Oh ännu en avklarad

Nu har jag äntligen kommit igenom även "Den nya ekonomistyrningen" Läst cirka 200 sidor redan idag, känner mig lite stolt över mig själv. Nu är det bara att hoppa in på nästa och även den sista boken som ligger på strax 200 sidor. Hoppas att den är lättläst! Får se hur långt jag kommer idag, kommer ju inte hinna igenom den så blir att läsa lite på söndag eller så.

Det ska tydligen bli snö snart??!! Står mycket om det i tidningarna :( Usch jag är inte redo för vinter, hoppas att den går över ganska snabbt, jag vill ha värme istället!! Skulle vara lite jobbigt om det skulle komma snö o skit nu också eftersom jag inte ska åka hem förens nästa helg och har sommardäck. Så isf blir det tåg o sen vet man aldrig när pappa får chansen att komma ner med mina vinterdäck. Men men, den dagen den sorgen. Hmm undrar om jag ska duscha innan jag börjar på nästa bok, "Affärssystem" (låter ju väldigt intressant, not!) ..

Kommentarer
Sufie

Söt blogg :)

Följ gärna min blogg om du vill :)

Ha en toppendag!

/Sufie <3

2008-10-30 @ 17:33:25 | http://typsufie.blogg.se/
Emma

Hej

Jag och min vän har startat ett projekt som för oss är mycket kännslomässig men också kommer att bli tror vi en gripande resa och vi hoppas så att vi kommer kunna inspirera andra att också våga följa sin dröm.

"Vägen till Emmas rötter"

Så snälla hjälp oss att få synas ibloggvärlden

Kolla in vår blogg och lämna gärna en kommentar!

Tack på för hand MVH/Emma

2008-10-30 @ 20:16:43 | http://emerentiass.blogg.se/emmasresa
Jenny

jag vill ha snö! jag har varit orolig att det inte ska bli någon alls pga all jäkla klimatförändring osv. men nu verkar det ju bli snö i alla fall, wie säger jag :)

2008-10-30 @ 20:24:47 | http://pennypie.blogg.se/
G

Hej igen! Sista chansen att vinna den rosa blogg designen nu hos mig, http://babbidesign.blogg.se, den går ut idag fredag den 31:a. Ny bloggdesign kommer upp inom kort! Lycka till :-)

2008-10-31 @ 02:34:24 | http://babbidesign.blogg.se/
G

Hejsan! Nu finns en ny design på http://babbidesign.blogg.se Kika in om du är intresserad, trevlig halloween!

2008-10-31 @ 14:09:28 | http://babbidesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback