wok grönsaker med paprika och chili cream fraiche :) mums mums. Sen får det väl bli till att äta nånting ute på Hälla sen när vi åker och handlar om man ska klara av träningen senare framåt kvällen . BTW anna gick med på min träningsplan ..

image82

Träning vecka 13

Har planerat lite träning för fortsättningen av denna vecka, får se vad Anna säger om det :p

Idag - Gym/armar
Imorgon - Gym/ben
Fredag - Baspass på förmiddagen

Och om vi inte mår allt för dåligt efter lördagens bravader kanske man kan ta ett pass på söndag eftermiddag, men det visar sig :p Vad tycker du Anna?

Nu ska jag återgå till pluggandet,
gått igenom 20 sidor nu i alla fall, det går framåt :p

image82

Snyggingen - snart tillbaka i rutan ..



Japp nu är snart snyggingen tillbaka i TV-rutan :p Jag har inte som så många andra laddat hem nåt program ! Har flera gånger varit sugen på att ladda ner program av olika serie då det blivit uppehåll, men jag har hållt mig ! På måndag börjar i alla fall Prison Break igen :) Men blir väl sista säsongen nu har jag hört. Men tycker faktiskt att det är dags för annars blir det så himla utdraget. För just nu är det ju inte lika bra som det var i början precis, man kollar ju för att se hur det går, måste ju gå bra till slut, sen kollar man ju lite på Wentworth också :p Men har tyvärr hört att slutet på serien inte är nå bra :(

Nu ska  jag inte skriva mer om TV idag :p hehe .. Nu ska jag faktiskt ta och kanske äta en smörgås innan jag börjar plugga .. Kanske skriver nå skoj senare ..

image82


Kass serie ?!!

Jag förstår verkligen inte ens själv varför jag tittar !!? Skådespelarna är inte direkt bra, handligen är inte heller direkt bra, det dras ut på allting hur länge som helst ..  Jag pratar om Days of our lives ! Jag blir ju nästan bara irriteradnär jag kollar på det .. Ja menar, ni som kikat på det vet ju i alla fall, att nu i över ett halvårs tid har det varit en seriemördare som härjat runt och i månader har man som tittare vetat vilken de är och nu har hon till och med erkännt och det finns massa som tyder på att det är hon. Men tror ni att de griper henne ?! Nej självklart inte, det ska väl hålla på några månader till säkert .. Jävligt knepig serie i alla fall ! Räcker i princip med att man kollar en gång i veckan (går varje vardag) så kan man ändå hänga med liksom för det händer ju ingenting typ ! Så jag fattar inte varför jag kollar egentligen :p Tidsfördriv skulle jag tro, något att bara slö kika på och av nån konstig anledning som jag inte förstår mig på blir man nästan lite fast .. Måste sluta följa massa serier, åtminstonde de som inte ens är bra !! Inte för att ja direkt kan säga att jag följer denna serie, men måste sluta kika på detta nu :p

image82

Onsdag morgon

Då var det en ny dag igen då ..
Onsdag redan - Halva veckan har snart gått, gud så snabbt det går. Jag tror inte riktigt jag har vaknat än, skulle kunna sova i bra många timmar till ! Men det har jag inte tid med .. Ska små kika lite på TV nu så jag vaknar till liv och sen bara måste jag sätta igång med pluggandet :(

Senare idag blir det storhandling på ICA maxi .. Bra att fylla upp kylen så man har det mesta för resten av månaden. Ska även iväg och träna en sväng, får se vad det blir för variant idag, ett pass eller en sväng på gymmet ?!! Beror lite på tiden osv..

Hoppas det går bra för alla er som skriver tentan idag .. Får se vilka jag får med mig till nästa gång då. Nu ska ja kika lite TV innna jag sätter ingång med lite seriöst pluggande !!

image82

Dags att nanna på örat

Som min farmor alltid sa till mig vid läggdags när man var liten :p Ska göra mig i ordning nu och sen krypa till sängs med min tidning, bläddra lite i den tills ögonen vill sluta sig !




Så Godnatt och Sov gott, så hörs vi imorrn ..

image82

Vill ha outfit

image89


Svarta Jeans Topshop cirka 420 :-
Vit blus H&M 198 :-
Vit  Balenciaga väska (drömma kan man ju !) cirka 4000 :- hos ASOS
Halsband med berlocker från Ellos 129:-
Gula pumps från Forever21, cirka 120 kronor

Ska i alla fall ta och skaffa mig ett par gula pumps sen :) Blir nog kanske inte dessa men nåt fint par ska jag väl kunna hitta !!

image82


Fina för fossingarna







Tänk om man kunde få strosa runt i ett par pumps från Christian Louboutin ! (Strosa och strosa, med de klackarna kanske man inte skulle komma så långt, men de skulle få fötterna att se så vackra ut ! :) Kanske kan jag nån gång i framtiden få äga ett par :p

image82

Ny tidning

Köpt mig en ny tidning som jag snart tänker mysa ner mig med :p Orka läsa mikroekonomi .. Det får bli till att plugga imorrn ..

Hade inte jag varit så klumpig hade jag varit nervös nu, för imorn är tentan på makron .. På ett sätt känns det bra att jag inte ska dit och göra den, men samtidigt hade de varit skönt att haft det gjort (om man nu hade klarat det :p Men hade man i alla fall fått en chans att prova en gång först). Det jobbiga är ju att om jag inte klarar det sen när ja ska göra det måste jag göra det i sommar ! Och det vill jag inte vara med om .. Men men, den dagen den sorgen ..Nu ska jag skriva ite med älsklingen :)

image82


Affär, sen ner till Anna

Japp alldeles strax ska vi vandra iväg till ICA, lagar nåt själva idag, och som ni kanske såg i inlägget nedan kommer det förmodligen bli potatisgratäng och kött .. Men de är ju så gott, man tröttnar verkligen inte !! För de som inte märkt det är det min favoriträtt, det och tacos .. Man kan äta det hur många gånger som helst :p

Nu ska jag sätta på mig ett par stumpor och resten av kläderna och vandra iväg och möta Anna där nere. Ska vara nere vid henne sen ett tag framöver, men kanske skriver nå skoj när jag är tillbaka igen ..

image82

Söt ?



En av alla söta toppar/tunikor som du kan hitta hos Forever21, denna går på cirka 140 kronor ..

image82

Back in town

Då var man tillbaka i Västerås igen ..
Var lite orolig för resan hit då min bil gav ifrån sig knepiga ljud :p Men de gick bra i alla fall, har besiktning på Torsdag så får se vad de säger att det är för fel .. För tyvärr hade jag inte räknat med att den ska gå igenom i alla fall, men pappa har fixat en som ska hjälpa mig med det som kan tänkas behövas sen !

Strax måste jag ta och hoppa in i duschen ..
Solade strax innan jag åkte så behöver verkligen det :p Idag var det riktigt skönt att sola, vart knappt varmt heller och det ser ut som jag fått lite färg i alla fall :)

Idag blire en slö dag, det blir min och Annas lilla tradition framför tvn :p
Käka nå gott ska vi göra först, inte riktigt bestämt om vi ska beställa nåt eller om vi ska laga ihop nåt .. Blir det så att vi lagar nåt själva blir det förmodligen potatisgratäng och nåt kött, det gamla vanliga :p Annars ska vi prova att beställa hem pizza över nätet, det måste man ju bara prova !

Nu väntar duschen ..

image82

Röda solisar


Nu fanns de en bild på de röda solglasögonen jag skulle vilja ha från Bianco ..
Visst är de läckra ? :p Såg skarpare ut i färgen än vad jag kan komma ihåg men vet att jag tyckte de va riktigt snygga på ! Kostar i alla fall 200 kronor ..

image82

Sött i guld

image88


Hittade en söt liten sko i guld på Scorett, denna är en vagabond och går på 399 kronor.
Om jag kunde skulle jag så gärna använda mina guld skor från förra sommaren, helt klart ett av de bästa par skor jag köpt ! Men det syns så att säga på dem att jag gillade dem .. Kanske har jag tur och dinsko tar in ett par liknande igen, annars skulle jag kunna tänka mig att traska runt i dessa också till sommaren :p Tycker om när det är lite klack, även om den inte direkt är hög .. (som jag nämnt innan ser jag på nå vis knepig ut i helt platta skor :p)
image82

Walk in closet

Har tidigare lagt upp bilder på fina garderober och jag skulle ju så gärna vilja ha en walk in closet :) Men det lär dröja men man kan ju i alla fall drömma sig bort genom att kika bilder. Hittade två till fina nu :p





Visst vore det för härligt med en sådan ?!! med en sådan ordning .. Nån gång i framtiden ska jag i alla fixa en riktigt fin själv och lägga ut en bild på den i stället för på någon annans :p

image82

En gång i tiden ..

Var jag blondin (eller ja ganska många gånger .. )

image87

Och då var jag och Linn i Strömstad (eller var detta när vi var över i Norge ?!) och provade hattar .. Frågan är om jag ska gå tillbaka till det ?!! Den blonda färgen alltså inte till strömstad för hattprovning :p

image82


Inredningstankar

Nu på tal med allt tapetserande och målande, blir man riktigt sugen på att göra nånting själv i lägenheten :) Skulle vilja fixa en fondvägg, antingen måla helt och hållet eller kanske fixa med lite wallies eller shabloner, hittat så många fina :) Kanske nån gång i framtiden i alla fall ..

Florals - VK4656077

Snygg Schablon från Schablononline för 299 :-

Atelier lZc väggdekor Colombes  i gruppen Väggdekoration hos House of Hedda (D4RSTICKCOLOM)
Söt väggdekor från House of hedda för 635 :-

image86

Cool wallie från Ferm living som även finns i guld :) Dessa hade många andra fina också ..

Urläcker dekor från Inreda.com och blir din för 999 kronor.

Just inreda.com har massvis av fina väggdekorationer och har öven den ovan som är från Ferm living ..Så kika in där ni som vill se mer :p Kan ju inte lägga upp allt jag tycker är fint här då blir det ett ruskigt långt inlägg .. Finns ju oändligt med saker man kan göra med en trist vägg :p Man blir riktigt sugen på att göra något fint ! Har även suttit och kikat på massa fina väggmålningar för att få lite inspiration så nån gång förhoppningsvis inom en snar framtid ska jag ta en trist vägg i lägenheten och förvandla den till något vackert :p

image82

Ingen ny färg

Inte blivit någon tapetsering av ännu ..
Mamma vart upptagen av så mycket annat och för att vara ärlig så är vi lite osäkra om vi kommer att klara av detta :p Men men vi får se om vi sätter igång idag eller inte, vart tal om de ska köpa nya garderober och så först och i så fall måste de som finns rivas ut och då ska det ju tapetseras även bakom dem så kanske onödigt att börja nu ..

Sen börja mamma tjata på mig om att hon tycker att jag ska måla om "mitt rum" här uppe (gammalt slitet rum med typ inga möbler och en stor luftmadrass som jag sover på :p Vill tillägga för er som inte vet. jag bor inte hemma :p !!) Men det tänker jag inte starta med idag ! Måste plocka i ordning där inne och slänga bort massa saker, så kanske kanske jag får ett någolunda mysigt rum då jag framåt sommaren ska tillbringa ganska stor del hemma i Smedjebacken ...

Tänkte jag skulle pluggat lite idag .. Men jag glömde mina saker hemma vid Kristoffer och jag har inte särskilt mycket bensin i bilen och den lät mysko när jag åkte sist ?!! så tänkte låta pappa kika upp det, så får ta mina anteckningar och grejer när Krille kommer senare framåt kvällen .. Typiskt också nu när jag fick mycket tid över och faktiskt skulle kunna lägga mig och läsa ...

Imorrn åker jag tillbaka till storstan .. Japp och jag hoppas på att det inte tänker komma någon snö tills dess !! Hörde på radion att det kanske skulle snöa i natt, det är väl bra onödigt tycker jag, håller tummarna för att det inte blir så i alla fall .. Anna är hemma i Linköping över påsk och där var det massa snö, usch så ledsen jag skulle bli om det varit samma här :( Men vi har klarat oss ganska bra ändå i lilla Smedjebacken, men kallt som fan har det vart .. Och tro det eller ej, idag hittade mamma min andra vinterjacka som jag letat efter ända sedan typ oktober ! Ville ha den för att den är varmare än den jag har, men nej nu när typ vintern är över (förhoppningsvis) då dyker den upp ! Nu hoppas jag ju bara på att få börja använda vårjackan ..

image82

Färgade jeans

Klicka här för en större bild på Mindi Pink Jeans

Skulle vilja ha ett par färgade jeans till vår/sommaren .. Men inte alltför färgade, kanske ett par ljus rosa ?!! Dessa var väl söta ?! Kommer från Koola Anna och finns hos Nelly och kostar just nu 699 kronor

image82

En söndag kväll

Seg söndag idag  .. Tycker denna dag har gått riktigt segt och även om ja inte direkt klev upp tidigt känns det som har hunnit med en hel del, och klockan är liksom inte ens åtta .. Skjutsade iväg Ove, janné och roffe till Lingårn vid två idag :p Och redan då var roffe i fin form, då kan ni ju hur han såg ut när pappa hämta dem vid fem :p Fattar inte att de pallar ibland asså, hehe .. Sen åkte jag upp och hämta mamma från jobbet sen har vi vart upp till stan och coop .. Råkade nämna att jag kunde tänka mig att hjälpa henne att tapetsera imorrn eftersom jag egentligen inte har särskilt mycket att göra för att Krille ska jobba .. Så då vart det fart så nu har hon köpt tapeter och grejer till sovrummet, som hon velat tapetsera om i fem år ! Så det ska vi försöka oss på imorrn så vi får väl se hur det går, jag har då aldrig tapetserat förr, men hur svårt kan det vara ?!! :p haha !! Det blir nog förhoppningsvis bra till slut.

Nu sitter jag hemma vid Kristoffer, han skjutsar Tiger till konsum men borde väl dyka upp snart igen tror jag .. Vi ska väl inte göra allt för mycket, kika lite tv och bara mysa lite  .. Men bara skit på tv ikväll, ingen rolig film som man inte sett förr ..

Snart ska jag i alla fall hugga in på lite kebabrulle som pappa tog med sig hem åt mig idag :p Han handlade massa mat till de anställda på jobbet så då köpte han med en till mig också, det var väl snällt av honom ..

image82

INGEN RUBRIK

Då var det söndag igen då .. En vecka går då väldigt snabbt måste jag säga ! Idag kommer det förmodligen inte hända allt för mycket heller. Tänkte jag skulle försöka lägga mig och plugga lite nu innan jag ska börja med maten, så vi får väl se hur det blir. Jobbigt att det är röd dag osv idag och imorrn, hade vart trevligt att ta en tur till kupolen, var oerhört längesedan jag var där nu .. Men får ta en vända på stan sen kanske på onsdag eller nåt ..

Förhoppningsvis kommer mina linser nu i veckan .. *Håller tummarna"! Ska bli så oerhört skönt med linser igen .. idag skiner solen :) Men jag vet inte om man kan påstå att det är direkt varmt och skönt ! Typ fem minus eller nåt sånt tror jag :( Hoppas verkligen våren sätter igång snart så jag kan börja använda min vårjacka, spännet på min vinterjacka gick nämnligen sönder igår så det är inte så snyggt precis !!

Nu är det bara två dagar till pengar på kontot :p
Dags att börja plugga lite nu då :( men men ...

image82

Godmorgon :p

Glad påsk allesammans :)
Gårdagen var trevligt,tyvärr var det konstigt nog inte alls mycket folk nere på hotellet, men vi hade trevligt ändå :p Tro det eller ej, men jag och Kristoffer har precis vaknat, hehe aldrig sovit så här länge någonsin ... Men kom inte i säng förens närmare fem i morse så tyckte vi kunde sova lite längre :p

Idag händer det nog inte alltför mycket ..
Mamma håller på med lite god mat nu, potatisgratäng med lövbit och rostbiff .. Mums mums ! Sen blire nog en lugn kväll ikväll .. Får se om shell har öppet sen kanske man kan hyra en film eller så, vet en som jag är rätt sugen att se .. Men vi får väl som sagt se hur det blir ..

image82

Lååångfredag

Påsk ? Inget direkt påskväder, det snöar liksom !! :( blää vad jag hatar snö. Och det är helt onödigt att det kommer när det ändå inte ska stanna, försvinner ju direkt . Mamma berätta idag om påsken för två år sedan, då kom våra grannar förbi här och alla satt i solen i bar överkropp, lite skillnad mot för idag. Jag antar att det inte är många som kommer sitta i bar överkropp i det här vädret ? :p og för att påsken är lite tidig i år och så, men borde det inte vara mer vårtecken just nu ? eller är det jag som har fel tidsuppfattning, hehe.

Måste strax äta nånting .. Sen ska jag åka iväg till mormor, ska hjälpa henne att tvätta hennes fönster i kylan :p Senare idag blire utgång :) Hotellet ligger nog på listan, trevligt trevligt ..

Usch nu kommer det bara mer och större snöflingor som yr runt :( inge roligt alls. Jag vill ha sol en dag som denna .. men men, hört från meterologer att det är april vädret sen som bestämmer hur varmt och skönt det kommer bli till sommaren. Är det kallt i april kommer det bli en fin sommar. Så kanske ska man hoppas att kylan håller i sig ett tag till och man får en vacker sommar istället !!?

image82

Solning

Strax dags att hoppa in en sväng solariet, så skönt att få lite färg :p Sen ska vi se om mamma kanske kan noppra mina ögonbryn en liten sväng .. Senare sen ska jag iväg med mamma och handla lite mat till påsk .. Sen ska jag faktiskt försöka få lite pluggande gjort innan kristoffer kikar förbi senare framåt kvällen .. Det var min dag det :) Mycket mer än så kommer jag förmodligen inte hinna med.

Idag var det riktigt skoj, för solen sken faktiskt ett bra tag, tror till och med att den fortfarande lyser :) Så himla skönt med lite sol, man blir så mycket gladare och det är så skönt att vara ute .. Nog för att det inte har varit allt för varmt i alla fall men betydligt mycket varmare än igår i alla fall ..  Nu ska jag väl sätta igång med mitt då :p
image82

Hos Kristoffer

Då var man hemma hos Kristoffer då, myspys !
Umgås lite med Linnsan under eftermiddagen, hon hade klippt av sig håret, jättefint var det :) Sen har hon sytt in min vårjacka så nu kan jag använda den :p Skönt att jag har en, men med tanke på vädret idag kommer det nog dröja ett tag till innan jag kommer kunna använda den, men men.

Ikväll händer det inte så mkt .. Vi ska kika lite TV och bara mysa lite :)
Sen imorrn ska jag hälsa på morfar en sväng och sen ner på smedjan och sola lite .. Ska nog också försöka plugga lite imorrn, får se hur det går. Sen får vi se vad som händer förmodligen umgås med Kristoffer i alla fall ..

Anna om du läser detta :p
Tack så mkt för skivan .. Det gick bra med bränningen och så himla skönt att ha nå nytt att lyssna på, på vägen hem ..

image82

Hem till byn

Då var man hemma i byn igen då .. Resan gick bra osv osv ! Höll på att krama ihjäl mina kissekatter när jag kom hem, ooh så jag har saknat dem. Nu sitter jag nere på Smedjan och väntar på Linn, hon är och klipper sig så hoppas hon blir nöjd :) Hoppas också att hon kommer snart, för jag börjar bli riktigt hungrig nu :p Ska ner och käka på brandt´s, mums mums ! Deet var oerhört längesedan .. Sen får vi ser vad vi tar och hittar på ? Ska in till frissan i alla fall och höra vad hon tar för att färga mitt hår, sen kommer vi säkert vandra upp till café och hälsa på Sandra eller så ..

Och ikväll får jag träffa min älskling :) Kommer nog bli en bra dag idag ..

image82
 

packning

Jag är inte förtjust i att packa !! Men nu är väl en hel del på plats i väskan i alla fall, nu ska jag bara välja vad jag ska ha på mig när jag ska ut på fredag och sen packa ner typ smycken, skor och så vidare. Annars har jag nog kläder så det räcker ?!! Har en tendens att alltid packa med för mycket, så tänkte jag skulle försöka att inte göra det denna gång ! men förmodligen kommer jag inte använda allt jag packat ner .. Men nu när jag har bil så behöver jag i alla fall inte släpa med mig sakerna så långt ..

Usch fick höra nyss att det var lite snö hemma, inte mkt men ändå snö och kallt :( Hoppas det smälter bort imorrn och att det inte blir värsta halt när jag ska köra hem !!

Nu ska jag fortsätta med packningen .. Får se vad det blir för kläder till fredagen då .. Hmm ?!!

image82

en liten svart

oh vilken söt liten klänning jag hitta på Forever21 



Men skulle dock vilja ha den i lite färg till sommaren, för min garderob behöver verkligen färg !! Men alla flickor behöver väl också en liten svart sak ? :) Och priset, cirka 130 kronor ! ooh jag vill verkligen beställa från Forever21 .. Fan för frakt ! :p

image82

Fin låt

En vacker låt som blivit en aning poppigare med hjälp av Timbaland (så grymt bra)




Vad tycker ni ? Själv tycker jag nog faktiskt att orginalet är bättre, men denna version är inte alls dålig heller :p

image82

vi syns

   

Då var det alldeles strax dags att dra iväg .. Först in på IKEA och köpa en grej till mamma sen in på ICA maxi efter det och köpa lite gotte till kvällen och även nån smörgås till senare ..

När handlandet är över åker vi direkt till Friskis .. Kommer förmodligen vara lite seg på passet idag känner jag. Men lite träning är som sagt bättre än ingen träning alls så det blir nog bra. Kan man känna att man har gjort nånting sen också så känner man sig inte lika kass när man spenderar kvällen framför TVn sen. Vi hörs lite senare, ska klä mig klart nu ....

image82

Du och Jag

image84

Inte den bästa kvalitén precis, rätt gammal bild och om jag inte minns fel togs den med min gamla mobil också, med inte direkt en sån bra kvalité. Men jag har ingen annan bild på mig och Kristoffer i datorn. Får se till att ta nån till helgen :p Saknar honom just nu, men snart får jag åka hem, så imorrn kväll får jag träffa han igen :) Älskar dig gubben. Puss Puss

image82

Visa sympati



Genom att adoptera denna droppe och placera den på din blogg/hemsida,så visar Du sympati för alla utnyttjade barn som finns på våran jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.

Så lägg in den på era sidor nu !!

image82

Förändring av hårfärg

Vill färga håret i en ljusare nyans. Väldigt ljusbrunt med blonda slingor tror jag att det blir. Ska höra med Lena vad hon tar för det nu när jag ska hem, vet bara inte när jag ska ha råd att göra det !!? men nån gång snart hoppas jag.

image83

Mischa hade riktigt fin nyan på håret här, får se om jag ska ha så pass ljust eller lite mörkare toner ?!!

image82

onlinepizza

Vilken bra idé tycker jag :) Det ska jag och Anna prova på i nästa vecka .. Man skickar in beställning av pizza via internet och sen körs den hem, hur smart är inte det ? Man kan också där fylla i och göra sin egen pizza och hemkörningen i alla fall till oss om man beställer minst två - är gratis :p hehe, så kika upp om man kan göra detta i er stad :p

image82

tiden går

Disken väntar, mikroekonomin väntar och resten av allt trist jag ska göra väntar på mig. Och vad gör jag ? Jag bara sitter här, jag orkar verkligen inte börja. Men snart har jag inget val, måste vara klar till tre för då ska vi åka ut en snabbis till IKEA och ICA maxi, skulle egentligen ta det efter träningen men får bli innan i stället, så nu har jag ännu mindre tid på mig .. Dags att börja ? japp

image82


Guten morgen

Sovit väldigt skönt i natt måste jag säga ..  Bara jobbigt att kliva upp då :p Men upp kom jag till slut (vill bara tillägga att jag faktiskt varit vaken i lite över en timme och kikat lite TV :p) Idag har jag en hel del att göra .. Måste börja riktigt ordentligt och plugga mikron (igen !!) sen har jag en hel del disk och en massa annat som måste plockas undan.

Runt fyra tiden blir det träning igen .. Kommer väl känna mig helt mörbultad, har en hel del träningsvärk !! Men men det ska nog gå bra. Hört att man botar träningsvärk med träning ?!! Sen senare framåt kvällen ska såklart jag och Anna ha vår lilla tisdags tv-kväll, vilket idag består av.

Christine
Vänner
Gossip Girl
The starter wife

Sen ska jag tyvärr börja packa idag också .. Det är inge kul att packa !! Man vet aldrig vad man ska ha med sig och alltid blir det för mycket för att man vill ha alternativ. Och nu ska jag vara hemma lite längre än en helg också .. 6 dagar för att vara exakt !! Så blir kanske två väskor (min lilla resväska rymmer bara kläder för en helg och min stora resväska är dryg då ena hjulet är trasigt) för er som är intresserade, inte särskilt många antar jag .. Så himla skönt att man har bil i alla fall och inte behöver släpa med sig allt ner till stationen utan bara upp till parkeringen .. Nu ska jag ta itu med lite allt möjligt ..

image82


träning

Dags att dra iväg och träna lite igen då :) Idag blir det ett styrka/bas pass som defintivt kommer att kännas. Har en hel del träningsvärk från gårdagen, så vissa övningar kommer att bli riktigt jobbiga, men det ska nog gå bra. Man gör väl det man kan :p Huvudsaken att man får röra lite på sig ..

back home

Då var man hemma igen efter föreläsningen då. Gud jag höll verkligen på att somna, så tråkigt att lyssna på !! Ska väl snart ta och laga mat, men kan inte göra det ja tänkte, för då måste jag iväg och handla. Inte alltför sugen, de va inte alls varmt ute så att säga. Kallt och ruskigt med snöblandat regn .. Så får ta och hitta på nåt annat att äta istället .. Dags att laga mat nu i alla fall så att jag inte äter för sent och får håll på träningen sen.

Föreläsning

Snart dags att vandra iväg då .. Nyss gjort mig i ordning vilket gick väldigt segt, och just nu hatar jag mitt hår. Det är så tråkigt och jämt ska det vara så himla elektriskt att man måste ösa i hårproodukter så blir det bara stelt och konsigt. Hmm vilka problem jag har :p

Får se hur länge föreläsningen varar idag då ? Man kan aldrig vara riktigt säkert, men förmodligen inte längre än tre i alla fall. Fattar inte varför han inte uttnyttjar hela tiden på föreläsningarna så man får ha färre istället ..

Vart är våren ?

Vart är vårsolen, och borde det inte dyka upp en och en annan tussilago vid det här laget ? De är ju ändå snart april. Nu har det varit regn och rusk hur länge som helst, vissa morgonar blir man så glad när man kollar ut och solen lyser, men några timmar senare är de helt grått och regn ! åhh blää vad trött jag är på det nu .. Kollade man ut rikitgt noga idag kom det till och med några snöflingor !!!? Även om det var väldigt lite. Inge mera snö nu, snälla ! Då blir jag fan deprimerad. Jag behöver sol och värme ...

Nog talat om vädret, idag är det måndag och en ny vecka har tagit vid. Snart ska jag göra mig i ordning och äta för att sen vandra iväg på en föreläsning som just nu känns helt onödig för mig att gå på. Har ju som sagt inte den här tentan förens om en månad och hans föreläsningar känns ju så onödiga i vilket fall som helst. Men ska väl försöka släpa mig dit idag i alla fall för han skulle gå igenom vad som är viktigt och kommer komma med och sen måste jag betala för den där festen också. Men föreläsningen imorrn vet jag inte riktigt hur jag gör med ?!! Kanske ligger hemma och börjar plugga på mikron istället (mikroekonomisk teori och politik, inte mikrovågsugn :p man vet ju aldrig, kan ju misstolkas :p) Ska väl stoppa i mig nåt matigt nu och bestämma dagens kläder. Hej så länge ...

God natten

Nu ska jag nog ta och vandra iväg till sängen. Inte sova riktigt än kanske, kika lite tv eller läsa nånting. Men stänga ner datorn ska jag i alla fall göra. Och det är nu ! Hej då :p

filmtajm

Snart kommer Anna och då blir de skräckis !! Jag har nyss dragit i mig en varma koppen med svamp, mums :9 Var jättelänge sen ja drack en sån sist, hade glömt jag hade det .. I början när ja flytta hit drack jag hur mkt som helst av det, det är faktiskt riktigt mums !!




Satt och kolla runt lite på nätet, vill så gärna beställa från forever21, varför ska frakten vara så dyr?

Nu börjar filmen snart ...

planer

Kikar One three Hill nu, där har det verkligen hänt grejer .... Pratade med Mamma för en stund sedan, började prata om hon och jag skulle ta och åka på en SPA resa nån gång snart. Kryssning till nådendal i Finland kanske det blir inom snar framtid. Åka bort och äta gott, relaxa, ta behandlingar och gå på några träningspass, nice :) Och mamma betalar, hehe :p

Nu ska jag kika färdigt på TV. Sen ska jag hoppa in en snabbis i duschen och plocka undan lite här innan Anna kikar förbi sen ..

Massa frågor - Lär känna mig !

Namn - Johanna Malmberg
Födelsedag - 21 Oktober
Hemstad - Smedjebacken (Men just nu bosatt i Västerås för studier)
Ögonfärg - Gråblå
Hårfärg - Brunt
Längd - 172
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Värsta ovanor - Att jag är en latmask
Stjärntecken - Vågen
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - Nope
Skor idag - Svarta stövletter
Svagheter - Gottegris
Rädslor - Att bli helt ensam 
Mål för året - Ha roligt och träna upp kroppen lite :p
Mest använda fras på msn - hehe
Det första du tänker på när du vaknar - Måste jag kliva upp snart?
Bästa kännetecken - Ingen aning
Mest saknade minnet - När man var yngre och allt var så mycket enklare

Favorit;
Färg - hmm svårt.
Mat - Potatisgratäng :p 
Sport - Gymmet
Djur - Katt
Glass - Isglass
Affär - ojoj, många, Gina tricot kanske
Sallad - Kebab
Skådespelare - ?
Låt - En massa
Nummer - 3
Årstid - Vår & sommar
Parfym - Naomi cambell 
Kroppsdel på motsatta könet - Ögonen

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Vet inte än
Hur vill du dö - Somna in
Vem av dina vänner är mest lik dig - Svårt att säga
Vem är mest högljudd - Till vardags, ingen särskilt, På fyllan - alla :p
Vem får dig mest att skratta - Alla på olika sätt
Vem har du känt längst - Sandra och Linn
Vem är blygast - ingen aning
När grät du mest - Ingen aning
Bästa känslan - Att vara kär
Värsta känslan - Att vara nervös/orolig
Vart vill du bo i framtiden - inget bestämt
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - ?
Hur länge tror du att du kommer leva - Till jag är minst 100 :p

Har du någonsin;
Varit kär - Jajamensan
Moonat nån - nope :p
Blivit dissad - njae
Rymt hemifrån - Typ 200 meter hemifrån :p 
Föreställt dig ditt ragg naken - haha jovars :p
Skolkat - Jo
Tänkt på självmord - nej
Sovit utomhus - Japp
Gråtit i skolan - Jo
Velat bli modell - Nje tror jag inte
Varit otrogen - Tyvärr
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - hahha jag skrattar åt allting jag gör.
Sett en död människa - jopp
Druckit alkohol - Jo alldeles för mkt :p
Använt droger - Nej
Ätit sushi - Blä nej
Varit på scen - japp
Snattat - Godis när man var liten
Retats - Ohja
Blivit nerslagen - nej

motivationen stiger

Ett träningspass bara flyger iväg. Tiden går förvånansvärt snabbt när man är på gymmet :p Idag vart det mest träning av armar men en del ben också och imorgon kommer jag ha träningsvärk :) Då känns det verkligen att man gjort något, toppen !! Nu ska jag äta lite yoghurt och slöa lite innan jag intar duschen ..

Rolig Fräckis

Hittade denna på en blogg och tyckte den va lite skoj :p

Vanligtvis får hundar namn som Roy eller liknande, men jag kallar min för "sex".
Han är en trevlig hund, men han har orsakat mig en hel del problem:

När jag gick in för att förnya hans hundlicens, sa jag till mannen som arbetade där att jag ville ha en licens för sex. Han sa att han också ville ha en. Jag sa att det här är en hund. Han sa att han inte brydde sig om hur hon såg ut. Jag sa till honom att han inte förstod, att jag hade haft sex sedan jag var nio år gammal. Han sa bara att jag måste ha varit tidigt utvecklad.

När jag gifte mig och skulle på smekmånad tog jag med mig hunden. Jag sa till portieren att jag ville ha ett rum för mig och min fru, och ett speciellt rum för sex. Han sa att jag inte behövde något extra rum. Så länge jag bara betalade brydde de sig inte om vad jag gjorde. Jag sa att han inte förstod, sex håller mig vaken hela natten. Portieren svarade bara att han hade samma problem själv.

När jag skulle låta Sex delta i en tävling sprang han bort. En medtävlande frågade mig varför jag var så deppig. Jag svarade att jag ville att sex skulle vara med i tävlingen. Han stirrade på mig, och jag fortsatte. Du förstår inte, jag ville ha sex på TV! Han svarade att det var inget större problem, eftersom hela arenan filmades under tävlingen.

När jag skulle skilja mig skulle vi i domstolen avgöra vad som skulle hända med sex. Jag ville naturligtvis ha honom, så jag sa att jag hade haft sex innan jag gifte mig. Domaren sa att man inte biktade sig i domstolen. Vad är ditt problem egentligen? Då sa jag att efter jag hade gift mig lämnade sex mig. Han sa att det var likadant för honom. Under dagen sprang sex bort igen. Jag letade ända in på småtimmarna, och mötte en polis som frågade vad jag gjorde ute så sent på natten. Jag sa att jag letade efter sex.
Det blir förhör imorgon.

Sega söndag

Seg söndag idag :) Det var så skönt att sova ut idag, det får man faktiskt göra på Söndagar !! Skulle egentligen tränat idag vid ett tiden men sköt fram det till halv tre i stället eftersom man sov lite längre och man måste ju hinna äta lunch och så innan :p Lagt upp schema över träningen  denna vecka också som ska hållas !

Måndag - Styrka/bas pass
Tisdag - Baspass
Onsdag - Simma

Sen lite långpromenader och hemma träning när jag är hemma i Smedjebacken igen :p Nu känns det verkligen som att jag har kommit igång med träningen, känns jättebra :)

Annars idag kommer det nog förmodligen inte hända så mycket mer. Kika skräckis med Anna ikväll, Hide and Seek visas på trean, Har för mig den var bra ? Skulle väl kunna ta och plugga lite också. Men jag har ett litet dilemma över vad jag egentligen ska plugga ?!!! Eftersom det vart krångel med tentan som jag egentligen skulle skriva den 26:e så kommer jag inte få skriva den förens om minst en månad. Men har en omtenta i ett annat ämne den 4 april, så funderar på om jag ska fokusera på den nu istället och verkligen klara den .. Men anledningen till att jag tvekar är att jag inte läst så mycket i ämnet vi har nu och vi har fortfarande två föreläsningar kvar på den. Så kanske ska man läsa det tills man gått på de föreläsningarna. Hmm ja vi får se hur jag gör. Känns inte så motiverande att läsa det nu när det är så lång tid kvar tills jag ska skriva det.

Lördagskväll

Idag har jag faktiskt varit mycket effektiv. Vart har bakfyllan hållt hus ? Första gången på mycket, mycket länge som jag har mått så här pass bra dagen efter :) Det tackar jag för. Det behövdes också väldigt mycket idag eftersom jag hade så mycket städning att ta itu med. Men nu är allt klart, så skönt. Dammat, dammsugit, skurat toaletten, diskat, bädda sängen och allmänt plockat undan. Så nu ser väl stället helt okej ut. Kan ju inte se ut som värsta råttboet när man får över folk :p Mm vi ska kika film och melodifestivalen här ikväll. Trevligt, blir jag, Anna, Wivecka och kanske Isabelle och en av hennes kompisar från Sthlm. Första gången jag ska kika på melodifestivalen i år. Kollade lite grann typ om de varit paus i ett annat program eller så, men jag tycker inte direkt att just de bidrag jag sett då varit särskilt bra. Men tänkte väl att jag skulle kolla finalen i alla fall och se vad Sverige skickar iväg för ena egentligen :p

Nu ska jag vandra ner till porten och möta Anna, ska iväg och fixa lite gotte till kvällen, lite godis och coca cola skulle jag chansa på.

VIMMEL





Fastnade på lite vimmelbilder också ..  :p

Some pics.

     

     

     

     

Några av de bilder jag tog i alla fall, fler kommer väl sen när Isabelle skickat sina :p

Tack för en trevlig kväll

Jättetrevlig kväll var det igår :) Först var vi i en lokal vid Marcus (som var mkt mindre än vad man hade förväntat sig :p) Sen gick en hel del av oss till Konrad, dansade och tjoade :p Bilder kommer väl upp senare ..

ooh irriterande, tänkte inte på att det var påsk, så nu är det försent att anmäla sig till tenta, så självklart måste jag vänta och göra den på omtentan istället, kul ?!!!! Nej inte direkt .. fan också. KLANT !

Förberedelser ..

Strax dags att brumma iväg i bilen igen då :) !
Ska ut till Erikslund, till bolaget och ICA maxi. Kvällens dricka ? Får nog främst bestå av öl denna kväll. Kanske lite Asti eftersom Anna fyller år och då måste vi ju ha lite bubbel :p

I matväg blir det Potatisgratäng med kött och vitlöksbaugetter, mums mums !  Tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll :) Men nu ska jag gå och borsta gaddarna och sen bege mig ..

Grattis Anna

Grattis på Födelsedagen ! De ska firas ikväll :)

image65

Hallelååja

Godmorgon allesammans
Jag har sovit så skönt, ville verkligen inte vakna upp !! Men ibland har man tyvärr inget val. Dagens planer i stort ser ut något i denna stilen:

09:00 Läsa lite och sen göra mig i ordning
11:00 Bolaget med Anna för att inhandla kvällens drycker
13.15 Föreläsning som förmodligen håller på til runt tre tiden
15.30 Dammsuga :p
16:00 Och framåt .. Duscha och göra mig i ordning ..
18:00 Ungefär kanske, middag med Anna och Wivecka ..
19.30 Iväg på party :)
02.30 Hemma ? :p

Dags att börja läsa

dags att knyta sig

Konstigt uttryck egentligen?
Men ska försöka sova nu snart, stänger av datorn nu i alla fall så få vi se när jag somnar. Förhoppningsvis snart för ska upp i tid imorrn, tyvärr det måste jag !!

Godnatt

Debatt - ?

Okej jag kan inte låta bli. Förmodigen kommer det under kvällen dyka upp massor av inlägg om detta ämne, särskilt på alla modebloggar runt omkring i Sverige. Kikade nyss på debatten på SVT med blondinbella och Ebba von Sydow, debattinlägget handlade såklart om shopping. Men asså snacka om att de fick kritik !! Andra som deltog fick det att låta som att det vore riktigt hemskt att kvinnor, särskilt då unga kvinnor shoppar så mycket som det gör. Att det var hemskt att man kunde gå och sukta efter en väska och istället inte tänka på viktigare saker. Men seriöst ? Självklart behöver vissa människor tänka på annat, men mode och shopping är en hobby ! Om man tycker om att shoppa får man väl göra det, de allra flesta känner väl till sina begränsningar ? De påstods också ett flertal gånger att bloggar som blondinbellas gör att ungdomar mår dåligt för att de inte kan shoppa som henne och det kan då hända att de tar lån för att shoppa. Visst finns det väl kanske folk som känner så, men hennes intresse är mode, och mode innebär shopping. Jag själv känner att det är riktigt ku att shoppa, det är kul med nya saker och det är en härlig känsla att få köpa nånting som man verkligen tycker om. Vad är det egentigen för fel på det ? Bella känner samma sak och hon tjänar hur mycket pengar som helst på det. Bra jobbat tjejen ! Jag ser i alla fall inget fel i det, och de allra flesta som stör sig på henne är ju avundsjuka, jag är en av dem helt klart. Tjejen är 17 år gammal och tjänar miljoner. Men det som får mig att inte se ner på henne är att hon verkar så målmedveten, och det har hon kommit långt på.

Nog talat om blondinbella. Jag älskar att shoppa, men visst vet jag att det finns viktigare saker. Jag tycker att det finns fel ideal i samhället att leva upp till helt klart. Men jag menar vad är det för fel att klä sig i kläder man trivs i och känner sig självsäker i ? Sen tänkte jag bara nämna en liten sak till som togs upp i debatten och det är att det talas väldigt mycket om kvinnors shopping. Kan de verkligen behöva en ny handväska, nya byxor osv. Men män då ? Måste man ha alla nya dyra teknikprylar, flera bilar osv ? Jag tycker ju inte att det är nåt fel i det (om det inte går till överdrift, och detsamma gäller kvinnor - om man inte tar massa lån osv för att ha råd!) men bara nåt att tänka på. äsch nu ska jag ge mig, vart ett långt inägg om inte mycket alls ..

Vilket predikande det vart, bara massa svammel, men vart nästan irriterad på en kille där som var med i debatten att jag bara var tvungen att skriva av mig lite.

Ingen rubrik

Gud man får nästan ont i magen när man kikar på Criminal minds. I alla fall i dagens avsnitt, handlade om en kannibal !! usch usch säger jag bara ! Men rikitgt spännande i alla fall.

Älskling, du kan inte sova bort dagarna. Jag började fundera på varför inte Kristoffer hade hört av sig, inte svarade på mitt sms eller kom in på msn som han brukar. Han låg och sov ! Hade tydligen gjort det nån timme, kul att han inte kommer kunna somna i tid ikväll/natt ...

Nu ska jag ta itu med papprena igen innan jag gör mig i ordning och somnar framför TVn. Ska nog lägga en ansiktsmask också, kanske man vaknar med perfekt och felfri hy till imorrn, eller inte ! Men kan behövas ge huden en liten kick, känns grymt torr så ..

Kanske hörs sen, vem vet !!? Puss

Om man skulle ta och vara lite seriös

Har funderingar på om jag ska lägga mig och läsa lite nu !!?
Hur ska denna tenta gå, det undrar jag verkligen ,, Men nu ska jag i alla fall lägga mig och läsa lite, åtminstonde i 35 minuter till att börja med. Sen tänker jag kika Criminal minds. Så intressant program, hur kan man vara så smart som Reid ? Om jag ens vore hälften så smart skulle jag inte behöva oroa mig ett dugg över denna tenta ! Jag menar, killen läser ur en tjock bok på 20 minuter !  Nog för att han inte är verklig så att säga (klart  som fan han är verklig, han är ju inte tecknad. Men han är kanske inte så till vardags?!) men finns ju människor som är som han, tänk vad skönt det skulle vara !

Okej nu har jag bara 32 minuter på mig, kom igen nu Johanna :p Sen får jag väl ta och läsa lite efter programmet också då, så jag får nånting gjort ..

röda solisar

Det ska jag skaffa mig här framöver nån gång. Hittade ett par riktigt snygga på bianco idag, men ska kika budgetalternativ också, dvs H&M :p Kommer bli något i stil med dessa i alla fall :

Oversized Vintage Style Sunglasses

Dessa kommer från asos. Vad tycks ?

vill ha vovve

Jag vill ha en liten vovve som kan hålla mig sällskap här i min lilla lya. Skulle vilja ha en katt också, men vägrar att ha en innekatt när man bor på 29 kvadratmeter. Katter ska inte behöva vara instängda på det viset :(

Denna hundrasen var väl för bedårande ?

 



doftar ljuvligt ..

Lagar lite köttfärsås med spaghetti :) Doftar riktigt gott här nu, massor av vitlök :p håller man förkylningen borta !!

Tatueringar ?

Vad tycker jag om tatueringar egentligen ?
Jag tycker de är riktigt fina (eller ja det beror ju helt på vad man gör såklart). Visst skulle  jag själv kunna tänka mig att ha en tatuering, men problemet med mig att jag alltid har så svårt att bestämma mig, när det gälller det mesta faktiskt :p Så förmodligen skulle jag ångra mig .. För några år sen kände jag mig riktigt sugen på att skaffa en faktiskt, men jag är så glad att jag inte gjorde det. Jag var kanske 15 år gammal och ville ha en tribal i svanken, nej tack inte nu. Inte för att det inte är fint. Men det är väldigt vanligt och jag tror inte det skulle passa mig, och skulle förmodligen ångra mig om jag inte gjorde något personligt. Nu när jag fått några års betänketid på vad man skulle kunna göra då, nej jag vågar helt enkelt inte. Det är där skon klämmer, jag är en riktig fegis när det gäller saker och ting som kan göra ont ! Även om alla som tatuerat sig säger att det inte gjorde så ont som de trodde att det skulle göra, så är det ändå en liten röst inne i mitt huvud som säger att - det kommer göra riktigt ont på just dig !! Förhoppningsvis har den lilla rösten fel och kanske kommer jag någon gång i framtiden våga mig till en tatuerare. Sen kommer ju frågan vad man skulle tatuera in då ? hmm, om jag nu nån gång ska göra det, så ska jag tänka på det riktigt länge .. Det är ju egentligen aldrig försent. Min mormor skaffade faktiskt sin första för bara några år sedan :)

Så varför snackar jag då om tatueringar ?
Jo min bror var nämnligen iväg och gjorde en till idag (han har redan en sen tidigare, som han skaffa för bara nån månad sen) som vart riktigt snygg. Och om han klarar det borde väl jag ? Inte så att han är en fegis eller så :p eller vad vet jag.  Tyckte i alla fall den vart riktigt fin, ni kan se den här  Det är då som sagt hans andra gång och han ska gå en till i juni tror jag det var, hoppas bara att han inte blir alltför beroende, efter det får det vara nog tycker jag :p

Vi får väl se då om jag nån gång i framtiden lägger ut en bild här när jag varit och gaddat mig, vad tror ni ? Jag är tveksam ;)


björn gustafsson får humorpris

Inte en dag för sent måste jag säga :p Urskön kille det där !!
Efter en eftermiddag med föreläsning av Gudmundur känner jag mig fruktansvärt seg. Han pratar på så segt och läser direkt från pappret och skriver upp exakt samma sak som står där på tavlan, helt onödigt. Men men kan ju vara bra att gå dit och lyssna så man får höra det några gånger, och i fall att han skulle ta upp nåt viktigt som inte står i papprena !!

Har i alla fall fått reda på lite skojsigheter (är det ens ett ord ?) idag, och roliga planer framöver. Imorrn ska jag som sagt på fest, då Anna fyller år ska hon ha fest med två killar i en lokal inte alltför långt bort hemifrån. Ska bli jätteskoj, massa folk från klassen och sådär :) Och idag fick vi reda på att några från klassen hyrt festvåningen vid strike den 29:e så då blir det massa folk, runt 100 personer, typ alla från klassen, riktigt skoj :) kan man ju inte missa det inte ! Sen efter det är det bara två veckor kvar till mammas fyrtioårs fest som förmodligen också kommer bli jätteskoj :) Mycket roligt att se fram emot nu framöver med andra ord !

Nu ska jag kika klart OC innan jag ska laga lite mat .. Puss ♥

små fynd

image63

image64

Gjorde lite småfynd på deluxe idag :) (smyckesbutik) De hade jätte mycket fint nu så jag och Anna ska tillbaka dit den 25:e. Örhängena kostade endast 10 kronor styck :p och armbandet har jag inte betalat än (likar det jag ville ha, och ett sånt jag ville ha har de också, så blir ettt sånt den 25:e) Anledningen till att jag inte betalat detta än, är för att det vart gratis. De har nämnligen ta tre, betala för två. Så Anna tog tre smycken och detta vart gratis, men hon ska såklart få en liten slant sen !!

inget långt inlägg

Nej detta blir inte långt, har lite bråttom så måste typ iväg nu !
Ner på stan med Anna, hjälpa henne att hitta nånting att ha på sig imorrn . Sen ska vi käka lunch på Waynes :) och jag ska också hinna in på banken och avsluta ett fondkonto. Allt detta innan föreläsningen .. Jag är tillbaka hemma runt fyra kanske, skriver mer då :p Puss

sov så sött

Nu ska jag läsa lite en stund sen ska jag kika lite på TV tills jag somnar .. Så detta blir det sista inlägget för dagen. Idag har varit en ganska bra dag, lite små seg till och från. Men den har faktiskt gått riktigt snabbt med tanke på att jag egentligen inte gjort särskilt mycket. Det enda riktigt viktiga som jag åstadkommit idag är tränande och lite läsande. Annars har det blivit alldeles för mycket tid framför denna dator.

Men morgondagen kommer se annorlunda ut. Blir inget sittande framför denna eller datorn förens runt fyra ! (Om jag inte skriver ett litet inlägg på morgonen vill säga :p) I alla fall blir det stan och sen skolan imorgon ..

Tro det eller ej, (förmodligen ej) så saknar jag faktiskt Smedjebacken just nu ! Eller ja inte direkt stället Smedjebacken, mer alla människor där. Jag saknar min familj, jag saknar Kristoffer, mina kissar och alla andra trevliga människor där hemma !! Limpan ska ju hjälpa mig med min jacka nästa vecka så får jag umgås lite med henne, så får hon uppdatera mig om hur läget sett ut där hemma medan man varit borta. Förmodligen har det väl inte hänt alltför mycket ? När jag kommer hem sen, så har jag varit borta i 18 dagar, det är ju rekord :p Så länge har jag verkligen aldrig varit hemifrån .. Och man saknar det mer än vad man tror att man ska göra .. Men dagarna nu framöver kommer förmodligen gå snabbt, har en hel del inplanerat, planer ända fram till måndagen :p

Godnatt ! Puss.

Hyvlad till tusen

Gud vilken hemsk bild  jag hittade i Limpans bilddagbok :p



Nice ? Let´s go for a ride

supersugen

Jag har riktigt seriösa funderingar på att skicka in en beställning just nu, men jag ska vänta tills jag och Anna varit nere på stan imorrn. Jag pratar om Smycken - de kan man verkligen inte få nog av, det och skor (och väskor, kläder och annat kolijox som livar upp livet :p). Men tänkte jag skulle kika utbudet på stan om jag kan hitta ett sådant armband jag vill ha, eller åtminstonde ett liknande (se tidigare inlägg) och lite annat smått och gott. Och om ni har hängt med någolunda vet ni om att jag inte har nå pengar för tillfället, så blir bara till att kika nu och sen vandra ner Tisdagen den 25:e i så fall och hoppas de finns kvar :p

Nu börjar Grey´s snart, och dömma av reklamen verkar det bli riktigt spännande ! Missa inte

Myspys från fatboy :p

Om jag hade plats och råd, skulle jag inte säga nej till en sittpuff från fatboy :) Den ser ju så mysig ut ...

Fatboy Original

Den finns i jättemånga olika färger och öven i en utemodell som inte skulle vara helt fel till sommaren. Den är i ett speciellt material som passar utomhus och med den har man även möjlighet att sitta upprätt :p (men kostar dock 3190 kronor) och orginalet som ni ser ovan kostar 2190 kronor. Jag får nog nöja mig med (för tillfället :p) att mysa ner mig i soffan eller i sängen !



fattiglapp

Någon som kan ge mig tips på hur man kan tjäna snabba pengar ?
Jag skulle verkligen behöva det just nu, suttit och räknat lite på hur jag ska få det att gå ihop, problemet är ju de där linserna (jag tänkte svära där, men var duktig och lät bli :p) och jag vill ju spara pengar till sommaren också. För förmodligen får jag inga pengar förens i augusti, så juni och juli då? Någon som vet hur det blir med bostadbidraget under de månader som man har hyresfria månader ? Skulle ju vara skönt om man fick de pengarna i alla fall .. jaja vi får se hur det blir, ska inte beklaga mig mer nu, men kom gärna med förslag på hur jag ska kunna lösa allt på bästa sätt :p

 




ursnygg kombo

Oversized Retro Frame Clutch

Asos
De har ruskigt mycket snygga kläder, skor och accessoarer. Men hört att kvaliten inte alltid är den bästa ?! Och även att frakten är rätt dyr, får ta och kika upp det ..

ooh yes

Well done girls, nu har jag och Anna varit duktiga igen, gud så jag skryter om oss i denna blogg :p Men nu har vi spenderat lite mer än en timme med knäböj, rumpövningar, utfall och övriga benövningar på Friskis . Så skönt och kändes inte ens jobbigt att gå dit, det kändes bara riktigt bra. Så nu jävlar ska jag få byxorna att kännas lite lösare ! :p

Thank god for water - mums vad det är gott med iskallt vatten ibland :)

Lite små stolt över mig själv

Nu när jag snart ska iväg till Friskis för tredje dagen i rad !! Känner mig rikitgt duktig, nu är det bara att hålla motivationen uppe .. Keep up the good work ! Ombytt och klar, bara håret som ska sättas upp, sen ska jag möta Anna nere vid porten om cirka en kvart .. Idag blir det till att träna benen på gymmet :) Vi hörs sen får se hur det gick för mig :p


Dagens vill ha ..


Riktigt sugen på att beställa detta fina armband från Cocoo
Kikat på det ett tag nu och det är ju så fint, men med tanke på vilken fattiglapp jag är vet jag inte om jag har råd med det just nu för man måste ju spara .. usch vad det är trist !! Men ska jag kanske ändå :p ?

God dagens

Herregud vilken seg morgon !
Jag som skulle vara så duktig och vakna tidigt och börja läsa dirket, men jag sov så himla skönt. Ännu skönare var det också när man hörde hur regnet öste ner utanför. Men nu är jag uppe sen en timme tillbaka, har i alla fall fått lite läst och nyss har jag ätit en ostfralla till frukost, mums var det :) Nu ska jag kika runt lite på internet ett tag, kanske läsa lite till innan jag börjar med maten .. Dagen för övrigt består av :

* Plugga
* Gymma
* Plugga
* Kika TV
* Plugga


Blää ser ni en röd tråd i min dag ? usch


Godnatt - Over and out !

Nu ska jag packa mig härifrån så att säga .. Jag ska vilken minut som helst vandra in på toaletten och göra mig i ordning för min underbara säng (Kristoffer kom hit och håll mig sällskap i den !) och slö kika på CSI tills jag somnar .. Hörs imorrn ! Sov så gott allesammans ..


image62

Trött, inte trött !!?

Mycket bra TV kväll :p Den nya serien som ska sändas i sex delar var riktigt bra också, så något jag kan rekommendera ! Vad ska jag göra nu då ? Jag vet faktiskt inte, känner mig lite små trött, men känner mig trött på det viset att jag bara är seg och inte kommer kunna somna, kommer typ bli pigg när jag lägger mig ner igen .. Så blir ltie slötittande på TV fram tills jag känner mig mer trött, eller kanske jag ska ta och läsa lite i mina makroekonomiska papper ?! :p ööh nej inte nu, men de gör mig i alla fall riktigt trött, så nåt jag kan rekommendera för er som har svårt att somna ..

Så det var lite rekommendationer från mig, nu ska jag slö kika lite på Seinfeld ...

Mystisdag

Mm det blir det idag, ska snart in i duschen så jag är klar när Anna kommer, sen blir det en kväll framför TV:n med godis och cola :p Schemat ser ut så här :

19:00 Christine
19.30 Vänner
20.00 Gossip Girl
21.00 The Starter Wife
22.00 The Starter Wife

En riktig slö kväll framför oss med andra ord, men som jag sa till Anna tidigare så är det bara Tisdag en gång i veckan :p Och Tisdagar är riktigt bra tv kvällar, hoppas nu att den där nya serien är bra också :)



Vad gör ni ikväll ?


härlig känsla

Efter att man har tränat, känns så skönt :) En av anledningarna att jag gör det ... Nu ska jag käka en smörgås och ta en snabb dusch innan Anna kikar förbi ...

Nu ska här flåsas

Om tjugo minuter ska jag möta Anna nere vid porten .. Baspass på Friskis som gäller, så nu ska jag få upp flåset lite grann :p Känns faktiskt inte alls för jobbigt just nu, hoppas motivationen håller i sig bara .. Men man får tvinga i väg sig nu i början så kommer man väl förmodligen bli lite smått beroende av att gå dit sen :p Hoppas jag i alla fall !! Bra att vi går och tränar idag, för blir ingen jättenyttig kväll sen ;) Men nu ska jag väl kanske ta och sätta på mig träningskläderna då ..

Två år baby ;)

Idag är det officiellt min och Kristoffers två-årsdag :) Nog för att vi fira den i fredags och resten av helgen, för vi inte hade chans att träffas idag. men men. Två år, det har gått så himlans snabbt .. Älskar dig gubben ! (tyvärr hade jag ingen bra bild på oss i datorn just nu, får se till att skaffa det :p så det kommer inom snar framtid ..)


Rosa sommardröm :)



399 kronor hos Stylebystars

smycke

Jag är med och tävlar om det här fina smycket :) Hoppas att jag kanske vinner nu då ..
Ni kan också tävla här

image936

Frukost, lunch eller middag

Kalla det vad man vill, jag ska i alla fall snart dra i mig fiskpinnar och ris med massa citronpeppar på ;) Mums !!


Förbannad på hur saker och ting kan få fungera !!

Seriöst ? Läste en artikel i aftonbladet som upprörde mig rejält. Det handlade om människor som sökt om sjukskrivning men som blivit nekade då Försäkringskassan blivit stenhårda och tydligen tycker att man ska arbeta mot alla odds ! Visst håller jag med om att det finns många människor som är sjukskrivna under längre perioder som mycket väl skulle kunna klara av att arbeta, men sen finns de faktiskt också de som har rätt att få sjukskrivning !! Ett exempel är en tjej som var höggravid och hoppade på kryckor, men fick hon gå hemma ? nej försäkringskassan ansåg inte att det var nå problem utan hon skulle fortsätta sitt jobb. Kanske hade det inte varit så farligt om hon hade ett stillasittande arbete på kontor eller så, men nej hon arbetar som personlig assistent åt en annan kvinna som sitter i rullstol !! Tror ni att denna kvinna kan få den hjälp hon behöver av en höggravid kvinna med kryckor ? Det tror inte jag i alla fall ..men ett exempel som jag vart mest förbannad på var en man i 55 års åldern som drabbades av en tumör vilket ledde till operation .. Utifrån operationen sen fick han svåra muskelsmärtor, men försökte ändå fortsätta jobba och gick från heltid till halvtid. Men till slut kunde han under vissa stunder varken sitta eller stå och han vart då sjukskriven av en överläkare i Neurologi men ändå sa försäkringskassan nej !! Vadå ska han ligga ner och jobba eller ? Efter en lång strid mot detta fick han äntligen bli sjukskriven - men inte i Sverige inte . nej han var tvungen att packa sina saker och flytta till Norge för att få rätt !! Och dessa två är bara två av så många människor som faktiskt, enligt mig, har rätt till att få vara sjukskrivna !! Jag vet många människor, och man hör dagligen om människor som bara går hemma, månad efter månad, år efter år men som egentligen skulle klara av att jobba. Och jag menar Sverige har en hel del arbetslösa, låt de få jobba i ställe som är friska och krya istället för att ta dö på de som faktiskt inte är lämpade för arbete !! Och tycker ni att det är fruktansvärt att vi ger så mycket pengar åt folk som egentligen aldrig gjort nånting (långtids arbetslösa, alkolister osv) men att vi inte kan låta hederliga människor som arbetat under större delen av sitt liv få vara sjukskrivna när de verkligen behöver det ! Jag tycker i alla fall att det här är fel, gud vad vi är kalla i Sverige !!

Läs mer på aftonbladet

grått, trist och mera grått ..

Usch vad jag blir besviken på vädret, man känner verkligen för att bara stänga in sig .. Det är tur jag har bilen nu så vi kommer iväg till Friskis sen, förut hade vi tvekat med tanke på att man inte är nå sugen på att vandra iväg i regn och så .. Men inga bortförklaringar nu, ska bli träningsfreak ! :p Fick nyss höra att två stycken tjejer från klassen ska sluta till hösten :( Jätte synd.. Men om man verkligen känner att detta inte passar en så är det väl lika bra kanske .. Själv har jag mina upp och nedgångar .. Men jag känner att jag ska klara det här och att det kommer ligga som en bra grund för vad jag än ska jobba med i framtiden . Och jag menar nu har jag ändå klarat av cirka en och en halv termin så nu är det bara att kämpa på !! Ska klara det här :p

Godmorgon, eller nåt sånt ..

Vaknade cirka en kvart innan föreläsningen skulle börja ! Så lade mig och läste lite, gick bra först, läst och gått igenom 30 sidor så här  på morgonen, så bara cirka 25 kvar nu tills jag gått igenom det en gång, sen är det bara att börja från början igen :( Men jag råkade också somna om en sväng, drömde om att vi åkt tillbaka till cypern, det var helt underbart :p Ville verkligen inte vakna upp !!

image13

Men tydligen så missade jag inte särskilt mkt på föreläsningen i alla fall, inte för att jag direkt trodde det med tanke på hur föregående föreläsningar sett ut .. Men denna gången dök han inte upp eller huvudtaget !! Han trodde nämnligen att vi hade föreläsning i eftermiddag, bra koll ? Så det blir hemma plugg idag, ska snart ta mig nåt och äta, sen läsa lite .. Mer planer för dagen är följande :

* Städa
* Baspass på Friskis vid 16.15
* Myskväll med TV tittande och godis med Anna :p

sista för dagen

Japp nu får det bli det sista inlägget för dagen .. Har nog slagit rekord med att uppdatera med inlägg idag :p Men har slått besöksrekord också, riktigt roligt :) Roligt att få lite kommentarer, så kommentera på så jag får reda på vilka ni är allihop !! Jag ska bädda min säng nu då jag har tvättat sängkläder och sen ska jag göra mig i ordning och bara ligga i sängen och kika på CSI. Tänkte jag skulle försöka orka med att läsa lite också innan jag somnar, så får se hur det blir .. Vi hörs imorrn ..

10 dagar - så långt är det kvar tills jag får träffa älskling igen .. Han är saknad ! Älskar dig gubben
15 dagar - så många dagar är det kvar tills jag får pengar, hmm hur ska detta gå ?

Godnatt allesammans !!

något jag önskar jag hade råd med

just nu, eller i närmsta framtiden, är boxen med alla säsonger av Sex and the City .. Vad skulle vara mer perfekt just nu när vädret är lite till och från, från dag till dag .. Underbart att bara kunna mysa ner sig och kika på avsnitt efter avsnitt .. Ha ett Sex and the City marathon och snacka lite skit :p mm me like .. Nån som har lust att ge mig den ?



Fler än jag som ser fram emot filmen ? :)

Girly bathroom

Hittade en liten skoj bild i en tjejs blogg på ett definitivt tjejigt badrum :p Vad tycker ni ? nåt att stäva efter :D

image964

upphämtning av tvätt sedan tv-tittande hos Anna

Japp nu ska jag alldeles strax vandra ner och hämta min tvätt från tvättstugan .. Sen tänker jag kika in vid Anna en timme eller så .. Kika lite TV och snacka lite skit, men måste tyvärr upp igen sen och fortsätta läsa lite, trööök !!

På TV blir det i alla fall Christine (undrar vad hon ska göra för pinsamt idag :p) och sen vänner (som jag aldrig tröttnar på, bilden vart dock lite kass)..

 

vill ha begär

Vilken söt aftonväska jag hitta på Chique 



snygg och trendig designinspirerad mindre väska i vitt för 399 pix. Visst var den söt ? Finns även i svart och brunt. ♥

förklara för mig

Hur det kan vara möjligt att jag för en halvtimme sen var jättepigg, och nu när jag läst lite i papperna om Makro så håller jag på att somna !!? Hur kommer det sig att så fort jag ska börja plugga blir jag trött som bara den, riktigt frustrerande faktiskt !! Ska väl försöka mig på lite till, sen ska jag ner och slänga i en tvätt, sen får jag försöka läsa lite i omgångar så att jag inte somnar :p


dags att sätta igång

Japp nu är det hög tid att sätta igång med pluggandet ! Lägga mig och läsa lite fram tills jag ska börja tvätta .. Ska verkligen nagla mig fast i papprena nu, så bra det går, usch inget sug efter detta nu ! Förövrigt vart min potatisgratäng jätte god :) Hörs lite senare ...



mumma



En av mina svagheter här i livet är POTATISGRATÄNG :)
Det är ju för jävla gott alltså, insåg att jag hade ingredienser hemma till att slänga ihop en, så den ligger och puttrar inne i ugnen nu, mums mums .. Vad jag ska ha till ? Ingen aning, skulle lätt kunna sätta mig och bara äta gratängen, inga problem :p men nått ska jag väl hitta på att ha till .... Håller bara tummarna för att den inte ska bli för torr nu, då jag inte hade så mkt matlagningsgrädde .. Fler som bara älskar potatisgratäng ?

kan inte bestämma mig

Riktigt hur jag känner inför min nya vår jacka som precis kom med posten .. den känns lite små pluffsig, men kanske kan Linn hjälpa mig att med det genom att sy lite smått ? :p

  

tack mormor

image59

Denna fina väska ska jag få från mormor :) Tack ! Älskar dig ...

dags att göra sig i ordning då och komma igång :p

japp, ska väl hoppa i träningskläderna nu och dra upp håret i en tofs, för om cirka tjugo minuter drar vi iväg till Friskis ... Nu ska här framkallas träningsvärk !! Vi hörs lite senare ....


tygskor

image58
Jag vill ha mig ett par vita tygskor framåt sommaren .. Dessa kommer från H&M och kostar bara 98 kronor.
Men problemet är bara att jag inte passar i tennisskor och liknande, eller helt platta skor eller huvudtaget :p Mina ben blir o se så konstiga ut, jag vet inte varför, men de ser bättre ut i skor med lite klack eller stövlar .. Knepigt, men förmodligen är det bara ajg som inbillar mig !!?

lär känna mig lite snabbt ..

- Namn: Johanna
- Smeknamn: Har nog faktiskt inget, konstigt nog :p Kom på nåt ?
- Födelseplats: Falun BB
- Ögonfärg: Gråblå
- Hårfärg: Brunt
- Längd: 172 cm
- Skostorlek: 39
- Högerhänt: Japp
- Stjärntecken: Vågen

- Skor som du bar idag: Inte gått ut ännu, men blir förmodligen mina svarta med kilklack ..
- Rädsla: att förlora någon närstående
- Målsättning: lyckad framtid

- Din första tanke när du vaknade: dags att kliva upp så man hinner äta frukost innan träning ..
- När somnade du inatt: runt ett tiden

- Pepsi eller Coca Cola: Cola helt klart, men försöker skära ner på det :p
- McDonalds, Max eller Frasse: Max förmodligen, vad är frasse ? :p
- Singel- eller dubbeldejt: singel förmodligen, aldrig direkt varit på någon dejt ..
- Adidas eller Nike: bryr mig inte ..
- Choklad eller vanilj: Choklad

- Svär du: Ja, och det passar inte mig
- Sjunger du: tyvärr, och det låter inte vacker kan jag lova ..
- Duschar du varje dag: ibland, annars varannan ..
- Röker du: nej
- Tror du att du någonsin varit kär: helt klart, KÄR nu :)
- Gillar du skolan: till och från
- Tror du på dig själv: ibland
- Blir du åksjuk: nej
- Tycker du att du är hälsosam: inte direkt, men ska försöka mig på  en bättring ..
- Gillar du åska: kan vara mysigt, men ibland kan det också vara lite smått otäckt :p
- Spelar du något instrument: nej


Har du under den senaste månaden..

- Druckit alkohol: japp
- Rökt: nej
- Gått på dejt: nej
- Shoppat: jaa
- Ätit en hel ask müsli: nej inte direkt !!
- Ätit sushi: nepp, och inget jag planerar i framtiden, är det verkligen gott ? :s
- Stått på scen: nope
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: nej
- Färgat håret: nej, men snart dags igen ..
- Stulit något: nej


Har du någonsin...

- Däckat eller varit jättefull: japp
- Blivit upptäckt under "akten": nope


I framtiden...


- Hur gammal vill du vara när du gifter dig: spelar inte så stor roll
- Namn på barn: Vet ej riktigt, men en tjej och en kille :p
- Ditt drömbröllop: traditionellt tror jag...
- Vad vill du bli när du blir gammal: hmm ?


- Antal människor du skulle ge ditt liv för: konstig fråga
- Antal CD skivor du äger: många, men lyssnar ej på dem ! Lyssnar mest på datorn ..
- Antal piercings: Blir nog inget annat än öronen ..
- Antal tatueringar: inga .. Kommer bara ångra mig :p
- Antal gånger har du varit med i tidningen: går förmodligen att räkna på en hand i alla fall ..
- Antal saker du ångrar: som om jag kan räkna upp dem


BRUKAR DU...

- Titta dig själv i spegeln: all the time
- Gnälla: en hel del ibland tyvärr
- Skrika: det händer det med
- Sova: ja såklart
- Ha ångest: ibland
- Skada dig själv med flit:
- Vilja dö: nej
- Drömma mardrömmar: ganska ofta
- Drömma sexdrömmar: ibland
- Ta droger: verkligen inte
- Försöka vara annorlunda: nej
- Gå till kyrkan: nej
- Gå i skolan: ja!
- Ljuga: nej!
- Hata folk: nej
- Lita på folk: ja


NÄR...

- Åt du senast:
inte hunnit med det än, strax dags för frukost ..
- Läste du en bok senast: va ett tag sen, mest kurslitteratur nu också .
- Var du på konsert senast: var ett tag sen nu ..
- Köpte du något senast: igår
- Svor du senast: säkert någon gång igår
- Sjöng du senast: igår i duschen
- Klagade du senast:  igår
- Är det sommar: snart hoppas jag


VEM...


- Saknar du:
Kristoffer, familjen och resten där hemma i byhålan (smedjebacken)
- Vill du döda: ingen
- Rörde dig sist: Kristoffer
- Vill du slå: ingen
- Vill du kittla: hmm Kristoffer
- Kramade du sist: Kristoffer
- Vill du prata med: många :)
- Skrek du till sist: Kristoffer
- Vill du vara som: mig själv (ingen idé att önska man vore nån annan, har det bra som mig själv :p)
- Sårade dig senast: Vet faktiskt inte ?!
- Vill du bli galet full med: haha !!
- Fick du sms från senast: Mormor
- Ringde dig senast: Mamma


HAR DU...

- För många vänner: nej
- Förföljesemani: hahahaha ja ibland faktiskt ..
- Tvångstankar: nej inte direkt
- Någon annan psysik sjukdom: nej inte vad jag vet :p
- Skadat någon: ja
- Färgat håret: X antal ggr
- Brutit några ben: nej
- Några piercings: Enbart öronen, navelpiercingen fungerade tyvärr inte ..
- Några tatueringar: nej
- Egen dator: japp
- Gjort bort dig rejält: jaa
- Bra självförtroende: till och från
- Komplex: jadå

Grattis kusin

image57

På 20 års dagen, hoppas du får en bra dag :)
Grattis även till alla andra som råkar fylla år idag, bla Limpans syster !

ny vecka

Och massa nytt inplanerat ..

Dagens schema blir något i den här stilen

11.30 Friskis Gym
13.00 Mat :p
14.00 och framåt, plugga
16.00 - 19.00 Tvätta, kanske även städa lite i övrigt

Sen resten av kvällen ska jag försöka läsa så mycket som möjligt i anteckningarna, kika lite TV osv.

Inte alltför rolig dag idag kanske, men sådant som man måste ta itu med tyvärr .. Och vädret suger för övrigt idag, har regnat hela morgonen och det verkar inte vilja ge sig. Skönt att man kan ta bilen till Friskis då .. När ska det fina underbara vår vädret dyka upp ? så man får en känsla av att sommaren faktiskt finns inom räckhåll. Fler som längtar ? Dum fråga egentligen :p

Sängdags, natti natti

Ska alldeles strax vandra iväg till min säng (som kommer vara mycket tom nu när Kristoffer åkt hem !!) tänkte lägga mig där och kika på en film fram tills jag blir pömsig och somnar. Så vi hörs imorrn ..

image951

Ni som besöker min blogg, är några stycken i alla fall, vilka är ni ? Kommentera gärna lite då och då :) Natti Natti !

garderoben

Lite mer ordning har jag som sagt lyckats fått i den, men visst behövs det en påfyllning av kläder !! Vill tillägga att jag faktiskt har två hyllor till med kläder, (samt att de flesta av mina skor inte står i garderoben :p)  som inte syns på bilden :p såg så himla fattigt ut ..  men snart blir det en påfyllning med vår och sommarkläder. Och förhoppningsvid dyker min vårjacka upp på posten imorrn eller på tisdag :)

image56

Mormor har också köpt mig en Friis väska :) Som jag ska få sen, hon skulle skicka mig en bild, så lägger kanske upp den senare .. Åh jag har kommit åt nån konstig knapp så texten och allt ser knepigt ut, får se hur inlägget blir sen då ..

redan saknad

saknar redan Kristoffer, blir så himlans tomt när han åker iväg ...
Jag har suttit och funderat lite över min träning nu, ska verkligen komma igång den här veckan. Imorrn ska jag och Anna iväg till gymmet runt halv tolv :) Nu ska vi se till att bli riktiga träningsfreak, inga mer ursäkter ! Nån som har nån bra idé bara om hur man ska hålla motivationen uppe ? Skrev för några dagar sedan i alla fall att jag vill skaffa mig en pilatesboll och ha hemma så man kan göra lite övningar varje dag när man har lite extra tid över .. Hittat en nu på clas olsson som jag tänker skaffa mig när jag får pengar .. Den kostar lika mycket som på Ellos, alltså 99 kronor, men där var man dock tvungen att beställa för 200 samt att man ska betala frakten, så clas blir bättre :p Nu ska jag kika lite mer på Legally blonde 2 som går på femman .. Hon är så rosa, och så positiv, man blir liksom glad av att kika på henne, hehe :p



Norra Dalarna, Buss

En tjej ~15 och en kille ~17 sitter och pratar förtroligt.
Killen: Asså, jag älskar dig verkligen.
Tjejen: Men va fan har du gjort nu då?
Killen: Va? Ingenting! Jag älskar dig, är det nåt fel på det?
Tjejen: Ja, när man säger det! ... Vad fan har du gjort? Nåt måste du ha gjort när du säger så ju!
Killen: Men du säger ju så hela tiden! Varför får inte jag det?
Tjejen: För att du är... kille. Såna är liksom inte lika känslosamma. Asså, inte för att du inte är det, men asså, vi tjejer har liksom lite mer känslor typ. Och ni är asså lite mer... ja... liksom "I am gangsta" typ... Äsch! Ska vi göra slut i stället?


 


förälskad



Här är pumpsen jag berättat om, de jag har blivit förälskad i :) De ser inte så höga ut, men de är i alla fall en decimeter hög klack och är som sagt osäker på om jag verkligen ska köpa ett (till par :p) skor jag får ont i fötterna av och inte kan använda så ofta eller om jag ska vänta och köpa ett par med mindre klack eller ett par sommarskor .. Kan dock få dessa för bara 125 kronor, nu kanske ni tänker att vad väntar hon på då ? Men saken är den att jag har cirka 200 över denna månad samt att jag är osäker om de bara kommer stå i garderoben .. hmm hata beslutsångest !

Hur ska jag göra ?

välbevarat utseende



Att vara 45 år gammal och se ut som en 25 åring är värt en eloge .. Visst människan har pengar och kan operera sig till den kropp hon har, och har förmodligen gjort det också ? Men man kan ju samtidigt förstå varför man gör det när man tjänar sitt levebröd i en bransch där utseende är allt, men jag tycker i alla fall att hon lyckats utan att se för mycket  ut, och förmodligen kommer hon hålla på ett tag till .. Man kan ju förstå varför Ashton inte har något emot åldersskillnaden, det är ju inte direkt så att hon ser ut som en tant :p !!

smycken kan man aldrig få nog av

Jag vill ha mer smycken och accessoarer .. Hittade massa fint på betties galleria  bland annat dessa :

Bamboo Örhängen - Runda Silverfärgade - Klicka på bilden för att stänga  Silverarmband i Nicole Richie Stil - Klicka på bilden för att stänga  Designerinspirerad Rosa Jordgubbe med Klocka - Klicka på bilden för att stänga

Örhängen 89 :-
Armband 129 :-
Halsband/klocka med rosa jordgubbe 219 :-

sommarkänsla

dessa skulle jag vilja gå runt i till sommaren, och sen lite brunbrända ben :p

Klicka här för en större bild på Guni shorts

Kostar endast 249 kronor hos Nelly

man vet aldrig vem man kan lita på


kyckling, klyftpotatis och tzatziki ..

Blir det till middag idag, mums mums !!
Nyss varit ut till Erikslund en sväng, skulle kika lite snabbt på skor eftersom jag hitta en kupong i tidningen om att man kunde få halva priset på ett par skor på skopunkten .. Har ju hittat ett par pumps jag bara älskar där ute men lite osäker på att jag ska köpa ett par till par höga skor som jag kanske får ont i fötterna av ? Men de är ju så snygga. Men bestämde mig för att vänta ett tag till innan jag köper dem, kupongen gäller i alla fall till den 16:e. Men hittade en t-shirt i alla fall, en lila med ett guldigt elvis tryck :) Den kände jag faktiskt att jag hade råd med också då den bara kostade 29 kronor :p Nu ska jag sätta igång med maten ....

Söndag - inga planer

Söndagar är verkligen sega dagar .. Vi låg till sängs till kvart i ett !! Kvart i ett liksom, så länge brukar inte jag sova, om jag inte är bakis då vill säga. Men men precis fått i mig lite "frukost" i alla fall .. Resten av dagen vet jag faktiskt inte alls vad vi ska göra ? som sagt söndagar är så sega och tråkiga och idag ska Krille åka hem också  :( Inge roligt när han lämnar mig ... och denna gången kommer det dröja innan jag kommer hem också, rättare sagt ungefär en och en halv vecka. Kanske inte låter så mycket men det är inte ofta vi är borta från varandra mer än fem dagar så det känns skillnad, men desto mer att längta efter .. Nu ska jag gå och höra hur vi ska lägga upp dagen !!? 

kvällsmys

Provade på Pizzerian här i närheten, jättegott var det :) Så det var ju bra, då vet man att man har det i närheten i alla fall. Nu är vi inne på vår första film av två, oh brother where art thou? lite små knäpp men helt okej. Sen ska vi kika på Bourne supremacy på trean. Såg första bourne igår, så se tvån idag så ska jag kika på bourne ultimatum nån dag, haft den ett tag på datorn, men inte så kul att se när man inte sett de andra två :p Nu ska jag fortsätta att kika på filmen ...

bortskämd

Vart jag av Kristoffer idag :) Hitta en väska på Friis som var så fin och det tyckte han också, så fick den :p

image54

Sen fick jag också ett snyggt underklädesset med korsett och grejer :) Själv har jag bara köpt lite små smycken från H&M, inget direkt speciellt precis ..

image55

Pucko, yoghurt och ostfralla

Det får bli min frukost för dagen, en sen frukost blir det också, så kanske ska kalla det lunch ? Hur som helst är Krille och köper det nu för lilla jag har inte mycket i kylen att erbjuda, för att i vanliga fall, på vardagarna åtminstonde, är jag väldigt dålig på det här med frukost. Jag försöker verkligen skärpa mig, för som alla vet är frukost dagens viktigaste mål (undrar hur många ggr man hört den?)! Men man är ju verkligen inte sugen på att äta på morgonen .. Nu idag kan jag däremot äta nånting eftersom klockan är tolv :p och jag har varit uppe i några  timmar då brukar de gå bättre .. Snart stan då som sagt :)


knäpp serie

image53

Vilken knäpp och udda serie de har på aftonbladet, men den är och ibland delvis rolig ..

Lördag i Västerås

Japp igår kom Kristoffer då som sagt så blir en helg i Västerås denna gång :) Vi var ut en sväng till Ikea igår så jag köprte det där stativet och trådbackarna (se inlägg ordning och reda) så nu har jag lite bättre plats i min garderob. När man kikar in i den ena nu som typ var proppfull förut ser den väldigt tom ut, nästan som att ja inte har nå kläder. Så nu måste jag shoppa lite nytt, synd om mig :p Vi gick och käka på grekiska kolgrillsbaren nere på stan igår också, mums vad god mat de har där ! Och idag blir det en sväng ner på stan, krille ska kika efter ett par byxor, skärp o solglasögon som jag har förstått det .. Själv har jag, som jag klagat på nu i några inlägg (är lite tjatig :p) inte direkt mycket pengar att klara mig på resten av månaden. Men kanske blir de nå billigt smycke eller så bara. Rensade nämnligen ut lite gamla fula smycken igår så tyckte det vart lite tomt på den fronten. Sen har faktiskt Kristoffer lovat mig en present :) för att jag klarade körkortet, så vi får se vad det blir för spännande ....Nu ska jag väl försöka mig på att väcka sjusovaren så vi kan göra oss i ordning och komma iväg nån gång, Hörs lite senare ...

drömma kan man



Skrev i förra inlägget om att jag ska fixa ordning i min garderob, tänk om man kunna få denna? Garderoben är i princip större än min lägenhet, men som jag och Anna kommit fram till, det är det mesta :p Alltså när jag börjar jobba och flyttar till nå större ska jag ha en walk in closet :) ooh så underbart !

ordning och reda

Japp nu ska jag fixa lite ordning och reda bland mina saker - och då pratar jag främst om min garderob ! Hitta en massa saker på Ikea som jag ska inhandla senare när jag har pengar och som kommer bli perfekt nu när jag ska organisera mina saker :p

image52

Följande saker ska jag införskaffa mig den närmsta framtiden

Besticklåda - Läste en jättesmart ide om att de är perfekta att förvara smycken i, smart va? och kostar bara 5 kronor, värsta kapet. Så jag tänker förvara denna låda i rullvagnen på bilden ovan som jag ska ha på toaletten, rullvagnen kostar 79 kronor.

Sen ska jag köpa ett stativ med fyra tillhörande trådbackar som jag ska ha i min garderob så att jag får mer plats för alla mina kläder :) Stativet går på 59 kronor och backarna på 30 kronor/styck.

Slutligen ska jag också införskaffa mig en skohylla, vilken jag faktiskt inte ska ha i lägenheter :p Ska ha den nere i mitt förråd där alla mina vår och sommarskor samt lite övriga skor som inte fick plats i garderoben ligger i en påse och blir fula, så ska ha dem på en hylla istället ! Anledningen till att jag inte ska ha den här hyllan i lägenheten är helt enkelt för att min hall knappt är en hall, den är ruskigt liten .. Hyllan kostar endast 59 kronor också så ingen stor kostnad ..

Summa summarum går mina ordning och reda prylar på 322 kronor, Vilken tur att IKEA finns :)

Laptop cooler - ruskigt smart

En sådan skulle jag faktiskt behöva - min dator blir riktigt varm att ha i knät !
Så vad är då en laptop cooler? Ser nästan ut som en musmatta som man har under datorn och som då kyler datorn i fem timmar ..Efter dessa timmar lägger man bara ifrån sig den så fryser den till sig av sig själv igen efter tre timmar, i rumstemeratur ! Man behöver alltså inte ens ha den i frysen, Hur smart är inte detta egentligen ? Jag skulle då i alla fall vilja ha en, för det första är det jobbigt när datorn blir så varm, och det kan ju aldrig vara direkt bra för datorn heller att bli så pass varm ! Laptop cooler finns att köpa på bland annat coolstuff.se och kostar där 399 kronor.


hemmaträning

Zooma
Funderar på om jag ska beställa en pilatesboll :) Denna kostar bara 99:- hos ellos .. Men tyvärr måste man ju beställa för minst 200 kronor, så nån som vill beställa nåt med mig från Ellos :p ? För just nu är de inget annat jag behöver eller känner att jag har råd med, ville bara ha denna söta lilla boll .. Tänkte att jag verkligen skulle komma igång och skönt att ha ett redskap hemma så man kan göra lite övningar då och då utan att behöva vandra hela vägen till friskis.

världens dyraste villa



Den dyraste villan som sålts för privat bruk så att säga ligger i London och gick på 963 miljjoner kronor ! Vet ni hur jävla mycket pengar det är ? Och jag menar egentligen vad ska man ha ett hus till med tio sovrum ? Visst skulle det vara häftigt att äga nåt liknande och man skulle heller inte ha nåt emot att huset har en stor swimmingpool i källaren, bio osv. Men i alla fall kan ett hus verkligen egentligen vara värt så mycket pengar ? Tänk vad mycket annat man kan göra för den summan med pengar ., så många människor man skulle kunna hjälpa .. Men men om man har så mycket pengar att man kan slänga ut den summan på ett hus så har man förmodligen så mycket pengar att man inte riktigt vet vad man ska göra av dem .. Undrar hur det skulle kännas ?

vad händer?

inte mycket alls, saker o ting är så knepigt ..
Jag ska snart ta mig i kragen och faktiskt börja städa ! Snart i alla fall .. Känner inte någon som helst lust för att ta itu med gårdagens disk, dammsuga, damma och skura toaletten :( Nån som har lust att komma hit och göra skitgörat istället för mig ? Riktigt skönt när det är gjort i alla fall och man får ha det fint och städat nån dag eller så (innan jag har stökat till det igen, jag är omöjlig när det gäller att plocka undan efter mig, fattar inte att jag aldrig lär mig ! Förstår vad mamma klagat på i alla år nu när jag bor själv.) Kristoffer kommer idag :) Det är något att glädjas över och då måste jag ju ha någolunda ordning här. Vi ska i alla fall spendera en helg här hos mig i Västerås. Blir en massa mys bara :) Firar två år också så nåt litet extra blir det nog för det också, förmodligen en fin middag på nån god resturang, skulle inte säga nej till Tusen och en natt, mums vilken god mat de har där ! Annars ska vi inte göra så jätte mycket, jag har ju som sagt inte direkt mycket pengar nu när jag måste spara till mina dyra skitlinser !! Men vill ju så gärna ha så det får lov att gå ändå, men kommer tyvärr inte ha mycket pengar till sommaren :( Med det kommer säkert att lösa sig, hoppas jag i alla fall ....

Snygga armband




Hittar ni hos Cocoo Där finns även massvis av snygga klockor, övriga smycken och handväskor :)

christine

Hon är ju fruktansvärt pinsam alltså ! För er som inte vet vem jag pratar om så menar jag tv-serien Christine på Kanal 5. Hon gör bort sig hela tiden och säger ständigt fel saker vid fel tillfällen grymt skoj att kika på iaf :) Blir mycket kikande på TV idag känner jag på mig, kommer även att bli en onyttig dag. Sen måste jag alltså skärpa till mig, kan inte hålla på med de här onyttigheterna om jag ska kunna ha bikini till sommaren :p Så måste komma igång med träningen rejält och äta nyttigare. Men inte idag men imorrn :p  

tack för en trevlig kväll

Det var en trevligt kväll igår :) Men så mår man som man mår idag också, menmen. Är huvudet dumt får kroppen lida ! Idag händer det inte mkt, Höra med Anna om hon vill kika lite film eller så sen måste jag tyvärr städa lite också så de ser någolunda bra ut när Kristoffer kommer imorgon :)

Godmorgon

och vilken seeg morgon sen. Hela 45 minuter tog det för mig att ta mig upp ur sängen :p Bara för att man vet att man inte har jätte bråttom drar man verkligen ut på det. Men anledningen till att jag skulle kliva upp så pass mycket tidigare vad ju att ja skulle hinna städa undan lite här, men vart inte så mkt av det .. Släpade mig iaf upp och in i duschen och då brukar jag alltid piggna till men nästan så de hade motsatt effekt idag, jobbigt ! Men men ska väl se till att få i mig nån frukost nu och sen göra mig i ordning så vi kan åka iväg nångång vid halv elva ..

Brunett vs Blondin ?

Eller nja inte riktigt blondin, men nästintill .. Skulle vilja ha en ljusare nyans såhär framåt våren, eller åtminstonde till sommaren. Men inget man bör försöka sig på själv, så blir ett påkostat frisörbesök i framtiden, men när ska jag ha tid och råd att spara till det ? Nån som vill skänka lite pengar, bara höra av sig till mig ! Stora som små bidrag :p Men hursom helst är det en bra idé av mig att bli blondin igen ? Förmodligen kommer ja bli brunett igen till hösten, hehe .. Nu ska jag kika lite TV innan jag kryper till sängs, upp i tid imorrn och åka till bolaget :) så vi hinner med det innan föreläsningen, utgång blir det imorrn iaf, trevligt trevligt ! men men, Godnatt allihop ..




myskväll

Nu ska jag alldeles strax vandra ner och kasta in lite tvätt i tvättmaskinen .. Sen ska jag och Anna vandra ut på en liten promenad tills min tvätt är klar, svänga förbi en sväng vid ICA också och köpa lite gott till kvällen .. Blir som sagt Gossip Girl och Greys (lite i förtid)  idag :) Så riktig myskväll bara, så trevligt så, snacka lite skit :p Nu ska jag ta och byta om inför promenaden, dessa kläder passar sig inte (shorts och leggings), vi syns senare ...



seriöst, det finns en gräns !

image51

och den gränsen anser jag att hon har passerat för längesen, eller vad säger ni ? Är det ett skämt eller, ruskigt smaklöst iaf, får människor aldrig nog av uppmärksamhet ?





gud va jag är kass

haha ja kan verkligen börja följa de allra kassaste serierna på TV bara för att de är så skönt att ha nånting att kika på när man är uttråkad. Alltså jag menar, days of our life ? är de typ den dåligaste serien som nånsin gjorts liksom, skådespelarna är bara för mkt och det händer liksom aldrig något ! Men det är tidsfördriv, men seriös så har ja kollat på det lite till och från under de senaste månaderna, och det händer verkligen ingenting. Det är en sån där serie man kan hoppa in i hur som helst och ändå fatta vad det handlar om, eller inte kika på några månader men ändå hänga med .. Knepigt att det fortfarande sänds och att det gjorts så många program.

Men nu ska jag ta och bli lite seriös. Jag ska städa lite, eller åtminstonde diska och plocka undan lite skit .. Sen ska jag tvätta lite senare .. Annars blire lite myskväll nere vid Anna ikväll. Lite gossip girl och sen ett avsnitt av greys anatomy (lite i förväg - missar det imorn, för då är det utgång som gäller :) Dags för disk ......







SVt spolar björn

hmm,. även om han har gjort succé under de andra programmen av Melodifestivalen så ska han inte vara med i andra chansen :( inte för att jag följt melodifestivalen men kikat på klippen på youtube och han är ju bara för bäst :p Men nu ska tydligen Kristian Luuk göra en enmansshow, jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att det är en dum idé, men kanske är det så att Mr Luuk känner sig lite bortglömd när Björn gjort sådan succé ? Men läste iaf att det finns planer på att ha med Björn igen i finalen, bra bra .. Keep up the good work !!



Urgullig

image50
Hittade en ursöt klänning som jag inte skulle säga nej till nu till sommaren (som jag hoppas kommer snart). Men men, inte tänka på nån shopping just nu, nu är det bara sparande av pengar som gäller, usch vad trist ! Klänningen kommer iaf från delias

hjälp

Idag har jag som sagt varit ner o kollat synen, det var ju skoj !! Hur fan ska det här gå till nu då ? Jävla skit ögon, måste liksom jag vara halvblind ! Självklart måste jag ha de dyraste linserna som man inte ens kan beställa över internet, 2400 liksom rena rånet. Hur ska jag få tag på de pengarna, förslag ? Jag som hade tänkt att börja spara till sommaren nu när körkortet är taget, varför ska det alltid komma saker ivägen ? Fan vad man kan bli deprimerad över pengar alltså !! :(

Godnatt

Sov så gott - min säng är så tom, vill ju ha Kristoffer i den, men måste klara mig ensam i hela fyra nätter utan honom !! men men. Kommer bli svårt att somna i natt, för jag har verkligen segat hela dagen, men får göra mitt bästa, ska upp tidigt imorrn och iväg på synundersökning ! Dags att skaffa linser nu :) Så skönt ska det bli, särskilt att inte behöva ha de här fula glasögonen på sig varje gång man går på en föreläsning eller kör bil. Vill ju kunna använda solbrillor när ja kör sen :p Godnatt som sagt ......

H&M beställning



Skickade nyss in en beställning på en vårjacka från H&M, hoppas den passar, annars får den väl helt enkelt åka tillbaka .. 398 :- kosta den iaf ..

träning vecka 10

Skippar Friskis idag, jag känner mig inte helt pigg och Anna hade huvudvärk :( så vi fick göra lite omstruktureringar i vårt träningsschema ..

Tisdag - Gym
Torsdag - Gym
Fredag - Baspass

Söndag - Förhoppningsvis gå o simma lite med Kristoffer :p


Nu är det dags att verkligen komma igång med den här träningen, hehe !!

studentmat

Tänkte jag skulle prova på det lite också .. hehe, nej då men nå snabbt och lätt tänkte jag, så får bli lite nudlar det var grymt längesedan, hade en period för några år sedan då det var mkt :p men gott nån gång ibland sådär !


Rätt söt

Zooma

Denna klänning skulle vara rätt söt till sommaren och brunbrända ben, jag behöver som sagt en färgklick till sommaren ! Vet inte om denna kanske är lite väl färg glad för min stil, men finns även i enkelfärgat såsom blå eller röd m.m Priset, endast 99:- hos Ellos

Vårjacka

Zooma   

Vilken modell ska man välja på vårjackan ? Vill iaf  ha en ljus modell, men ska jag satsa på en trenchcoat (igen) eller någon annan stil ? Det är frågan det ! Trivs iaf i någolunda längre modeller, men finns många fina kortare nu också, inte lätt det här .. Jackan ovan är från Laredoute och kostar 489 :-

Björn Gustafsson sjunger i Linköping



Så underbar kille :p

Mycket sugen



På denna fina väska från Friis & Company som finns på Zoovillage. Om inte linserna blir alltför dyra, och om jag hittar en relativt billig vårjacka funderar jag skarpt på att beställa den nästa månad. Men vill egentligen ha en beige eller vit från Friis nu till våren, så ska hålla utkik nere på stan om de kommer in några bra :p Var ju så nöjd med min förra som påminner lite smått om denna, men tyvärr är den sönder, men kanske finns de nånstans där man kan lämna in och laga ?

måndag

En ny vecka tar vid .. Varit hemma i Smedjebacken under helgen, lite party i fredags sen bara mys med Kristoffer hela helgen .. Nu skulle jag egentligen befunnit mig på föreläsning, men min mage mår inte bra ! :( Hoppas ja inte ska drabbas av vinterkräksjuka bara, usch blää och fy ! Men det är nog lugnt, hoppas jag iaf. Så idag blir det till att plugga på egen hand, sen ska jag släpa mig iväg till friskis senare om magen mår bättre. Vilket jag hoppas på. Jag och Anna har nämnligen gjort upp ett schema över vilka dagar vi ska träna - och det ska vi följa nu ! Komma igång riktigt rejält. Jag ska kika vidare lite nu på datorn innan ja slår mig till ro och läser lite ..



Det är okej att ha sina egna åsikter - men ibland bör man tänka ett steg längre !