utlämnad

nyss varit nere vid Anna och kikat film, utlämnad som sagt. Den var faktiskt bra, även om man vart lite småsnurrig i slutet med det klarnade ! Dock hade ja velat att den skulle fortsätta cirka tio minuter till så att man kunde få reda på lite mer om va som händer sen så att säga. Men helt sevärd film !


vart har dagen tagit vägen ?

Dagen hitills har gått mkt snabbt !! Och känner inte att jag hunnit med så mkt heller .. Jag har iaf hämtat ut mitt körkort idag :) Fy så jag såg ut, såg helknäpp ut, spärra upp ögonen som nån idiot, men men ska inte visa för nån :p Anledning för den delen att ja såg ut som jag gjorde var att jag för det första var nervös så då börja Tommie skratta utanför så ja kunde inte hålla mig så var tvungen att anstänga mig för att inte skratta! Tåls att tillägga att man fick ta tre kort ! och detta var alltså det bästa, tragiskt. På ett av de andra blundade jag, och på det tredje så skrattade jag rejält, ingen vacker syn ! Så därför får jag stå ut med att se ut som en knäppis, man ska väl skaffa nytt om tio år eller så ? haha. Annars idag har vi varit nere vid Anna och pluggat lite makro och käkat god mat .. Men det var ett antal timmar sen så nu är jag uppe vid mig och ska laga lite mat. Inget avancerat blir det, lite strips, köttbullar och cream fraiche :p Sen ska jag vandra ner dit igen, plugga lite till sen kika lite TV, ska även kika en film ikväll, utlämnad, den verkar riktigt bra . Dags för plåten att skyfflas in i ugnen !

mer min stil

ASOS Premium Leather Fold Over Slouch Boot
Då var denna bruna stövel mer min stil, också från asos
Men just nu ser jag fram emot att köpa massa vår och sommarskor, högklackat, lågklackat, söta sandaler och ballerina skor

Knepig sko

Irregular Choice Wrap Boot
Eller vad säger ni ?
Stövel från asos

vacker låt


ojojoj vad längesedan ..

Vart ett litet uppehåll i mitt bloggskrivande, men jag har faktiskt haft en hel del att göra på senare .. Förra veckan spenderade jag på hemmaplan (Smedjebacken). Veckan bestod i princip av övningskörning och pluggande, men på Torsdag kom lyckan, KÖRKORT! Helt underbart är det, kan inte fattta det riktigt än, känner mig olaglig när ja kör :p hehe .. Vart på Pappas födelsedag och allt, så det tyckte han var en jättebra present :) Sen har jag äntligen skrivt tentan i mikro och nu tänkter jag inte tänka mer på den innan vi får resultatet, vilket bör komma om cirka tre veckor. Men håller verkligen tummarna, för vill inte göra den igen! Annars har dagarna bara försvunnit .. Kristoffer var med här nere i helgen, haft lite mys helg och sen har ja varit ute och kört lite .. Igår var jag och Anna ut till erikslund, var tvungen att införskaffa ett par nya skor, mina håller på att ramla ihop alldeles !! Sen åkte vi till ikea och sen storhandlade vi lite på maxi, så skönt nu med bil så man kan storhandla så man har mat så man klarar sig ! Idag har vi börjat en ny kurs, makroekonomisk teori och politik, visst lät det intresssant? njae men bättre än förra kursen .. Idag ska jag städa sen ska jag och Anna vandra iväg till Friskis vid fyra .. Sen blire Gossip Girl hemma vid mig ikväll :p Nu ska jag ta och fixa lite lunch tror jag ..

i väntan

på bättre tider ? eller ja iaf i väntan på bussen som går om cirka 40 minuter. Har som sagt haft en föreläsning i mikro idag. Gcik snabbare än väntat faktiskt, även om det känns rätt segt de första två delarna. Men efter den sista pausen gå det faktiskt rätt snabbt :p Vandrade iväg till kåren med Anna sen och delade en Kebabtallrik .. Kände att det vart så stressigt att hem och laga mat innan avfärd. Så de kommande två timmarna ska jag alltså tillbringa på resande fot tills jag är hemma i Smedjebacken en än gång ! Ska spendera resten av dagen/kvällen med min älskling. Kika film och bara mysa, blir nog The legend tror jag, hört att den ska vara rätt bra? Men nu ska jag ta och packa det sista ... 

Godmorgon

Usch idag ville jag verkligen bara ligga kvar i sängen, låg så länge det bara gick !! Men men ibland måste man tvinga sig upp. De mornar när man vet att man kan ligga kvar om man vill är helt underbara :) Men ska iaf iväg nu om typ tio minuter på föreläsning, inte direkt jättesugen på det . Men är väl tvungen om man ska hinna med någolunda. Försöker äta frukost nu, men går inge vidare. Jag är ingen frukostmänniska ! Jag måste ha varit vaken nån timme innan jag äter annars blir jag typ att må illa :( och så är fallet nu, mackorna går väldigt väldigt väldigt segt ner . Efter föreläsningen ska jag iaf hem och äta nån slags lunch, kanske skriva nåt blogginlägg :p, packa det sista och slöa fram till bussen går ner till stationen. Hörs sen ..

Godnatt

Känner mig en aning seg och utmattad nu så kanske dags för sängen. Imorrn är det föreläsning igen som gäller sen tågresa hem ! Ska bli så skönt med en lugn helg hemma ... Godnatt och Sov så Gott !!


spännande

ooh det var så spännande på Las Vegas idag, vill se fortsättningen nu !! Men självklart är det uppehåll ända tills 29 mars ! Åh hur ska jag klara mig till dess ..


Uppiggande

Lite små roliga historier

"Hur kom du hem efter festen igår?"
"Som en blixt!"
"Så snabbt?"
"Nej, men liksom i sick-sack..."

"Vad heter Rinkebys nationalfågel?"
"Muckar du´va."

Svensken till sina engelska vänner:
"Vet ni vad jorden heter på latin?"
"No, tell-us!"

"Vad heter Finlands längsta man?"
"Enoch Nitti."

Åke och Majsan hade firat sin tjugoåriga bröllopsdag med en weekend på ett av stadens lyxigare hotell. När Åke vid avresan blev presenterad en räkning på kalaset som löd på över tvåtusen kronor, hajade han till.
- Jag kan förklara räkningen, sa hotellportiern. Det är 1200 kronor för hotellrummet och 950 kronor för maten.
- Va fan, utbrast Åke, vi har ju inte ens rört maten. Vi har varit på hotellrummet hela tiden.
- Kanske det, sa portiern snorkigt, men maten fanns där om ni hade varit intresserad.
- Då kan jag presentera en räkning till er på 500 kronor för att ni har utnyttjat min fru.
- Vad menar ni! utbrast portiern. Jag har inte rört er fru!
- Nä, sa Åke surt, men hon fanns där om ni hade varit intresserad!


Bara för att jag hade lite småtråkigt så har jag suttit och läst lite historier :p Inte jätteroliga kanske, men ni kanske drar lite på smilbanden iaf ?


rekommenderas

Schwarzkopf Osis Dust It
Beskrivning

Lätt puder som ger textur med matt effekt. Medium kontroll och separation. Användning: Kreativ styling på torrt hår. Pudra en liten mängd puder i handflatan och gnugga, kamma igenom med fingrarna, lyft in i botten.

Ger väldigt bra volym och en känsla av att man har tupperat håret utan att man gjort det. Lyft bara lite på överhåret och pudra för att sedan gnugga runt lite. Men var försiktig med att ta för mkt då det kan få håret att kännas en aning fett i hårbotten. Kostar cirka 149 kronor och finns att få tag på hos de flesta frisörer eller på återförsäljare av hårvårdsprodukter på internet. Jag beställde min från baresso och rikitgt nöjd med dem.



Schwarzkopf Osis Dust It

tre små drömmar


image49


Väska  ASOS
707:-
Slingbacks ASOS 321:-
Klänning Topshop 707:-


Så söt reklam

hehe bedårande :p eller vad säger ni ?

yrsel

Har jag känt av mkt de senaste två dagarna :( Kanske håller på att bli sjuk eller något ?! Men ska dra i mig lite C-vitamin brus snart så jag håller förkylningen borta. Varken tid eller lust att bli sjuk nu !! Pallrade mig iväg till Friskis en sväng med Anna iaf idag även om jag inte direkt kände mig på topp, men känns bra att ha rört sig lite idag, även om det kanske inte vart till hundra procent så har man iaf gjort nånting ! Nu har jag precis käkat varma mackor för första gången sen jag flyttade hit ! Det är också nästintill första gången sen flytten som jag köpt mjukt bröd ! Men vart så oerhört sugen på varma mackor i ugn, mums vad gott det är .. Jag har inte gjort så mkt mer än så länge idag. Jag ska försöka mig på att plugga lite nu så får väl se hur det går, sen blir det nog en rätt så slapp dag framför tvn. Anna kikar förbi senare ikväll och gör mig sällskap. Kanske sitta och bläddra lite i Apollo katalogen som jag fick hem idag ?! Och drömma oss bort till vår resa i Augusti - destination unknown. I min post idag fanns också en massa kort som jag framkallat (typ de flesta bilder som jag har här i min dator, man fick nämnligen 100 bilder gratis på fuji) och ett nytt nummer av Vecko Revyn :) men ska försöka att inte läsa den idag, tänkte jag skulle försöka spara den till resan hem imorrn. Okej men nu ska jag faktiskt ta och plugga ! Nån som förstår sig på det här med mikoekonomi? 

Så vackert

Hittade denna video på en annan tjejs blogg. Vet inte riktigt vilka det är som sjunger ? Nån som vet kan ju höra av er. Men riktigt vacker version av Halleluja, den här låten ger mig verkligen rysningar varje gång, oavsett hur många ggr man hört den. Så vacker !


Lite snygga skor från Shopbop.com

Skulle inte säga nej till dessa små raringar, min plånbok däremot gör tyvärr det !! De första från L.A.M.B kanske inte är direkt min stil men är de inte hur coola som helst ?!

       

Från vänster
L.A.M.B Shoes
Ash passion open toe platform pump
KORS shoes
Claudia Ciutti gina plattform patent sandal
Pedro Garcia Xaide suede plattform boot

och många många fler snygga på shopbop tänk om man bara kunde få välja och vraka, de har även en masa kläder och väskor, enjoy :)

Jag blir tokig

På det här vädret !! När ska det sluta regna egentligen ? Usch jag vill ha sommar nu, börjar bli riktigt trött på det här nu. Vill ha väme och kunna gå i kjol och klackskor utan att frysa, bada och sola och kunna vara ute största delen av dygnet !! men men, nån månad till innan det sker, får väl ta dagarna som de kommer och hoppas på att våren kommer snabbt i år. Idag har varit en riktigt seg dag. Försökt att plugga lite men utan alltför stora framgångar .. Usch vilken tråkig kurs det här är, vill bara ha den gjord nu, men förstår verkligen inte hur jag ska klara det här provet, men på nåt vis måste det gå !

Just nu längtar jag också mkt till helgen, vill hem till min plupp. Blir en lugn helg denna helg. Fixat lite nya filmer vi ska se, sen ska vi kanske iväg och bada en sväng :p Och Söndagen den försvinner alltid bara hux flux, den går bara bort eftersom det är då jag åker tillbaka så man hinner liksom inte göra särskilt mkt då .. Men men, ska kika klart på Grey´s så uppdaterar jag med nå skoj sen senare, för detta inlägg vart rätt deprimerande faktiskt :p