sista april

Japp då var det valborg, snart maj vilket innebär snart sommar ! ooh lycka, allting känns så lättare då Juni, Juli, Augusti :) Bara vara ledig en sådär två-tre veckor innan börjar jobba i sommar, ska ta vara på varje minut ! Sen slutar vi den åttonde augusti och runt den 15:e drar jag och Anna till värmen, fördmoligen Grekland - blir en sista minuten ! Pappa pratade här om dagen att han vill ta med familjen på en all inclusive resa till tunisien i mitten/slutet av september :p Hoppas han inte ångrar sig på den punkten, vem säger nej till en gratis resa med sol och bad ?! Underbart, två utlandsresor på två månader .. Men vi får väl se hur det blir med den sist nämnda, men att jag och Anna drar iväg är i alla fall spikat ! Läängtar, men först vill jag njuta av den svenska sommaren med allt vad den har att erbjuda :)

Nu ska jag gå och klä på mig och vandra ner till tvättstugan .. Medan den första tvätten rullar runt tänkte jag gå på en snabb liten promenad, sen ska jag tvätta fram tills ett ungefär och efter det dra hem :) Får se vad det blir för valborgs firande ikväll då :) ?!!

image82

Tisdag kväll

Japp då var denna dag snart avklarad ! Skrivit tenta idag, kändes väl rätt okeej .. Egentligen var den väl inte så svår men fick lite hjärnsläpp, vet att ja hade klarat de om ja hade pluggat lite mer, men ska inte säga nåt kanske klarade jag den ! Väntar på svar från mikrotentan men verkar aldrig komma ut ju, vill veta om ja måste åka hit och göra den i sommar ..

Nu är jag nere vid Anna .. Kikar för tillfället på Desperate Housewifes vilket borde  börja igen vilken sekund som helst så ska vandra tillbaka till soffan ..

image82

3 timmar kvar

Sen är det dags att skriva tenta .. Om jag känner mig redo ? halvt som halvt, vet ju inte alls vad de kan bli frågor om för vissa delar känns faktiskt helt okej ! Har i princip gett upp pluggandet nu, känns inte som att  de spelar nån större roll hur mycket jag försöker plugga in nu, det om sitter det sitter annars blir det en till chans i juni ! Dock önskar jag verkligen att ja kan avklara detta nu då datumet i juni inte det bästa ..

Nu ska jag snart laga lite mat ..

image82

tenta dag

Japp då var det tisdag och tenta dag då .. Sovit lite sisådär i natt, tjock i halsen och snorig :( Nu under våren har jag verkligen haft förkylningar som kommit och gått, inte alls roligt .. Men kan ju faktiskt hända att detta har mycket med att göra att vi satt ute så pass länge som vi gjorde i fredags !!!? Jag tänkte jag skulle försöka läsa lite nu, sen göra mig i ordning och vandra iväg till ica och köpta lite vitaminbrus (mitt recept emot förkylning, c-vitamin brus 2-3 stycken i ett glas några gånger dagligen !) och hoppas att jag kan få det att ge sig lite .. Vill ju vara frisk nu när man får lite långledigt !

Tentan startar halv tre, så drar iväg runt två nån gång .. Hmm undrar hur det ska gå nu alltså ? :s Efter den ska jag och Anna iväg till Ica och handla lite, sen hem till henne och laga lite potisgratäng och kött, mums mums ! Sen blir det en lugn Tv-kväll nere vid henne ... Men skriver kanske nåt mer inlägg nu på förmiddagen om det dyker upp nå skoj att skriva om :p

Ha en bra dag ute i solen (jättefint väder idag bara för att man inte har chans att vara ute !)
image82

Som utlovat .

     

     

     

Det var ju några i alla fall, nöjd limpan ? :p Finns ju  några fler och ett antal som ser likadana ut sen om du vill ha det också .. Nu ska jag försöka läsa lite mer, besviken på hur lite jag pluggat idag så skeptisk över provet imorrn !

image82

Vad?

Trodde verkligen bilen skulle gå igenom idag ! Vad är felet ? Vi trodde ju att de var fixat (och med vi menar jag pappa och en reparatör på hans jobb :p) Men nej då värderna låg på detsamma, ingen skillnad alls ! (Färdbromsen tar olika eller nåt sånt) Ringde och berättade för pappa och han vet inte alls hur han ska göra nu, han ringde till och med och frågade repartören vad de då kunde vara för fel och inte ens han visste då han trodde det skulle ha blivit bättre, hmm hur löser man det då ? :p Jag vet i alla fall inte, min kunskap om bilar är inte den bästa måste jag erkänna ! :p

Nu ska jag laga mat :p Ska ha lite eget brandt´s då jag har köpt hem mangoraja dressing, mums mums ! Så blir det, klyftpotatis och kyckling, dags att börja steka ....

image82


strax iväg

Hade kikat lite fel på öppettiderna på bilprovningen så kunde inte åka vid elva när vi egentigen skulle ha dragit iväg ! Så ska snart dra, eller rättare sagt runt halv ett .. Hoppas jag hittar dit nu då, krånglig väg :p Det andra stället var inte alls lika krångligt att hitta, men det ska nog gå bra ..

Har läst lite nu på morgonen, men som sagt har jag inte motivationen idag så det går trögt .. Men sen när jag kommer hem ska jag sätta mig och greja med massa uppgifter istället, kanske känns lite lättare .. Imorgon ska det tydligen bli jätte fint väder, så typiskt när man inte har tid att sitta ute och njuta ! Måste väl plugga lite på morgonen sen laga lunch, sen vid halv tre börjar tentan så blir till att sitta inne hela eftermiddagen, inte alltför skoj men förhoppningsvis blir det fler soliga och varma dagar inom den närmsta framtiden ..

Nu ska jag roa mig med något i cirka tjugo minuter (ingen idé att börja med uppgiter nu inte :p) innan vi åker ..

image82

En ny dag

Då var det måndag, en ny dag och en ny vecka .. Idag känner jag på mig att det kommer bli en riktigt jobbig dag :( Känns kul att vakna på morgonen och ha den känslan ! Anledningen till detta är att jag måste plugga, plugga och plugga lite mer och jag känner verkligen inte alls för det .. Vet inte riktigt hur jag ska fortskrida med pluggandet till detta prov för att hinna lära mig så mycket som möjligt så tror det mest blir till att göra uppgitfter idag .. Känns i alla fall som att efter allt jobb med inlämningsuppgiften kan man nog mer om detta än vad man tror, hoppas det i alla fall .. Och så mycket jobb det var med den så tycker man inte tentan borde vara alltför svår .. Man kan ju hoppas i alla fall ! Jag ska försöka lägga mig och läsa lite i en timme ungefär (läste inte klart precis allt igår) sen ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sen äta lite frukost ! Runt elva snåret kanske, så ska jag iväg och besikta bilen och hoppas för min plånboks skull att den går igenom :p

Nu ska jag väl sätta igång, hörs senare ..

image82

seg en söndagkväll

Nu börjar mitt huvud kännas tungt ! Och just nu känner jag mig inte alls motiverad för att läsa nå mer, men borde egentligen läsa lite mer innan jag går och lägger mig .. Men frågan är om man verkligen lär sig någonting då ? Jag är tveksam, för när jag inte koncentrerar mig riktigt och känner mig omotiverad så läser jag utan att egentligen läsa så att säga .. Man läser en text men samtidigt tänker man på en massa annat strunt sen i slutet på sidan kommer man på sig själv att man egentligen inte minns nånting av det man har läst, då är det ju egentligen väldigt onödigt, eller vad säger ni ?

Tänkte att jag skulle ladda upp lite fulbilder från i fredags (förstår inte hur man alltid lyckas se hemsk ut på kort?!!) Och det är alltid så roligt när man har låtit kameran ligga och andra har knäppt kort, hittade t ex en bild på golvet, kul ?! Haha .. Men kommer lite bilder imorrn istället, orkar inte greja med det nu faktiskt ! Så ska verkligen försöka komma ihåg det imorrn, laddar upp alldeles för lite bilder :p Nu ska jag nog krypa ner i sängen, får se om jag kanske försöker mig på att läsa nån sida till annars blir det till att kanske till att kika tv eller nåt tills jag somnar, för är inte riktigt sov trötter än ! Men detta blir nog förmodligen mitt sista inlägg för idag ..

Godnatt allihop !

image82


Liten beställning från ellos

image111
Nu har jag verkligen letat efter ett par snygga billiga röda solglasögon jättelänge .. Så hittade jag dessa på ellos som fått jättebra kommentarer/betyg och hade 25% där så kunde inte låta bli, så slängde in ett par vita också (då de bara vart att kosta 75 kronor styck) Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer att tycka om dem :) Sen måste man ju beställa för minst 200 så hittade ett linne som jag fick för bara 75 kronor :p Inget särskilt med det egentligen, men kan vara ett fint baslinne till sommaren får väl se hur det sitter, i erbjudandet stod det att jag hade fri retur också så ...
image82

bad update

Ännu en gång .. Men haft lite fullt upp så har faktiskt inte haft tid, men ska försöka bättra mig lite .. I fredags vart det en sväng på stan med Anna :p Ett par skor, spray, kam, kofta och nylonstrumpor vart det ..Sedan åkte jag hem, solen sken och allt var så underbart :) Svängde förbi Nisses en sväng och snacka lite skit med Linnsan och väntade tills hon slutade så åkte hon med mig sen .. Åkte förbi smedjan, hämtade mamma och Linn vandrade hem därifrån .. När jag väl kom hem var väl klockan närmare fem och tiger ringde och hörde om vi inte kunde grilla hemma vid mig, trodde inte far och mor skulle gå med på det, man bor ju trots allt inte hemma längre och mamma skulle upp o jobba ! Men hon sa i alla fall att de var okej om vi plockade undan och inte var kvar hela kvällen ! (Riktigt så vart det ju dock inte) Precis när jag skulle kliva in i duschen kom några av mammas kompisar och kidnappade med henne ner till Smedjan och gjorde massa behandlingar och grejer och bjöd på mat så hon vart inte ens hemma under kvällen :p Pappa var med och grilla och det kom lite mer folk än vad som var meningen :p Men det var jätte trevligt och pappa verkade inte ha något emot det heller .. Och det var så himla underbart för det var inte direkt kallt heller ! Hur som helst satt vi ute på "min" veranda fram till en tre på natten och snacka massa skit ! Så himla skönt att man kunde sitta ute, tände lite ljus och satt på infra värme och man var ju tvungen att klä på sig lite, men i alla fall, var inte alls så kallt som man kunnat tro (sen kan ju alkoholen ha gjort sitt också).

Himla skönt känns det nu när det går mot varmare tider .. Gårdagen och idag har ju dock inte riktigt varit lika varma men känns i alla fall att det är på G nu :) Igår sov vi lääänge, sen var vi upp och städade undan och sen beställde pizza som vi satt ute och käkade .. Sen var det bara en slö kväll, hyrde två filmer, Mr Woodcock och The stranger inside, båda var bra .. Och idag då ? Åkte tillbaka till västerås vid elva tiden, lagade lite mat, sen har jag legat och läst och läst, sen åt jag lite till, läste lite mer, kika lite tv och läste lite mer och nu sitter jag här ! Det var en summering över min helg i alla fall .. Nu ska jag diska lite sen kanske kika lite vänner innan jag ska läsa lite mer, ska försöka läsa allt det understrukna i min bok idag, har cirka 100 sidor kvar :( och imorrn blir de till att sitta hela dagen med övningsfrågor .. Ska även iväg och besikta bilen, hoppas det går bättre denna gång ! Nu börjar detta bli ett riktigt långt inlägg som ingen kommer orka läsa om jag inte slutar snart !

image82

Torsdag

Idag har vi haft seminarium på morgonen angående inlämningsuppgiften . Inga problem :p Så nu är den förhoppningsvis helt avklarat, känns riktigt skönt . Så jag har varit hemma några timmar nu för hade seminarium mellan åtta och tio . Känns så trist att behöva sitta inne när det är så vackert väder, egentligen skulle jag vilja sitta på nån uteservering nånstans i solen ! Men men måste plugga nu, ligger lite efter tack vare allt strul med uppgiften . Så jag har väl lyckats läsa lite i alla fall de timmar jag varit hemma men även hunnit äta mat, kika lite vänner och somnat av en sväng (man blir så trött när man ligger ner och läser !) ..

Ska snart läsa lite mera .. Måste komma igenom boken idag, sen kanske jag ska fundera över vad det blir till middag, vart en sån tidig lunch idag att jag redan börjar på att bli hungrig igen .. Sen hade väl jag och Anna tänkt att gå ut på en promenad lite senare också så att man i alla fall får lite frisk luft idag i det fina vädret :)

Imorgon åker jag hem en sväng .. Får jag äntligen träffa Linnsan en sväng, känns som det var evigheter sen nu :( Saknar dig gumman ! Först innan hemfärd blir det en vända ner på stan med Anna, shoppa lite och käka nån god lunch, hoppas att vädret håller i sig, kanske det bir en glass i solen också :) Okeej, nu ska jag verkligen återgå till böckerna, hörs senare .. Puss

image82

Cocktailparty

image110
En liten diskussion jag och Anna hade idag :) Att ha ett cocktail party med goda fina drinkar och nån god fin mat .. En fest där alla ska vara uppklädda från topp till tå :p Hur festligt skulle inte det vara ? Jag skulle då kunna tänka mig att bära något i stil med ovan, eller ett antal andra kombinationer jag kan matcha ihop i huvudet ! Klänning och skor kommer från gojane, clutch från asos och ring från forever21

image82


äntligen avklarat

Nu har vi äntligen färdigställt inlämningsuppgiften ! Vilken lättnad, men imorrn är det seminarie på det så hoppas det går bra och att vi löst uppgiften rätt annars vet jag inte vad jag tar mig till, 38 timmar har vi sammanlagt lagt ner på den ! Så vill inte gärna lägga ner mycket till ..

Vart inget inlägg igår, sorry .. Men var i skolan till sex, sen till ica och sen nere vid anna till halv elva och när jag kom hem efter det orkade jag helt enkelt inte ! Resten av denna dag ska jag ägna åt att laga lite mat, läsa lite i boken :( och sen slöa framför tvn .. Idag fyller min mor år :) Grattis .. Hade ju velat vara hemma och fira men istället vart det cirka sex timmar i skolan, men men inte mycket att göra åt saken ..

Imorrn är det seminarium mellan åtta och tio, sen ska jag bara vara hemma och försöka plugga så mkt det går !! Behöver verkligen ta igen en del läsande som man inte orkat/hunnit nu under arbetet med uppgiften .. Sen ska jag packa för helgen kommer spenderas hemma :p Utgång på Fredag, vad händer Limpan? Ska även hinna plugga lite och ner på stan innan jag åker på fredag .. Men men, idag är det bara onsdag och nu ska jag stoppa mat i ugnen ! Puss

image82


ännu en heldag

Idag vart det ännu en heldag i skolan ! Suttit med det där j*vla inlämningarbetet, ursäkta mitt språk ! Det är inte ett dugg roligt nu och vi verkar inte riktigt få ihop det heller .. Förstår inte hur det kan fela som det gör, hoppas att vi Får en rätsida på det imorrn .. Riktigt jobbigt att jobba med något en hel dag framför datorn, idag har det blivit cirka åtta timmar framför datorn, åtta timmar !! Så blir inte mkt framför datorn nu ikväll .. Just nu håller jag på att laga lite mat, blir klyftpotatis, köttbullar och nån sås, förmodligen kantarell :p Resten av kvällen ska jag spendera med att pendla mellan mina böcker och tvn, förstår inte riktigt hur jag ska orka plugga nå mer, men har ju tyvärr inget val .. Tänkte jag kanske skulle ögna igenom inlämningsarbetet också och se om jag kommer på nån snilleblixt, ytterst tveksamt ..



Morgondagen kommer att se ungefär ut som denna, och med lite flyt är vi klara med upgiften då, hoppas hoppas ! Sen blir det tv kväll med Anna, så får se hur det blir med inlägg imorrn .. Ska försöka uppdatera med åtminstonde ett till idag ..

Idag har det varit så fint väder :) Tyvärr har det ju dock inte funnits tid till att njuta av det, men vart en glass i solen under lunchen :p Nu ska jag stoppa in min mat i ugnen ..

image82

Då var ännu en helg över ..

Så snabbt det kan gå !! Idag har mor, far, Joakim och Lovisa varit och gästat storstan :p Jag och Kristoffer mötte upp dem nere vid punkt sisådär runt tolv tiden .. Kikade lite på new yorker först och fick en fin blommig topp som var på rea :) Sen vandrade vi runt lite tills alla vart hungiga (vilket uppstår väldigt snabbt när vår familj drar iväg på någonting :p) Så idag vart det middag på Grekiska Kolgrillsbaren, mums mums så gott det kan vara :) Sen vart det att vandra runt lite till, fick ett rosa linne och ett par nya strumpbyxor .. Sen åkte vi ut till IKEA, men tro det eller ej vi var aldrig in på IKEA (kors i taket att mamma inte kände sig tvungen att gå in där !!) Va in på hälla shopping lite snabbt sen ICA maxi .. Mamma köpte mig lite mat så jag inte behövde lägga mina sista pengar jag har denna vecka på det, hon är så snäll så :)

Får se hur veckan kommer att framskrida ! Arbeta med inlämningsuppgiften imorrn och på tisdag i alla fall så blir nog inte alltför mkt  bloggande då, men nått inlägg framåt kvällen ska jag försöka klämma in .. Sen  får vi då se hur onsdagen kommer att se ut .. Förhoppningsvis är vi klara med arbetet i alla fall . Skulle vilja åka hem en sväng över dagen då de är mammas födelsedag, men skulle verkligen behöva plugga den dagen också .. Men funderar på om jag kanske ska ta ett tidigt tåg, plugga på tåget plugga lite hemma innan de kommer besök sen plugga på tåget tillbaka på kvällen ?!! Kan ju funka, men allt hänger som sagt på hur det kommer gå med vårt arbete !! Nu ska jag i alla fall försöka plugga lite, inte blivit nått denna helg när jag haft besök :s Så mycket att ta igen ! Hörs senare .. pusspuss

image82

snabb uppdatering

Blir ett litet snabbt inlägg, inte så mycket skrivande när Kristoffer är här. Igår handlade vi och lagade till lite potatisgratäng och kött sen kika vi film hela kvällen ..

Idag har vi första sovit bra länge :p Det behövdes kände jag .. Sen har vi varit ut på biltema en sväng för Krille skulle ha nå grejer till bilen .. Sen har vi också varit nere på stan idag, men inte alltför roligt när man inte har några pengar .. Men hittade lite smått och gott som jag kanske ska köpa när jag väl fått pengar igen ..Var meningen vi skulle gå på bio ikväll, men vi skippar det .. Käkade lunch nere på stan istället, vart på tabazco .. Riktigt gott var det :) Så blir en hemmakväll ikväll också med massa mys .. Skönt det också ibland, men vart lite smått partysugen idag,  men får ta igen det nästa vecka, blir väl förmodligen hotellet på Fredagen ?! trevligt trevligt ..

Nu ska jag återgå till Kristoffer :) Hörs ..

image82

Då var det Fredag igen

Veckorna bara flyger iväg och snart har jag redan läst ett helt läsår på högskolan :p Idag är det jättefint väder ute :) Känns verkligen nu som att vi är på väg mot varmare tider, så underbart !! Varit på föreläsning idag till tolv, sen har jag nu precis ätit och ska städa undan lite och diska snart .. Sen ska jag försöka plugga fram tills Krisoffer kommer runt halv fem tiden .. Men kommer förmodligen gå segt för är jättetrött och har en huvudvärk som inte verkar vilja ge med sig ! Men men, nåt måste jag få gjort i alla fall ..

Ikväll blir det en myskväll med god mat och en film eller två :)

image82

Skofrossa

Hittat en webbutik gojane.com och gud vad mycket snyggt de hade där då, för att inte tala om alla skor !! Synd bara som alltid att det ska vara frakt och tull :( För annars är det ju så billigt, typ 150-200 spänn för ett par skor ..  Bjuder på lite smakprov på några av mina favoriter (ska jag lägga upp alla tar det ett tag :p)


chunky buckle heel  striped buckle peep toe heel  pearl buckle peep toe heel

leatherette round toe buckle heel  patent square peep toe heel  patent buckle peep toe pump

ruffle bow peep toe heel  patent color block cap heel  metallic jewel mirror heel

patent pleated peep toe wedge  powder-s met sandal  patent strappy stud heel

satin ruffle ballerina slipper  buckle moccasin flat  patent flat

Okeej det vart en hel del skor ändå, men skulle kunna ha med många fler - så många fina .. Så in och hitta era egna favoriter nu :p

image82

Läckra bikinis .

Juicy Heart Halter Top With Removable Pads  Juicy Heart Logo Hipster Pant 

Så söt från men dock lite dyr :p Sammanlagt går den på 1872 kronor !

Mix And Match Ring Bandeau Bikini Top in the style of Kate Moss  Mix And Match Ring Side Hipster

Urläcker färg ! Trosorna ska självklart vara i samma färg men den bilden vart inte lika bra :p Denna går på sammanlagt 241 kronor

Seafolly Surf Printed Skirted Bikini With Removable Pads  Click on images to enlarge them

Söt med lite volanger Din för 669 kronor

Alla dessa kommer från
ASOS som har grymma bikinis men har sett jättefina på fler ställen så kanske kommer nå inlägg på dessa senare :p Vilken är din favorit ?

image82

äntligen hemma

Idag vart det då en lång dag i skolan, från nio till sex och bara en halvtimmes lunch .. Vilket innebär åtta och en halv timmes arbete med ett inlämningsarbete om bokföring. Kredit hit och debet dit, massa siffror och krångliga frågor .. Usch vad trött jag är i huvudet, vill inte tänka mer idag eller huvudtaget :p Skulle ju egentligen verkligen behöva läsa mer inför tentan, men kommer aldrig kunna koncentrera mig på det just nu ! Förstår inte hur jag ska hinna plugga till tentan eller huvudtaget, går åt ett par dagar nästa vecka till grupparbetet också, sen är det inte långt kvar till tentan och väldigt mycket att minnas kan jag säga ! men men, inget roligt för er att läsa :p

Imorgon kommer min Kristoffer :) Massa mys blir det och kanske bio på Lördag .. Nu ska jag snart käka nåt och bara slöa hela kvällen, kanske städa undan lite mer också .. Men blir nog en tidig kväll för jätte trött redan nu !

image82

Presentförslag ?

Mor min fyller år vilken dag som helst och jag vet inte vad jag ska köpa till henne ?!! 40 fyller hon i alla fall och hon har i princip allt så inte så enkelt .. Och inte hinner jag få pengar innan heller .. Inte ens riktigt säkert jag kommer kunna komma hem på hennes födelsedag men jag hoppas på det ! Men funderar på om jag ska prova på att skicka nånting till henne, finns en massa skoj man kan göra, mest godis då :p Men hon är en liten gotte gris, hehe .. Finns i alla fall massa kul saker man kan skicka som telegram, skulle chansa på att hon skulle bli glad och överraskad :p Bra idé ?

image82


Make up - vill ha

image108

1. YSL Touche Eclat Radiant Touch Concealer Accessora 295 kronor
2. MIST Stockholm - Highlighter Snowdrops 120 kronor
3. Eyeliner i kakform Make up store 135 kronor
4. Eyeliner brush Make up store 75 kronor
5. Pensel set Eleven 799 kronor
6. Smashbox Tokidoki Eye Shadow Quad Eleven 265 kronor

Men man kan ju tyvärr inte få allt ! Men det jag ska införskaffa mig är i alla fall nummer tre och fyra, sen ska jag även köpa mig en concealer också men förmodligen blir det nog en i en lite lägre prisklass .. Men denna ska tydligen vara hur bra som helst, men får bli när jag har lite mer pengar ,, Ska också köpa mig lite bra och äkta penslar, men får nog bli en och en och inte ett helt set på en och samma gång :p

image82

Lång och Kort

Idag har dagen kännts väldigt låång men ändå har den gått så pass snabbt - förmodligen för att man haft en massa att göra hela tiden .. Vart i skolan mellan nio och halv fyra för att jobba med ett grupparbete. Sen vart det hem för att tvätta och städa undan lite (inte alltför mkt, men ser lite trevligare ut i alla fall :p) Sen nu har jag precis ätit lite och ska mysa ner mig och kika vänner, får mig alltid på lite bättre humör :) Sen får man ju inte missa att Sex and the City visas ikväll klockan tio ..

Lite ändrade planer till helgen, blir en myskväll med Kristoffer istället .. Skulle egentligen ha lite mer besök hemifrån och så var det tänkt en utekväll på pluto på Fredagen, men det får bli en annan vända .. Har en helg i sikte nu så dags att börja tjata lite så det kommer ner lite folk .. Har ju i alla fall bott här ett tag nu :p

Uppdaterar med nåt mer skoj lite senare :)
image82

orka ?

nej faktiskt inte ..

Snabbgenomgång av dagen: Skola: 09.15 - 17.00, äta sen tv-kväll Anna, spännande dag ? njae .. Jag är bara så trött av massa skäl nu att jag varken har lust eller ork att skriva ! Så blir några inlägg imorrn istället ..

image82

Sammanfattning .

Nu har jag varit lite dålig med uppdatering igen under helgen, men haft mycket och göra så har varken haft tid eller ork att skriva nånting .. Men ska försöka bättra mig, men blir tyvärr inte lätt under helgerna ibland, lätt att man glömmer av .. Åkte i alla fall hem direkt efter föreläsningen i Fredags, hem till morfar och hälsade på sen vart det bara en myskväll med Kristoffer :) Sen var det mammas 40 års fest på Lördagen, riktigt trevligt till en början men sen vart det en incident som förstörde en hel del, väldigt synd när det började så bra .. Var som sagt riktigt trevligt och så de första timmarna i alla fall .. Tänker inte gå in mer på resten här, men hände nåt som man verkligen inte kan tänka sig i alla fall !! aaja så kan det gå . På söndagen spendera jag den mesta tiden i sängen sen hemma vid Kristoffer ..

Nu är jag tillbaka i Västerås .. Kristoffer kommer hit till helgen sen, kanske blir det utgång men kan bli så att han blir kvar hemma i min lägenhet då .. Egentligen skulle det ju dyka upp lite mer folk hemifrån, men verkar tyvärr inte riktigt bli så ?! synd, för hade varit riktigt trevligt då det är terass premiär på Pluto så säkert jätte mkt folk .. Så vi får väl se hur det blir ..

image82

urläcker

15073-3829

Sommar söt klänning från ASOS, vad tycks ? Går på cirka 400 kronor ..

image82

Något för mig ?

Är ju då som sagt osäker på hur jag ska göra med valet inför hösten. Men konstigt nog tycker jag att det är intressant med ekonomistyrningen, det känns liksom som om det är mycket enklare för mig att förstå mig på än vad de tidigare kurserna har varit, men har ändå lite beslutsångest .. Det är antingen det, marknadsföring (som också är intressant) eller managment (som jag inte är riktigt hundra på vad det är :p) Just nu lutar det åt ekonomistyrningen i alla fall, har FEM dagar på mig att bestämma mig, inte lång tid inte !!

Innehållet i kursen är i alla fall :
Ekonomiska ansvarsenheter och mål, verkstadsorganisation, produktionsekonomiska begrepp. Behov av rörelsekapital, finansiering av anläggnings- och omsättningstillgångar, kassaflödesanalys. Kalkylmässiga kostnader.

Hänsyn till osäkerhet, risk, skatt, penningvärdes- och prisförändringar vid investeringsbedömning med kapitalvärde- och räntemetoder.

Prognosticering, behovsberäkning, dimensionering av säkerhetslager, lagerstyrningsmodeller, partiformning, produktionsplanering.
Kvalitets- och miljöledningssystem.

Aktivitetsbaserad kalkylering, målkostnadskalkylering, livscykelkalkylering. Balanserade styrkort. Koppling mellan påläggskalkyler och intern redovisning.

Årsredovisningslagen. Informationskrav, uppställningsformer, krav på ekonomisystemet.
Affärssystem. Kretslopps- och upplysningsmodeller för intern redovisning, standardrapporter, differensanalys, specialutformade rapporter.


Låter det intressant :p Njae men det kan faktiskt vara det, men det låter hur trist som helst och det låter svårt ! Men om man ger sig fan på det kan det nog funka, av nån konstig anledning har jag ju alltid tidigare haft lätt för siffror så ! hmm vi får väl se hur jag gör .. Är ju en termin, så känner jag att det inte är min grej kan jag ju alltid ångra mig och välja en annan inriktning sen !

Det här var nog inte ett sånt intressant inlägg att läsa precis, var nog mer bara för min egen skull, skriva av mig lite .. Ska uppdatera om nåt lite roligare och intressantare sen :p

image82

Ny serie



Idag börjar det en ny serie på kanal 5 klockan nio . Vill egentligen inte ha massa serier att följa, men den verkar bra så måste ju kika :p Det är det eller att ligga och plugga ännu en timme ?!! Vilket kanske skulle behövas, men man behöver lite tid att drömma sig bort och tänka på nåt helt annat också .. Hur många ska kika på detta ikväll då ?

image82

Confessions of a Shopaholic

Kommer bli film :) Har läst både en "shopoholics bekännelser" och en "shopoholic i New York", härliga böcker båda två när man vill drömma sig bort ! Och nu kommer det komma på film, men dröjer ett tag, så får fortsätta att se fram emot sex and the city filmen först som har premiär om cirka 70 dagar :p "Confessions of a Shopaholic" kommer ha premiär i USA i februari nästa år sen dröjer det ju tyvärr ytterligare en stund innan vi får se den .. Hoppas att den inte blir en besvikelse då ..


Denna brud kommer i alla fall spela huvudrollen .. Nu ska jag återgå till att läsa om ekonomistyrning, kanske blir det även den inriktningen till hösten !!?

image82

Varför ?

Nu har jag läst en artikel i aftonbladet igen som både gör mig fundersam och arg ! Det handlar om ett gammalt par i 80 års åldern som blivit bestulna. Gubben i huset var snäll nog att bjuda in två män som frågade om ett glas vatten och om vägen på en karta. När de sedan hade åkt därifrån fick gubben en konstig känsla och gick då till skrivbordet där paret förvarar sina pengar och den var tom. Han hjälper sedan polisen att hitta tjuvarna och de har också massa kontanter på sig, men tror ni det gamla snälla paret kommer få tillbaka sina pengar ? Nej för tjuvarna hade skulder hos kronofogden på ganska stora summor så det går före parets pengar. Visst kan man väl förstå att de vill ha in pengar av tjuvarna då de är skyldiga, men är det, det gamla hederliga parets fel . Jag tycker då i alla fall att det är självklart att det ska få tillbaka sina pengar. Jag menar hade det istället handlat om en tv apparat hade de väl fått tillbaka den om den hade återfunnits ?!! Eller det kanske man inte heller får i dagens samhälle ? jag vet inte, men kan inte annat än att tycka att det inte riktigt är rättvist ..

image82

?

En seg dag rullar på .. Känns himla skönt att vi kom iväg så pass tidigt och träna, skönt att vara hemma vid halv tolv och gjort träningen för dagen behöver man inte ha lika dåligt samvete när man sitter i soffan eller ligger och pluggar !! När jag kom hem käkade jag, fick bli en klassiker - Fiskpinnar och ris :) Sen tog jag det lugnt ett tag, har också börjat packa lite för hemresan .. Sen nu den senaste timmen eller så har jag försökt plugga lite, inte kommit alltför långt kanske, men ett antal sidor i alla fall och än är ju inte dagen slut ! Men just nu känner jag inte för nånting, skulle vara att sova då .. Huvudet känns tungt och näsan rinner, så nu ska jag vandra iväg och blanda mig en vitaminkick (2-3 vitaminbrus i ett glas vatten) .. Orka vara sjuk ? Trodde ju att jag hade blivit av med förkylningen ..

image82

ny dag

Då var det redan torsdag .. Gud så veckorna går snabbt nu för tiden, hinner inte riktigt med ! Imorgon är det redan dags att åka hem igen, tyckte nyss jag gjorde det .. Idag kom jag upp i lite mer vettig tid än igår i alla fall, vakna för ungefär en timme sedan så har ätit frukost o gjort mig i ordning lite, om tio minuter ungefär ska jag möta upp Anna och dra iväg till gymmet .. Så här tidigt tror jag nog aldrig vi har varit där förr men beror på att hon ska hinna med ett tåg sen .. Får nog ta det lite lugnt med träningen idag, känner mig tyvärr inte alltför kry och blivit snorigare än någonsin. .. Trodde det var över men så vart det liksom värre när jag kom till Västerås så får väl ta och proppa i mig vitaminer sen igen så får vi se om det blir bättre, förhoppningsvis ger det med sig .. Nu ska jag väl börja förbereda mig för avfärd !

image82

kul grej

Hade lite tråkigt efter maten så testade att klicka på allt jag ville ha på HM bara för att se hur mkt det skulle gå på, vart en närmare 30 olika saker (grejen är ju att man säkert kan hitta lika många på ellos, halens eller laredoute också :p)


Men i alla fall slutade notan på runt 3700 kronor, och NEJ jag ska inte beställa det :p Ville bara se hur mycket det kunde tänkas kosta .. men men, så kul har jag haft, skulle vara ännu roligare om man hade råd att skicka iväg beställningen och ett antal till beställningar !! Undrar hur stort paketet skulle bli ? :p

Nu ska jag inta duschen innan jag vandar ner till Anna ..

image82

En glad nyhet

Jag har oroat mig för hur jag ska klara mig finansiellt (fint det lät då :p) under sommaren, då vi inte får studiebidrag eller så och jag inte får lön förens i augusti .. Men idag fick jag hem deklarationen och jag får tillbaka en slant :) ooh det var en trevlig nyhet tycker jag ! Det kunde verkligen inte komma mer lägligt, nu kanske man kan klara sig någolunda bra under sommaren i alla fall ..

Nu har jag varit och tränat .. Först vart det en sväng ut till ikea för att köpa en sak till mamma och sen Friskis . Känns bra att ha rört lite på sig .. Vädret är fortfarande lika deprimerande !! GE MIG SOL NU ! Nu ska jag väl alldeles strax ta nå lätt att äta hade jag tänkt mig, sen hoppa i duschen och efter det dra på myskläder och dra ner till Anna en sväng igen ..

image82

dags att vara seriös

Då var det dags att vandra ner till Anna och plugga lite .. Får se om det går lika bra idag som det gjorde igår ! Pluggar väl på så länge vi orkar i alla fall, sen bär det av till gymmet .. Blir nog bil idag, vädret är inte alltför lockande .. Snöblandat regn hela dagen, förmodligen har det varit lika hela natten också :( Nu får vår och sommar ta och sätta igång ..

image82

cirka en och en halv timme senare

Inte har jag fått alltför mycket gjort kanske .. Men läst nån sida och duschat av mig lite i alla fall, försökte nyss läsa lite mer men vart så hungrig så nu håller jag på att förbereda lunchen :p

Huvudet känns mycket tungt och den huvudvärk som dök upp igår har inte rikitgt försvunnit .. Spänner liksom, kan ha att göra med snorigheten som jag börjar fundera på om den har nånting med allergi att göra .. Jag har aldrig tidigare varit allergisk .. Men mamma sa att det är så mkt pollen och skit i år att många börjar känna av det, så kanske skulle man prova på att ta en allergitablett eller så kanske det blir bättre, eller kanske det bara en vanlig förkylning som inte vill ge sig riktigt !! Nu måste jag gå och steka på min hamburgare :)
image82

onsdag

Vart en senare morgon än vad som var meningen ! Jag sov bara så himlans skönt .. Var meningen att jag skulle ha varit nere vid Anna nu men blir lite ändrade planer, hoppas de är okej med henne ?!! Så dagen idag kanske blir nått i stil med :

Läsa fram tills tolvslaget
Käka lunch, funderar på hamburgare, klyftpotatis och tzatziki ..
Ner till Anna och lösa uppgifter
Iväg till gymmet
Dusch osv
Mer plugg


Det är väl typ vad som kommer hända idag, kul va ?

image82

Nya pjucks

image107
Nya ballerina från en ny favoritaffär :p Dit kommer jag vandra tillbaka den 25:e !!

image82

dålig uppdatering

Det har blivit lite dålig uppdatering idag ! Inte riktigt haft tid .. Dagen har i alla fall bestått av att jag och Anna vandrade iväg till föreläsning vid kvart över nio på morgonen, men självklart var den framflyttad till kvart över ett ! Så vandrade snällt tillbaka hem igen då .. Sen satte vi oss och gjorde en massa uppgifter och så, bra jobbat idag tycker jag :) Sen kunde jag tyvärr inte ta mig till den andra föreläsningen då jag hade tid hos optikern (mina linser passade mina ögon bra så om tre veckor har jag ett halvårs förbrukning !)

Anna skippade också föreläsningen då och följde med mig ner :p (men pluggat på riktigt bra idag, x antal timmar i alla fall och ska göra en hel del även imorrn !) Så vi gick och käka lite kina mat, riktigt gott var det .. Sen var jag då som sagt till optikern sen bestämde vi oss för att vi skulle hitta en skoaffär som vi hört om där de har snygga skor och dessutom en massa snygga för bara 99:- Till och med jag hade råd med ett par :p Min storlek var ju dock tyvärr slut i de flesta snygga, men hittade ett par ballerina i guld :) Bild kommer sen .. Min nya skoaffär i alla fall, mycket fina skor, hittat minst två par jag vill ha, och mycket bra priser också på både skor och väskor :)

När vi kom hem sen då fortsatte vi med pluggandet och sen vart det tisdags tv-kväll .. Så jag har med andra ord spenderat mycket tid nere vid Anna idag så inte hunnit uppdatera så mkt, sorry .. Men ska försöka slänga in några inlägg innan läggdags :p

image82


Klänning med det lilla extra

Bustierklänning

Sitter och funderar på om jag ska beställa nå kläder (det som är så praktiskt är ju att man inte behöver betala nu :p) Skulle verkligen vilja ha lite nytt inför varmare tider, men vet inte varifrån .. Kikade i alla fall nyss på klänningar och såg då denna på Halens för 399:- Lite speciell men snygg tycker jag .. Tycker ni?
image82

ursäkta bloggavbrottet

Vart ett litet avbrott under min hemvistelse över helgen .. Haft en del att göra och har inte riktigt hunnit sitta vid datorn . I fredags var det då folkan som gällde, det var skoj :) Var först hem till morfar då han fyllde 70, sen var jag hem till Carro innan vi gick allesammans till folkan då .. Ett irländskt band som spelade, de var bra faktiskt och de lockade en hel del folk i alla fall ! Sen lördag vart det bara lugnt, sov mycket lääääänge ....Sen käka vi lite onyttigt från pizzerian, tiger kom förbi en sväng sen åkte vi hem till mig och kika film hela kvällen .. Söndagen hände det väl inte heller alltför mycket, var hemma hos Krille för hans far, anna och farmor skulle komma förbi och kika hans lägenhet .. ajaa det var min helg i stora drag ..

Nu är jag tillbaka i Västerås i alla fall .. Riktigt tråkig väg att köra hit faktiskt och alltid ska det vara massa vägarbeten .. Sen har jag mött två polisbilar och när jag nästan var hemma såg jag en till som hade stoppat två bilar, de är i full fart idag så passa er om ni är i närheten :p

image82


snart bär det av

snart ska jag åka hem, hem till byn ! Haft tentan idag, det gick ju som det gick, inte var det lätt iaf så väntar nu med spääning på resultatet ..

Haft en riktigt hemsk natt inatt, knappt sovit nånting. För det första var jag inte alltför trött, för det andra var jag snorig och för det tredje kan hända jag var lite nervös också ! men men inge sova o vila nu, först hem, göra mig i ordning, 70 års kalas och sen party ! Nu måste jag nog dra mig ..

image82

Planering inför helgen

Snart har ännu en dag försvunnit .. Just nu känns det som att det går lite segt med läsandet, men snart igenom häftet för andra gången i alla fall sen tänkte jag bara gå igenom diagram och begrepp för varken hinner eller orkar (mest orkar för skulle nog egentligen hinna) läsa igenom allt en gång till ! Idag har jag också hunnit gått iväg en sväng till ICA, tvättat fönstrerna, diskat, lagat mat, tvättat och suttit lite vid datorn . Man kan ju inte läsa oavbrutet heller :p Då blir det så att man läser utan att egentligen inte läsa och sen måste man börja från början och det är ju bra onödigt !

Grymt tråkigt att ha behövt sitta inne mestadelen av denna dag ! Skulle varit mycket trevligare att hitta på nåt skoj .. Men men så kan det vara ibland. Imorrn efter tentan åker jag i alla fall hem och då ska jag inte bara sitta inne och plugga ! Först imorrn ska jag till morfar då han fyller hela 70 år :) Sen ska jag ut med Limpan, Carro, Jonna och förmodligen de andra vanliga som brukar vara med :) Ska bli trevligt att träffa lite folk efter dessa dagar av tristess och plugg .. Sen på Lördag vet jag inte om det händer alltför mycket ? Blir nog en lugn kväll i alla fall för ska träffa Kristoffers pappa och farmor på Söndag förmiddag, de ska komma och kika hans lägenhet (han har inte nyss flyttat eller så men hans farmor har inte hunnit varit dit ännu!) Sen åker jag nog tillbaka till västerås på måndag förmiddag skulle jag tro .. Det var min helg det, men än är vi inte där ! Ska först avklara den här tentan då som sagt så ska väl återgå till det nu då ..

Ville ha nånting att kika på till kvällen (då det är hockey på tv) så laddade hem första säsongen av vänner som jag nog sett hur många gånger om helst, men trevligt tidsfördriv ! :) Så när jag känner mig alldeles för  trött för de här papprena kan jag ju alltid kika ett avsnitt och sen plugga igen .. Man behöver som sagt ta en paus lite då och då :p

image82

mariah careys garderob

image259

Hmm vem skulle inte vilja ha denna garderob ? Snacka om mycket skor och alla är förmodligen bara använda en gång eller liknande !

image82

störande

Jag som hade planerat upp min dag lite .. Men så hade jag tagit fel på min tvätt tid ! Så kommer ner, redo att tvätta vid klockan ett men självklart har jag tvätt tid mellan fyra och sju ! Så himlans typiskt .. Jag som hade tänkt tvätta och gå på en promenad och sen plugga hela eftermiddagen .. Men men, ändrade planer !

image82

Våren är nog kanske här nu !

Gud vad fint väder det är ute, man får nästan dåligt samvete när man sitter inne ! Men har ju tyvärr inget val just nu .. Har precis ätit lite, var lite taco rester från gårdagen .. Ska snart klä mig och göra mig i ordning någolunda för vid ett har jag tvätt tid .. Funderar på om jag ska vandra iväg till affären också och köpa nåt att ha med på tentan imorrn och samtidigt få lite luft, eller så tar jag det sen senare .. Hur som helst måste jag ut medan solen skiner då kan jag slå vad om att jag kommer må bätre och känna mig piggare !

nu har jag läst ut mikrohäftet en gång idag i alla fall, ska väl försöka komma igenom det en gång till i alla fall och sen kanske gå igenom mina egna anteckningar och de viktigaste delarna ..

image82

seg, segare, segast !

Undrar vilken skala jag ligger på ? Snorig, tung i huvudet, tjock och ont i halsen, roligt ? nej inte direkt särskilt inte när man inte har tid att bli sjuk .. Måste stoppa i mig lite mer vitaminer nu snart ! Känner verkligen att jag skulle behöva träna idag då de inte blivit så mycket träning som planerat denna vecka, men får väl se hur jag känner mig sen annars blir det verkligen hårdträning nästa vecka, minst fyra pass i alla fall .. Så hoppas att förkylningen gett sig till dess i alla fall. Måste ju verkligen komma igång med träningen om man ska hinna se nå resultat framåt sommaren ! Men hur som helst måste jag i alla fall ut och röra på mig lite idag även om det inte blir gymmet. Blir nog kanske en lång promenad i solen istället, kan behöva lite frisk luft senare ! Har i alla fall lyckats plugga lite nu under morgonen, så känns väl lite bra . Men har ingen aning om hur det här provet kommer att gå !

image82

Tidig kväll ?!!

Tänkte jag skulle försöka somna i tid idag som sagt. Ska vandra iväg till sängen nu, men blir förmodligen inte sova direkt , skökika lite lite så det kanske inte blir en alltför tidig kväll i alla fall ?

Men hur som helst måste jag upp i tid imorrn ! :(

image82

verktygset för tjejer

image1580

Detta söta verktygsset hittade jag i en tjejs blogg . Visst var det sött ?
 
image82

Kika TV

Japp nu har tv kväll börjat istället för plugg ! Eller har väl kikat i cirka 35 minuter nu :p Grey´s anatomy, så bra serie .. Så nu ska jag återgå till det .. Får se om jag kanske orkar läsa lite till sen eller om jag somnar tidigt och kliver upp lite tidigare imorgon istället ?! Får visa sig ..

image82

Sommaroutfit från Ellos

image106
En sommaroutfit i naturens färger :p Kanske inte den mest färggladaste och uppiggande, men fint för lata vardagliga dagar i solen :) Allt kommer från Ellos !

image82

Söt med sommarkänsla

image317

Söt sommarklänning från asos Inte riktigt säker om det egentligen är min stil och så, men så sött med massa blommor, riktigt sommrig därför jag gilla den. Och behöver ju lite färg i garderoben som sagt, Vad tycker ni ?
image82

Nervös

Gud, jag måste verkligen klara den här tentan på Fredag !
Har inte ork att göra om den .. Inte ork till att sättta mig med de här urtrista papprena igen sen. Jag ska gå dit och klara det den här gången, så är det bara !! Tagit mig igenom häftet en gång idag och mina egna anteckningar två gånger, det är ju inte helt kasst iaf ?!! :p Tänkte jag kanske skulle ta och börja läsa i häftet igen och se hur långt jag hinner idag .. Sen har jag bara morgondagen på mig att trycka in all den här informationen i huvudet, börjar bli lite smått nervös nu faktiskt ..

Sen ska vi nu välja inriktning på de kurser vi ska läsa under hösten, tror det var tre eller fyra olika inriktningar. Och jag har beslutsångest, gud så svårt att välja vilken inriktning man vill läsa när man inte ens är säker på vad man vill bli. Och sista ansökningsdag är 15 april, det är inte alls lång tid dit så måste verkligen tänka igenom det här nu !

Kanske inte vart ett särskilt kul inlägg ? Men är ju meningen att man ska skriva ner sina tankar och åsikter i en blogg och just nu är detta tyvärr det jag tänker på ! Uppdaterar senare med nåt skoj :p

image82

Träning

Då var det dags för ännu en paus i pluggandet ! Ska vilken sekund som helst hoppa i träningskläderna och vandra ut till bilen, sen bär det av till gymmet. Kankse inte blir 100 % hård träning idag, för känner mig som sagt seg och håller på att bli förkyld så blir till att ta det lite lugnt. Men känner verkligen att jag behöver röra på mig lite, kan inte sitta inne i lägenheten hela dagen ! (även om det kanske skulle behövas i studeringssynpunkt ! men man behöver faktiskt lite paus då och då, annars känns det som huvudet ska explodera !) Så nu ska jag jag gå och byta om ...

image82

Färgglada shorts


Har tidigare visat ett par turkosa korta shorts jag skulle vilja ha från Nelly. Men dessa gula shorts är hur fina/söta som helst. Kika på dem i affär för några dagar sedan, skrik gula :p Vill ha ett par färgglada shorts till sommaren, tänk er dessa när man fått lite färg på benen också ? :) Och priset, dina för bara 149 kronor från H&M !

image82


Lunchdags

Det går ganska bra med pluggandet just nu .. Det känns som att det ibland bara flyter på sen med jämna mellanrum blir man trötter och orkar verkligen inte .. Men nu ska jag ta en paus och äta lite så jag inte hinner känna av den där tröttheten riktigt än ! idag blir det lite tacos :) Mums så gott det ska bli .. Hoppas nu att köttfärsen tinat som den ska så det inte tar evigheter att steka ..

image82

2 dagar kvar

Då var det bara två dagar kvar att plugga till tentan då :s Undrar hur det här ska gå ? Skulle kliva upp tidigt idag, men kände mig riktigt seg för håller på att bli förkyld :( Så låg till tio, men nu har jag i alla fall gått igenom mina egna anteckningar en gång, så ska väl gå in på det jag läste igår igen nu snart hade jag tänkt .. Känner verkligen inte för att plugga idag, huvudet känns grymt tungt. Ska nu dra i mig lite mer brus vitamin och hoppas det ger sig. Ska nämnligen iväg och träna idag och imorgon och har inte tid att vara sjuk, måste verkligen träna känner jag ..

Nu ska jag kika runt på internet en kvart eller sådär innan jag börjar läsa igen .. Då ska jag läsa fram till lunch vid ett, sen efter det läsa till ungefär tre innan vi drar iväg till gymmet, sen läsa så mycket jag hinner och orkar när  jag kommer hem därifrån. Kul dag ? Nej skulle jag väl inte direkt påstå, men men man måste väl göra tråkiga och jobbiga saker ibland också om man vill komma nån vart !

image82

Sängdags

Då var det dags att vandra iväg till sängen då .. Trött har jag då varit hela dagen, så borde inte bli något problem att somna, eller så blir det just det !? Behöver sömn i alla fall, sov så dåligt natten till idag ! Tänkte jag skulle försöka kliva upp i tid imorrn också och verkligen försöka plugga så mycket jag bara orkar, hoppas det går bra ..

Godnatt

image82

rubrik ?

Om 35 minuter ska jag möta upp Anna .. Innan dess ska jag plocka ordning lite här så jag vågar släppa in henne :p Kanske läsa lite också, hinner ju inte mycket kanske ! :p Fastnade framför Tvn efter att jag hade ätit, men känner mig rätt nöjd med vad jag åstadkommit i alla fall idag. För det var riktigt tungt för idag har jag varit ruskigt trött, håller kanske på att dra på mig en förkylning !? Så ska nog ta och proppa i mig lite vitaminer nu tror jag ..

image82

Shopping - träning



Visste ni att man under en shoppingtur på en och en halvtimme bränner 325 kalorier ! Inte illa va ?

image82


Some pics.

     

    

Några få bilder från Lördagen . Vart inte många alls och Isabelle fotograferade inte som hon brukar :p

image82

Nytt linne

image98
Mitt nya gula linne jag fick av mamma :) Väldigt dålig kvalité på bilderna dock :p Men det är jättefint och sitter jättebra, vilket det dock inte riktigt såg ut som på första bilden :p

image82

Denna söta lilla sak

image97
Provade jag kanske tre gånger på stan igår :p Den passade mig utmärkt, en söt liten ballerina men med klack, perfekt. Så den ska bli min när jag känner att jag kan köpa den. Perfekt till våren som verkar komma med stormsteg ! Hoppas bara att det Anna hade läst inte stämmer, snö till helgen !!? Då börjar jag seriöst gråta tror jag ! Denna söta skapelse går i alla fall på 299 kronor och finns i brunt, svart och vitt ..

image82

Bra concealer ?



Skulle behöva en bra concealer till någolunda bra pris, nån som vet nån bra ? Denna från YSL ska tydligen vara riktigt bra, men kostar en hel del också .. Hört också att make up stores ska vara bra ?!

image82

Helt slut i huvudet

Usch vad det är jobbigt att plugga mikro :( man vill bara somna ! Råkade göra det i cirka en halvtimme också för att vara ärlig :p Nu har jag i alla fall läst igenom hela hans anteckningshäfte idag, cirka 100 sidor. Låter ju egentligen inte alltför mycket, men när man inte känner ett stort intresse och inte förstår allt är det riktigt jobbigt. Nu tänkte jag att jag skulle ta och äta nånting och slöa ett tag, kanske små titta tv eller nåt innan jag läser lite till .. Ska försöka gå igenom mina egna anteckningar innan det är dags för att möta upp Anna ..

Önska mig Lycka till, jag kan behöva det när det gäller detta prov :p

image82

Fin sjal

image96

Denna sjal från nuknuk skulle passa perfekt till min väska :)  (men skulle dock inte ha den riktigt sådär :p) Men tyvärr fanns den inte i lager, kanske får de in den snart igen .. 199 kronor kostar den i alla fall .

image82

Var på tiden

Att bloggen satt igång igen :p  Kankse blir en hel del uppdateringar nu då, eller kanske ett riktigt långt inlägg, hehe. Sist jag skrev höll jag på att förbereda mig för en utekväll, det var en trevlig men dock tidig kväll :) Men kan vara skönt det också ibland.

Söndagen vart en rikitg seg dag .. Jag och Anna hade lite film marathon framåt eftermiddagen/kvällen, tre filmer hann vi plöja igenom. Först kika vi 27 dresses, charmerande tjejfilm :p Den var bra, men tyckte den kändes lite seg emellanåt. Sen kika vi the eye, den var spännande ! Trodde den skulle vara mer överdriven än vad den var, och det tycker jag inte om, men den var helt lagom .. Men dock lite overkliga "monster" ibland :p Sen kika vi ännu en skräckfilm som visades på tv, Skeleton key vilken jag hade sett förr men kom typ inte ihåg nånting, men den är bra så den rekommenderas :p

Igår var mor och far på besök .. Så vart inte så mycket pluggande inför tentan som jag hade hoppats på. Vi var ut till Ikea en sväng sen tänkte vi kika affärerna inne på Hälla köpcentrum men kom fram till att de inte var så roliga så åkte ner på stan en snabbis. Fick en turkos t-shirt med silvertryck från New yorker och det gula linnet från Gina som jag så gärna ville ha :) Så nu har jag något att ha på mig till helgen som kommer ..

Så vad har mer hänt ? Börjat en ny kurs i skolan har vi gjort, grundläggande ekonomistyrning. Än så länge känns det bra eftersom jag kommer ihåg en hel del från det från gymnasietiden .. Annars har det väl inte hänt alltför mycket mer tror jag .. Idag blir det plugg till klockan sju, sen blir det en tv-kväll med Anna, man måste ju slappna av lite från studierna också om man inte ska bli galen :p Så då kan det va bra med lite slötid framför tvn och lite skitsnack :p Morgondagen och torsdagen kommer också främst bestå av plugg :( inte alltför kul, men känner att jag måste klara det här provet nu på fredag annars måste man göra det i sommar  ! och det vill jag verkligen inte .. Men blir träning imorrn och torsdag också så man får en lite paus ..

Nu ska jag plocka undan lite från matlagningen och sedan ta itu med alla papprena ..

image82