planer

Kikar One three Hill nu, där har det verkligen hänt grejer .... Pratade med Mamma för en stund sedan, började prata om hon och jag skulle ta och åka på en SPA resa nån gång snart. Kryssning till nådendal i Finland kanske det blir inom snar framtid. Åka bort och äta gott, relaxa, ta behandlingar och gå på några träningspass, nice :) Och mamma betalar, hehe :p

Nu ska jag kika färdigt på TV. Sen ska jag hoppa in en snabbis i duschen och plocka undan lite här innan Anna kikar förbi sen ..

Kommentarer
sofia

ja visst ska det bli årets höjdpunkt! läängtar så mycket. kollat på trailen ofta och drömmer mig bort. så mycket längtar jag. hoppas den är bra. men trailern är ju det, så det måste den vara.

2008-03-16 @ 19:11:15 | http://souffi.blogg.se
Sweet 16´s blogg

tycker du om att spela spel? just nu har jag på min blogg tipsat om en supebra hemsida med roliga spel för alla, kika gärna in och testa mitt favorit spel och se om du kan slå mig :) eller bara säg va du tycker om hemsidan, tack så hemskt mkt på förhand!

2008-03-16 @ 19:31:08 | http://performance.blogg.se
Kim

svar: tack så jättemkt, vad glad jag blir..

har du haft en bra dag?

2008-03-16 @ 19:50:58 | http://girlylicious.blogg.se
Joel

Hej såg att du och mamma ville åka på en sparesa. Då tycker jag att ni ska kolla in Galvanic SPA. Så kan ni ge varanda en spabehandlig med ett fantasiskt resultat till en mycket låg kostnad. kolla in hemsida www.life2.mynuskin.com om du har några frågor är du välkommen att höra av dig på [email protected]

2008-03-16 @ 22:29:11 | http://www.life2.mynuskin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback