Njoy eller Feelgood ?

Hmm ska nog som sagt byta träningsställe och vill komma igång med träningen så måste bestämma mig ganska så snabbt. Var ju också på tal om att vi skulle träna på gymmet här vid oss. Men det är ett ganska litet ställe och jag känner nästan att jag vill gå på ett stort ställe med rätt stort utbud! Så att man faktiskt också kan tänka sig att gå och träna själv om ingen har tid/lust och så vidare! Anna och Isabelle började prata om Feelgood men jag skulle nog kanske hellre gå till njoy men då kanske jag får gå själv och det är ju inte alltid så skoj kankse. Men de har lite roligare saker (samt studentrabatt), de har ju strip aerobics också :p

Hmm vilket ska jag ta då ? Disskutera lite mer med tjejorna kanske ..



  

Hur många kikar då på detta ikväll ?





Hur många ska kika Betty och desperate ikväll ? :) Jag ska i alla fall! Så blir en helkväll framför tvn ikväll, känner inte för så mycket annat heller, blir nog en tidig kväll ikväll också. Känner mig som sagt inte så pigg.

Hål i hakan...

åh saft över hela mig !

Inga värktabletter, huvudvärk som inte ger sig och trött som bara den. Kommer jag orka göra mycket mer idag ?


Fru Gårman



Nu finns dessa skyltar med kvinnor som vägverket har tagit fram! Nödvändigt för jämställdheten ? Nja alltså de är ju inte direkt nånting jag har funderat på. Men nu blir det upp till olika kommuner om man vill ha skyltarna, vart de ska sitta och hur de ska fördelas. Nu måste man ju tänka på könsfördelningen. En lösning det talats om var att sätta en kvinna på ena sidan av stolpen och en man på andra :p

Haha, vad tycks om allt detta ?

När?

Ska jag fira min födelsedag i västerås mina vänner ? Onsdagen den 22 oktober eller fredagen den 24:e ? Vill ju att så många som möjligt ska kunna komma :) Hemma blir de att fira helgen innan födelsedagen, dvs typ 18:e. Vet att det kanske är lite tidigt men man måste ju planera lite :p

Äntligen hemma

Varit en lång dag i skolan idag känner jag, eller den har i alla fall kännts väldigt lång ! Hållt på med inlämningsarbetet på morgonen, bara lite små detaljer kvar som vi fixar till på torsdag. Sen var det en föreläsning också, seg som bara den och inte bättre när man är trött och har huvudvärk - trodde aldrig att den skulle ta slut men de gjorde den till slut :p

Nu ska jag sega ett bra tag känner jag innan jag tar itu med annat som behövs göras här hemma. Läsa och städa :(

Sängen väntar ..

Japp nu ska jag vandra bort till min sköna säng :) Kommer nog kunna somna i tid idag, lättare än igår i alla fall är helt slut .. Kika lite tv eller kanske slö kika på nå jag har i datorn tills jag somnar tror jag .. Imorrn är det skola vid nio som gäller - jobba med inlämningsuppgiften sen så är det föreläsning klockan kvart över ett, hemma kanske vid halv fem snåret. Då är det hemma och läsa som gäller, får se om nån har tid framåt kvällen att komma förbi och kika desperate med mig :)

Godnatt ! Hörs imorrn ..

En trend jag ALDRIG kommer haka på ..

Och ingenting jag bara säger och sen kommer i nåt liknande om några veckor.

Gäller att knipa med tårna!

Jag skulle inte komma mig för att sätta på mig ett par sånna här skor - GUD SÅ GRÄSLIGA ! Och inte kan de ju vara särskilt bekväma heller, skulle kännas som man typ är på väg att tippa bakåt eller nåt. Hmm fötterna tillhör fröken Viktoria Beckham och de går på 22 000 kronor och är dåliga för ryggen. Varför säger jag bara ? Ja hoppas att detta inte blir nåt som hänger kvar och som kopieras, men jag är mycket tveksam till det.

Skulle ni haka på trenden :p ?

Höjning av studiemedlet ?

Läste just en intressant artikel i "Studentliv" där chefredaktören disskuterar studenters ekonomi. Länge har det varit tal om att studiemedlet borde höjas och det har tidigare varit tal om att höja med runt 1000-1500 kronor. Tre av fyra allianspartier har gått ut med att de vill höja studiemedet, varför händer då ingenting?

Jag klarar mig med de pengar jag har. Men det är inte lätt varje månad! Jag skulle ha det betydligt svårare om jag inte fick mitt bostadsbidrag samt att min mormor är snäll och hjälper mig med en slant i månaden. Utan det skulle det gå nätt och jämt upp. Hyrorna är höga (3670 för min del, 29 kvadrat), man ska ha mat för att inte tala om hur dyr kurslitteraturen är! Sen ska man efter det ha råd med att ha roligt också! I Sverige finns en fattigdomsgräns och denna ligger ungefär 1000 kronor över det vi får i studiemedel. Så japp jag är en fattiglapp! Jag har funderat på detta många gånger och jag kan inte annat att tycka att det borde höjas ! Inte bara för min egen del - men saken är den att det faktiskt finns människor som får sin hyra, mat och allt annat betalt och lever på mer pengar än mig (och då måste jag betala tillbaka mestadelen av pengarna), utan att varken jobba eller plugga!

Finansministern anser att alla studenter kan arbeta extra en timme då och då, "det stärker karaktären". Visst skulle jag kanske kunna göra det och jag har också tänkt i de banorna men det finns inte alla som har den möjligheten.

Utdrag från artikeln
: "Hur ska alla de studenter som läser utbildningar där studietakten är så hög att de inte hinner jobba extra? Vad säger han till småbarnsföräldrar som inte hinner studera, ta hand om barn och dessutom jobba extra? Vad tycker han att studenter på orter där det finns ont om extrajobb ska göra? Hur tror han att alla studenter ska kunna klämma in några timmars extrajobb när vi går in i en lågkonjuktur där arbetsmarknaden snabbt försämras?"

Jag förstår också tanken med att lägga pengar på "viktigare" saker inom utbildning än att ge oss studenter mer pengar. Men vill man inte också att fler och fler ska läsa på högskolan? Snart så är det ju ett måste för att ens få ett jobb. Men jag tror också att det finns många som struntar i högskolan då de vet att de kan få ett jobb (även om det inte är ett roligt, utvecklande och särskilt högavlönat jobb) istället för att plugga och få ut cirka 7000 i månaden.

Vad anser ni om saken ?

Färjan



Hehe hur många kikar Färjan ikväll ? Fan va skoj om man skulle få syn på nån man känner igen :p

Önskelista

Snart dags att fylla år (eller ja 21 oktober) och börjar få förfrågningar på vad jag önskar mig så satt och luska fram lite smått och gott :p Så blir att visa denna för mor, far och Kristoffer sen. Mormor och morfar är nog redan på sitt torra med detta :)


- Värmespolar
- Platt tv
- Sex and the City boxen
- Pengar
- Sminkrengöring från Rosenserien
- Äkta sminkpenslar i förpackning (den från dermanord)
- Presentkort (make up store, gina tricot eller kanske hos frisör)
- Foundation från Gli amati
- Lite nya underkläder


Var väl några små saker i alla fall :p Kan nog hitta på en riktigt riktigt lång lista, men måste ju vara lite realistiskt också, men det finns alltid mycket man vill ha, inte sant ?



Nytt i badrumsskåpet ..




Japp nu har jag chansat och beställt en primer. Smashbox har ju fått bäst betyg i princip överallt där jag kikat så den bör ju vara bra. Tog en i travel size för att prova och blir jag nöjd blir det kanske den andra nästa gång. De kostar ju en hel del så vill ju vara säker :p Med frakt och faktura vart denna att kosta 244 kronor. Den större varianten kostar ungefär det dubbla så. Hoppas jag blir nöjd med den nu då :)

Dagen bara försvann ..

Inte hunnit uppdatera nåt idag - förens nu då .. Varit i skolan hela dagen. Först var det föreläsning mellan 9.15 och 12.00 sen gick vi och käka sallad på Rosenhill. Vart brandlarm precis typ när vi satt oss med maten och jag var extremt hungrig och hade längtat efter mat !! Men men, tog inte lång tid förens vi fick komma in igen, så var väl ingen fara ! Sen har vi arbetat med inlämningsuppgiften, klara med den största delen av uppgiften i alla fall och hoppas på att bli helt klara imorrn. Nyss varit och handlat med Anna, Issa och Wivecka också, skulle egentligen behöva lite mer saker men orka inte bära :p Så nu blir det lite käk tror jag ...

Fick mitt halsband idag också :) Jättefint var det,så jag vart nöjd !



- Är det för tidigt eller är det positivt ?

Helgen har passerat ..

Japp och tyvärr inga inlägg igår eller under dagen idag .. Igår var en bakis dag (var ju utgång i fredags, riktigt trevligt!) Jag och Kristoffer kikade film hemma vid Pappa och bara myste hela dagen .. Och idag har jag varit hem till min mormor :) Hjälpt henne att tvätta hennes fönster och umgåts lite .. Sen hämtade jag bror min vid Lovisa och vi åkte och köpte med oss mat från Coco Thai som vi käkade hemma vid mamma. Sen vart det mys med Krille innan jag åkte hem igen ..

Haft en bra helg i alla fall och nu väntar ännu en skol vecka !!

Göra sig i ordning ?

Ätit, duschat och noppat ögonbrynen. Hmm Kristoffer har ju ingen hårtork och jag glömde ta med mig min ! Smart, så nu måste jag vänta tills de självtorkar, kommer ju ta ett tag så håret kommer jag inte kunna fixa förens senare nån gång. Hmm sminka sig snart kanske, får väl bättra på det innan kvällen sen :p Kristoffer kommer hem om typ en halvtimme, sen skulle tiger komma lite senare också. Så man kanske i alla fall ska ta och klä på sig lite vettiga kläder och inte bara vandra runt i en av krilles tjocktröjor :p (men det är för j*vla skönt !)

Puss

Dagens vill ha

En svart clutch. Denna från Friis & Company skulle passa mig bra, så praktisk inuti också - som en plånbok men ändå plats för mobil, läppglans o.d. Finns hos Chique och går på 299 :-

Stor bild

Stor bild

Godmorgon

Idag vart det en rejäl sov morgon. Jag vaknade faktiskt redan vid åtta och var rätt pigg så hade kunnat kliva upp men tvingade mig själv att sova lite till för jag har sovit så dåligt de senaste nätterna :p Men nu är jag uppe, sitter hemma hos Kristoffer som kommer hem om cirka tre timmar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills han slutar ? Inte mkt alls kanske. Blir utgång ikväll ialla fall som sagt, hoppas på att jag får med mig Sandra också :)

Dags att dra sig hem igen

Varit en stund med Camilla och Johanne, käkade först på arosa pizzerian och satt och snackade ett tag.. Sen gick vi hem till Camilla för att börja lite med andra inlämningsuppgiften. Fått en grund att arbeta med nu i nästa vecka i alla fall, men vart mycket annat snack också :p Tentan verkar har varit lite sisådär. Mycket mer teori än vad alla trodde. Jag själv trodde det skulle vara mest beräkningar eftersom det är det som vi har jobbat mest med, men va tydligen en masa saker som jag inte koncentrerat mig på att läsa särskilt noggrannt. Så hade kanske inte klarat det ändå ?!! Skulla få uppgifterna av Johanne sen i alla fall :)

Bäst att börja fokusera på nästa tenta också. 3 böcker plus repitition på det vi gjort nu :( Sammanlagt har de tre böckerna 1400 sidor och den ena har även en övningsbok. Hmm hur ska detta gå ? Ska verkligen börja i tid nu i alla fall. Men först ska jag åka hem och bara ta det lugnt ! Kristoffer fylller ju år idag så ska åka hem till honom ikväll. Imorrn blir det utgång, hotellet öppnar igen så blir väl dit antar/hoppas jag. Lördagen blir väl rätt lugn och på Söndag ska jag en sväng till mormor innan jag åker tillbaka hit. Min helg det. Ska försöka vara lite duktigare på uppdateringen denna helg :p

Ska ni göra nå skoj i helgen :) ?

Bör jag städa ?

Och förgylla min dag lite mer ? Ironi för er som inte förstod det !!!

Fan vad arg jag blir på mig själv

Så jävla dum ! Fan vad kli jag får på mig själv. Klev upp i tid idag duschade, käkade frukost och gjorde mig i ordning. Vandrade iväg till tentan - utanför tentalokalen börjar folk prata om anmälan till tentan - TROR NI JAG HADE ANMÄLT MIG ? Jag fattar inte hur fan jag kunnat glömma det. Men jag har inte ens haft en tanke på det, haft så mycket annat och tänka på. Och självklart om man inte har anmält sig får jag inte skriva, nåt borde det väl finnas som dom kan göra ? men det gör det inte - såklart ! Åh jag fattar inte hur jag kunde missa det, men som sagt inte haft en tanke alls på det, hur det nu kan komma sig.

Faaan vad sur jag blir - jävligt bra start på dagen ! Nu kommer jag få skriva denna tenta typ en vecka innan nästa tenta typ. Skoj ? nej inte direkt. Detta ska vara med på nästa tenta också i och för sig så det gör ju inte så mycket att jag får repetera det innan, men i alla fall. Jag ville verkligen försöka bli av med det NU! Kul att man suttit hemma flera dagar i rad för att plugga - kände ju att jag började förstå och tror också att jag hade haft chans att klara det. Hmm men vad ska man göra? Får lägga det på hyllan och läsa det lite då och då. En och en halv månad kanske tills jag ska göra det.

FAN FAN !

Kanske inte så jätte trevligt inlägg, men jag känner mig inte så trevlig nu heller ..

Godnatt

I´m done for the day ! Nu tänker jag lägga mig i min underbara säng och slö kika på nåt jag har på datorn - förmodligen ett avsnitt av Satc :p Måste upp riktigt tidigt imorrn (tidigt för att vara mig) klockan typ halv sju ! För jag måste duscha imorrn på morgonen också och vill ha tid på mig så jag inte kommer försent till tentan .. Så bäst att komma i säng i tid, tackar för mig denna dag, over and out :)


Vore ju trevligt att inte behöva sova själv, snart får jag trängas med älskling i sängen i tre nätter, myyys :)

Som gjort för mig

Stor bild  Stor bild

Detta fina halsband vart jag kär i :) Så det ska få bli mitt .. Kostar 149 :- hos Chique och kommer från Friis & Company.


Åldersnoja vid 20 ?

Var en diskussion vi hade här om dagen. Är det inte knäppt att man börjar känna sig gammal vid 20 - års ålder ? Man har ju hela livet framför sig. Men samtidigt är det så mycket inför framtiden som ska bestämmas att man genast känner sig så vuxen, medan jag vissa dagar dock känner mig som ett litet barn. Kompisar skaffar barn och hus. Jobbar för fullt och vissa har sådana mål och vet precis vad de strävar efter. Själv studerar man fortfarande och bor i en liten etta på 29 kvadrat. Hus kan jag drömma om i minst 2-3 år till och barn likaså, finns inte plats för det i mitt liv just nu precis :p Men man börjar på nåt sätt känna sig lite stressad över att bli riktigt vuxen, vad det nu innebär egentligen ? När är man vuxen ?

Jag kände mig inte vuxen förens jag hade flyttat hemifrån och sen när jag hade skaffat körkort :) När man flyttar hemifrån tar man ju hand om sig själv, så då är man väl vuxen ?!! Jaja jag ska i alla fall njuta av studentlivet nåt år till, sen resa, skaffa jobb och sedan skaffa barn. Förhoppningsvis nån gång runt 25-26. Kanske har ens vänner skaffat en två-tre småttingar vid det laget ?!! :p

Nervös inför morgondagen

Hmm börjar bli lite nervös nu och känns inte heller nödvändigt att plugga särskilt mycket mer idag, eller vad säger ni ? Som vi kom fram till här om dagen, det man inte lärt sig kvällen innan eller timmarna innan tentan det kommer förmodligen inte komma in i huvudet i alla fall utan man krånglar bara till det och glömmer kanske bort nåt annat viktigt istället. Så jag ska nog ta och göra mig i ordning snart och lägga mig till rätta i sängen o kika lite på en film eller tv istället ..

- Det får gå som det går imorrn helt enkelt ! Det värsta som kan hända är att jag får göra om det.

Matpaus

Jo jag skulle ju inte sätta på datorn nåt under dagen, men håller på att laga mat nu så ville ha nåt att göra medans potatisen ligger inne i ugnen -  blir god mat idag, äkta klyftpotatis (hehe inte köpt på påse), kött och mangoraja dressing. Tyckte jag skulle ha lite god mat när jag är hemma hela dagen och pluggar :) Gått relativt bra för mig i alla fall, gått igenom lite uppgifter, mest sådana vi gjort förut så att jag verkligen förstår dem, sen har jag läst igenom alla föreläsningsanteckningar - de jag skrivit själv samt de hon skrivit åt oss. Samt att jag gått igenom sånt jag strykit under, halva investeringsboken nu, och denna gång har jag också läst alla exempel noggrant. Känns som det bästa just nu är att lära mig det jag känner mig någolunda säker på riktigt ordentligt. Lite i sista sekunden för att lära in nytt nu känner jag :p hmm nu ska jag börja steka köttet och ha en liten matpaus innan det är dags att sätta igång igen .. Får se hur länge jag känner att det är idé att hålla på idag ?

Pusspuss

Onsdag morgon

Jag har nu varit vaken i cirka 45 minuter men jag har fortfarande inte satt igång. Vill vakna till liv helt och hållet först! Men nu är jag väl vaken skulle jag tro så det är väl bara att sätta igång, pust! Tycker jag har sovit riktigt skönt i natt, men vet inte riktigt hur jag har legat, ont i ena armen, nacken och andra axeln, hmm ?!!

NI vet ju vad min dag går ut på idag - råplugg till tentan imorrn! Så det finns inte särskilt mycket intressant att skriva om under dagen, kanske kommer jag på nåt annars kanske de blir nåt senare ikväll (jag tänker ju nämnligen stänga ner datorn också!). Nu ska då i alla fall myskläderna åka på och få stanna på hela dagen - en fördel med att bara vara hemma o plugga, man behöver inte göra sig i ordning för fem öre!

Nästa vecka ska jag också faktiskt verkligen sätta igång med träningen. Tyckt det har varit lite stressigt nu, jobbigt också att det faktiskt är en bit att gå till Friskis så motivationen försvinner en aning när man vet att man först ska gå dit sen hem också och allt tar längre tid. Vi diskutera i skolan här om dagen att det skulle vara så skönt om det fanns ett gym bara typ direkt över gatan som det tar knappt nån minut att ta sig till - och att man då förmodligen skulle komma iväg oftare för då är det bara att vandra dit när man har lite tid över. Så igår när jag prata med Anna berätta hon att det har öppnat ett här hos oss! Tar typ kanske 2-3 minuter att gå dit :) Är fortfarande bunden ett tag till vid friskis (kommer ej ihåg exakt när vi vart medlem) För när man tagit på autogiro så är man bunden ett år och sen har man 30 dagar att säga upp sig på så Anna skulle ringa dit idag. NU ska jag verkligen börja träna!! Finns det inga undanflykter och bortförklaringar.

Dags att plugga :( Ha en bra dag alleasammans !

Ger upp för dagen

Jag orkar verkligen inte plugga mer idag - vet att jag kunnat göra så mycket mer men lektionen tog typ musten ur mig och känner mig inte motiverad nu för jag känner att jag förmodligen inte får in nått i huvdet i alla fall, och vad är det då för mening ? Grymt trött så jag ska slö kika lite tv och försöka sova oerhört tidigt så att jag kommer upp tidigt imorgon sen blir det till att plugga hela dagen . konstigt nog brukar det gå bäst för mig i sista sekund, men det är inte en särskilt bra taktik .. Menmen, jag har i alla fall varit på alla föreläsningar förutom typ en tror jag (som var när jag var i zakhyntos) och även på lektionerna där vi bara jobbat med uppgifter - tycker ju att man borde ha lärt sig nånting därifrån också .. Sen har jag läst båda böckerna och gått igenom en hel del uppgifter och mer blir det imorrn, samt att jag ska gå igenom massa exempel, förkortningar, formler och understrukna viktiga delar. Hmm undrar om jag kommer klara detta prov ? Nåt bör man som sagt kunna, så får göra det bästa jag kan .. Synd bara att jag inte fick böckerna tidigare, har ju bara haft dem i två veckor ! Okej, jag börjar bli nervös och försöker intala mig själv att jag kanske har en liten chans i alla fall att klara detta !

Imorrn blir det som sagt plugga (igen), det kommer nog inte bli mycket uppdatering för ska nog försöka ha datorn avstängd, så blir kanske ett på morgon och sen nåt på kvällen :p Men kan nog inte ha datorn på under dagen, för det gör att jag gärna vandrar iväg till den då och då för att kika upp lite saker. INTE BRA när man ska koncentrera sig. Får se hur det går för mig imorrn nu då. Men nu ska jag kika tv och typ snart sova då men kommer jag säkert inte kunna somna.

Men i alla fall, Godnatt ..

Kväller

Nu har jag varit på "föreläsning" och även ännu en vända till ica med Camilla. Glömde köpa presentpapper och tejp så att jag kan slå in älsklings present tills på torsdag - ett fint kort fick följa med också. Kändes bra på lektionen idag i alla fall och kände att stressen/nervositeten släppte en aning i alla fall när hon berätta att hon inte tänker ta med standardavikelse, varians osv på detta prov ! Puh .. Förstår inte hur jag skulle hinna lära in det också nu när det andra börjar klarna ..

Jag ska slöa i typ kanske en kvart till eller nåt, vila upp huvudet en aning sen ska jag sätta igång igen :( Så bli väl kanske nån uppdatering senare ikväll om jag inte kommer på nå skoj under tiden :p

Dags att vandra iväg

Japp vart en liten snabb extra lunch, kycklingklubba och sen en ostfralla :p haha. Så nu ska jag väl vandra iväg då och sitta och lösa uppgifter i en timme och fyrtiofem minuter! Sen är det väl bara att fortsätta när jag kommer hem. Fått mina dammsugarpåsar nu också (snabb frakt!) så blir nog till att städa lite senare också, mina golv behöver verkligen det. Första gången nånsing tror jag som jag faktiskt är sugen på att dammsuga ..

Varför sprutar vissa tjejer på sig så mycket parfym ? Jag menar visst man ska lukta gott, men det är lite mycket om man luktar som ett helt parfymeri !!

Kylskåpet är tomt

Eller ja inte riktigt, men kom fram till nu att när jag skulle på föreläsning senare och käkade en sån tidig lunch så vart jag ju typ hungrig igen !! Och visst har jag saker i kylskåpet men vilken maträtt jag än skulle kunna blanda i ordning saknas de nån ingrediens och har inga mackor hemma heller, endast hårt bröd och inget pålägg. Hmm måste kanske ta en tur till ica ? Sen på måndag får det bli en vända till maxi och verkligen fylla upp kylen igen så jag klarar mig :p Tycker egentligen inte om att springa och små handla hela tiden, köper en massa onödigt och det blir dyrt !

men men, nåt måste jag ha, så bäst jag går direkt kanske !!

Dagens roliga

Haha såg denna i en blogg, kanske bör vi bättra på sexual undervisningen i skolan ?!!! :)




Vill tillbaka till paradiset



Åh jag vill tillbaka till Zakhyntos - bada i grottorna, åka båt på klarblått vatten, värme och goda drinkar, oerhörd hög party stämmning och god mat !

Missförstånd

Hmm, jag ska inte till skolan nu vid ett .. Eller ja egentligen ska jag väl det, läraren hade delat upp klassen i två delar för dessa lektioner och jag var i grupp ett medan Johanne och Camilla var i grupp två. Men jag var ju på tvåan sist utan att riktigt tänka på det, trodde vi skulle vara i samma automatiskt när vi är i samma annars, så jag tänker helt enkelt gå med dem nu också. Detta innebär då att jag inte börjar förens kvart över tre ! Så blir till att läsa och så fram tills dess då, för när jag kommer hem efter den lektionen sen kommer jag vara lagomt seg i huvudet och inte orka alltför mycket (måste väl lite i alla fall, men man kan ju inte hålla på precis en hel dag? tror faktiskt inte att man lär sig mer av det - funkar inte på mig i alla fall, jag behöver pauser till att tänka på annat, även om jag tar lite mycket pauser ibland måste jag erkänna!)

Två timmars plugg nu då ungefär innan jag ska iväg - vart ska jag börja ? Inga uppgifter nu tror jag efterom de blir det sen..

Solen skiner

Idag skulle jag vilja vara ute och vandra nere på stan en sväng .. Kika runt på en massa folk, ta en fika och shoppa i massor. Men det går dock inte för sig ! Dels för att jag inte har tid och har väl inte direkt råd heller :p Pengar om två dagar i alla fall ! Men men, själv ska man sitta inne ännu en dag - deprimerande ! Men snart dags att göra sig i ordning och vandra till skolan en sväng i alla fall så man får träffa lite folk i alla fall. Under morgondagen kommer jag att vara en enstöring !! men men vill ju känna att jag har nån som helst chans att klara detta i alla fall, finns väl tid till roligare saker sen ..

Nyss käkat lite lunch också - Tonfisk och  potatis, väldigt lättlagat och gott :) Inte direkt hunnit med allt jag skulle hinna med nu på förmiddagen men har ju hela dagen sen i alla fall ..

Jag hatar program som Momento - hur kan man stå sådär och babbla ?! Hur kan man ens komma på nånting att säga, de står ju bara och snackaar en massa skit som egentligen inte har någon mening för att fylla ut ! Grymt jobbigt och man skäms ju typ för dem som står där. Och nu finns det ju inte bara en variant av denna typ av program utan varje kanal har en, är det verkligen så många som sitter och kollar och ringer in ?


Godmorgon

Skulle nog egentligen ha klivit upp för en timme sedan och redan varit i full gång med pluggandet ! Men sov ut lite längre så att jag orkar med dagen så får det bli lite extra plugg senare under dagen och fram in på kvällen ! Om ungefär tre och en halv timme ska jag vandra iväg till skolan på föreläsning. Eller ja det är en lektion där vi bara ska räkna på en massa uppgifter, jätte bra tycker jag känns verkligen som att man lär sig nåt och kommer nog inte kännas lika jobbigt idag heller för den är nerkortad med en timme - annars blir man så himla slut i huvudet !

Men innan dess ska jag hinna plocka i ordning lite här hemma, plugga lite, diska, duscha o göra mig i ordning, laga lunch och möjligtvis plugga lite mer .. Så om jag ska hinna med allt kanske det är bäst att jag faktiskt sätter i gång nu.

Ensamhet

Man blir lätt att känna sig lite ensam när man måste plugga och alla andra samma sak :( Börjar bli trött på att sitta hemma nu, även om det inte blivit hela dagarna när man varit i skolan också. Men vill hitta på nå annat, shoppa, kika på film, fika och bara umgås utan att tänka på att man måste hem och plugga ! Men vad ska man göra när man måste vara hemma och råplugga ?!! Och nu när vi läser olika kurser också så krockar schemat .. Hoppas i alla fall att det kommer finnas lite tid över i nästa vecka när tentan är avklarad till att faktiskt umgås !!

Nån som vill leka med mig då ?

Hårkris !

Usch så jag ser ut i håret egentligen !! :( Kolla mig nyss i spegeln och utväxten är ju typ en halv dec. Utväxten är det negativa med att ha blonderat hår ! Försökt att boka tid hos frissan hemma till helgen men hon var upptagen men har lovat att höra av sig om nån avbokar *håller tummarna hårt* Men jag har väl förmodligen inte den turen. Vill gå till henne också för jag vart nöjd sist, känner igen henne och hon har lite bättre priser också :p

Snälla snälla kan inte nån snäll själ från Smedjebacken komma på att den nog ska klippa sig en annan dag :p Annars måste ja typ ha en tid nästa vända jag kommer hem och vill inte se ut så här i typ två veckor till :(

Tull, frakt från Gojane ?

three button platform bootie

Gojane har så många snygga skor att jag skulle kunna beställa ett tio par och de kostar ju ingenting ju ! Dessa går på kanske runt 180 spänn eller nåt sånt ! Och de har typ 100 tals snygga pumps och stövletter  - VILL BESTÄLLA !

Nån som beställt därifrån och kan berätta lite om frakt, tull osv ?

Bäst att vara kvinna ?

1. Vi kom av Titanic först,
2. Vi lider inte av för tidig utlösning,
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka ses det som patetiskt,
4. Vi ser bra ut i våra pojkvänners kläder medans han ser ut som en idiot i våra,
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter,
6. Gratis drinkar, gratis middagar , gratis bio . ni fattar.
7. Vi kan krama våra vänner utan att någon undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella,
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN,
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter,
11. Kondomer har ingen betydelse för våran sexuella njutning,
12. Ingen viktig kan kapas med ett hugg,
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss,
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta,
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle,
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats,
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt

18. Vi har en förmåga att klä oss själva,
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden,
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.  

Japp helt klart :) Dags att plugga lite grann till i alla fall innan jag tar en tv-paus, nån mer uppgift sen kika lite kanal 5 och sen blir det mer uppgifter, pust !


Hur sugen blir man inte ?

På Kolatårta varje gång man ska logga in på bloggen :p Särskilt när jag sitter och försöker plugga skulle det inte vara helt fel ! Har inte smakat denna, kanske är skit äcklig (kan jag väl inte tro men). Nån som smakat ? :9



Men nu blir det faktiskt mat paus i alla fall, kyckling, klyftpotatis och grönpepparsås, inte fy skam inte ....

Hemma igen

Japp vart i skolan från tio imorse. Körde fast med uppgiften och sen när vi kom på lektionen och fick hjälp efter typ en timme var det egentligen väldigt simpelt ! Så störande - där har vi suttit och diskuterat i timmar hur vi ska gå vidare för att läraren inte riktigt har gått igenom det som man behövde kunna för att lösa uppgiften och sen när han gör det blir vi klara på typ en kvart. Stressad är man som sagt sedan tidigare, inte bättre av att man sitter en tre, fyra timmar i onödan då när man egentligen skulle behöva göra annat !!

Jag tog en liten paus nu när jag kom hem och ladda upp lite ny energi så jag ska vilken sekund som helst sätta mig och arbeta igenom en massa uppgifter och hoppas att jag kommer nån vart innan kvällen .. Bokade om min synkoll imorrn också så jag hinner plugga lite på morgonen innan föreläsningen sen har jag onsdagen också. Jag hoppas verkligen att det ska gå upp ett ljus för mig snart och att allt verkligen faller på plats så jag kan klara denna tenta. Snälla !!!?

Dags att vandra till böckerna ... :(

Måndag - ny vecka

Japp då var det ny vecka igen och endast 4 dagar till tentan om man räknar med denna dag .. Hmm hur ska detta gå ? och idag kommer jag knappt hinna plugga nåt heller för vi ska hålla på med inlämningsuppgift :( Först själva sen har vi lärarledd ända fram till halv fem !! kanske behöver man förhoppningsvis inte vara där hela tiden kommer väl bli svårt att koncentrera sig när man vet att man har så mycket annat att göra.

Jag ska göra mig i ordning lite snabbt snart, ska träffas i skolan vid tio så blir inte någon mer uppdatering förens ikväll.

Några uppgifter sen filmtajm ..

Kvällen börjar nästan gå mot sitt slut. Kikade nyss lite på One Three Hill och sen fastna jag lite framför datorn. Tänkte jag snart skulle ta och lösa några uppgifter (även om jag är slut i huvudet!) och sen tänkte jag kika en film "Dumpad", nån som sett den ? :)


Stress stress

Stress, stress, stress ... Ungefär så känner jag mig inombords just nu !! Kommit igenom böckerna i alla fall, men har jag lärt mig nåt ? Skulle behöva sitta i flera dagar och bara arbeta med uppgifter men tenta på torsdag, är det konstig att man känner som man gör ... Jag förstår helt enkelt inte hur jag ska hinna lära mig detta och så vitt jag förstått så är jag inte ensam om det i klassen i alla fall. Får väl göra det bästa av situationen helt enkelt !!!



När det gäller telefonerna på bilden kanske det inte riktigt passar just nu men tyckte hon visa en aning hur jag känner mig just nu :p

Lättlagat till middag

Idag blir det inget avancerat inte (blir det väl kanske inte alltför ofta :p). Chicken bits, fullkornsris och currysås - enkelt och gott.

Jag vill ha ..

Ett par nya ankelboots med högre klack i höst, i stil med dessa från Nelly som går på 499:- (lack-inte lack? :p hmmm) Har ett par sedan tidigare med lägre klack men dessa funkar ju bra även till fest :) Nån som sett nå liknande ute i butik?


Söta klänningar

   

Från stylebystars, de två i svart och rött fanns dock inte i min storlek, men den i guld fanns :) hmm riktigt sugen, 449:- går den på.

dammsugarpåsar.nu

NI som följt bloggen vet ju att jag hade problem med att hitta dammsugarpåsar till min dammsugare ! Så blir det när man skaffar en udda modell :p Fått göra det bästa av situationen och sopat, samt skurat golven :) Men så hitta jag faktiskt en sida på internet där alla modeller fanns så nu dyker de snart upp i brevlådan.. Praktiskt och bra va ? Behöver jag inte åka runt och leta efter det..

Men nu måste jag ta itu med pluggandet !!

Söndag

Sorry, vart ingen uppdatering igår .. Helgen har varit lugn, på fredagen var jag hemma hos mamma först och morfar kom förbi och hälsa på sen åkte jag hem till krille. Lagade lite mat - potatisgratäng och lövbit - och sen kikade vi nya irene huss filmen. På Lördagen var jsg och krile en sväng till kupolen (nya stövlar, armband och en rutig klänning - bild kommer senare) sen vart det bara en hemma kväll då också eftersom jag skulle tillbaka till Västerås i tid idag så jag kom hit för ungefär 45 minuter sedan. Så idag är det plugga som gäller ..

Dags att åka hem

Japp nu är jag hemma från föreläsning och arbetet med uppgiften .. Klockan är ganska mycket med tanke på att jag sagt att jag ska vara hemma klockan fyra ! Inte har jag packat ihop nå saker än heller, men behöver nog inte så mycket eftersom de bara är idag och imorrn och vi inte ska ut eller nåt sånt. Skulle behöva diska också men det får stå till på söndag för jag har varken tid eller lust att ta hand om det nu. Så nu ska jag packa ihop mina saker då och dra mig iväg .. Får se om de blir nån uppdatering, annars blir det på söndag men ska försöka skriva innan :p

Pusspuss

Godmorgon

Ny dag och veckan börjar gå mot sitt slut .. Fredag idag och jag ska åka hem en sväng denna helg, blir en lite snabbare visit då jag åker tillbaka redan söndag morgon för attt jag ska hinna plugga också, tyvärrr. Det blir en lugn helg denna helg, känns som det kan behövas med tanke på hur stressad jag har känt mig så idag och imorrn ska jag inte plugga hade jag tänkt. Om det inte blir så att jag känner mig jätte motiverad imorrn kan jag ju kanske läsa nån sida :p Idag ska jag i alla fall snart dra i väg på föreläsning sen ska vi greja lite med uppgiften och runt två ska jag åka hem. Träffa morfar och mamma först sen ska jag hem till Kristoffer. Vi ska laga lite middag och kanske hyra en film eller så och bara ha en myskväll. Imorrn ska jag hem till pappa en sväng, tror han ville hitta på nåt så kanske åker iväg nånstans, vart får vi väl se :p Japp det blir min helg det, bara en lugn helg som jag inte haft på bra läänge nu känner jag och kan ju kanske behövas ibland !

Dags att torka håret innan jag ska dra iväg.
Pusspuss

Sista för dagen

Läsa några enstaka sidor till i boken, sen tänkte jag kika på en film innan jag ska sova - Wedding Daze. En komedi som egentligen verkar ganska fjantig men tänkte jag kunde slö kika på den innan jag somnar då det bara var skit på tv. Upp imorrn och iväg på föreläsning, greja lite med inlämningsuppgiften och sen hem så vet inte om jag hinner med särskilt många inlägg då inte. Men kanske blir det nåt framåt kvällen.



Natti Natti allesammans...

Jag var också tvungen att testa ..



Så här skulle då alltså vår dotter se ut :p Kikat runt lite på olika bloggar som gjort detta och fler än jag som tycker ungarna påminner en hel del om varandra ?! haha men skoj grej i alla fall. Om hon vart lik nån av oss vet jag inte riktigt, vad tycker ni ?

Yr i bollen

Man blir yr av alla förkortningar, siffror och symboler - nästintill omöjligt att sitta och sträck läsa för då tappar man bara bort sig och blandar ihop allt efter ett tag. Så några minuters paus fick det bli nu :p Läst halva boken i alla fall, tveksam om jag kommer kunna uppnå mitt mål för dagen och läsa ut hela men vi får väl se hur långt jag kommer.

Vad har ni för er idag då?

Extrajobb ?

Jag funderar skarp på att söka ett extra jobb , kanske på ICA eller nåt i den stilen.. Skulle vara så himlans skönt med lite extra pengar i månaden, men kommer man att ha tiden ? Det borde man väl hinna med tycker man, många studenter som jobbar extra eller hur ?! Grejen är ju att hitta ett jobb där man kan få jobb endast en till två dagar i veckan, kanske nån helg och så, så att det inte krockar med schemat hela tiden. Det jobbiga är ju också när man inte bor hemma och vill åka hem och hälsa på en hel del, speciellt med tanke på Kristoffer. men men, om jag nu får ett jobb får han ta och pallra sig hit om jag måste jobba :p Och förmodligen blir man väl kanske inte tvungen att jobba varje helg !

Nån som har erfarenhet att jobba vid sidan av studierna ?

Uppmuntran i form av lösgodis

Det går framåt med läsandet även om det inte går så snabbt :p Fick en oerhörd lust att vandra i affärer men jag har tyvärr inte tid med det ju :( Så får sitta här hemma i lägenheten med mina böcker istället, skojsigt ! Blir en promenad lite senare i det trista vädret, grått och kallt. Tror nog faktiskt att jag kanske ska unna mig lite godis eller nåt litet gott också när jag är så duktig och är hemma hela dagen och plugga, är jag inte värd det då? Man måste ju belöna sig själv lite grann och hålla motivationen uppe. Men först ska jag tvinga mig igenom ett kapitel till i boken, käka lite rester från gårdagen, läsa lite till och efter det känner jag på mig att jag kan behöva ltie uppmuntran för att orka fortsätta. Har varit väldigt onyttig på senaste och måste verkligen komma igång med träningen (känner mig dock en aning stressad just nu för tentan och gymmet ligger så långt bort :p Så får bli promenader fram tills tentan är avklarad tror jag!) men jag ska faktiskt röra på mig nåt idag i alla fall så ... Hehe försöker intala mig själv att jag är värd lite godis om ni inte märker det .....

Dagens vill ha - inredning

 

Nya gardiner till mitt fönster i beige/brun alt vit  färg. Båda dessa är från Jotex och kostar 598:- resp 178:-

Ett inlägg som får en att tänka till ..

Godmorgon. Jag har varit vaken i cirka en timme nu och läst klart den ena boken (vet jag skulle göra det igår men jag somnade av istället). Men nu är den i alla fall slut och jag ska snart dra i mig lite frukost innan jag börjar i den andra. Min dag idag kommer inte att vara så speciellt intressant då det mest är plugga som gäller så blir inte de mest intressanta inläggen idag kanske.

Men jag läste precis ett blogg inlägg skrivet av blondinbella som verkligen fick mig att tänka till. Det handlar om oss tjejer och alla krav vi ställer på oss när vi försöker leva upp till de ideal som samhället satt. Idealen som finns i samhället är rent utsagt, ja sjuka, och har varit det under många år - det är inget nytt ! Och jag tycker att det är konstigt att de inte ändrats med tanke på hur många människor i världen som känner som jag gör. Inlägget handlar mer kanske om hur vi kvinnor kämpar för den "perfekta tillvaron". Då handlar det alltså inte enbart om utseendet, utan här handlar det också om de krav vi har på oss när det gäller skola, arbete och även vår fritid då man ska hinna med vänner, träning, party och gärna en massa andra aktiviteter som är meningsfulla. Jag kände igen mig i stora delar av inlägget och rekommenderar er att läsa det. Det får en att tänka tanken att det man faktiskt gör - det räcker !

Varför egentligen ställa en massa krav på sig själv och inte istället njuta av livet ?

Dagens vill ha

STICKAT i massor !! Mysiga koftor, stickade klänningar till leggings, mys pys känsla :p





- Stickad polo klänning .. Hittade denna i sofis mode, så snygg men passar tyvärr inte min plånbok, blir till att hitta ett budget alternativ men den är i alla fall från S´nob och går loss på 2 290 :-

- Stickad brun cardigan Lindex 399:-


Ingen rubrik

Det går framåt i mina studier i alla fall .. Har endast tjugo sidor som jag ska tragla mig igenom innan jag somnar hade jag tänkt. Men jag orkar bara inte läsa just nu så kikar lite på Top model istället och läser lite bloggar. Det finns en hel del att kika igenom och bloggar om det mesta på vår jord :p Det är lite kul att bara surfa runt lite och kika faktiskt ...

Lite blogg torka nu och inget intressant direkt att skriva om, kanske kommer jag på nå trevligt senare ...

80 sidor kvar

I finansierings boken - det ska jag definitivt avklara idag, helst så snabbt som möjligt så jag hinner läsa lite i den andra boken också. Kom faktiskt igång ganska bra nu men ska ta en liten paus och en promenad till ica .. Får bli lite små godis idag eller så, så att jag håller motivationen uppe :p

Byrån på plats



Detta vart slutresultatet, blir dock lite trångt (men inte så pass mycket som jag trodde) men det är värt det för lite mer förvaringsutrymme ..

Spaghetti och köttfärssås ..

Får det bli till middag idag - jättelänge sen jag åt det sist .. Byrån är på plats nu och jag har laddat den full med saker Vart bra utrymme i min garderob nu och jag fick hela två hyllor till skor så nu behöver de inte stå så många framme :) Byrån svalde mer saker än vad jag trodde den skulle göra. Så just för tillfället är det luftigt och ordning&reda i min garderob - dags att fylla på med nya saker :p hehe får se hur länge det dröjer innan jag måste hitta nya förvaringsmöjligheter ...

Dags att kocka lite ...

Uppdrag barn

Hjälp utsatta barn på ett mycket enkelt sätt !

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länkning till http://www.uppdragbarn.se/, om 5000 av er bloggare gör samma sak är vi uppe i 100 000 kr till Childhoods verksamhet redan idag. Kom igen nu!


Tre och en halv timme senare

Då var jag hemma igen .. Efter en lång, seg men ändå lärorik föreläsning. Men känner mig dock ännu mer stressad. Måste komma igenom Finansierings boken idag så jag verkligen kan börja med den andra imorrn, helst läsa igenom den då så är det repetition som gäller sen. Nu ska jag skruva ihop de två sista lådorna på byrån, laga mat och sen ägna mig helt åt pluggandet ! Önska mig lycka till :p

Puss

God morgon

Seg morgon denna dag vill jag säga . Låg verkligen i sängen in i det sista. Jag känner mig lite små hungrig men blir illamående när jag tänker på att äta på morgonen, så kommer väl bli jätte hungrig på föreläsningen så får ta och köpa nånting.

Känner inte alls för att gå på föresläsning idag men man får väl ta o släpa sig dit. Jobbigt dock att den ska hålla på så himla lääänge ! Men hon skulle ta upp saker inför tentan idag så kan ju vara bra att vara där. Resten av dagen kommer jag ägna åt att, sätta ihop resten av byrån, plugga, städa lite, plugga, plugga och åter plugga. Har jag ork framåt kvällen tänkte jag också ta mig till gymmet eller ta en powerwalk eller i alla fall nåt i träningsväg.

Hörs lite senare, puss

Oj oj oj

Mycket skruvar, spikar och delar. Helt slut i händerna just nu och lät så mycket när jag spika (vet inte vad grannarna tycker om det? men en av dem hammrar dock väldigt ofta!) så två av lådorna får vänta tills imorrn. Nu sitter jag och slö kikar lite på legally blonde :p haha. Men lite motiverad blir man till att plugga faktiskt, vilket jag verkligen kan behöva !! Blir tidig kväll ikväll, mycket mycket trött, lång dag!

Puss

Johanna fixar

Hemma igen från Ikea (varit ett tag) .. Fixat ihop halva byrån ungefär :) Gud så duktig jag känner mig, hehe ! Blir väl en bild på slut resultatet sen. Nu är det paus med lite smörgås och kika Christine ..

Tisdag

Då var man hemma från skolan då. Jobbade lite med inlämningsuppgiften först men fastnade så ska höra lite med läraren sen hur vi ska komma vidare med det. Sen så var det föreläsning vid kvart över ett och den bestod av endast räkneuppgifter .. Jätte bra att ha såna föreläsningar för kände verkligen att jag lärde mig nåt. Men man blir bra seg i huvudet efter ett tag och 2 timmar och 45 minuter är lite för lång tid att sitta och koncentrera sig på.

Men nu är jag som sagt hemma igen i alla fall. Jag och Anna ska snart åka ut till ikea en sväng och köpa min byrå. Så när jag kommer hem sen ska jag väl försöka få ihop den och plocka lite. Skulle även verkligen, verkligen behöva plugga också så hoppas att det finns ork över till det sen! Dags att dra !


Kass jag känner mig

Jag har verkligen inte koncentration till att plugga just nu, varför ?

Försöker verkligen, men hela tiden dyker de upp annat i mina tankar och för tillfället känner jag mig mer motiverad till att städa liksom och då är det rätt illa. Jag börjar känna mig lite smått stressad nu också, vilket förmodligen inte gör saken bättre precis, endast 10 dagar kvar till tenta !! Måste komma underfund med hur jag ska göra för att verkligen lära mig och komma igenom båda böckerna. Kanske måste jag sätta mig på skolan nån dag framöver och försöka plugga där. När man är hemma finns så mycket annat, man går och små plockar lite, äter lite, kikar bara lite på tv, kommer på nå man vill kika på, på datorn osv. Måste verkligen skärpa till mig nu !

Nån som känner igen sig kanske ? :p

Ny väska



Vart denna istället - Friis & Company 599:- Skulle egentligen ha en svart hade jag bestämt mig för men kom underfund med att jag ville ha nå annat, har ju faktiskt redan svarta väskor :p

Ny byrå ?

Pratat tidigare om att jag hade planer på att köpa en ny garderob - lite ändrade planer, blir nog en byrå istället har jag kommit fram till. Kan för de första få med den hem själv och tror också att resultatet blir bättre faktiskt.

Blir denna, som är från samma serie som mitt soff bord så det matchar :) Ska bli så skönt med mer förvaringsplats !


Tillbaka i den större staden ..

Då var jag i Västerås igen .. Inte blivit något skrivande i helgen, haft lite annat för mig. Käkade middag vid mamma i fredags och sen vart det ugång på kvällen (de svarta pumpsen åkte på och det gick bra :p) Vart ej krogen dock. På Lördagen tog jag det bara lugnt med Krille, sov länge och myste med film. Söndagen vart det en resa till Kupolen - med hem följde en Friis & Company väska (bild senare) och en grå kofta. Vart inte den väskan jag hade tänkt mig först - den svarta med gulddetaljer - utan en annan brun med vinröda detaljer. Efter borlänge vändan åkte vi hem till pappa och kika på film även där sen hem.

Imorse klockan åtta åkte jag tillbaka hit för att jag hade tvättid vid tio. Jätte mycket tvätt !! Och bara en av tvättmaskinerna verkar vilja fungera så får försöka tvätta det viktigaste i första hand. Annars idag har jag en hel del städande och pluggande att ta itu med så typ det jag kommer att spendera min dag med. Kul va ? Vädret är inte så lockande idag i alla fall så ...

Dagen börjar gå mot sitt slut

Även idag har det gått segt med pluggandet, trots mitt schema :p Känner bara att jag hela tiden tänker på annat, hoppas de kan ge sig snart så jag verkligen kan koncentrera mig ! Jag har bara traglat mig igenom halva boken, sen är ju frågan också om jag lärt mig nåt av det ? Blir nog till att läsa igenom en del delar igen, ett antal ggr. Nu kämpar jag mest med att komma igenom så att jag kan börja i den andra boken som föreläsningen imorrn handlar om ! Men men, halva boken på två dagar är väl kanske inte jätte dåligt i alla fall :p Fast om jag hade pluggat på som jag haft tid till hade jag kunnat vara igenom hela, men vad ska man göra .. Blir till att läsa nån sida till innan sov dags o sen ta hem boken i helgen och se om jag kan få nånting läst då.

Dags att borsta tänderna, läsa några sidor och kika på satc innan jag somnar :p Föreläsning imorrn klockan kvart över nio :(

Försöka gå ut skorna

Idag har jag försökt gått ut mina skor lite, ett par från Friis & Company som jag är kär i men som jag inte vågat haft på mig än eftersom jag helt enkelt inte gått in dem. Så haft dem på mig till och från hela dagen så kanske vågar jag ha dem på mig imorrn när det blir utgång på hemmaplan.



Lite halvtaskig bild :p Har två till par pumps i garderoben som måste gås in innan jag kan ha dem på mig, ett par från din sko som jag köpte nån gång för alldeles för längesedan (jätte snygga men inte de bekvämaste) och ett par ja köpte på Kreta, men det är nog mer en sommar sko och inget att vandra i nu :p Men får vandra in de skorna nästa vecka kanske .. Hört nånstans att de bästa man kan göra om man vill gå in sina skor är att dammsuga i dem .. Hmm ?!!

Primer

Jag har funderingar på att köpa mig en primer. Hört att Smashbox ska ha en av de bästa men även att Clarins ska vara bra. Nån som har provat och kan rekommendera den ? Den kostar ju i alla fall hundrafemio kronor mindre.

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch Primer

Lite små sugen

Vart lite små sugen på denna när jag var ner på stan idag. Och hittade den till ett litet billigare pris på Zoovillage.



Den är från Friis & Company och går på cirka 500 kronor, ska man slå till tro ?! Kika lite i kupolen först om de har fina modeller där kanske ..

Halva dagen

Nu har jag läst lite och hunnit ner på stan - med mig hem hade jag linsvätska (som var anledningen till att jag drog ner), en ögonskugga från make up store och ett nagellack från Mavala. Inte några jätte stora köp men hade inte mycket tid på mig att leta heller, kände mig lite smått stressad. Kanske kan jag övertala Kristoffer om attt åka till kupolen på Söndag :) ?! På vägen hem vart jag jätte hungrig, hade glömt att plocka fram nånting ur frysen och en massa disk, t ex stekpannan. Så jag gjode en fuling och köpte med mig en kebabtallrik. Illa illa efter dessa veckor kände jag, men riktigt gott var det, börjar ju träna på måndag :p

Nu ska jag bara smälta maten en aning, sen blir det läsa, läsa och åter läsa .....

God morgon

Torsdag - ganska mycket som ska göras idag, har till och med gjort upp ett litet schema till mig själv som jag verkligen ska försöka hålla så jag kommer nån vart i läsningen. Jag ska alldeles strax käka frukost, sen läsa lite, göra mig i ordning sen försöka läsa lite till innan jag ska ner på stan. Måste har ny linsvätska och sen när jag är där tänkte jag väl passa på att kika runt lite men blir ju ingen långvarig runda! Hem och käka och läsa till och från hela dagen lång. Blir några pauser i form av mat, packa till imorrn och kanske också slöa lite framför tvn ikväll också. Så vi får se hur detta går och hur många sidor jag plöjt igenom vid dagens slut :p

Dags att sätta igång då ...

Nytt favoritmums.

Favoritmums ? hmm visste inte vad jag skulle kalla det, käka det till frukost imorse men tänkte ta det nu som ett mellanmål också :)

MInibaugette och cantadou med smak av vitlök och örter, mumma ! Prova ..

Födelsedagspresent tips ?

Jag behöver lite hjälp.

Vad köper man till sin pojkvän som fyller 22 och har det mesta ?


Segt med pluggandet

Idag gick det väldigt segt att plugga, satte igång lite sent, läste lite sen somna jag, helt otroligt, men mina ögonlock bara trycks ihop när jag börjar läsa. Så nu har jag en liten paus igen. Kikar lite på tv, sen ska jag försöka läsa lite, kanske en timme eller så sen ta en paus igen osv. Då kankse jag klarar mig utan att somna! Men just nu känner jag mig inte på humör för att koncentrera mig på nåt som jag inte riktigt förstår mig på ...

Nån som har nå bra tips på hur man pluggar effektivt :p ?

Tillbaka i vardagen .

Japp då var man tillbaka i vardagen igen. Haft föreläsning idag mellan kvart över nio och tolv. Kände mig lite smått lost när jag inte hunnit läsa nått i boken. Men varit och hämtat den nu i alla fall och läst några sidor. Ska försöka lägga mig och koncentrera mig ordentligt om ett litet tag! Ska nog bara slöa ett litet tag, annars kommer jag bli så där trött igen när jag ska läsa att jag somnar med boken - inget ovanligt när det gäller att läsa nåt som hör till skolan ...

Imorrn blir det i alla fall tlll att rå plugga så mycker jag bara orkar för då har jag inte heller någon föreläsning.

Tillbaka i kylan

Då var man tillbaka i Sverige igen då. När planet landade var det totalt grått, duggit och kallt vilket det fortfarande är. Vilket gör att man verkligen, verkligen längtar tillbaka till den 35 gradiga värmen som rådde nere på Zakhyntos. Vi har haft en underbar resa och jag rekommenderar alla att åka dit, för det finns verkligen en blandning av allt, oerhört röj, lugn och ro, vackra klippor och grottor och mysiga resturanger :) Kanske lite tråkigt att läsa detta, men skriver det lite mer för min egen skull att läsa sen :p Detta gjorde vi nere på Zakhyntos:

Måndag - Kom ner till Quality Hotel i Stockholm, kika lite affärer, tog nån öl och nån drink. La oss i tid och klev upp klockan tre ! Inte många timmar sömn då jag hosta hela tiden.

Tisdag - Framme i Zakhyntos runt ett, badar pool sen vandra vi ner till stranden en sväng också (jag har faktiskt badat en hel del i havet denna resa - de som känner mig vet hur jag känner för att bada i hav eller sjö :p) Senare framåt kvällen/eftermiddagen satt vi oss på ballisen, drack nån grogg och lyssna på lite musik. Tog strandpromenaden in till Laganas och Östby gänget. Tog nån drink på ett mysigt ställe sen vandra vi upp till party gatan nummer ett :p In på en bar där brudar dansade på baren, en tjej låg på bardisken medan en bartender stod över henne och hon drack drinken ur hans byxlinning, inget som skulle hända i sverige kanske ? Bartendrarna trixa en massa, kasta is överallt och gjorde eldshower. Gick sedan vidare till Cocktails & Dreams. En bar som är utformad som baren i filmen med Tom Cruise. Där dansade vi, drack goda drinkar och så fram till en två kanske..

Onsdag - Lugn dag, bad och sol :) Kvällen shoppade vi lite, köpte en ring och en klocka.

Torsdag - Båtresa med apollo. Sola och drack öl på båten sen bada vi massa i havet och i grottor. Kom då på iden att vi borde hyra en båt själva och åka ut till grottorna och bada och sola så bestämde att göra det på Lördagen.På kvällen vart det utekväll i Laganas igen, denna kväll vart det dock lite mer alkohol :p Drack en massa vin till maten först och sen vart vi även bjudna på en hel flaska. Fortsatte på en karoeke bar och roade oss med att kolla på allla tokiga engelsk män. Sen hittade vi en bar där de hade "Fishbools" (vet ej hur de stavas men uttalas så i alla fall - Det är i alla fall när man beställer en drink i en stor skål. Vi beställde Sex on the beach i en skål, en tre liters skål, och efter det vart det en till :p Och till varje skål ingick även tio shots. Kvällen slutade sedan på Cocktails & Dreams igen och sedan taxi hem vid fyra!

Fredag - Mycket lugn dag, bror min var mycket dålig, hehe :p Bad och sol och sen vandrade vi lite på byn

Lördag - På Lördagen hyrde vi som sagt en egen båt. Åkte ut till Grottorna badade och låg och sola. Det var oerhört vackert här med massa små vita stenar, svårt att förklara men det kommer bilder på det sen när jag fått dem av pappa. Åkte även över till en annan stand och sola lite, käka mackor och tzatziki. En sak som jag tyckte var lite rolig var att när vi låg vid grottorna kom det en liten båt som det stod bar på, kom en flytande bar så man kunde köpa cider eller öl, även glass och munkar :) Lite rolig affärsidé tycker jag .. På vägen tillbaka hade vi en sån himla tur också att vi fick se en havssköldpadda. De är Zakyntos stoltheter och de säljs sovenirer av dem överallt. Roligt att vi fick syn på en för de är egentligen inte period för det nu, de drar till varmare hav vid september. På kvällen åkte vi in ännu en gång till laganas, drack nån mer fishbool och kikade runt på folk, vart dock en tidigare kväll denna gång ..

Söndag - Samma som fredag i stort sätt

Måndag - Drog i oss så mycket sol som möjligt och gick framåt kvällen upp för att ta en sista cocktail på kvällen

Tisdag/Idag - Hemfärd :( Vart deprimerad av vädret när man kom hem .. Det enda som är bra med att komma hem just nu är att jag snart ska få träffa Kristoffer. Men först måste jag ta igen skolan! Åkte förbi Ikea på vägen hem och käka och handla lite också. Nu är jag riktigt trött och slut, inte sovit mycket i natt inte! Släpade iväg mig till ica tidigare för att äntligen hämta ut mina böcker, men väl där kom jag på mig själv att jag inte tagit med mitt id-kort så då sket det sig, hämtar det imorrn antingen innan eller efter föreläsning, så blir det plugga hela dagen imorrn istället. Hade nog inte orkat läsa nåt nu i alla fall ,,

Detta var kanske tråkigt och långt för vissa (men måste ju inte läsa) men detta är ju faktiskt en sorts dagbok och jag har varit borta en vecka och inte kunnat fylla i min dagbok så då måste man ju uppdatera :p

Pusspuss

Packad och klar

Och då menar jag väskan .. Japp allt är klart för avresa :) Nu inväntar jag bara familjen, men dröjer en och en halvtimme kanske innan de kommer så vet inte riktigt vad jag ska roa mig med tills dess ?! Kika posten snart och gå ut med soporna. Ska bränna mig en skiva också som vi kan lyssna på i bilen ..

Oh nu är det nära ..

Kan inte riktigt fatta att jag ungefär vid denna tid imorrn landar på Zakhyntos, Grekland. Åh ska bli så underbart! Jobbigt bara att jag börjat flagna så mycket nu. Kollar man på min rygg ser det ut som jag har nån sjukdom elller nått för jag är helt prickig så får väl se hur det blir när jag solar på det sen då. Får se till att inte bränna mig där bara.

Tog en liten sov morgon idag igen och vakna typ nu ! Men kommer väl inte sova mycket i natt så kunde kanske behövas tänkte jag. Jag ska snart göra mig i ordning så att jag sen kan packa ner sakerna. Sen har jag också lite diska från igår att ta hand om :( Men annars inget mer att ta hand om. Ska väl ta och ringa pappa snart och höra på ett ungefär om de kommer runt ett eller inte och sen påminna han igen om sakerna som ska med!